Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα ψάρια για ποιο λόγο τα παίρνετε στα σπίτια σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου τα ειχανε φερει δωρο μαζι με την γιαλα Μου μεινε η γιαλα βεβαια την οποια την χρησιμοποιω για ποτ πουρι εκεινα τα λουλυοδακια που μυριζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενώ θα μπορούσαν να σου φέρουν από την αρχή αυτά τα λουλουδάκια:hmm:

Oντως! τα ψαρακια δεν ζουν πολυ καιρο μετα απο ενα διαστημα πεθαινουν και καθε φορα που εφευγε ενα με πειραζε πολυ!

Θαναση,τι ακριβως εννοεις?εχω κι εγω ψαρια,οχι σε γυαλα φυσικα τωρα πλεον,ειναι εγκληματικο για τα ψαρια.τα'χω σε ενυδρειο μεγαλο,με αληθινα φυτα,πολλες κρυψωνες κτλ κτλ.τα συγκεκριμενα που εχω τωρα,τα εχω για χρονια κι ειναι μια χαρα.

Τα ψάρια για ποιο λόγο τα παίρνετε στα σπίτια σας;

Παλια ειχα δυο μονομαχος, που τους αγαπουσα πολυ. Τους ειχα στο γραφειο μου, τους παρατηρουσα και μου αρεσε πολυ. Τωρα δεν μου κανουν αισθηση τα ψαρια. Αλλα αν εισαι σπιτι μου και ακους την μικρη αδελφη να κλαιει επι μια ωρα και να τρεχει πισω απο την μαμα για να την παει να αγορασει ψαρακια, τα βλεπεις σαν λυτρωση!!!!:lol: :lol: :lol:

Oντως! τα ψαρακια δεν ζουν πολυ καιρο μετα απο ενα διαστημα πεθαινουν και καθε φορα που εφευγε ενα με πειραζε πολυ!

Ξερω οτι ζουν το πολυ δυο χρονια. Το συνηθεστερο ειναι 1-1,5 χρονο.

Επειδή τα ψάρια υπήρξαν μια πληγή για την οικογένεια μας, 6 θάψαμε, ώσπου μάθαμε ότι δεν ζούνε σε γυάλα. Τα χρσυσόψαρα ας πούμε χρειάζονται πολύ χώρο και σίγουρα ενυδρείο. Μετά δε το άρθρο του εψιλον την Κυριακή άλλαξα γνώμη για τα ψάρια και την ομορφιά τους.:(

Μετά δε το άρθρο του εψιλον την Κυριακή άλλαξα γνώμη για τα ψάρια και την ομορφιά τους.:(

Αυτη την Κυριακη?Δεν το διαβασα, αν ειναι να το βρω να το διαβασω!

Θαναση,τι ακριβως εννοεις?εχω κι εγω ψαρια,οχι σε γυαλα φυσικα τωρα πλεον,ειναι εγκληματικο για τα ψαρια.τα'χω σε ενυδρειο μεγαλο,με αληθινα φυτα,πολλες κρυψωνες κτλ κτλ.τα συγκεκριμενα που εχω τωρα,τα εχω για χρονια κι ειναι μια χαρα.
Μου κάνει εντύπωση που πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν διάφορα ζώα τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το περιβάλλον του ανθρώπου. Ψάρια ποντίκια ιγουάνα χελώνες φίδια και διάφορα άλλα είδη. Το σπίτι αυτών των ειδών είναι τα βουνά τα δάση και οι θάλασσες. Είναι αγάπη δηλαδή αυτό; Αγαπάω και αιχμαλωτίζω…τι αγάπη είναι αυτή;

Αιχμαλωτίζω την ομορφιά που προσφέρουν Θανάση. :redface:
Απο την άλλη έρευνες λένε ότι τα ψάρια λειτουργούν σαν αγχολυτικά για αυτό και στην Αμερική θα βρείς ενυδρεία σε πολλά οδοντιατρεία.:blink:

Αιχμαλωτίζω την ομορφιά που προσφέρουν Θανάση. :redface:
Κάτι παρόμοιο μ αυτό που γίνεται στα χαρέμια δηλαδή;
Απο την άλλη έρευνες λένε ότι τα ψάρια λειτουργούν σαν αγχολυτικά για αυτό και στην Αμερική θα βρείς ενυδρεία σε πολλά οδοντιατρεία.:blink:
Αμα το κάνουν οι αμερικάνοι εντάξει τότε

Παιδια διαβασα ενα αρθρο για τα ψαρια και τις επεμβάσεις που τους κάνουν προκειμένου να δημιουργήσουν νεα ήδη ή ειδη με απιστευτα χρώματα (πχ φοσφοριζε :mad: ) Φοβερα βασανιστήρια οι "τεχνικές" τους. Αισχος. Γιατί κανουν τέτοια φοβερα πραγματα οι ανθρωποι?

Παιδια διαβασα ενα αρθρο για τα ψαρια και τις επεμβάσεις που τους κάνουν προκειμένου να δημιουργήσουν νεα ήδη ή ειδη με απιστευτα χρώματα (πχ φοσφοριζε :mad: ) Φοβερα βασανιστήρια οι "τεχνικές" τους. Αισχος. Γιατί κανουν τέτοια φοβερα πραγματα οι ανθρωποι?
Για να βγάλουν λεφτά ικανοποιώντας συνανθρώπους τους. Πολλοί θα χαρούν με τα νέα χρώματα

για να πω την αληθεια και γω δεν το καταλαβαινω να εχουν ζωα που ειναι για την αγρια φυση .Ζωα που απο την φυση τους δεν ειναι οικιακα ας το πω .Ισως ειναι οι τασεις της εξουσιας που εχουμε για να δειχνουμε πιο δυνατοι

Ριξτε μια ματια εδω.:mad:
https://www.glofish.com/photos.asp
Σαν βαμμενες αθερινες ειναι!!!

Α, καλά! Όντως είναι σαν βαμμένες αθερίνες. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουν αυτά. Τόσα ψάρια με εντυπωσιακά χρώματα υπάρχουν στην φύση... Σε ένα περιοδικό πάλι είχα δει φρούτα σε κουφά χρώματα. Απορώ σε τι τάργκετ γκρουπ απευθύνονται αυτά τα 'προϊόντα'!

Και το πακετο των τεσσαρων glofish κοστιζει 20 δολορια.:down: Χωρις τη μεταφορα!:down:

Μου κάνει εντύπωση που πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν διάφορα ζώα τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το περιβάλλον του ανθρώπου. Ψάρια ποντίκια ιγουάνα χελώνες φίδια και διάφορα άλλα είδη. Το σπίτι αυτών των ειδών είναι τα βουνά τα δάση και οι θάλασσες. Είναι αγάπη δηλαδή αυτό; Αγαπάω και αιχμαλωτίζω…τι αγάπη είναι αυτή;
Θανάση... κι εμείς το ίδιο δεν κάνουμε με τις γάτες μας? Τις αγαπάμε και τις έχουμε αιχμάλωτες. Ίσως για τους σωστούς λόγους(κίνδυνοι, αρρώστιες, αυτοκίνητα κλπ) αλλά γιατί η "αιχμαλωσία" των ψαριών, των χαμστερ κλπ σε ενοχλεί περισότερο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back