Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ψάρια για ποιο λόγο τα παίρνετε στα σπίτια σας;
Παλια ειχα δυο μονομαχος, που τους αγαπουσα πολυ. Τους ειχα στο γραφειο μου, τους παρατηρουσα και μου αρεσε πολυ. Τωρα δεν μου κανουν αισθηση τα ψαρια. Αλλα αν εισαι σπιτι μου και ακους την μικρη αδελφη να κλαιει επι μια ωρα και να τρεχει πισω απο την μαμα για να την παει να αγορασει ψαρακια, τα βλεπεις σαν λυτρωση!!!!

Oντως! τα ψαρακια δεν ζουν πολυ καιρο μετα απο ενα διαστημα πεθαινουν και καθε φορα που εφευγε ενα με πειραζε πολυ!
Ξερω οτι ζουν το πολυ δυο χρονια. Το συνηθεστερο ειναι 1-1,5 χρονο.

Μετά δε το άρθρο του εψιλον την Κυριακή άλλαξα γνώμη για τα ψάρια και την ομορφιά τους.![]()
Αυτη την Κυριακη?Δεν το διαβασα, αν ειναι να το βρω να το διαβασω!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου κάνει εντύπωση που πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν διάφορα ζώα τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το περιβάλλον του ανθρώπου. Ψάρια ποντίκια ιγουάνα χελώνες φίδια και διάφορα άλλα είδη. Το σπίτι αυτών των ειδών είναι τα βουνά τα δάση και οι θάλασσες. Είναι αγάπη δηλαδή αυτό; Αγαπάω και αιχμαλωτίζω…τι αγάπη είναι αυτή;Θαναση,τι ακριβως εννοεις?εχω κι εγω ψαρια,οχι σε γυαλα φυσικα τωρα πλεον,ειναι εγκληματικο για τα ψαρια.τα'χω σε ενυδρειο μεγαλο,με αληθινα φυτα,πολλες κρυψωνες κτλ κτλ.τα συγκεκριμενα που εχω τωρα,τα εχω για χρονια κι ειναι μια χαρα.
Απο την άλλη έρευνες λένε ότι τα ψάρια λειτουργούν σαν αγχολυτικά για αυτό και στην Αμερική θα βρείς ενυδρεία σε πολλά οδοντιατρεία.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι παρόμοιο μ αυτό που γίνεται στα χαρέμια δηλαδή;Αιχμαλωτίζω την ομορφιά που προσφέρουν Θανάση.![]()
Αμα το κάνουν οι αμερικάνοι εντάξει τότεΑπο την άλλη έρευνες λένε ότι τα ψάρια λειτουργούν σαν αγχολυτικά για αυτό και στην Αμερική θα βρείς ενυδρεία σε πολλά οδοντιατρεία.![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
) Φοβερα βασανιστήρια οι "τεχνικές" τους. Αισχος. Γιατί κανουν τέτοια φοβερα πραγματα οι ανθρωποι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να βγάλουν λεφτά ικανοποιώντας συνανθρώπους τους. Πολλοί θα χαρούν με τα νέα χρώματαΠαιδια διαβασα ενα αρθρο για τα ψαρια και τις επεμβάσεις που τους κάνουν προκειμένου να δημιουργήσουν νεα ήδη ή ειδη με απιστευτα χρώματα (πχ φοσφοριζε) Φοβερα βασανιστήρια οι "τεχνικές" τους. Αισχος. Γιατί κανουν τέτοια φοβερα πραγματα οι ανθρωποι?
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θανάση... κι εμείς το ίδιο δεν κάνουμε με τις γάτες μας? Τις αγαπάμε και τις έχουμε αιχμάλωτες. Ίσως για τους σωστούς λόγους(κίνδυνοι, αρρώστιες, αυτοκίνητα κλπ) αλλά γιατί η "αιχμαλωσία" των ψαριών, των χαμστερ κλπ σε ενοχλεί περισότερο?Μου κάνει εντύπωση που πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν διάφορα ζώα τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το περιβάλλον του ανθρώπου. Ψάρια ποντίκια ιγουάνα χελώνες φίδια και διάφορα άλλα είδη. Το σπίτι αυτών των ειδών είναι τα βουνά τα δάση και οι θάλασσες. Είναι αγάπη δηλαδή αυτό; Αγαπάω και αιχμαλωτίζω…τι αγάπη είναι αυτή;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool