Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.flowernet.gr/pages/index.asp
https://www.valentine.gr/recipes_gr.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν γάτες και σκύλοι δεν ήταν οικόσιτα και κάποιοι τα έκαναν με την αιχμαλωσία, πολύ κακώς το έκαναν. Τώρα όμως που είναι οικόσιτο ζώο δεν μπορώ να του πω να πάει να ζήσει στο δάσος, αν το θέλει από μόνο του και μπορεί δεν πρόκειται να το εμποδίσω.Πάντως παιδιά και τις γάτες και τους σκύλους εμείς τους κάναμε οικόσιτα ζώα. Δεν ήταν ανέκαθεν. Με την ίδια λογική που κάποιοι θεώρησαν ότι αυτό είναι το σωστό για τις γάτες, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι αυτό είναι το σωστό και για άλλα ζώα.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν μας ενδιαφέρει για το τότε ιγουάνα που δεν θα ξέρει τη ζούγκλα και θα ζει μια χαρά στο σπίτι… Μας ενδιαφέρει για το σημερινό ιγκουανα που απαγάγετε από το σπίτι του. Κι εμένα δεν μ ενδιαφέρει η Ανδριανούπολη αλλά ο παππούς μου ξεσπιτώθηκε κάποτε από κει. Το γεγονός ότι περνάω καλά εδώ που είμαι τώρα δεν σημαίνει καθόλου ότι καλώς έγινε.Ξέρεις όμως κάτι Γιώτα. Μας φαίνεται διαφορετικό γιατι είναι κατι καινούργιο. Αν ζούσαμε στην εποχή που οι άνθρωποι άρχισαν να εξημερώνουν τη γάτα και να την κάνουν σιγά σιγά "του σπιτιού" το ίδιο παράλογο θα μας φαινόταν μάλλον. Απλά αυτό έγινε τόσο παλιά που πλέον η ζωή της γάτας θεωρείται ότι ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και έτσι το θεωρούμε φυσικό. 100 χρόνια μετά δεν θα ακούγεται τραγικό το να έχεις ιγκουάνα. Θα λενε...οικόσιτο ζώο το ιγκουάνα.
Γιατί βλέπετε το πώς φαίνεται και το πώς θα φαίνεται σε εμάς; Αυτό μας νοιάζει; Η πάρτη μας πάλι; Πως φαίνεται σ αυτόν που υφίσταται μια κατάσταση γιατί δεν βλέπετε; Πχ τι με νοιάζει εμένα αν μια κοινωνία το θεωρεί σωστό ή λάθος που μ έχουν αιχμάλωτο; Εμένα με νοιάζει ότι δεν θέλω να είμαι αιχμάλωτος.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψιψί η καινούργια εστεμμένη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτε να θέλει να μου πει κάτι;

Για Γιώτα: Ξέρω τι βλέπεις και ένα έχω να πω: Τι δουλειά έχει στο νότο μια ψυχή τε και σώματει βόρεια σαν εμένα. Εχω καταντήσει να βλέπω απο το πρωί μέχρι το βράδυ ΕΡΤ3 απο τη νοσταλγία. Μέχρι και η ομίχλη της μου έχει λείψει.
Για Ελένη: Τα σέβη μου στη μεγαλειότατη.
Για Κατερίνα: Make up έχουμε; Εαν δεν έχουμε να αγοράσουμε πάραυτα. Όχι που εσύ θα τη γλύτωνες.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouri μπορεί να θέλει να σου πει τη γνώμη της για τη συγκεκριμένη τροφήΚαλό μήνα!! Τα έχω πάρει με την Μπεζούλα. Πρωί πρωί αφού έφαγε πήγε στην ξηρά τροφή, έσκαψε και έκανε τσίσα της ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛ!!! ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!![]()
Λέτε να θέλει να μου πει κάτι;![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Καλο μηνα!Καλό μήνα!! Τα έχω πάρει με την Μπεζούλα. Πρωί πρωί αφού έφαγε πήγε στην ξηρά τροφή, έσκαψε και έκανε τσίσα της ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛ!!! ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!![]()
Λέτε να θέλει να μου πει κάτι;![]()
Μπορει να θελει να πει στους αλλους 6 οτι το φαγητο ειναι ΜΟΝΟ δικο της!
anabou
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool