Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δες την αισιόδοξη πλευρά του θέματος. Ταλαίπωρη συγκάτοικος του φόρουμ έβαλε συρματόπλεγμα, αυτό τουλάχιστον μένει στο χώρο του.
Στα σοβαρά τώρα η συμπεριφορά των ζώων όπως και όλων μας όταν αλλάζει κάτι σημαίνει. Μπορεί να είναι κάτι απο αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενοι. Τα ζώα πιστεύω ότι δεν κάνουν ναζάκια και ειδικά οι γάτες σε τέτοιου είδους θέματα.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βικτωρια μηπως επειδη ψεκαζει ο Χουζουρης και υπερισχυει η μυρωδια του, το κανει κι αυτη για να οριοθετησει την "περιουσια της"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, το κάνανε μπουρδ.... το σπίτι!:P

χααχαχαχα καλα χουζουρη αυτο το κανει ο πιοσσας στο κρεββατι του για να μην ξαπλωσει κανενας αλλος επανω καθε μερα πλενω καλαθια

Kalλημερα . Παμε για σκι? Γατος ηρεμος ψαχνει ζεστες γωνιες ,παιδια σχολειο, Πρωινος καφες και μετα στο καθηκον Φιλακια .

Καλημέρα σε όλη τη γατοπαρέα!!! Έχετε χιόνι; ΖΗΛΕΥΩ. Χτες το βράδυ μίλαγε ο άντρας μου με ένα φίλο του στη Πολωνία ( από εκεί είναι ο αντρούλης μου) και από το μεσημέρι χιόνιζε. Είχε στρώσει για τα καλά. Έσκασα από το κακό μου. Προσπαθώ να τον πείσω να πάμε τα Χριστούγεννα αλλά πάλι κατά το Πάσχα με βλέπω να πάω:( .

Καλημέρα. Όλοι σχολείο, ο γάτος σκούζει να βγει στο μπαλκόνι, εγώ έχω πολλή δουλειά και βαριέμαι.:blink:

Το άκουσα τώρα: Σήμερα γιορτάζουν ο Ελπιδοφόρος, ο Ακίνδυνος, ο Ανεμπόδιστος και ο Πηγάσιος, υπέροχοι άγιοι.:)

καλημέρα και γειά σας...Με κυνηγάει η δουλειά..

Καλημερα!Σημερα δεν εχω μαθημα και ετσι θα παω για ψωνια στο the mall με μια φιλη μου....Αχ, τελεια!!!:P

καλημερααααα εγω εδω ξαπλα στην ζεστασια

Καλημέρα! Σήμερα έχω να φτιάξω το παντεσπάνι της σαββατιάτικης τούρτας, να πάω ιταλικά και μετά οικογενειακή επίσκεψη. Πάλι θα βγω οφ!

Καλημερα!
Τι ωραια περνατε ολοι!
(Εγω παλι στη δουλεια και αυτες τις μερες ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ τα νευρα ιδιαιτερως!)
Χρονια πολλά στους Ανεμπόδιστους και στους Ακίνδυνους!!!!

Ξέχασες τους Πηγάσιους :lol::lol::lol::lol:

Είμαι γραφείο και βαριέμαι αφάνταστα! Μπαινοβγαίνω στο site και στα forum συνέχεια γιατί περιφέρεται το boss και δεν θελω να με δει να χαζεύω γατοσυζητήσεις. Άσε που δεν τον κόβω για πολύ ζωόφιλο οπότε δεν θα καταλάβει. Σήμερα έχω γεννέθλια και το μόνο που θέλω (εκτός από το να βρω μια μαμά & ένα σπίτι για τον Χιόνη) είναι να πηδήξω από το μπαλκόνι από τη βαρεμάρα!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε στον 5ο όροφο και θα τρομάξω τις κυριλέ κυριούλες της πλατείας Κολωνακίου αν σκάσω στα πόδια τους.....
Δεν έχω και κάπα του Superman.....

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!.....:( :( :(

Είμαι γραφείο και βαριέμαι αφάνταστα! Μπαινοβγαίνω στο site και στα forum συνέχεια γιατί περιφέρεται το boss και δεν θελω να με δει να χαζεύω γατοσυζητήσεις. Άσε που δεν τον κόβω για πολύ ζωόφιλο οπότε δεν θα καταλάβει. Σήμερα έχω γεννέθλια και το μόνο που θέλω (εκτός από το να βρω μια μαμά & ένα σπίτι για τον Χιόνη) είναι να πηδήξω από το μπαλκόνι από τη βαρεμάρα!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε στον 5ο όροφο και θα τρομάξω τις κυριλέ κυριούλες της πλατείας Κολωνακίου αν σκάσω στα πόδια τους.....
Δεν έχω και κάπα του Superman.....

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!.....:( :( :(
Στο Κολωνακι πεφτει πολυ βαρεμαρα! (Κι εγω Κολωνακι ειμαι, αλλα δεν θελω να πηδηξω, μονο ΝΑ ΦΥΓΩ!:( :( )

Εχω μια ιδεα: Nα σηκωθουμε να φυγουμε, κι αν μας ρωτησουν "γιατι?" να πουμε πως γιορταζει ο Αγιος Ανεμποδιστος! (που κανει οτι θελει).

Είσαι κοντά στην πλατεία? Εγώ την κάνω κάθε μεσημέρι για κενένα μισάωρο για χάζι στα μαγαζιά ή για καφέ στο πόδι αν βρίσκεται καμιά φίλη μου εδώ γύρω για ψώνια. Μόνο που έχουν καιρό να έρθουν και το έχω ψιλοξεχάσει το σπορ....:(

Ναι κοντα στην πλατεια, αλλα δεν μπορω να την κανω....:| :(

Εγώ θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα και σε κανένα τέταρτο θα βγω για "φαγητό", το οποίο μεταφράζεται σε shopping μάλλον στο ZARRA. :P :P :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back