Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά μη ξεχνάμε και τον Ελπιδοφόρο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μενα. Κι εγώ δουλειά και μαλιστα με πυρετό (να τα βλέπουν τα αφεντικά αυτά). Τι να κάνεις όμως? Αν δεν ερχόμουν σήμερα θα τα έπαιρνα να τα κάνω σπίτι το Σ/Κ και καθόλου δεν με έψηνε η ιδέα.:down:
Πάντως λέω να φύγω νωρίτερα. θα δούμε.
Της Αγίας Υπομονής πότε είναι άραγε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μενα. Κι εγώ δουλειά και μαλιστα με πυρετό (να τα βλέπουν τα αφεντικά αυτά). Τι να κάνεις όμως? Αν δεν ερχόμουν σήμερα θα τα έπαιρνα να τα κάνω σπίτι το Σ/Κ και καθόλου δεν με έψηνε η ιδέα.:down:
Πάντως λέω να φύγω νωρίτερα. θα δούμε.
Της Αγίας Υπομονής πότε είναι άραγε?

Εγώ ακόμα και με 39 πυρετό και με αμυγδαλυτιδα ερχόμουν πέρυσι το χειμώνα. Με παρακάλαγαν να φύγω (μάλλον φοβόντουσαν μην τους κολήσω :lol: ) και δεν έφευγα. Τόσο χαζή! Αλλά έλα που αν κάτσω στο σπίτι άρρωστη, θα με πρήξουν στο νταντεμα η μητέρα μου και ο άντρας μου! Δεν το αντέχω με τίποτα....

Εαν πας στο Ζαρα της Σκουφα μαλλον θα κανεις Πολλυυυυυυυυυ πανω απο 15'....!

Όχι καλέ! Είπα σε 15' θα φύγω. Έφυγα στις 2 και γύρισα πριν κανένα 10'. Μια χαρά ψώνισα, πήγα και everest για φαγητό, όλα τα πρόλαβα. Είμαι γρήγορη, έχω κάνει πολλή εξασκηση:up:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έχω ψιλοβαρεθεί, αλλά είναι η εύκολη λύση και για δωράκια και για να περνάει η ώρα μου. Που αλλού να πάω? Πέρασα σήμερα από το LUISA είδα ένα καταπληκτικό φόρεμα 2.245 € κι επαθα κατάθλιψη...:(

ωρα να θυμηθης τον Αγ. Ελπιδοφορο

Μπααα! Τι να πρωτοκάνει κι αυτός ο άγιος Ελπιδοφόρος!!! Ακόμα και να μπορούσα να το πάρω δε θα είχα που να το φορέσω. 'Η μήπως αν είχα χρήματα για να το πάρω θα είχα και που να το φορέσω? Δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα!!!:hmm: :hmm: :hmm:

Για δοκίμασε και τον Άγιο Ανεμπόδιστο μαζί!:rolleyes:

Καλά… τι δουλειές είναι αυτές που κάνετε και δεν έχει δουλειά και βαριόσαστε; Παράξενα πράματα διαβάζω…υπάρχουν δουλειές χωρίς δουλειά; Κι αν δεν έχει δουλειά πως σας έχουν στη δουλειά; Πολύ περίεργη δουλειά

εγω εχω αδεια την δυτερα γυρναω στην δουλεια:cry: :cry: :( :( :mad: :mad:

Άλλο δεν έχουμε δουλειά & άλλο δεν έχουμε όρεξη για δουλειά. Μην τα μπερδεύουμε!!!! Δουλειά έχουμε και πολύ μάλιστα γι'αυτό και μας πληρώνουνε. Υπάρχουν όμως ώρες ή μέρες που απλά κατεβάζει το μυαλό σου ρολλά και το μόνο που θες είναι να περάσει η ώρα να πας να ξεραθείς στο κρεββατάκι σου.... Έτσι κι αλλιώς εγώ δουλεύω 08:30 - 17:00. Δηλαδή 8,5 ώρες. Αυτό το 0,5 (30') είναι δικά μου για να βγαίνω έξω και να κάνω ότι θέλω!

Έτσι κι αλλιώς εγώ δουλεύω 08:30 - 17:00. Δηλαδή 8,5 ώρες.
Ωωχχχ σκατά…δεν είναι καλά έτσι

Αμα ήταν καλό πράμα η δουλειά θα δούλευε κι ο δεσπότης δεν θα γίνονταν δεσπότης

Έτσι κι αλλιώς εγώ δουλεύω 08:30 - 17:00. Δηλαδή 8,5 ώρες. Αυτό το 0,5 (30') είναι δικά μου για να βγαίνω έξω και να κάνω ότι θέλω!
κι εγώ έτσι, αλλά σχέδόν ποτέ δεν βγαίνω. δεν έχω και που να πώ εδώ που είμαι...

Άστα να πάνε! Το καλοκαίρι όλοι με άδεια & εγώ να δουλεύω μόνη στο γραφείο & να μη μπορώ να βγω ούτε λεπτό. Το χειμώνα με τις βροχές & τα κρύα προτιμώ να κάθομαι μέσα. Το μισάωρο τελικά καταλίγω να το δουλεύω τον περισσότερο χρόνο, εκτός από τις φορές που πετάγομαι για ψώνια στα γρήγορα ή βρίσκεται εδώ γύρω κανένας φίλος για καφέ, πράγμα που δε γίνεται συχνά...:/:

Άδεια παίρνεις το χειμώνα; Κι έτσι καλά είναι απολαμβάνεις τη θαλπωρή του σπιτιού

Είχα πάρει άδεια τον Ιούλιο και μια βδομάδα τον Οκτώβρη για να πάω να ψηφίσω και μου έχουν μείνει κάτι ψιλά για τις Γιορτές. Αυτό που θέλω είναι να πάω κάπου που δε θα μου μιλάει κανείς και δεν θα έχει τηλέφωνα....
Εχετε κάτι να προτείνετε?:hmm:

zara στο κολωνακι που εχει?Η σχολη μου ειναι στη Ναυρινου!

zara στο κολωνακι που εχει?Η σχολη μου ειναι στη Ναυρινου!

Έχει δύο: ένα απέναντι από το Everest στην Τσακάλωφ, κι ένα λίγο πιο κάτω που έχει είσοδο και από Τσακάλωφ και από Σκουφά

Έχει δύο: ένα απέναντι από το Everest στην Τσακάλωφ, κι ένα λίγο πιο κάτω που έχει είσοδο και από Τσακάλωφ και από Σκουφά

Σ ευχαριστω πολυ:up: !Για να μην τρεχω απο εδω και απο κει καθε φορα που παω για ψωνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back