Αλλιως δεν χρειαζεται τιποτα. Παντως, ζωηρη ειναι, σκανταλιαρα οπως παντα!Ευτυχως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
σαρδελιτσα μηπως θελει να βγαλει τριχουλες η γλυκεια σου?
καλες γιορτες σε ολες εδω κανει τρελο κρυο -2!! χιονι ομως οχι μονο πολυ ομιχλη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξερω αν εχει καμια τριχομπαλα. Της δινω ειδικη τροφη(μαζι με την κανονικη)για τις τριχομπαλες. Δεν εχει ξανακανει εμετο για να βγαλει τριχες...
Και αν το κανει για αυτο, πως θα το καταλαβω?
Ο εμετος θα εχει και τριχες?
mimikaki
Διάσημο μέλος
συνιθως οι κοντοτριχες γατες απο την εμπιρεια μου δεν βγαζουν πολλες τριχες ειδικα τον χειμωνα οποτε μπορει να μην τις δεις οπως τις φανταζεσαι. δεν θα ειναι πολλες δηλαδη... εκτος και αν εχει φαει κ κατι αλλο κανενα εντομακι? ο δικος μου ειχε φαει μυρμιγκι και εκανε τα ιδια, γιατι αν το καλοσκεφτεις κεφια εχει κατα τα αλλα μονο το στομαχακι της εχει...
Ε, πως να μην κανει εμετο μετα!
Και εχω πει στη μαμα, τα λαμπακια μακρυα απο την σαρδελα!!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο ταξιδι σε οσους θα φυγουν Καλες γιορτες σε ολους ! εγω εδω θα μαι που και που !
Sardela προσεξε την αυτες τις μερες ρωτα και τον κτηνιατρο Τα λαμπακια δεν ξερω τι κανουν αλλα δεν νομιζω να ναι ακινδυνα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα ξεκινάει το καθισιό. Δουλειά ξανά με το νέο έτος!!! Καλη μέρα σε όλους και καλή συνεχεια με ότι κι αν κάνετε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδι 1 σχολειο ,παιδι 2 στο κρεβατι με πυρετο ,παιδι 3 κανει συμπαρασταση στο παιδι 2.
Γατος τρεχει παντου ,Τον βαλαμε να βλεπει το Σρεκ 2 με κεινη την τρομερη φατσα του παπουτσομενου γατου για να ηρεμηση
Εγω πινω καφε Αντε και ερχονται τα Χριστουγεννα Μετα τα μελομακαρονα της Νερινας λεω να κανω και μπισκοτακια χριστουγεννιατικα Θα δειξη το κλιμα του πυρετου
Και μια φωτο που βρηκα
Οχι δεν ειναι ο Περσης Αυτος το αποφευγη το δεντρο ακομα! Ο Περσης προτιμαει το αυτοκινητο Νατος
Γιώτα περαστικά στο παιδί νούμερο δύο και συγχαρητήρια στο παιδί νούμερο τρία για τα φιλάνθρωπα αισθήματα του, για το παιδί νούμερο ένα τι να πω; Κάθε οικογένεια δικαιούται έναν τουλάχιστον πετυχημένο.
Σε όσες φύγατε ή πήρατε άδεια καλά να περνάτε.
Σε όσες δουλεύουν ακόμα καλό κουράγιο.
Σε όλες σας και όλους σας όμορφη μέρα να έχετε.

Συνημμένα
χριστινα
Διάσημο μέλος
θα τα πουμε αυριο λογικά. Να ειστε καλα. Θα μπαινω σπανιοτερα αυτές τις ημερες αλλά θα σας σκεφτομαι πολύ!!!!! Καλες γιορτες σε όλους μας!
anabou
Διάσημο μέλος
! Δεν τις φανταζόμουν έτσι τις διακοπές μου, πού ν'αρχίσω και διάβασμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανε τα Χριστουγεννα με χιονι και ηθελα πολυ χιονι οταν λεω πολυ εννοω πολυ .Ετσι που τα καναμε με την φυση ομως ...πανε οι ασπρες μερες
Παιδι 1 αρρωστησε κι αυτο ,παιδι 2 καλυτερα ,παιδι 3 δεν λεω τιποτα ακομα κραταει.
Γατος παιζει Δες τε σημερα στο www.startpoint.gr κονσερτο με πιανο απο τον γατουλη Τομ καταπληκτικο ειναι
Anabou περαστικα Και μεις εδω αλλιως τις περιμεναμε τις γιορτες αλλα καταληξαμε σπιτι του Ε.Σ.Υ.Παντως τα γλυκα μας τα καναμε
Χιονι που ειναι το χιονι?
Εγω τωρα τι ? Πως θα περασω χριστουγεννα χωρις την ατμοσφαιρα Ντισνευ?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Κουναγε πολυ το καραβι και ειμαστε ολοι χαλια, αλλα δεν πειραζει!
Βρηκα και λιγο χρονο και σας γραφω...καλα να περνατε!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

nellos
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
Κατερίνακι1
Νεοφερμένο μέλος
Να σας συστηθώ..
Είμαι η Κατερίνα, είμαι μισή Σαλονικιά-μισή Κύπρια και μένω στην Κύπρο. Είμαι 16 χρονών και πάω 2α Λυκείου.
και τώρα να σας συστήσω τον γάτο μου και πως τον απέκτησα..
Ένα απόγευμα του Μάη 2006 (κοντά στην εξεταστική μου)μού φωνάζουν να δω τι έφερε η μαμά στο σπίτι. Πάω και βλέπω να κρατάει 1 μαυρόασπρο γατάκι 1 μηνός στην αγκαλιά της. Της το είχε δώσει μια φίλη της που γέννησε η γάτα της. Μόλις μου είπαν πως αυτό θα είναι το νέο μας κατοικίδιο άρχισα να φωνάζω. Ναι, η αλήθεια είναι πως οι αρχικές μου αντιδράσεις δεν ήταν και πολύ καλές.. καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα με σκυλί(κανίς) και από μια άσχημη εμπειρία - πριν χρόνια 1 γατί σε 1 πάρκο γραντζούνησε τον αδελφό μου στο πρόσωπο και τρέχαμε..- δε μου άρεσαν καθόλου οι γάτοι. Γι αυτό την πρώτη του νύχτα την πέρασε στο μπαλκόνι το γατί.. Σιγα σιγά το αγάπησα όμως και τώρα είμαι σε μία φάση που νομίζω πως είμαι ερωτευμένη μαζί του

και συνεχίζω..
Αρχικά η μαμά μου το κοίταξε και μας είπε πως είναι κορίτσι. Έτσι το βγάλαμε Νταίζυ. Αργότερα όμως, όταν τον πήραμε στον κτηνίατρο για τα πρώτα του εμβόλια, μας είπε πως είναι αρσενικό και τότε τον βγάλαμε Ντάνυ. Το σπίτι μας πιστεύω είναι ιδανικό για γάτο καθώς είναι μονοκατοικία, έχουμε αυλή με γρασίδι και δέντρα και σχεδόν όλοι οι γείτονες έχουν γάτο. Όπως σας είπα τον γάτο τον φέρανε Μάιο.. το χορτάσα όσο ήταν μωρό κ σχεδόν όλο το καλοκαίρι το αποχωρίστηκα αφού έλειπα σε 8ήμερη και 1 μήνα Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική Όταν γύρισα πίσω στο τέλος του καλοκαιριού τον βρήκα χονδρούλη και "μεγάλο".. τον έχω συνηθίσει όμως πια και τον προτιμώ έτσι, είναι όπως τα λούτρινα..!!
Τελευταία νέα: την Παρασκευή το πρωί με ξύπνησε ο αδελφός μου και άφησε την πόρτα ανοιχτή. Ξανακοιμήθηκα και σε κάποια φάση ένιωσα κάτι επάνω μου. Κοιμόμουνα μπρούμυτα..γύρισα και είδα τον Ντάνυ(γάτος μου) να κοιμάται πάνω στον ποπό μου..!!! Έσκασα στα γέλια..το καλύτερο ξύπνημα ήταν!! Σήμερα(Σάββατο εννοώ) έβαλε τα χεράκια του στο ξύλο του κρεβατιού μου νιαούρισε,ξύπνησα και είδα μια φατσούλα να με κοιτάει(σαν να μου λέει καλημέρα)
Αυτά σε γενικές γραμμές.. θα γράψω κι άλλα στις κατάλληλες ενότητες και στα κατάλληλα θρεντς. Ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα εδώ.. Πάω να ανεβάσω φωτογραφίες του(έχω και βίντεο του που να σας το βάλω να το δείτε;; )
Υ.Γ. Σχετικά με τον τόνο του "κατερίνακι".. αρχικά έγραψα κατερίνα κι όταν μου είπε πως το νικ αυτό ισχύει ήδη πρόσθεσα ένα "κι" ξεχνώντας όμως να αλλάξω τον τόνο κι έμεινε έτσι. Ακόμη.. η γατούλα στο άβαταρ μου πιστεύω πως είναι η γυναίκα των ονείρων του Ντάνυ μου!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool