Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eυχαριστώ για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Χιόνα με φώναζε η γιαγιά από την Κεφαλονια όταν ήμουν μικρή γιάτί είχα άσπρο δέρμα κι ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι φωνάζουμε και την ανηψιά μου. Αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλα έτσι και τον γατούλη μου. Χιόνα αρχικά όταν νόμιζα ότι ήταν θυληκο και Χιόνη τώρα. Στη σκηνή δεν φοράμε abaya γιατί θεωρείται ιδιωτικός χώρος. Στο σπίτι σου μπορείς να κυκλοφορείς όπως θέλεις. Αν και σε επίσημες περιπτώσεις, όπως σήμερα που μας έχει η μητέρα της Enam επίσημο δείπνο στο "φτωχικό" τους (ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο με 3 μ.ύψος τείχη και φρουρούς), για να μας γνωρίσει στους υπόλοιπους συγγενείς, δεν φοράς μεν abaya αλλά είναι σε ξεχωριστό τμημα του σπιτιού οι γυναίκες και οι άνδρες.Δεν επιτρέπετε να είναι όλοι μαζί... Πικρα από τη μια, αλλά αν δείτε τι κοντρωνες διαμαντια φοράνε οι γυναίκες και τι bentley με σωφερ τις μεταφέρουν θα πάθετε πλάκα. Οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρουν τι έχουν. Δεν είναι και τοσο δραματικά τα πραγματα εδώ, είναι όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, αλλά εγώ νιώθω homeseek. Όλη μέρα μιλάω στο τηλέφωνο με τη μαμά μου και τα ανήψια μου και θα μου στοιχίσει σαν να είχα πληρώσει εγώ όλο το ταξίδι. :( :( :(
Nerina υπάρχει σε μαύρο με χρυσο, με ασημένιο και με ότι μπορείς να φανταστείς πάνω. Αλλά αυτό μου το δωσανε και δεν έχω καμια διάθεση να παω να αγοράσω άλλο και να χαλάσω λεφτά σε κάτι που δεν θα θέλω να ξαναδώ μπροστά μου όταν γυρίσω Ελλάδα.
Υ.Γ.Το αγοράκι με το ξυρισμένο κεφάλι δίπλα μου στη σκηνή είναι ο μικρός αδελφός της φίλης μου που προόριζε η μαμά της για μένα. Εγώ όμως προτίμησα των Κωστάκη, τον άνδρα μου. Αυτό σημαίνει ότι έχασα μια περιουσία μερικών δις μπορεί και τρις αλλά δεν πειράζει. Πάντως δεν τον είχα δει και τώρα που τον είδα πρώτη φορά δεν είναι κακό...:hmm: :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα με της ευχες αλλα με απαραβατο ορο του γαμου ειναι να φτιαξει ενα μινι παλατι για τον χιονι κ να του εχει ολες της ανεσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.
Υ.Γ.Το αγοράκι με το ξυρισμένο κεφάλι δίπλα μου στη σκηνή είναι ο μικρός αδελφός της φίλης μου που προόριζε η μαμά της για μένα. Εγώ όμως προτίμησα των Κωστάκη, τον άνδρα μου. Αυτό σημαίνει ότι έχασα μια περιουσία μερικών δις μπορεί και τρις αλλά δεν πειράζει. Πάντως δεν τον είχα δει και τώρα που τον είδα πρώτη φορά δεν είναι κακό...:hmm: :hmm: :hmm:
Ασπασια....υπάρχουν και ανύπαντρες εδώ!!! :P :)

:lol: :lol: :lol: Θα δω τι μπορώ να κάνω για εσάς! Ειναι συνολικά 9 αδέλφια, 5 κορίτσια και 4 αγόρια από τα οποία 2 είναι ελεύθερα, ο Honey (όνομα και πράγμα!) της φωτογραφίας και άλλος ένα που δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Δεχόμαστε προσφορές!!!:up:

Καλημέρα ξενυχτισμένες και μη. Παιδιά στα ξαδέλφια τους, άντρας στον υπολογιστή του, γάτος κάτω απο το τραπέζι της κουζίνας, εγώ μόλις τελείωσα μια κρεατόπιττα και μια τυρόπιττα απο τα απομεινάρια του χθεσινού γλυκόξινου σουρωμένου χοιρινού και μια τυρόπιττα με το φύλλο που περίσσεψε απο τη σφολιάτα και δεν θέλω να ξαναδώ φαγητό μπροστά μου. Θα τρέφομαι με κουραμπιέδες οι οποίοι και έχουν γίνει έργο τέχνης, τρώω τρεις για πρωινό, τρεις για μεσημεριανό και τρεις για βραδινό, έκοψα βλέπετε το δεκατιανό και το απογευματινό για να διατηρήσω τη φόρμα μου. :rolleyes:
Ασπασία είχα διαβάσει ότι στη Σαουδική Αραβία αρκεί να δηλώσει ένας άντρας τη πρόθεση του να χωρίσει στη γυναίκα του και εκείνη είναι υποχρεωμένη την ίδια στιγμή να εγκαταλείψει το σπίτι μόνο με ότι φοράει, εξ ου και όλες τις ώρες της ημέρας οι γυναίκες εκεί φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα, γιατί ποτέ δεν ξέρουν πότε θα τους έρθει το κακό. Στο λέω για να σε παρηγορήσω:rolleyes:

Σαουδική Αραβία

Το να είσαι νέος στη Σαουδική Αραβία του 21ου αιώνα που ακροβατεί ανάμεσα στη συντήρηση και τον εκμοντερνισμό, αποτελεί μια κατάσταση ιδιόμορφη. Απ' τη μια το διαδίκτυο και η δορυφορική τηλεόραση που είναι πολύ κοινά στους ευκατάστατους νέους της χώρας τους κάνουν να νοιώθουν όλο τον πλανήτη κοντά τους. Απ' την άλλη, μόλις κλείσουν την οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεοπτική οθόνη, αισθάνονται αιώνες πίσω.

Στη χώρα τους το να ακούς μουσική σε ένα δημόσιο χώρο απαγορεύεται, δεν υπάρχουν θέατρα και κινηματογράφοι, ενώ ακόμη και το να μιλήσουν σε μια άγνωστη κοπέλα στο δρόμο… αποτελεί αμάρτημα που τιμωρείται αυστηρά.
https://www.ert.gr/exandas/saudi_arabia/boxNo2_02.asp

Kαλησπερα Παιδια εδω, ολοι ηταν εδω ... Πανε και τα Χριστουγεννα...
Κουραμπιεδες για διαιτα καλη ιδεα,....3 πρωι ,3 μεσημερι ,3 βραδυ κατι σαν συνταγη ενα πραμα! Συνταγη ΟΧΙ σαντιγι!!!
Οντως αυτο το ξερω κι εγω για τις γυναικες στις Μουσουλμανικες χωρες επειδη μετα δεν δικαιουνται τιποτα περα απο οτι φορανε πανω τους , τα φορανε ολα.. Η Χαρα της εξελιξης και του φεμινιστικου κινηματος ειναι εκει κατω... μπρρρ!!!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! τι κάνετε;; εγώ μόλις είδα ένα βίντεο πολύ βίαιο με γατάκια και σκυλάκια μετά έκανα αγκαλίτσες στον δικό μου και τώρα είμαι εντάξει πιστεύω!! πώς περάσατε χθες; εγώ οικογενιακά κ απόψε ήμαστε καλεσμένοι σε συγγενείς πάλι.. ωραία είναι. Τι νέα δικά σας;;

εμεις δεν καναμε τιποτα αυτες της μερες μια κ ο Λαμπης ειναι αρρωστουλης κατσαμε σπιτι αγκαλιτσα με το λαμπη τηλεοραση ποπκορν κ αυθονα αναψυκτικα

εδω στην αγγλια ειναι ολα κλειστα χθες και σημερα αλλα αυριο αρχιζουν οι εκπτωσεις και εχω εφοδο στα μαγαζια...κατα τα αλλα ησυχα σπιτι με πολυ φαγητο και φιλικη παρεα!

καλησπερα!!εγω ειμαι τεζα στο κρεβατι με 39 πυρετο,ο,τι μου χρειαζοταν μερες που ειναι.ο πατερας μου θελει σωνει και καλα να παμε εκδρομη στο εξοχικο με τετοιο ψοφοκρυο,κι απο ο,τι φαινεται δεν καταλαβαινει οτι χωρις καλοριφες θα γινουμε παγοκολωνες,ναι κι ενα καλο της γριππης:rolleyes: βεβαια ηταν να'ρθουν κατι φιλες μου σημερα,αλλα το ακυρωσα(για 5η φορα,μιας και οταν ειναι να'ρθουν ολο και κατι συμβαινει...στο τελος θα νομιζουν οτι το κανω επειτηδες:redface: )

Κατερινακι,ειδα τις φωτο του γατουλη σου στην gallery ειναι πανεμορφος:up:

Μαριέλ κουράγιο κι εγώ ήμουν χάλια αλλά ευτυχώς τώρα είμαι καλά (αν εξαιρέσεις την μύτη μου που δεν σταματά να τρέχει).

Ασπασία αν ήμουν στο αεροδρόμιο εκείνο με τους κουβερτοφόρους θα με είχαν καταδικάσει σε θάνατο δια λιθοβολισμού γιατί θα με είχε πιάσει νευρικό και δεν θα σταματούσα με τίποτα! Πάντως πραγματικά δεν ξέρω αν θα άντεχα να ζω σε μια τέτοια χώρα, μάλλον θα αναζητούσα τρόπους διαφυγής!

Νερίνα πολύ ενδιαφέρουσα η δίαιτα του κουραμπιέ, θα την σκεφτώ. Αν εναλλάσαμε κουραμπιέδες με μελομακάρονα για να μην είναι τόσο μονότονη;

Χτες είχαμε βγει πάλι και πήγαμε σε ένα μαγαζί το οποίο ήταν ένα πολύ ωραίο ρεμπετάδικο. Και λέω ήταν γιατί άλλαξε όνομα... λεγόταν γερακίνα και τώρα λέγεται ρωμαίο λάιβ. Και να άλλαζε μόνο το όνομα καλά θα ήταν. Από ρεμπετάδικο έγινε παρακμιακό σκυλάδικο! Ένα δράμα έζησα! Στο μεταξύ με τα 30? το άτομο που δώσαμε για μισό μπουκάλι κρασί και κάτι φιστίκια ανά άτομο όλη τη νύχτα είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα εμφανιστεί ο Τσαλίκης! Αλλά δεν ήρθε. Ήταν η πρώτη μου φορά σε τέτοιου είδους σκυλάδικο και θέλω να πιστεύω και η τελευταία. Μέχρι και σαμπάνιες άνοιγαν στην πίστα! Έχω πάθει πολιτισμικό σοκ!

Καλημερα σας . Ολοι εδω?
Και μεις εδω παιδια αλωνιζουν τα παιχνιδια ειναι σκορπισμενα παντου και πηδαμε απο πανω για να μην τα πατησουμε Σπιτι ειναι χαος Αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα αυτου του σπιτιου

Πιστευω οτι θα υπαρχη μια ταξη Γατος τρεχει αναμεσα στο χαος ,εγω καλουμε να μαζεψω το χαος ...
Πανε και αυτα τα χριστουγεννα
Γεροι να μαστε ολοι και ολες για τα επομενα.
Ομορφη μερα να χετε
Στειλτε και κανα χιονι προς τα εδω οσοι βρηκατε
Αληθεια αυτες τις μερες σκεφτομουν τον sly αραγε τι εγινε με αυτην την ψυχη και τον γατουλη?

Καλημέρα και από μένα..Και Χρόνια Πολλά......
Εγώ δουλειά σήμερα και κινδυνεύω να γίνω παγοκολόνα γιατί το κτίριο είχε παγώσει και θα μας πάρει κάμποσο να ζεσταθεί...

Επιτέλους μπορώ να σας πω κι εγώ καλημέρα μετά από ένα τραγικό 2ήμερο...
Ανήμερα Χριστουγέννων μετά από ένα οικογενειακό γεύμα στα πεθερικά, πάθαμε ΟΛΟΙ τροφική δηλητηρίαση. Μέχρι χθες το βράδυ ήμουν με απίστευτους πόνους σε στομάχι και έντερο και φυσικά απίστευτες επισκέψεις στην τουαλέτα.
Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ φοβήθηκα για το μωρό και όλο το προχθεσινό βράδυ έκλαιγα από την αγωνία μου. Οι πόνοι με ένοιαζαν το λιγότερο. Υπήρχε κίνδυνος να γεννήσω πρόωρα εξ'αιτίας των συσπάσεων του εντέρου.... Αφήστε, χάλια.
Χθες το πρωί μίλησα με το γιατρό μου και ευτυχώς με καθησύχασε.
Έτσι, πέρασε και η χθεσινή μέρα με την ίδια ένταση στους πόνους, την ίδια συχνότητα επισκέψεων στην τουαλέτα (με τον άντρα μου κάναμε διαγωνισμό ταχύτητας ποιός θα μπει πρώτος..) αλλά ευτυχώς με λιγότερη αγωνία.
Σήμερα ξυπνήσαμε καλά και ευτυχώς κοιμηθήκαμε και καλά γιατί από την εξάντληση δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου.
Ωραία Χριστούγεννα εε;;;
Τέλος καλό, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!
Ελπίζω η Πρωτοχρονιά να είναι καλύτερη....χαχαχα

:cat: :cat: :cat: :greycat: :greycat: Χρόνια καλά και ευτυχισμένα σε όλους να χαιρόσαστε παιδία,γατουλίνια,συζύους.Να είστε πάντα καλά,υγεία πρώτα ευτυχία και αγάπει στα σπιτικά σας.Κι εμείς σπίτι τα Χριστούγεννα με παιδιά και γατούλια.Φυλία σε όλες τις γλυκές γατοφατσούλες.:) :)

Καλημέρα κι από μένα. Gemini, mariel και anabou περαστικά!
Εμέις περάσαμε Χριστούγεννα με απίστευτη κραιπάλη. Γιόρταζε ο μπαμπάς μου και η "κουνιάδα" μου και ανήμερα τρώγαμε όλη μέρα!!! Βάλαμε όμως στόχο για το 2007 να χάσουμε κιλά και να κόψουμε το κάπνισμα. (Σιγά μην τα καταφέρουμε αλλά λέμε...) Χτες πήγαμε θέατρο, σε μια καταπληκτική παράσταση κατι φίλων, σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Nosferatu Didonticus, κωμική διασκευή του κλασικού έργου, στο Θέατρο της Ανοιξης. Πολύ, παρα πολύ γέλιο. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο δεν δουλεύω και ως εκ τούτου πρέπει να το παίξω καλή νοικοκυρά (μαγείρεμα κλπ μπλιαχ).

καλημερα σε ολους!!!μετα απο εναν 9ωρο υπνο ξυπνησα σημερα στις 9,ευτυχως με πεσμενο πυρετο.

Gemini,τι περασατε βρε παιδι μου...παλι καλα που συνηλθες,και με το μωρο ολα καλα!!εγω περιεμενω πως και πως να γινω καλα,να βγω για ψωνια,να παω σινεμα,βολτα κτλ.η υπολοιπη παρεα τωρα κατι κανονιζουν για Πρωτοχρονια,μαλλον σε καποιο ρεμπεταδικο θα κλεισουμε παλι.

Gemini περαστικούλια! Σε λάθος ανθρώπους παέι και δίνει δηλητιριαση ο Θεούλης...:( Τόσο καιρό παρακαλάω και ελπίζω για μια γαστρεντερίτιδα έστω αλλά που!... Είναι ο μόνος τρόπος να χάσω κανένα κιλό γιατί όχι μόνο διαιτα δεν κάνω, αλλά εδώ που είμαι έχω ξεσκιστεί στο φαγητό. Ευτυχώς η ζυγαριά του ξενοδοχείου πρέπει να χανει 2-3 κιλάκια γιατί με δίχνει πιο αδύνατη.
Από το πρωι μαζεύω πράγματα και φτιαχνω βαλίτσες. Τα δικά μου είναι συκεντρωμένα στην ντουλάπα γιατί ελάχιστα από αυτά που εφερα φόρεσα, τα άλλα ήταν ακατάλληλα για εδώ ενώ του Κώστα είναι σκορπια παντου: πάνω σε καρέκλες, κάτω από τις καρέκλες, στα τραπεζάκια, στον καναπέ, σε όλα τα συρτάρια, κάτω από το κρεββάτι, μέχρι κι ένα μποξεράκι βρήκα πάνω στην τηλεοραση. Η κατάστασή του χειροτέρεψε από τότε που ήρθαμε Σαουδική Αραβία. Αφήστε που το καθιέρωσε και περπατάει κατά τα αραβικό σύστημα 3 βήματα μπροστά από μένα κι εγώ τρεχω πίσω του ασθμένοντας με 35 βαθμούς υπό σκιάν με την κατάμαυρη abaya...:( :( :( Τώρα ο καλός μου μαζί με τ'άλλα αγοράκια της παρέας λιάζεται στην πισινα ενώ οι δουλάρες μαζεύουν τις βαλίτσες:down: :down: :down: Φεύγουμε αύριο πρωί-πρωί και πρώτα ο Θεός και η Royal Jordanian Airlines μεσημέρι θα είμαστε Αθήνα. Με καθυστερήσεις παίζει να γυρίσουμε και Παρασκευή...
Χθες το βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στο πατρικό παλατάκι της φιλενάδας μου.Ντυθήκαμε οι γυναίκες με τα καλά μας μιας και εντός του σπιτιού βγάζουν τα κιλίμια από πάνω τους, και οι άνδρες με κουστουμάκια. Έρχονται οι οδηγοί μας παίρνουν και φτάνουμε μες την καλή χαρά εκεί. Μέχρι εκεί ήταν και η χαρά. Μας παρέλαβαν οι υπηρέτες και μας χώρισαν αλλού τις γυναίκες αλλού τους άνδρες. Εμεις πήγαμε σ'ένα ξεχωριστό χώρο όπου είχε μαζευτεί όλο το σόι από γιαγιάδες θειαδες εγγόνια δισέγγονα τριτοξαδέλφες κλπ. Ο μέσος όρος ηλικίας 60 και μέσος όρος κιλών 150. Οπότε καλύτερα να φορούσαν abaya. Μιλάμε το θέαμα απεριγραπτο. Έχωα ρχίσει να πιστεύω ότι γιαυτό τις έχουν τυλιγμένες με τ' αντίσκηνα, για να μην τις βλέπουν. Οι φεμινίστριες μην πέσετε να με φάτε. Όταν έχεις υπηρέτες, μάγειρες, σωφέρ και νταντάδες για τα παιδιά, διαιτολόγο και personal trainer με ιδιωτικό γυμναστήριο 150 τ.μ. κλειστή και ανοιχτή πισίνα, θα έπρεπε όλες να ήταν θεές από την προγιαγιά μέχρι την τρισεγγονή. Απαράδεκτες!!! Κάθε επιφάνεια ήταν καλυμένη με δισκους με γλυκά, υπηρετες τριγυρνούσαν με κανάτες και μας γέμισαν συνέχεια τα φλυτζάνια με γλυκό τσάι μεντα ή διάφορους θεόγλυκους χυμούς. Στα πάντα βάζουν τόνους ζάχαρης. Το καθημερινό γεύμα ή δείπνο θα μπορούσε να χορτάσει μια τριτοκοσμική χώρα. Τα φαγητά που μένουν και πετάνε καθημερινά είναι μια απίστευτη σπατάλη που τη σκέφτομαι και κλαίω. Έχω μαθει από μικρή να αδειαζω το πιατο μου γιατί το να πετάς φαγητό είναι αμαρτία, ενώ υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε , όπως μου έπαιρνε το κεφαλι όταν ήμουν μικρή η μαμα μου. Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη! Όλες εν τω μεταξύ μιλάγαν ή μαλλον καλύτερα φωνάζαν όλες μαζί στα Αραβικά και η μόνη που μίλαγε αγγλικά ήταν η μεγάλη αδελφή της φίλης μου, η Τζιχάντ η οποία κάποια στιγμή σχετικά νωρίς έφυγε. Τελικά καθύσαμε γύρω στις 4 ώρες μιλάγαμε μεταξύ μας εγώ και οι άλλη κοπέλα και χαμογελάγαμε αν χαζές στις υπόλοιπες. Οι δε ανδρες τους παίρναμε τηλ.να τους ζητήσουμε να φύγουμε γιατί δεν πήγαινε άλλο και δεν απαντούσαν γιατί είχαν στήσει γλέντι δίπλα με αργιλέδες και χορεύτριες της κοιλιάς!!! @#$@#*&^$@ Μην το σχολιάσω καλύτερα....:mad: :mad: :mad: :mad: Θα έλεγα ότι η όλη φάση ήταν τουλάχιστον τραυματική:down: :down: :down:
Φαντάζομαι ότι μετά από λίγο καιρό θα τα σκεφτομαι όλα και θα γελάω, αλλά προς το παρόν κάνω μόνο αρνητικές σκέψεις για τη χώρα και τους ανθρώπους....

χαχχαα!χαχα! Βγηκε ο αντρας απο μεσα τους! Ειδες πως επηρεαζουν μερικα πραγματα σε μια χωρα? Για μενα παντα αυτα τα καθεστωτα με την αυτη την συγκεκριμενη θεση της γυναικας μου προκαλουσαν θυμο!Σκεψου πως ζουν οι γυναικες εκει που ειναι πιο φτωχες και εχουν ολο αυτο το καθεστως συν τις δουλειες συν την φτωχια!
συν την καταπιεση συν την θεση τους που ειναι κατωτερη και απο των ζωων Με το καλο να γυρισετε !
Gemini περαστικα .

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back