Gemini περαστικούλια! Σε λάθος ανθρώπους παέι και δίνει δηλητιριαση ο Θεούλης...

Τόσο καιρό παρακαλάω και ελπίζω για μια γαστρεντερίτιδα έστω αλλά που!... Είναι ο μόνος τρόπος να χάσω κανένα κιλό γιατί όχι μόνο διαιτα δεν κάνω, αλλά εδώ που είμαι έχω ξεσκιστεί στο φαγητό. Ευτυχώς η ζυγαριά του ξενοδοχείου πρέπει να χανει 2-3 κιλάκια γιατί με δίχνει πιο αδύνατη.
Από το πρωι μαζεύω πράγματα και φτιαχνω βαλίτσες. Τα δικά μου είναι συκεντρωμένα στην ντουλάπα γιατί ελάχιστα από αυτά που εφερα φόρεσα, τα άλλα ήταν ακατάλληλα για εδώ ενώ του Κώστα είναι σκορπια παντου: πάνω σε καρέκλες, κάτω από τις καρέκλες, στα τραπεζάκια, στον καναπέ, σε όλα τα συρτάρια, κάτω από το κρεββάτι, μέχρι κι ένα μποξεράκι βρήκα πάνω στην τηλεοραση. Η κατάστασή του χειροτέρεψε από τότε που ήρθαμε Σαουδική Αραβία. Αφήστε που το καθιέρωσε και περπατάει κατά τα αραβικό σύστημα 3 βήματα μπροστά από μένα κι εγώ τρεχω πίσω του ασθμένοντας με 35 βαθμούς υπό σκιάν με την κατάμαυρη abaya...

Τώρα ο καλός μου μαζί με τ'άλλα αγοράκια της παρέας λιάζεται στην πισινα ενώ οι δουλάρες μαζεύουν τις βαλίτσες

Φεύγουμε αύριο πρωί-πρωί και πρώτα ο Θεός και η Royal Jordanian Airlines μεσημέρι θα είμαστε Αθήνα. Με καθυστερήσεις παίζει να γυρίσουμε και Παρασκευή...
Χθες το βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στο πατρικό παλατάκι της φιλενάδας μου.Ντυθήκαμε οι γυναίκες με τα καλά μας μιας και εντός του σπιτιού βγάζουν τα κιλίμια από πάνω τους, και οι άνδρες με κουστουμάκια. Έρχονται οι οδηγοί μας παίρνουν και φτάνουμε μες την καλή χαρά εκεί. Μέχρι εκεί ήταν και η χαρά. Μας παρέλαβαν οι υπηρέτες και μας χώρισαν αλλού τις γυναίκες αλλού τους άνδρες. Εμεις πήγαμε σ'ένα ξεχωριστό χώρο όπου είχε μαζευτεί όλο το σόι από γιαγιάδες θειαδες εγγόνια δισέγγονα τριτοξαδέλφες κλπ. Ο μέσος όρος ηλικίας 60 και μέσος όρος κιλών 150. Οπότε καλύτερα να φορούσαν abaya. Μιλάμε το θέαμα απεριγραπτο. Έχωα ρχίσει να πιστεύω ότι γιαυτό τις έχουν τυλιγμένες με τ' αντίσκηνα, για να μην τις βλέπουν. Οι φεμινίστριες μην πέσετε να με φάτε. Όταν έχεις υπηρέτες, μάγειρες, σωφέρ και νταντάδες για τα παιδιά, διαιτολόγο και personal trainer με ιδιωτικό γυμναστήριο 150 τ.μ. κλειστή και ανοιχτή πισίνα, θα έπρεπε όλες να ήταν θεές από την προγιαγιά μέχρι την τρισεγγονή. Απαράδεκτες!!! Κάθε επιφάνεια ήταν καλυμένη με δισκους με γλυκά, υπηρετες τριγυρνούσαν με κανάτες και μας γέμισαν συνέχεια τα φλυτζάνια με γλυκό τσάι μεντα ή διάφορους θεόγλυκους χυμούς. Στα πάντα βάζουν τόνους ζάχαρης. Το καθημερινό γεύμα ή δείπνο θα μπορούσε να χορτάσει μια τριτοκοσμική χώρα. Τα φαγητά που μένουν και πετάνε καθημερινά είναι μια απίστευτη σπατάλη που τη σκέφτομαι και κλαίω. Έχω μαθει από μικρή να αδειαζω το πιατο μου γιατί το να πετάς φαγητό είναι αμαρτία, ενώ υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε , όπως μου έπαιρνε το κεφαλι όταν ήμουν μικρή η μαμα μου. Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη! Όλες εν τω μεταξύ μιλάγαν ή μαλλον καλύτερα φωνάζαν όλες μαζί στα Αραβικά και η μόνη που μίλαγε αγγλικά ήταν η μεγάλη αδελφή της φίλης μου, η Τζιχάντ η οποία κάποια στιγμή σχετικά νωρίς έφυγε. Τελικά καθύσαμε γύρω στις 4 ώρες μιλάγαμε μεταξύ μας εγώ και οι άλλη κοπέλα και χαμογελάγαμε αν χαζές στις υπόλοιπες. Οι δε ανδρες τους παίρναμε τηλ.να τους ζητήσουμε να φύγουμε γιατί δεν πήγαινε άλλο και δεν απαντούσαν γιατί είχαν στήσει γλέντι δίπλα με αργιλέδες και χορεύτριες της κοιλιάς!!! @#$@#*&^$@ Μην το σχολιάσω καλύτερα....

Θα έλεγα ότι η όλη φάση ήταν τουλάχιστον τραυματική
Φαντάζομαι ότι μετά από λίγο καιρό θα τα σκεφτομαι όλα και θα γελάω, αλλά προς το παρόν κάνω μόνο αρνητικές σκέψεις για τη χώρα και τους ανθρώπους....