Καλημερα Να και η τελευταια μερα του χρονου Δεν ξερω αλλα εγω τελειο το θελω το θελω το 2007.Αλλα τελειο! Εντελως παντελως τελειο.Καρατελειο. Ουτε σκοντο ουτε εκπτωσεις Δεν συμβιβαζομαι με τιποτα λιγοτερο .
Αισιον , ευτυχες,χαρουμενο, δημιουργικο,προσδοφορο , ερωτικο ,χαρουμενο .Το συμπαν να σκαει απο υγεια.Ουτε την ιωση την απλη δεν αποδεχομαι.Ουτε το συναχακι το απλο δεν διαπραγματευομαι. Να μην ανοιξη μυτη,μη βηξει ανθρωπος,να μη χτυπηση αστραγαλος σε ποδι καρεκλας.
Τελειο το θελω το 2007. Κατ αρχας θελω να χιονιζει. Αλλα συγκεκριμενο χιονι , με προδιαγραφες Ευρωπαικης Ενωσης . Οχι το Ελληνικο τη γλιτσα τη λασπουρια,που πας να παρης τη στροφη και παιρνεις τα βουνα. Το αλλο το χιονι. Το παλευκο,το γελαστο, το ευδιαθετο.Το χιονι του Ντισνευ.Του καρτουν. Χιονιζει εξω απο τα γραφικα σπιτακια και παιζουν παιδακια με σκουφακια,γατακια ,σκυλακια.Τετοιο ακριβως.
Τελειο το θελω το 2007. Μια ζωη κανω παζαρια.<<Θεουλη μου δωσε μου αυτο,και δεν θα σου ξαναζητησω το αλλο .Εξασφαλισε μου το ταδε και αποποιουμε το δεινα.>> Τερμα!!Φετος τα θελω ολα.Και αυτο και το αλλο Και το ταδε και το δεινα.Και θελω και το τελειο δωρο Και θελω τα ιδια για ολους .Γιατι η ζωη τελικα μας χρωσταει εστω και για μια χρονια.
Αν ημουνα σοβαρο ατομο καθε χρονο τετοια μερα θα οφειλα να διακατεχομαι απο μια μελαγχολια,ενα πεσιμισμο,μια ενατενιση και μια ενοραση. Τι διαολο εκανα το περασμα απο την αριστερα -οπως τα μεταλαγμενα τροφιμα? Τιποτα δεν απεμεινε? Τιποτα δεν εμπεδωσα? Τιποτα!! Γι αυτο παθαινω το συνδρομο της ξεφτιλας, το εορταστικο, το χαζοχαρουμενο,το χαι χουι ονειδος του Μαρξ.
Τελειο το θελω το 2007
Κι εκεινος με το ελκηθρο, αντι να κανει<<χο χοχο>>,να ψιλοκουβεντιαζει με τον ταρανδο και να στουμπωνεται σε καμιναδες, καλα θα κανει να αφησει τα αυτοκινητακια της Μπαρμπι και να μας φερει κανα δωρο της προκοπης.Αντε γιατι πολλυ μας δουλευει αιωνες τωρα.
Τελειο το θελω το 2007 Κι επειδη δεν εχω αλλες αντοχες -το καλο που του θελω. Να κοψει το λαιμο του- οχι το δικο μου.και να δωση σε ολους οτι λαχταρα η ψυχη τους Και ναι, να χει και κεινο το χιονι εκεινο ντε του Ντισνευ το χαρουμενο το γελαστο..
Υ.Γ το κειμενο ειναι απο οτι θυμαμαι σε γενικες γραμμες απο την Ε. Ακριτα και γραφτηκε για το 2005 Αλλα εμενα με εκφραζει και μου αρεσει και για το 2007
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους και ολες στις οικογενειες σας στους γατους και στις γατες και στα γατακια. Και ευχομαι να ναι ολα οπως το θελετε Τελειο και ανεμποδιστο!