Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ MY CAT!!!!!! να περασετε ολοι τελεια και ευτυχισμενα οπως και να εχετε μια τελεια χρονια μαζι με τα ατομα που αγαπατε και φυσικα τα αγαπημενα μας ζωακια με υγεια!!!:P :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Τέσσερα παιδιά παίζουν, δύο κάνουν τις μαγείρισσες και δύο βαράνε το πιάνο, βασιλόπιττα στολίστηκε και απο τις τέσσερεις πριν λίγο, έτοιμη για φούρνο, σκύλος γάτα κυνηγιούνται, άντρας για ψώνια και είναι κάτι στιγμές που θες ο χρόνος να σταματήσει εδώ, αλλά μετά λέω πόσο πιάνο να αντέξω η μάνα και περιμένω τη συνέχεια. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους μας!
Για Γιώτα: Η πολύ παρέα με την οικογένεια μου και με ένα συγκεκριμένο άτομο, ονόματα δε λέω, σε έχει χαλάσει μου φαίνεται. Χικ!!!:eek:
Με χαλασε ? Χικ ! Γιατι χαλασα? Χικ!!ΧΙΚ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλες γιορτες για αυριο και για παντα...Ειναι η τελευταια μερα του χρονου και...δεν ξερω...εχω μελαγχολησει λιγο...
Παει ο παλιος ο χρονος, ας γιορτασουμε παιδια, και του χωρισμου ο πονος ας...Σνιφ, σνιφ...:bye: :bye: :bye:

και η μελανχολια μεσα στο παιχνιδι ειναι νιαου

καλησπερα σε ολους!!!

εγω μολις ξυπνησα!!!γυρισα στις 7 απο επιδρομη στα μαγαζια και επεσα ξερη!θ'αλλαξω σπιτι το χρονο και μετα θα παμε παρεα να κατσουμε σ'ενα σπιτι μιας φιλης τελικα.οι τιμες στα ρεμπεταδικα παραηταν τσουχτερες για να συμφωνησουν ολοι,και αποφασισαμε να βαλουμε πανω απ'ολα την παρεα και να μεινουμε ολοι μαζι:up:
τωρα θ'αρχισω να τρεχω για να ετοιμαστω.η μαμα μας εφτιαξε γιαουρτλου(εγω να δω τι θα φαω που δε μ'αρεσει).η Τσικι παει ολο και καλυτερα,μιλησα παλι και με το γιατρο και μαλλον αυριο θα πεταχτει μεχρι το ιατρειο να μου φερει μερικα χαπακια αντιβιωσης ακομα.

ευχομαι σε ολους να περασουν μια υπεροχη βραδυα!!!!!!

και η μελανχολια μεσα στο παιχνιδι ειναι νιαου
:) :) :) :cry: :cry: :) Ετσι ειναι...

Επισης: Χρονια πολλα σε ολους!:)

Να ευχηθώ ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος απο το 2006 (ξου.. ξού..), και να γίνουν όλα αυτά που θέλουμε γι' αυτήν την χρονιά.
Τρελαίνομαι αυτές τις μέρες και κάνω σαν μωρό παιδί.
Την αλλαγή την περάσαμε σπίτι, χωρίς κόσμο και τυμπανοκορυσίες.. Ο άντρας μου και εγώ και τα γατουλίνια μας. Κόψαμε και την βασιλόπιτα... και το φλουρί έπεσε...... στον Ασπρούλη!!!!!! Βέβαια είχαμε και ζήλιες απο τον Ζιζού (μάλλον ήθελε να κερδίσει αυτός...).. Του χρόνου θα κανονήσω να πέσει σε αυτόν τον φλουρί μπας και με αφήσει το βράδυ να κοιμηθώ.... Δείτε στραβωμένη φάτσα για να καταλάβετε....

Συνημμένα

• Zizoy.JPG
    Zizoy.JPG
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 10
Καλημερα Χρονια πολλα . Μετα το χθεσινο δεν εχω κουραγιο για τιποτα Και παλι ομως πρεπει να ετοιμασω τραπεζι ... Παιδια ενα κοιμαται τα αλλα 2 βλεπουν παιδικα γατος κοιμαται μαζι με αντρα και 1 παιδι. Εγω θα θελα να κοιμαμαι αλλα δεν κοιμαμαι και δεν εχει χιονι εχει ηλιο .Μια πολυ ομορφη μερα εξω σημερα.

Καλη χρονια να εχουμε.χιχι οντος ο ζιζου ειναι νευριασμενος ηθελε το φλουρι.

Εμεις ακομη να την κοψουμε...:/: Θα φυγουμε τωρα για να παμε να την κοψουμε στο καινουριο σπιτι που χτιζουμε...:) Ειναι στην Αναβυσσο-Θυμαρι. Τελειωνει τωρα κι ετσι θα παμε να δουμε και πως εχει αλλαξει...:) Θα σας γραψω οταν γυρισω ποιος το ετυχε...Δυστυχως ομως εμεις δεν εχουμε κατοικιδιο...:( :( :(

Καλημέρα 2007 πια. Άντρας στο μπαλκόνι κάνει τσιγάρο, παιδιά τέσσερα κορίτσια παρακαλώ ηλικίας 7,5 με 10,5 πίνουν γάλα και παίζουν με παιχνίδια, σκυλί προσπαθεί να διώξει τη γάτα απο τον καναπέ, αποτυχημένα μέχρι τώρα, εγώ ήπια καφέ με βασιλοπιτίτσα απο χθες, καιρός καλός και φαί η μαμά μου σήμερα και θέλω να ξανακοιμηθώ, αλλά και να βγω στον ήλιο, κάτι σε θάλασσα μου βγαίνει σήμερα. Όμορφη μέρα και χρονιά να έχετε!!!:)

Να μαι παλι εδω!:) Δυστυχως φετος μου κατεβηκε μια τελειως χαζη ιδεα στο κεφαλι για την κοπη της βασιλοπιτας: Να την κοψω εγω...:/: Μιας και δεν εχουμε κατοικιδιο λοιπον εβαλα ενα κομματι για τα αδεσποτα. Οποτε αν κερδιζα εγω το φλουρι, θα το κερδιζαν αυτοματως και αυτα...:) Ομως, δεν ξερω πως μου ηρθε, εκοψα τεραστιο το κομματι της μητερας μου διπλα στο οποιο ηταν το δικο μου και φυσικα το κερδισε εκεινη.:( Ομως, για να το παρουμε κι απο την καλη το θεμα, επεσε λιγο και σε μενα...Απο την αλλη ομως αφου η μαμα μου σκεφτεται να μου κανει και αδερφακι, χαλαλι που επεσε σε αυτην το φλουρι...:/: :) :) :)

Νίαου μου πολλές φορές ένα αδελφάκι είναι απείρως καλύτερο απο ένα φλουρί. Κάτι ξέρω εγώ που είμαι μοναχοπαίδι. Εσύ είσαι τυχερή, αλλά όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα.:)

Νιαου αν σου κανει αδερφακι να το μαθεις κι αυτο να αγαπαει τα αδεσποτα και να γινετε μαζι μελη σε μια οργανωση ειμαι σιγουρη οτι η αποφασιστηκοτητα η ορεξη σαου και η πιστη σου θα εκτιμηθοπυν οπου κι αν πας, ειναι πολυ ωραιο που σκεφτεσαι ετσι.

Εγω στη δικη μου εκοψα για ολα τα γατακια (8 μαζι με το ζυμωνουλη.. πηρα μεγαλη βασιλοπιττα..)και ειχα ετοιμασει πατε για οποιο το κερδισει... αλλα τελικα στο ιδιο μου το σπιτι, το κερδισε ενας φιλος..και κανενας απο μας, το καλο ειναι οτι ετσι φαγανε ολα πατε, που αναμειξα με λιγη βασιλοπιττα, προς χαρα τους.

Καλή Χρονιά σε όλους και ακόμα καλύτερη στα σδέποτα. Εύχομαι να βρεθεί ένα σπίτι για όλα τα γατάκια και τα σκυλάκια που ζουν στους δρόμους. Και πάνω απ'όλα υγεία για όλους:)

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας αυτό που επιθυμούμε και σε όλα τα αδέσποτα ένα σπίτι που θα τα φροντίζουν, θα τα προστατεύουν και θα τα αγαπούν.

Επίσης μου έστειλα με sms αυτό και ενώ γενικά μισώ τα τυποποιημένα sms μου φάνηκε πολύ ωράιο:

"TOYΣ MEΓAΛYTEPOYΣ ΣTOXOYΣ TOYΣ BAZEI H ΨYXH,TA KAΛYTEPA ONEIPA TA ΔHMIOYPΓEI TO MYAΛO K TIΣ KAΛYTEPEΣ EYXEΣ TIΣ ΣTEΛNEI H KAPΔIA.KAΛH XPONIA ΛOIΠON!"

Καλημέρα! Πρώτη μέρα στο γραφείο για φέτος! Είμαι μόνη μου προς το παρόν μιας και όλοι οι υπόλοιποι έρχονται μετα τις 09:30 ενώ εγώ 08:00-08:30. Με το ζόρι σηκώθηκα σήμερα από το ζεστό μου κρεββατάκι κι ελπίζω να μην συνεχίσω έτσι όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Καλόμαθα μου φαίνεται αυτές τις τελευταίες μέρες που δε σηκωνόμουν πριν από τις 12:00... Μήπως να τους ζητήσω ν'αλλάξω ωράριο? Κάτι σε 13:00 - 21:00 καλό μου ακούγεται. Θα βγαίνω και κατευθείαν έξω!!!!:lol: :lol: :lol:

kaλημερα .Καθε αρχη και δυσκολη. Σπιτι χαος ! Πολυ χαος λεμε!
Παιδια βλεπουν τον Γκαρφιλτ 2 , γατος κανει τον Γκαρφιλτ 2.
Εγω κανω την παπια μπας και γλυτωσω απο το μαζεμα του χαους
Δεν το βλεπω να πιανει αν θελω να δω το πατωμα μου ξανα πρεπει να αρχισω να σκαβω!και να σταματησω να..... κουακ πααααπααπααπα!
Καλη αρχη και συνεχεια στην καθημερινοτητα που ηρθε

Νιαου αν σου κανει αδερφακι να το μαθεις κι αυτο να αγαπαει τα αδεσποτα και να γινετε μαζι μελη σε μια οργανωση ειμαι σιγουρη οτι η αποφασιστηκοτητα η ορεξη σαου και η πιστη σου θα εκτιμηθοπυν οπου κι αν πας, ειναι πολυ ωραιο που σκεφτεσαι ετσι.

Φυσικα και θα το μαθω, αυτο και πολλα αλλα πραγματα...:) :happy:
Μονο που ο πατερας μου λεει οτι η μητερα μου ειναι μεγαλη σε ηλικια (43 ειναι):/: και οτι το παιδι που θα γεννηθει θα εχει κομπλεξ με την ηλικια της μητερας του...:( Ομως η μητερα μου θελει πολυ αλλο ενα παιδακι...Ειμαστε ηδη τρια...:/: Αλλα τι να κανουμε, κι εκεινη το θελει και εγω θελω αλλη μια αδερφουλα...:/: :)

Καλημερα καλη χρονια!!!!:D Σηκωθηκα 9 και σημερα απ τον ιπνο μαζεψα και το ντινακι καθησε στη δικια μου θεση του καναπε και την αραξε για υπνο αφου πρωτα χοροπιδησε σε ολο το σπιτι:P χθες εβγαλα και μια μεγαλη σακουλα τροφη καθως και ενα πατε για κατι αδεσποτα γατακια στη γειτονια και ευτιχως ολα μου ειναι καλα απ οτι φενεται.
Παραθετο φοτο απ τη μανα(μαβροασπρη) και απ τη προηγουμενη γεννα παιδι της που ευτιχως εχουν βρει σπιτικο στην αυλη μιασ γυναικας που ετηχε μιλησαμε μια φορα και ειναι καλη.Και το μαβροασπρο απ τη δευτερη γεννα παιδια της ελπιζω και τα αλλα 2 της να ειναι καλα γιατι δε τα εχω δει.

Συνημμένα

• 25122006004.jpg
    25122006004.jpg
    688,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 25122006003.jpg
    25122006003.jpg
    746,5 KB · Εμφανίσεις: 10
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back