Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν αλλεργική κι εγώ (παλιά και στις γάτες) σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είσαι σε πολύ καλή κατασταση μιας και δεν κάνεις άσθμα, όχι ότι τα υπόλοιπα δεν είναι ταλαιπωρία, αλλά το άσθμα...χάλια! Το οτι έχεις τώρα αλλεργία δεν σημαίνει ότι θα έχεις για πάντα, μάλλον για να το πω καλύτερα, δεν σημαίνει ότι για πάντα θα εμφανίζεις τα συμπτώματα. Εγώ εδώ και χρόνια το έχω ξεπεράσει και πλέον ζω με 2 γάτες στο σπίτι και είναι σαν να μην είχα ποτέ τίποτα. Οι αλλεργίες κάνουν τον κύκλο τους. Κάποτε θα φτάσει στο αποκορύφωμά της και μετά θα αρχίσει η ύφεση. Κάνε λοιπόν λίγο υπομονή και εύχομαι σύντομα να μπορείς να χαιδεύεις όσες γάτες θες χωρίς να παθαίνεις τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημερα εχω super market και καθαρισμα σπιτιου. Ελπιζω να ξεκουραστω το Σ/Κ.
Ακομα ελπιζω να χιονίσει και να το στρωσει παντου εως και στο κεντρο για να χασουμε καποιες μερες δουλειας!
Προτιμω σπιτι με 6 και με 16 παιδια, οπως η Νερινα, παρα να δουλευω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!!!
Ακομα ελπιζω να χιονίσει και να το στρωσει παντου εως και στο κεντρο για να χασουμε καποιες μερες δουλειας!
Προτιμω σπιτι με 6 και με 16 παιδια, οπως η Νερινα, παρα να δουλευω!
Συμφωνώ μαζί σου! Ακούω κάθε μέρα την αδελφή μου που δε δουλεύει να παραπονιέται ότι κουράζεται με 2 παιδιά και το σκύλο και φρικάρω! Ο άνδρας της λείπει όλη μέρα στη δουλειά του, τα παιδιά σχεδόν όλη μέρα σε σχολεία - φροντιστήρια, ο σκύλος το πιο γλυκό yorkshire terrier που μπορείτε να φανταστείτε και έχει και γυναίκα να τη βοηθάει στο σπίτι 2 φορές την εβδομάδα, αλλά η αδελφή μου ότι και να της πεις μονίμως πνίγεται!!!! Μάλλον τα ψώνια, οι καφέδες και το γυμναστήριο της τρώνε πολύ χρόνο...
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ακούω συνέχεια "Τι κουράζεσαι? Όλη μέρα σ'ένα γραφείο κάθεσαι, δεν ακάβεις κιόλας!!!" Τα νεύρα μου!!!! Όποια από εσάς θέλει ας μου στείλει παιδιά και κατοικίδια κι ας αναλάβει την δουλειά μου σήμερα κιόλας αν γίνεται!!!....

P.S. Έχω νεύρα σήμερα γιατί η κοπέλα που είναι τηλεφωνικό κέντρο πήρε άδεια 7 εργάσιμες κι έτσι από χθες και μέχρι την άλλη Δευτέρα εκτός από τη δουλειά μου (γραμματέας του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας) πρέπει να κάνω και τη δική της. Από Δήμαρχος, κλητήρας δηλαδή! Δεν ξέρω γιατί το φορτώθηκα εγώ κι όχι κάποια άλλη. Μάλλον θα πληρώσω ακριβά τις 4 μερούλες που πήρα άδεια κι έφυγα Jeddah....
Ismini
Διάσημο μέλος
Η εκδικηση ηταν η εξης: εκοψαν βασιλοπιτα πρωινιατικα και μοιρασαν τα κομματια (τεραστια κομματια μεγεθους Οβελιξ) μεταξυ τριων ατομων που ειχαν παει στη δουλεια. Ετσι το φλουρι επεσε σε αυτους!
* Ο " Νικητης" πηρε εξτρα λεφτα

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου, πάντως εγώ τις έχω ξεπεράσει τις περισσότερες αλλεργίες. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και σε σενα!
Κορίτσια, είμαι στα πρόθυρα κρεβατώματος και με τενοντίτιδα!!!
Χτες βράδυ πόναγα πάρα πολύ. Ισμήνη εμείς την πιτα την κόβουμε την άλλη βδομάδα. Και ξερω ότι γενικά στις περισσότερες εταιρείες την κόβουν μετά όχι πριν την Πρωτοχρονιά.
Ismini
Διάσημο μέλος
Φυσικά! Το νωρίτερο την κόβουμε στην αλλαγή του χρόνου.Ισμήνη εμείς την πιτα την κόβουμε την άλλη βδομάδα. Και ξερω ότι γενικά στις περισσότερες εταιρείες την κόβουν μετά όχι πριν την Πρωτοχρονιά.
Εμείς εδώ όμως πάμε μπροστά!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χιονι κι εγω το θελω και να ναι τοσο πολυ που να αποκλειστουμε καμια εβδομαδα .Αλλα παρα πολυ χιονι .
Βεβαια η μετεωρολογικη υπηρεσια προβλεπει καλο καιρο και χιονι δεν βλεπει αλλα αμα το σκεφτουμαι ολοι μαζι ισως κατι κανουμε ,και παμε κοντρα στον καιρο.
Παντως τα μερομηνια προβλεπουν χιονι παντου την Μ . εβδομαδα καθως ο χειμωνας παει πισω λενε...Προς το παρων και τα μερομηνια λενε για Αλκυωνιδες μερες.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
...Χιονι κι εγω το θελω και να ναι τοσο πολυ που να αποκλειστουμε καμια εβδομαδα .Αλλα παρα πολυ χιονι .
Βεβαια η μετεωρολογικη υπηρεσια προβλεπει καλο καιρο και χιονι δεν βλεπει αλλα αμα το σκεφτουμαι ολοι μαζι ισως κατι κανουμε ,και παμε κοντρα στον καιρο....
quote]
Αντί για χιόνι βολεύεσαι με Χιόνη? Στον στέλνω αν θες και σήμερα express mail γιατί μ'εχει τρελλάνει τον τελευταίο καιρό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μολις εφτασα σπιτι, μετα απο 6ωρη καθυστεριση του πλοιου λογω καιρου...
Βρηκα το ενα γατακι απο τα δυο μικρα του κηπου να κουτσαινει και παω να πεισω την μαμα μου να το παμε στο γιατρο το απογευμα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποτε;
Που;
Ναι να παμε!

Μια φωτογραφια της σαρδελας που βρηκα και ειναι σαν ποντικακι...
Ειναι πολυ μικρη, πριν ενα χρονο περιπου!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαρδελα, αν παμε τελικα για καφε την κυριακη θα ερθεις;
Ελα...

Δεν κανονιζουμε για την αλλη Κυριακη?

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
γειααααααααααα... για να πω την αληθεια χτες την ανακαλυψα την σελιδα που εψαχνα πληροφοριες στο γκουγκλ για τα σκουλικια του καινουριου μου γατουλη...
ολη μερα ασχολουμαι μαζι του και πρεπει να κανω και εργασιες αχ δεν θα προλαβω
με κατεστρεψε ο μπλανκο και ειναι και βρομιαρουλης ακομα... ολη την ωρα θελει να παιζει και πλενω τοσο συχνα τα χερια μου μην κολλησω οξυουρους, (ετσι δεν τους λενε;
) που εχουν σκασει πια!
τουλαχιστον τα παει καλα με την χοντρουλα μου αλλα της τρωει το φαγητο και τον πλακωνει στα χαστουκια! τοσα χρονια μονη της η γατα, ξεσυνηθησε! και εγω τωρα μολις ξαναθυμηθηκα οτι ειναι γατα..

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη την Κυριακη δεν μπορω, δυστυχως, γιατι πρεπει να παω σε μια παρασταση κουκλοθεατρου και να γραψω κριτικη την οποια παραδιδω την Τριτη, γιατι αλλιως δεν θα περασω το μαθημα...![]()
Δεν κανονιζουμε για την αλλη Κυριακη?![]()
Αχ κριμα!
Για αλλη κυριακη δεν ξερω παντα κατι κανω συνηθως τις κυριακες...
Μηπως...αν πηγαιναμε για καφε και τις δυο κυριακες...;
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχχα Αυτος ειναι καταδικος σου δεν σε αφηνει με τιποτα...Χιονι κι εγω το θελω και να ναι τοσο πολυ που να αποκλειστουμε καμια εβδομαδα .Αλλα παρα πολυ χιονι .
Βεβαια η μετεωρολογικη υπηρεσια προβλεπει καλο καιρο και χιονι δεν βλεπει αλλα αμα το σκεφτουμαι ολοι μαζι ισως κατι κανουμε ,και παμε κοντρα στον καιρο....
quote]
Αντί για χιόνι βολεύεσαι με Χιόνη? Στον στέλνω αν θες και σήμερα express mail γιατί μ'εχει τρελλάνει τον τελευταίο καιρό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερινα δεν ξερω παντως ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι για ολη μου τη ζωη...Εχω κι αλλες αλλεργιες ομως οχι τοσο σοβαρες, αλλα τις εχω οσο ζω. Στη σκονη, στο πευκο, στο γαλα...Βεβαια το γαλα δεν το εχω κοψει αλλα εχω κατι σαν μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια μου γι αυτο το λογο...Παντως αν οντως ειναι για ολη μου τη ζωη, Τανια, τοτε ειναι εφικτη αυτη η θεραπεια;
Νίαου,το αν θα είναι για όλη σου την ζωή αυτές οι αλλεργίες δεν το ξέρεις.Όπως επίσης κανείς δεν ξέρει αν θα αποκτήσει και άλλες κατά τη διάρκεια της ζωής του.Ξέρω όμως ανθρώπους που τις έχουν ξεπεράσει.Η μέθοδος που σου περιγράφω εφαρμόζεται από χρόνια στην Γερμανία.Και τα τελευταία χρόνια από μερικούς γιατρούς και στη χώρα μας. Δες αν θέλεις το link που σου επισυνάπτω,κάπου στη μέση της σελίδας.Δεν έχεις τίποτα να χάσεις με το να ρωτήσεις κάποιες πληροφορίες.
https://www.anew.gr/diet/article.php?aid=58
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool