Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα. Παιδιά τέσσερα και συνεχίζουν να είναι όλα κορίτσια. Η Νερίνα μόλις κτύπησε ένα 38,5, οι άλλες απλά κτυπιούνται. Γάτος σκυλί συνεχίζουν να το παίζουν αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα για να τη γλυτώσουν. Εγώ κάτι έχω κολλήσει, βήχω και κλείνει η μύτη μου. Ευτυχώς πλακώθηκα και συμμάζεψα το σπίτι και ζούμε σε ένα σχετικά αξιοπρεπές περιβάλλον.:mad:
Ασπασία μου εάν είχα να διαλέξω μεταξύ του να έχω παιδιά και να δουλεύω ή να έχω παιδιά και να μη δουλεύω όσο και να σου φαίνεται περίεργο το καλύτερο είναι παιδιά και να δουλεύεις. Για σένα ως γυναίκα και μάνα.:rolleyes:
Φιλιά στις υπόλοιπες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιολογικό ρολόι τρελαμμένο. Είναι μιάμιση και νομίζω ότι είναι 7 το απόγευμα. Το πρωί ξύπνησα στις 1 με δυσκολία και πολύ κόπο. Αύριο μας έχουν τραπέζι αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι θα θέλω καφέ και όχι να φάω! Κατά τα άλλα καλά, είχαμε πάει σε μεζεδοπωλείο για κρασάκι... Οι παρενέργιες της Αθήνας άρχισαν. Είμαι 2 βδομάδες μακριά της και μου λείπει!

Σαρδέλα welcome back. Εγώ έχω ακόμα μια εβδομάδα.

Αν τον κανατε τον καφέ την μεθεπόμενη κυριακή μπας και καταφέρω κι έρθω κι εγώ;

Στο ερώτημα εργαζόμενη μαμά ή όχι δεν ξέρω τι θα επέλεγα. Λόγω χαρακτήρα μάλλον το πρώτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Na και η γιορτη των φωτων ! κλεινει ο κυκλος των γιορτων σημερα πια.
και θα μπουμε στη διδικασια ωΧ! πρεπει να μαζεψω και το δεντρο...
Χρονια πολλα μαμα Φωτουλα! Καθε χαρα και ευτυχια.
χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν

Καλημερα .
Φωτούλα χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε όλοι εδώ και βεβαίως η οικογένειά σου!
Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους που γιορτάζουν!

ΥΓ. Βαριέμαι να μαζέψω το δέντρο. Πειράζει να το αφήσω κι άλλο?

καλημερα!!χρονια πολλα Φωτουλα!!!εμενα με ξυπνησαν οι γονεις μου πριν καμια ωρα για να παμε μονοημερη εκδρομη προς Αραχωβα μερια.με βλεπω βεβαια να κοιμαμαι σ'ολη τη διαδρομη.
αυτο ηταν,περασαν παλι πολυ γρηγορα οι γιορτες κι ουτε που το καταλαβα...:(

Καλησπέρα. Παιδιά τέσσερα και συνεχίζουν να είναι όλα κορίτσια. Η Νερίνα μόλις κτύπησε ένα 38,5, οι άλλες απλά κτυπιούνται. Γάτος σκυλί συνεχίζουν να το παίζουν αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα για να τη γλυτώσουν. Εγώ κάτι έχω κολλήσει, βήχω και κλείνει η μύτη μου. Ευτυχώς πλακώθηκα και συμμάζεψα το σπίτι και ζούμε σε ένα σχετικά αξιοπρεπές περιβάλλον.:mad:
Ασπασία μου εάν είχα να διαλέξω μεταξύ του να έχω παιδιά και να δουλεύω ή να έχω παιδιά και να μη δουλεύω όσο και να σου φαίνεται περίεργο το καλύτερο είναι παιδιά και να δουλεύεις. Για σένα ως γυναίκα και μάνα.:rolleyes:
Φιλιά στις υπόλοιπες:)

Καλημέρα σε όλους και όλες! Νερίνα μου πίστεψέ με κι εγώ αυτό προτειμώ να'χα παιδιά και να δουλεύω, αλλά ακόμα το προσπαθώ και τίποτα! Που θα μου πάει θα τα καταφέρω!!!! Αρκεί να σταματήσουν να με αγχώνουν όλοι με το "πότε θα κάνεις παιδί?" ....:( :( :(

Ασπασία; Πότε θα κάνεις παιδί;
:P:P

Ασπασία; Πότε θα κάνεις παιδί;
:P:P
Σε μισώ!!! Σε μισώωωωω!!!!:mad: :mad: :mad:
Θανάση έλεος!!! Κι εσύ??? Έχω παιδί. Το Χιονούλη μου:P

Εγω παλι δουλευα και μαλιστα με βαρδιες και εχωντας τοτε τον μεγαλο μου τωρα γιο και τα μικρα μεχρι 2 χρονων τα φτυσα! Δεν ειναι ευκολο καθολου , να τρεχεις στη δουλεια να μην εχεις που να τα αφησεις , να τελειωνης απο τη δουλεια και να σε περιμενουν σπιτι και 3 παιδια να τα φροντισης ολα συν τα μαθηματα και το σχολειο. Ομολογω οτι τωρα πια που ειμαι μονο στο σπιτι και επειτα απο αυτα που περασα δουλευοντας, το ευχαριστιεμαι οσο τιποτα αλλο.

Χρονια Πολλα! Και ειδικα σε οσους γιορταζουν! Περασαν και οι γιορτες :( ...

Καλημέρα.Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και καλή χρονιά και από μένα(αν και λίγο καθυστερημένα)Επιτέλους γυρίσαμε και εμεις από τις διακοπές μας.Είχα συνηθίσει βέβαια τις φωνές και τον πανικό που γινόταν στο πατρικό μου όλες αυτές τις μέρες και τώρα το σπίτι μου φαίνεται πολύ άδειο :(

Αρκεί να σταματήσουν να με αγχώνουν όλοι με το "πότε θα κάνεις παιδί?" ....:( :(:(
Είδες πόσο νοιάζεται η κοινωνία για την αύξηση της; Μέχρι που σε πιέζει κιόλας να κάνεις παιδί. Εμένα πάντως μόνο μ αυτό δεν μπορεί να με αγχώσει.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Κάποτε στο χωριό μου υπήρχαν κάποια άτομα που υποστήριζαν ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να επιβάλει πρόστιμο ένα εκατομμύριο δραχμές σε όποιον φτάνει στην ηλικία των τριάντα κει δεν κάνει παιδί

θανασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηω ποτε θα παντρευετις βρε να νοικοκυρευτεις κ να κανεις κ κανενα παιδακι κ εσυ αντε να σε δς γαμπρο

Καλε τι μας λες…Πριιτς!!!

Καλε!:blink: Αφηστε τους καλε τους ανθρωπους! Τους μαρανατε!:blink: Μια χαρα ειναι κι ετσι! Εξαλλου εχει βγει και η ατακα: Ελευθερος κι ωραιος!...;) :D

Καλημερα .Χρονια πολλα στους Γιαννιδες και στις Γιαννουλες.Διοτι ειναι γνωστο οτι σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει.
Καιρος καλος εως πολυ καλος Παιδια προσπαθουν να συνηδητοποιησουν οτι αυριο ξεκιναει το σχολειο. Γατος ευτυχης δεν εχει να συνηδητοποιηση τιποτα σχετικο
Οποτε κανει αναριχηση σε επιπλα στα πιο ψηλα επιπλα και ραφια .και φυσικα στις κουρτινες που δεν μπορω να της πω κουρτινες πια...

Καλημέρα σε όλους και όλες! Νερίνα μου πίστεψέ με κι εγώ αυτό προτειμώ να'χα παιδιά και να δουλεύω, αλλά ακόμα το προσπαθώ και τίποτα! Που θα μου πάει θα τα καταφέρω!!!! Αρκεί να σταματήσουν να με αγχώνουν όλοι με το "πότε θα κάνεις παιδί?" ....:( :( :(

Ω ναι,πόσο σε καταλαβαίνω!Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω.Και ειδικά αυτο το "Πότε θα παντρευτείς?Μεγάλωσες!".Λες και είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε όλα αυτα.Το αποτέλεσμα είναι να ζεις μέσα στο μαύρο άγχος.

Κοριτσια μην ακουτε κανενα παρα μονο αυτο που εσεις νοιωθετε μεσα σας. Οι αλλοι παντα θα λενε. Παντρευεσαι? σε αρχιζουν αντε ποτε το παιδακι!Κανεις παιδακι ? αρχιζουν ποτε με το καλο το δευτερο?και συ εισαι ακομα στο μεαιυτηριο στο πρωτο.
Αστε τους αλλους να λενε και απολαυστε οτι ηρεμο και καλο εχετε και ολα θα ρθουν με το καλο

Ω ναι,πόσο σε καταλαβαίνω!Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω.Και ειδικά αυτο το "Πότε θα παντρευτείς?Μεγάλωσες!".Λες και είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε όλα αυτα.Το αποτέλεσμα είναι να ζεις μέσα στο μαύρο άγχος.
Μήπως το έχετε πάρει κατάκαρδα;:):):)

Εγώ το λέω αλλιώς
Λες και το χρωστάω σε κανέναν
:P:P:P:P:P:P:P

Μήπως το έχετε πάρει κατάκαρδα;:):):)

Εγώ το λέω αλλιώς
Λες και το χρωστάω σε κανέναν
:P:P:P:P:P:P:P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back