Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το θέλω, το θέλω, το θέεεεελωωωω!!!.....:cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια της εστειλα της Νερινας

ΝΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑ........Που εισαι; Χαθηκες; Απαντησε μας ανησυχουμε....Μακαρι να απαντησει για να δουμε

ΥΓ Της εστειλα και ΠΜ και e-mail μηπως και με τα ΠΜ εχει προβλημα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε να δουμε τι θα γηνει με τη νερινα ειναι πολυ περιεργο οτι δεν εχει γραψει κανενα μηνιμα.
Επειδη ο ντινο μου μου ληπει πολι τωρα που δηνω εξεταστικη ειπα στο φιλο μου να μου στηλει μια φοτο του (χθεσινή)και σήμερα άναψα τη cum και με ειδε απ το msn ο ντινο και μου εγραφε και στο πληκτρολογιο κατι ακαταλαβιστικα.:P Ειμαι χαρουμενη:D
https://img164.imageshack.us/my.php?image=16012007026ac3.jpg
https://img401.imageshack.us/my.php?image=17012007027ko9.jpg

αντε να δουμε τι θα γηνει με τη νερινα ειναι πολυ περιεργο οτι δεν εχει γραψει κανενα μηνιμα.

Ναι ειναι πολυ περιεργο, γι αυτο της εστειλα και μην...:/: :(

Εμπρος της γης οι γριπιασμενοι\ του βηχα σκαλβοι εμπρος εμπρος εμπρος.\
Περαστικα και θελω αποτελεσματα του διαγωνισμου Οποιος εχει τον πιο ψηλο πυρετο κερδιζει δωρεαν σιροπι για τον βηχα και χαρτομαντηλα
Οσο για την Νερινα πριν μερες ειχε χαλασει ο φορητος υπολογιστης της . Ελπιζω ναναι καλα και να φανη συντομα

Εμπρος της γης οι γριπιασμενοι\ του βηχα σκαλβοι εμπρος εμπρος εμπρος.\
Περαστικα και θελω αποτελεσματα του διαγωνισμου Οποιος εχει τον πιο ψηλο πυρετο κερδιζει δωρεαν σιροπι για τον βηχα και χαρτομαντηλα
Οσο για την Νερινα πριν μερες ειχε χαλασει ο φορητος υπολογιστης της . Ελπιζω ναναι καλα και να φανη συντομα

Αχ κι εγω το ελπιζω! Βλεπω τωρα ενα νεο ΠΜ Λες να ειναι της ΝΕΡΙΝΑΣ;:)

Kαλημερα . Παιδια σχολειο, γατος βγηκε στο μπαλκονι και τα παιξε.
Χρονια πολλα στους Θανασηδες
Χροναι πολλα Θαναση

Καλημέρα σε όλους. Τα γατούνια σήμερα με ξύπνησαν από τις 6.30. Παίζαν πάλι πάνω στο κεφάλι μου!!!:mad:
Θανάση χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε!
Περαστικά σε όσους είναι ακόμα άρρωστοι.

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και στις Αθανασίες. Θανάάάάσηηη σ'εσένα μιλάω! Να σε χαιρόμαστε....:P
Ένα απόγευμα δεν μπήκα στο forum λόγω έλλειψης laptop και βρήκα 97 μηνύματα πρωί-πρωί. Άντε να τα διαβάσω... Όχι τίποτα άλλο, αλλά υποτίθεται ότι με πληρωνουν για να δουλεύω....:happy:

Κι εγώ σήμερα επανήλθα στη δουλειά μετά από 3 ημέρες γρίππης με 39,5... Δεν την γλίτωσα φέτος...

Αν πω τώρα ότι σας ζηλεύω που κάνετε πυρετό, θα με βρίσετε? Απλά εγώ που δεν κάνω πυρετό τραβιέμαι 2 εβδομάδες τώρα, ενώ όσοι ξέρω που έχουν αρρωστήσει κι ανέβασαν πυρετό σε 3-4 μέρες είχαν ξεμπερδέψει...:( :( :(

Καλημέρα! Χρονια πολλά Θανάση! (Θα τα διαβασεις βεβαια αυριο γιατι σημερα θα διαμαρτυρεσαι για το τσιρκο).

Εγω δεν εχω ουτε φορητο, ουτε σταθερο σπιτι. Χρησιμοποιω της δουλειας μου και γλυρτωσα τα εξοδα!!!

χρονια πολλα θαναση και σε ολους οσους γιορταζουν!!:up: :up: :up: καλημερα σε ολο το forum!!!

Καλημερα σας!
Η καταληψη συνεχιζεται και η σχολη κλειστη!:D
Εμεις που εχουμε στο σπιτι και σταθερο και φορητο?:down:
Το μονο καλο ειναι οτι περνουμε το φορητο στη χιο τα καλοκαιρια, αλλιως τι τους θελουμε και τους δυο?:confused:
Θαναση χρονια πολλα με υγεια!:D

Καλημερα σας!

Εμεις που εχουμε στο σπιτι και σταθερο και φορητο?:down:
Το μονο καλο ειναι οτι περνουμε το φορητο στη χιο τα καλοκαιρια, αλλιως τι τους θελουμε και τους δυο?:confused:

Μη το λες Ελένη μου... Κι εγώ στο σπίτι 2 έχω ή μάλλον είχα γιατί τώρα μου "αρρωστησε" το laptop και το έχω στο γιατρό, αλλά το σταθερό μου είναι εντελώς άχρηστο με τα Γερμανικά Windows.....
Οπότε στην περίπτωσή μου, έναν ίσον κανένα:( :( :(

Στα γερμανικα το προβλημα ειναι μονο το πληκτρολογιο?
Μα τι το θελει ο αντρας σου στα γερμανικα?Εσενα δεν σε σκεφτετε τωρα που "αρρωστησε" το δικο σου?:)

Δεν είναι μόνο το πληκτρολόγιο, μακάρι να ήταν... Τα πάντα Explorer, Word είναι στα γερμανικά. Όταν θέλω να γράψω κείμενo στα αγγλικά πάει κι έρχεται γιατί μπορώ να γράψω, αν εξαιρέσουμε ότι τα γράμματα είναι σε διαφορετική θέση στο πληκτρολόγιο, αλλά ελληνικά δεν έχει. Ο άνδρας μου ζούσε από 18 χρονών Γερμανία και είναι Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια. Τώρα στα 38 προς 39 αποκλείεται να μάθει να χειρίζεται Ελληνικά windows. Όπως πολύ σοφά λέει μια αγγλική παροιμία "You can't teach an old dog new tricks". ;) Να φανταστείς ότι για να συνδέσω τo ADSL μιλάγαμε στο τηλέφωνο 3 ώρες με το help desk του ΟΤΕ και προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη για την εγκατάσταση γιατί εγώ γερμανικά δεν ξέρω και ο Κώστας δεν μπορούσε να καταλάβει ότι του λέγαμε γιατί δεν ήξερε τους όρους στα ελληνικά. :mad: Τελικά του έβαλα τις φωνές, τον έδιωξα από το δωματιο γιατί μ' εκνεύριζε και καταφέραμε να εγκαταστήσουμε την σύνδεση με χίλιους κόπους:up: . Ευτυχώς ο τεχνικός του ΟΤΕ είχε πολύ υπομονή και δεν μου'κλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα! Μάλιστα μου΄είχε πει ότι του'χε ξανατύχει κάτι ανάλογο με Σουηδικά Windows....:lol: :lol: :lol:

Μην μου πεις οτι δεν μιλαει ελληνικα?
Θυμηθηκα τωρα τον μπαμπα μου, το καλοκαιρι ειχε παει στην Αγγλια με την αδελφη μου για να δει τον κουμπαρο του. Οταν φευγανε απο το αεροδρομιο ειχαν καθυστερισει για την πτηση τους και τους φωναζαν απο τα μεγαφωνα να πανε στο αεροπλανο, αλλα ο μπαμπας επειδη δεν ξερει καλα αγγλικα δεν καταλαβαινε τι ελεγαν!:blink: :blink: :blink: η αδελφη μου στον κοσμο της με το mp3 στα αυτια, και εχασαν την πτηση.....

Μην μου πεις οτι δεν μιλαει ελληνικα?
Θυμηθηκα τωρα τον μπαμπα μου, το καλοκαιρι ειχε παει στην Αγγλια με την αδελφη μου για να δει τον κουμπαρο του. Οταν φευγανε απο το αεροδρομιο ειχαν καθυστερισει για την πτηση τους και τους φωναζαν απο τα μεγαφωνα να πανε στο αεροπλανο, αλλα ο μπαμπας επειδη δεν ξερει καλα αγγλικα δεν καταλαβαινε τι ελεγαν!:blink: :blink: :blink: η αδελφη μου στον κοσμο της με το mp3 στα αυτια, και εχασαν την πτηση.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Χρόνια πολλά Θανάση , και σε όσους έχουν κάποιον που γιορτάζει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back