Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλά κάνουν σ αυτά τα θέματα και θα έπρεπε να τους μιμηθούμε. Το αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα σοβαρότητα ενώ εμείς τα έχουμε ισοπεδωμένα για χάρη του χαβαλέ. Αυτοί έχουν αυτοκίνητα και ζουν στην εποχή του αυτοκίνητου εμείς έχουμε αυτοκίνητα και ζούμε στην εποχή του γαιδάρου.Μάριελ αυτό που 'εκανες είναι όντως πολύ κακό γι'αυτούς. Αν υπήρχε εκεί γύρω κανένα παιδάκι θεώρησαν ότι δίνεις το κακό παράδειγμα. Ακολουθούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας κατά γράμμα και το μαθαίνουν και στα παιδια από πολύ μικρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το κακό είναι ότι συμπεριφερόμαστε και ως γάϊδαροι....Αυτοί έχουν αυτοκίνητα και ζουν στην εποχή του αυτοκίνητου εμείς έχουμε αυτοκίνητα και ζούμε στην εποχή του γαιδάρου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Είμαστε λίγο βάρβαροι οι Ελληνες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα οι γάιδαροι δεν έχουν κακή συμπεριφορά…. Για κάθε μας κακό έχουμε κι ένα ζώο για να διαπομπεύουμε
Συμφωνω και γι αυτο αποφευγω εκφρασεις τετοιου τυπου... Πως να πεις ομως οτι κατι ειναι μεγαλο χαλι: γαιδουρια. Μετα ομως εξηγω οτι τα γαιδουρια ειναι μια χαρα ζωα, αλλα ηθελα να τονισω αυτο που εννουσα και οτι αυτο που ηθελα να εξευτελισω δεν ειναι μια χαρα...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ημασταν λεει σε ενα γραφειο (αντε παλι δουλεια!) και συζητουσαμε ολοι μαζι...Ησασταν ολοι οπως ακριβως σας ειχα φανταστει (εκτος απο καποιους που τους ξερω
) και (Θαναση σορι, ονειρο ηταν!) ο Θανασης ειχε...ασπρα μαλλια! Πολυ πλακα σας λεω! Ξυπνησα πολυ χαρουμενη, σαν να ειχαμε συναντηθει ολοι μαζι
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
και (Θαναση σορι, ονειρο ηταν!) ο Θανασης ειχε...ασπρα μαλλια!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Η άτιμη ίωση με έχει ρίξει στο κρεββάτι για τα καλά. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα μέχρι 38 έφτασε ο πυρετός. Ενώ χτες δεν έπεφτε με τίποτα! Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Ακούω και στις ειδήσεις που λένε να αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους με πολύ κόσμο και με έπιασε νευρικό. Δηλαδή τι να κάνω να πιάνομαι πίσω από τα λεωφορεία και να ανεβαίνω στην οροφή του μετρό;

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί η λογική να είναι ότι, στον καθένα φαίνεται υπερβολικό κάτι. Άλλες φορές μπορεί να είναι άλλες όχι, αλλά τι θα γίνει αν αρχίσουν να λειτουργούν με βάση του τι θεωρεί ο καθένας υπερβολικό; Επίσης προσπαθώντας να μειώσουν τις πιθανότητες όσο το δυνατόν περισσότερο, σου λέει αν υπάρχει αυτοκίνητο και δεν το έχει δει ο πεζός; Πως θα κάνουμε διαχωρισμό για το ποιος κρίνει κι εκτιμάει σωστά το πότε πραγματικά είναι επικίνδυνο ή όχι; Οπότε δεν περνάει κανείς με κόκκινο κι ας μην υπάρχει τίποτα.εχεις δικιο Θαναση,αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μου φανηκε υπερβολικο.δεν περναγε αυτοκινητο ουτε υπηρχε ιχνος αυτοκινητου για οσο εβλεπες.οι γονεις μου ειχαν παρει το αυτοκινητο απο την Ολλανδια.οταν ειπαν στον ανθρωπο εκει που τους το εδωσε οτι ειναι απο Ελλαδα εφριξε και τους ελεγε οτι εκει οι οδηγοι ειναι τρελοι![]()
Δεν ξέρω μπορεί και να είναι υπερβολές αυτά ή και να υποτιμούν τη νοημοσύνη αλλά σε κάποια πράγματα μάλλον έτσι θα πρέπει να λειτουργούμε. Πάντως εμείς εδώ έτσι που συμπεριφερόμαστε είναι και λίγο ακροβατικά αυτά που κάνουμε. Αυτά θέλουν να αποφύγουν οι άλλοι λαοί τα ακροβατικά.
Επίσης, σε κάποια πράγματα συμβαίνει το εξής: αν πχ τα δέκα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν, τηρήσουμε τα εννιά με το σκεπτικό ότι δεν είναι κάτι σοβαρό να παραβλέψουμε το ένα, μετά από κάποιο διάστημα θα κάνουμε τα μέτρα προστασίας οχτώ και μετά επτά και θα χαλαρώνουμε όλο και περισσότερο μέχρι που θα καταργήσουμε τελείως τα μέτρα προστασίας.
Σημερα πηγαμε την σαρδελα στον κτηνιατρο για τον επαναληπτικο εμβολισμο. Επειδη η μητερα μου ειναι με γριπη στο κρεβατι, ειχα και εγω την φαινη ιδεα να με παει ο μπαμπας μου(ακομα διπλωμα δεν εχω παρει).
Ο μπαμπας και ο κτηνιατρος ειναι παλιοι συμμαθητες....
Μπαινουμε, αρχισαν τις χαιρετουρες κτλ, και μετα απο 15λεπτα συζητησης(για ολα τ'αλλα εκτος απο την γατα
), την βγαζει απο το κλουβι και της κανει τα εμβολια,της εκανε και αποπαρασιτωση και της εβαλε μια αμπουλα frontline combo. Ολα αυτα σε αλλα 15λεπτα, γιατι παρεμβαλαν συζητησεις!
Λεω μετα στον κτηνιατρο μηπως της εκοβε και τα νυχια, για να μην μας γρατζουναει πολυ. Ξεκιναει λοιπον, κοβει ενα, δυο...η σαρδελα αρχισε και εκνευριζοταν γιατι τα εκοβε αργα και μιλουσε με τον μπαμπα.Τσατιζεται η σαρδελα, την πιανει απο το σβερκο ο γιατρος, κοβει δυο νυχια ακομα και μετα αρχισε η μαχη!!!!
Η γατα ανασαινε περιεργα, φωναζε και ξαφνικα τιναζεται και νυχωνει και εμενα και το γιατρο, κατουριεται, της σηκωνεται η τριχα καγκελο και τριγυρναγε μεσα στο ιατρειο ουρλιαζοντας, μεχρι που εκατσε πανω στην καρεκλα του γιατρου...Και συνεχιζεται!Παει ο γιατρος να την πιασει και τον ξανανυχωνει!Ηρεμισε λιγο, και πηγα , την επιασα και την εβαλα στο κουτι μεταφορας.
Μετα κατσαμε αλλη μιση ωρα στο γραφειο του γιατρου γιατι συζηταγανε(με τον πατερα μου παντα)για το τι εγιναν οι παλιοι συμμαθητες κτλ!
ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΝ ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Της τα εχουμε ξανακοψει κι αλλη φορα!Μαλλον εκνευριστηκε απο την ανομονη, οπως και εγω!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
καθε 15 μερες περιπου..
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι, δεν πονεσε!
Της τα εχουμε ξανακοψει κι αλλη φορα!Μαλλον εκνευριστηκε απο την ανομονη, οπως και εγω!![]()
Μπραβο, τσαμπουκα η σαρδελα!!!

εγω του τα κοβω μονη μου τα νυχια..
καθε 15 μερες περιπου..
Και εγω της τα κοβω, αλλα ειπα ευκαιρια να της τα κοψει ο κτηνιατρος αφου πηγαμε.
Εχεις παρει καποιο "εργαλειο" για το κοψιμο, η με απλο νυχοκοπτη?
Γωγω
Δραστήριο μέλος
τον χρησιμοποιουσα και στον σκυλο..
ειναι σαν μικρο κλαδευτηρι..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
,