Καλησπερα σας!
Σημερα πηγαμε την σαρδελα στον κτηνιατρο για τον επαναληπτικο εμβολισμο. Επειδη η μητερα μου ειναι με γριπη στο κρεβατι, ειχα και εγω την φαινη ιδεα να με παει ο μπαμπας μου(ακομα διπλωμα δεν εχω παρει).
Ο μπαμπας και ο κτηνιατρος ειναι παλιοι συμμαθητες....
Μπαινουμε, αρχισαν τις χαιρετουρες κτλ, και μετα απο 15λεπτα συζητησης(για ολα τ'αλλα εκτος απο την γατα

), την βγαζει απο το κλουβι και της κανει τα εμβολια,της εκανε και αποπαρασιτωση και της εβαλε μια αμπουλα frontline combo. Ολα αυτα σε αλλα 15λεπτα, γιατι παρεμβαλαν συζητησεις!
Λεω μετα στον κτηνιατρο μηπως της εκοβε και τα νυχια, για να μην μας γρατζουναει πολυ. Ξεκιναει λοιπον, κοβει ενα, δυο...η σαρδελα αρχισε και εκνευριζοταν γιατι τα εκοβε αργα και μιλουσε με τον μπαμπα.Τσατιζεται η σαρδελα, την πιανει απο το σβερκο ο γιατρος, κοβει δυο νυχια ακομα και μετα αρχισε η μαχη!!!!
Η γατα ανασαινε περιεργα, φωναζε και ξαφνικα τιναζεται και νυχωνει και εμενα και το γιατρο, κατουριεται, της σηκωνεται η τριχα καγκελο και τριγυρναγε μεσα στο ιατρειο ουρλιαζοντας, μεχρι που εκατσε πανω στην καρεκλα του γιατρου...Και συνεχιζεται!Παει ο γιατρος να την πιασει και τον ξανανυχωνει!Ηρεμισε λιγο, και πηγα , την επιασα και την εβαλα στο κουτι μεταφορας.
Μετα κατσαμε αλλη μιση ωρα στο γραφειο του γιατρου γιατι συζηταγανε(με τον πατερα μου παντα)για το τι εγιναν οι παλιοι συμμαθητες κτλ!
ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΝ ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ!!!!