giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενη ευχομαι να βρεθει ο γατος της μανουλας
Καλη επιτυχια στον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ
Ισμινι υπαρχουν βουντου που ειναι ειδικα για αφεντικα που βαζουν το προσωπικο να κανη μετακομισεις το Σαββατοκυριακο Ψαξτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γάτος δεν νομίζω να βρεθεί
. Ήταν πάρα πολύ ήμερος, έμπαινε ακόμα και σε αμάξι. Ο πατέρας μου πολλές φορές τον είχε πάει ( κατά λάθος) βόλτα μέχρι το super market. Έμπαινε ο καλός σου και στρογγυλοκαθόταν στο πίσω κάθισμα! Αμάξι δεν τον χτύπησε γιατι δεν βρήκαμε πτώμα πουθενά. Να ακολούθησε τη δουλτσινέα του δεν νομίζω γιατί ο αδελφός του, που πάνε πακέτο, είναι στο σπίτι κλαίει όλη μέρα και τον ψάχνει. Μάλλον μας τον κλέψανε όπως και τον Ταρτούφο, ημίαιμο μαίην κουν, που μέχρι και στην αυλή μπαίνανε και τον κυνηγάγανε κάποιοι να τον πιάσουν.Και λέω στη μάνα μου " πάρε ένα από τα σκυλιά μου, το χώρο το ξέρουνε, οι γάτες τα γνωρίζουνε και δεν φοβόντε, να δω αν μετά θα πλησιάζει κανένας τη πόρτα"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελένη λυπάμαι για την απώλεια. Υποθέτω ομως οτι για να μπει στη διαδικασια να τον κλεψει θα τον εχει στα ωπα ωπα το γατο. Λεω τωρα...
Γιώτα δεν χρειάζονται τα βουντού. Χτες ειχαμε μια σύγκρουση κατά μέτωπο οταν απευθύνθηκε ξεχωριστά σε μένα για το Σ/Κ και του απάντησα: Συγνώμη αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ.
Μου απάντησε, αφρισμένος: ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ!
Βεβαια μετά το μετάνιωσε και τα μπάλωσε. (Οχι οτι μια απολυσούλα θα με χάλαγε....)
Παιδιά η δουλειά μου είναι τρελοκομείο.....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ερωτικό και παθιασμένο θα έλεγαΙσμήνη, ζηλεύω το κλίμα της δουλειάς σου! Τροπικό και πολικό μαζί!![]()
....Τη μια τσακωνόμαστε, μετά μας κερνούσε κρασί... Μεσημεριάτικα...
Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα!
Γιώτα δεν χρειάζονται τα βουντού. Χτες ειχαμε μια σύγκρουση κατά μέτωπο οταν απευθύνθηκε ξεχωριστά σε μένα για το Σ/Κ και του απάντησα: Συγνώμη αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ.
Βεβαια μετά το μετάνιωσε και τα μπάλωσε. (Οχι οτι μια απολυσούλα θα με χάλαγε....)
Forza Ισμήνη!!!
Κάτω η δικτατορία των εργοδοτών!!!
P.S. Το "συγνώμη" μου χάλασε λίγο την εικόνα της επανάστασης. Το σκέτο "εγώ δεν θα έρθω" μου πήγαινε καλύτερα.

Ismini
Διάσημο μέλος
Το "συγνώμη" ηταν επειδη τον διεκοψα γιατι συνεχιζε να λεει...![]()
![]()
Forza Ισμήνη!!!
![]()
![]()
![]()
Κάτω η δικτατορία των εργοδοτών!!!![]()
![]()
![]()
P.S. Το "συγνώμη" μου χάλασε λίγο την εικόνα της επανάστασης. Το σκέτο "εγώ δεν θα έρθω" μου πήγαινε καλύτερα.![]()

anabou
Διάσημο μέλος
Ισμήνη κράτα γερά! Τελικά ποιος θα την κάνει την μετακόμιση;
Ismini
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δε νομίζω γιατί αν είσαι εσύ υπερβολική, τότε εγώ που τους πήρα κάποτε τηλέφωνο και τους είπα "Δεν θα έρθω έχω το γάτο μου άρωστο" είμαι για δέσιμο!!!Εγώ αυτή τη στιγμή, κάθομαι και σερφαρω στο internet από τον υπολογιστή της δουλείας μου, ελπίζω να μην με τσακώσουν. Ανά καιρούς μου πέφτουνε τρίχες από τα μαλλιά μου. Σκέφτομαι συνεχεία τι να κάνει η καημένη Mici μου, μόνη της στο σπίτι. Την έχω μέσα από τότε που την στείρωσα και θα μείνει μέχρι την Δευτέρα που θα της βγάλουν τα ράμματα. Χτες μάλιστα την κοπάνησα νωρίς από την δουλεία για να παω στο σπίτι να δω τι κάνει. Μήπως είμαι υπερβολικά;;;

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα, χα, χα!!!"Δεν θα έρθω έχω το γάτο μου άρωστο" είμαι για δέσιμο!!!![]()
![]()
![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα δεν είναι η καλή μου μέρα, απότο πρωί όλα πάνε στραβά. Μας ξύπνησε στις 7 ο Πέπε που πήδαγε και έπαιζε πάνω μας, τον κλείσαμε έξω από το δωμάτιο και έκλαιγε και γρατζούναγε την πόρτα ως τις 9 που σηκωθήκαμε. Πήγα εφορία, έπηξα στην κίνηση, γύρισα στο γραφείο και έχουμε πρόβλημα με το πρόγραμμα το λογιστικό και το αποκορύφωμα...έρχεται έλεγχος την άλλη βδομαδα!!! Τα χω φτύσει. λέω να παραιτηθώ και να πάω στο χωριό μου να καλιεργώ ντομάτες. (Αν δεν περάσω στον ΑΣΕΠ).
Ισμήνη μια χαρά σε κόβω!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ.
Μπραβο η Ισμηνη μας!!!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και λεω χαιρετε γιατι σημερα συζητουσαμε με τη θεολογο-θρησκευτικου μας για την ποικιλια και την πλουσιοτητα της ελληνικης γλωσσας. Μας ειπε οτι σιγα σιγα χανεται το νοημα των λεξεων οταν λενε στις ειδησεις (στις 1 το μεσημερι) Καλησπερα! Και ακομα μας ειπε οτι το καλησπερα ειναι για το απογευμα. Για το μεσημερι λεει ειναι το: Χαιρετε!
Ε ειπα λοιπον κι εγω να το δοκιμασω!

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω τη Δευτέρα να συνδεθούμε γιατί έχω πάθει εξάρτηση απο το mycat! Περιτό να σας περιγράψω τι γίνεται εδώ μέσα....
Ολοι σιχτιρίζουν και βρίζουν για την Κυριακή (εχουμε και τα αλληλοκαρφωματα
Εγω ξεκαθάρισα τη θέση μου πάντως....αντιμετώπισα την απειλή καταπρόσωπο! Αχ τι ωραία! Με περιμένει ένα ωραίο Σ/Κ!!!!
Φιλιά σε ολους, καλά να περνάτε και τα λέμε!
*Nερίνα ελπίζω να είσαι εδώ οταν γυρίσω!
Μολις γυρισα απο την σχολη μου, η οποια συνεχιζει να τελει υπο καταληψη και η τυχη της εξεταστικης αγνοειται.
Λοιπον, χθες ειχα ενα πολυ εκνευριστικο βραδυ με την σαρδελα.
Οταν πεφτω για υπνο, την κλεινω στο δωματιο μου, γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας δεν την θελουν στα κρεβατια τους οταν κοιμουνται. Το σκασμενο ομως, εχει μαθει να ανοιγει την πορτα(πηδαει πανω στο χερουλι, και απο το βαρος της κατεβαινει και ανοιγει η πορτα). Γυρω στη μια, λοιπον, αρχισαν τα παρατραγουδα.
Λυσσαξε το τρελοκομειο να ανοιξει την πορτα. Ολο την ανοιγε, εβγαινε, πηγαινα την μαζευα και παλι απο τηην αρχη.
Εβαλα μαξιλαρια πισω απο την πορτα μπας και αποθαρρυνθει την ωρα του σαλτου, αλλα τιποτα. Μετα εβαλα κουτια, αλλα παλι χαος.
Ειχε βαλθει να βγει εξω. Εφτασα μεχρι και να την δεσω για να μην πηγαινει κοντα στην πορτα αλλα καταφερε και εβγαλε το σαμαρακι της...
Ειχα απελπιστει τοσο πολυ που μου ερχοταν να την βγαλω να κοιμηθει στην βεραντα....
Ξαφνικα μου ερχεται μια τρελη λυση. Να βαλω ΠΙΠΕΡΙ πισω απο την πορτα(καποια απο εσας το ειχα προτινει και την ευχαριστω παρα πολυ).
Παω στην κουζινα, παιρνω το πιπερι, παιρνω και την γατα και αρχιζω...Εβαλα στο πομολο, πισω απο την πορτα και στην γυρω περιοχη. Εγραψα και ενα σημειωμα στην μαμα μου για να μην τρομαξει οταν σηκωθει το πρωι και ανοιξει την πορτα.
Το πιπερι εκανε θαυμασια δουλεια, και η σαρδελα κατεληξε να κοιμαται στην καρεκλα του γραφειου μου, και να με κοιταει με ενα υφος σαν να μου λεει:ενταξει, νικησες!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Kαλησπερα σας!
Μολις γυρισα απο την σχολη μου, η οποια συνεχιζει να τελει υπο καταληψη και η τυχη της εξεταστικης αγνοειται.
Λοιπον, χθες ειχα ενα πολυ εκνευριστικο βραδυ με την σαρδελα.
Οταν πεφτω για υπνο, την κλεινω στο δωματιο μου, γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας δεν την θελουν στα κρεβατια τους οταν κοιμουνται. Το σκασμενο ομως, εχει μαθει να ανοιγει την πορτα(πηδαει πανω στο χερουλι, και απο το βαρος της κατεβαινει και ανοιγει η πορτα). Γυρω στη μια, λοιπον, αρχισαν τα παρατραγουδα.
Λυσσαξε το τρελοκομειο να ανοιξει την πορτα. Ολο την ανοιγε, εβγαινε, πηγαινα την μαζευα και παλι απο τηην αρχη.
Εβαλα μαξιλαρια πισω απο την πορτα μπας και αποθαρρυνθει την ωρα του σαλτου, αλλα τιποτα. Μετα εβαλα κουτια, αλλα παλι χαος.
Ειχε βαλθει να βγει εξω. Εφτασα μεχρι και να την δεσω για να μην πηγαινει κοντα στην πορτα αλλα καταφερε και εβγαλε το σαμαρακι της...
Ειχα απελπιστει τοσο πολυ που μου ερχοταν να την βγαλω να κοιμηθει στην βεραντα....
Ξαφνικα μου ερχεται μια τρελη λυση. Να βαλω ΠΙΠΕΡΙ πισω απο την πορτα(καποια απο εσας το ειχα προτινει και την ευχαριστω παρα πολυ).
Παω στην κουζινα, παιρνω το πιπερι, παιρνω και την γατα και αρχιζω...Εβαλα στο πομολο, πισω απο την πορτα και στην γυρω περιοχη. Εγραψα και ενα σημειωμα στην μαμα μου για να μην τρομαξει οταν σηκωθει το πρωι και ανοιξει την πορτα.
Το πιπερι εκανε θαυμασια δουλεια, και η σαρδελα κατεληξε να κοιμαται στην καρεκλα του γραφειου μου, και να με κοιταει με ενα υφος σαν να μου λεει:ενταξει, νικησες!!!!
φοβερη η σαρδελιτσα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιπερι ε? σε μενα δεν πιανει και ενοω τα σκασμενα που λεει και η Νερινα.
Καλο Σαββατοκυριακο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool