Kαλησπερα σας!
Μολις γυρισα απο την σχολη μου, η οποια συνεχιζει να τελει υπο καταληψη και η τυχη της εξεταστικης αγνοειται.
Λοιπον, χθες ειχα ενα πολυ εκνευριστικο βραδυ με την σαρδελα.
Οταν πεφτω για υπνο, την κλεινω στο δωματιο μου, γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας δεν την θελουν στα κρεβατια τους οταν κοιμουνται. Το σκασμενο ομως, εχει μαθει να ανοιγει την πορτα(πηδαει πανω στο χερουλι, και απο το βαρος της κατεβαινει και ανοιγει η πορτα). Γυρω στη μια, λοιπον, αρχισαν τα παρατραγουδα.
Λυσσαξε το τρελοκομειο να ανοιξει την πορτα. Ολο την ανοιγε, εβγαινε, πηγαινα την μαζευα και παλι απο τηην αρχη.
Εβαλα μαξιλαρια πισω απο την πορτα μπας και αποθαρρυνθει την ωρα του σαλτου, αλλα τιποτα. Μετα εβαλα κουτια, αλλα παλι χαος.
Ειχε βαλθει να βγει εξω. Εφτασα μεχρι και να την δεσω για να μην πηγαινει κοντα στην πορτα αλλα καταφερε και εβγαλε το σαμαρακι της...
Ειχα απελπιστει τοσο πολυ που μου ερχοταν να την βγαλω να κοιμηθει στην βεραντα....
Ξαφνικα μου ερχεται μια τρελη λυση. Να βαλω ΠΙΠΕΡΙ πισω απο την πορτα(καποια απο εσας το ειχα προτινει και την ευχαριστω παρα πολυ).
Παω στην κουζινα, παιρνω το πιπερι, παιρνω και την γατα και αρχιζω...Εβαλα στο πομολο, πισω απο την πορτα και στην γυρω περιοχη. Εγραψα και ενα σημειωμα στην μαμα μου για να μην τρομαξει οταν σηκωθει το πρωι και ανοιξει την πορτα.
Το πιπερι εκανε θαυμασια δουλεια, και η σαρδελα κατεληξε να κοιμαται στην καρεκλα του γραφειου μου, και να με κοιταει με ενα υφος σαν να μου λεει:ενταξει, νικησες!!!!