Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Τις Δευτέρες δεν τις μπορώ καθόλου! :( Νυστάζω και βαριέμαι!!!

Μάριελ, οι δάσκαλοι είναι οι ευνοημένοι. Σε μας που διορίζεται 1 στους 38 (!!!) μας βάλαν πολύ δύσκολα! Καλή επιτυχία στη φίλη σου και σε όλους που δώσανε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα,εγω πρωι πρωι ειδα το θεμα με τα γλυκα και μου ανοιξε η ορεξη(οχι οτι μου κλεινει και ποτε για αυτα!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χα, χα, χα... :lol: Μπα, ο άντρας μου είναι πολύ φανατικός του πιπεριού! Τις καθημερινές μαγειρεύω εγώ και τα Σαββατοκύριακα ο άντρας μου. Περιττό να σου πω, πόσο πολύ πιπεράτα τα κάνει τα φαγητά!!! Τόσο πολύ που στο τέλος, βήχω και φτερνίζομαι!!! :down:

Τελικά την δεύτερη μέρα το πιπέρι δεν έπιασε. Το συνήθισε η Mici... Γκρρρρ!!! Όπως και το Get Way το έχει συνηθίσει, περνάει εκεί που έχω ψεκάσει και δεν σάλταρε! Τι γατί είναι αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω;;; :redface:

Μόλις μπήκα στο forum μετά από 2,5 μέρες και τρόμαξα! 320 μηνύματα που δεν έχω διαβάσει! Ξεπατώθηκα στις δουλειές το Σ/Κ και δεν πρόλαβα ν'ανοίξω το laptop ούτε λεπτό. Να δω τώρα πότε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα....:hmm: :( :/:

Καλημέρα! Ασπασία θα εξεταστείς! Η φίλη μου δεν ξέρει, άλλωστε και για τους θεολόγους είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα είναι περίπου 3500 και θα πάρουν 88. Καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν εύχομαι!

Καλησπέρα παιδια!! Ελπίζω όλοι καλα!!! Στη Κορινθο φυσάει τρελά!!! Από βροχή τίποτα! Να δω το καλοκαιρι τι θα κανουμε!
Να ρωτησω..... τραχηλίτιδα εχει πάθει ποτέ καμιά σας?
Καλη βδομάδα να εχουμε!!! :)

Χριστινα μου οι μισες γυναικες την εχουμε περαση τη ρημαδα!

Παιδια σημερα θα δειτε παρα πεντε;;;:) :) ;) :up:

Παιδια σημερα θα δειτε παρα πεντε;;;:) :) ;) :up:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Εγω δεν χανω επεισοδιο...:)
Να φανταστεις το χριστουγεννιατικο που το εχασα επειδη βγηκα, το ειδα τρεις φορες για να επανορθωσω!:lol: :blink:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Εγω δεν χανω επεισοδιο...:)
Να φανταστεις το χριστουγεννιατικο που το εχασα επειδη βγηκα, το ειδα τρεις φορες για να επανορθωσω!:lol: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :up:
Μην ανησυχεις, κι εγω το ιδιο θα εκανα!!!:lol::blink: :rolleyes: :up:

Καλησπερα σας!
Ουφ, επιτελουα γυρισα σπιτι και πρεπει να ξαναφυγω σε λιγο!
Σημερα εδινα σηματα(τα περασα), μετα πηγα γυμναστηριο και μετα σουπερ μαρκετ.
Σε λιγο εχω χορο....
Θα παρω τηλεφωνο τον κτηνιατρο να δω τι εγινε με την αγελαδιτσα μας!Ελπιζω ολα να πηγαν καλα!:)

Καλησπερα σας!
Ουφ, επιτελουα γυρισα σπιτι και πρεπει να ξαναφυγω σε λιγο!
Σημερα εδινα σηματα(τα περασα), μετα πηγα γυμναστηριο και μετα σουπερ μαρκετ.
Σε λιγο εχω χορο....
Θα παρω τηλεφωνο τον κτηνιατρο να δω τι εγινε με την αγελαδιτσα μας!Ελπιζω ολα να πηγαν καλα!:)

Ευχομαι να πηγαν ολα καλα!:) :P Τι χορο κανεις, σαρδελα;:) :rolleyes:

Κανω λατιν και ελληνικους!:P

Κανω λατιν και ελληνικους!:P

Ουαου! Οι λατιν ειναι οι αγαπημενοι μου!:P :P :D :up:
Εγω κανω μπαλετο και μοντερνο χορο!;):)

Την καλησπερα μου ! Τι μου κανετε?

Εγω με το χορο εχω τσακωθει! Τιποτα δεν ξερω. Στο γάμο μου περιμεναν όλοι να ανοιξει το χορο η νυφη :( :( :mad: :| :redface: :confused: και μετα το δευτερο τραγούδι υπεκυψα! Τότε σηκωθηκαν όλοι. Τι επαθα η καημένη..... Κανενας στην οικογενεια μου δεν ξερει τίποτα! Αλλά μου αρεσει πάρα πολύ να βλέπω και θαυμάζω όσους μπορουν!!!
Καλό μηνα σε όλους παιδια!!!!!! Να πάνε όλα καλα!
:up: :up: :up: :up:
Κλεινω 10 χρόνια με τον Γιάννη μου σημερα. Να ειμαστε καλα και να ζησουμε!! Φτάσαμε 2ψηφιο νουμερο!
Το Σ/Κ πάμε Κρητη, Ηράκλειο. Κοβει ο Συλλογος την πίτα του. Ωραια, η Κρητη μου αρεσει και ειναι καλοι οι ανθρωποι (οσοι ξερω εγω εστω). Το σιδερωμα κατα συνεπεια αναβάλλεται μεχρι νεοτερας
:redface: :redface: :redface:
Αν δεν εχετε νεα μου ελατε να ξεθάψετε από τους σωρους ρουχων!!!
Τα λεμε παιδια. Να περνάτε καλα και να εχετε ενα όμορφο βράδυ!

Xριστίνα εύχομαι να τα εκατοστήσετε! Καλά να περάσετε στην Κρήτη! Από χορούς κι εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά, προτιμώ τον ρόλο του θεατή!

Νερίνα είδα καλά; Είσαι μέσα;

Χριστινα να ζησετε...:)
Εγω παλι δως μου χορο και παρε μου την ψυχη!Σε γαμους, πανηγυρια κτλ, πρωτη σερνω το χορο!
Ειδικα στους ελληνικους.
Ειχα χρονια να παρακολουθησω μαθηματα και το ξεκινησα παλι απο φετος, που εχω αρκετο χρονο!
Κατα τ'άλλα, ολα καλα!
Τελικα η εξεταστικη ξεκιναει την αλλα δευτερα και οχι αυτη που μας ερχεται!
Γιωτα ειχες νεα απο την Νερινα?
Απο οτι ειδα, στο μπλογκ της γραφει, εδω δεν μπορει?:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back