χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια να παρουμε καινουριο φορητο της νερινας λεω εγω.......
Τεχνολογια λεει μετα..... Μου τη δινουν οι χαλασμενοι υπολογιστες γιατι ειμαι ασχετη! Αφου στο φροντιστηριο καθε φορα που πειραζουν τα παιδια τους υπολογιστες παθαινω κριση!!! Αντε να το διορθωσω μετα. Το φοβο μου να εχουν να μη πειραματιζονται στους δικους μου υπολογιστες....
Οπότε Νερινα ελπιζω να λαβεις τη καλησπερα μου τηλεπαθητικά!!!
κατα τα άλλα δουλίτσα, τελειωνω 9 κι εχω να παω σπίτι να μαγειρεψω μη φυγω κι αφησω το σπίτι χωρις φαγητο! και μετα να πακεταρω ρουχα κλπ.... Αργά θα με παει πάλι
Αυριο Ηρακλειο. Και το αεροπλάνο που θα παμε ειναι ελικοφορο
. Καντε προσευχουλα να μη φυσαει και κουνάει!! Δεν με εμπνεει καθόλου!Από Δευτερα θα τα πουμε. να ειστε όλοι πολύ καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φορητό ξανάφυγε για Αθήνα.
Για την ώρα ο καλός μου και ο κουμπάρος μας μου έδωσαν ένα καινούργιο απο το μαγαζί του δεύτερου και έτσι για όσο κρατήσει θα σας γράφω. Εάν και με τη καντεμιά που με δέρνει τον βλέπω να πουλιέται και αυτός και όλοι όσους έχει στο μαγαζί σε χρόνο dt. Τέσπα που λέει και η γνωστή, καλά να περάσετε ότι και εάν κάνετε απόψε το βράδυ.
Και εάν έχετε στο σπίτι υπολογιστή ρίξτε του μια σφαλιάρα, ξέρει αυτός γιατί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα που να παω εγω ειμαι και αρωστη μεσα και θα φτιαξω φιδε.
Το ντινακι μου καλοπερναει το βλεπω καθε μερα απ τη καμερα που αγορασε ο φιλος μου εχει πολι πλακα.
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένας υπολογιστής που σέβεται τον εαυτό του, τις μισές φορές δεν δουλεύει καλά και τις άλλες μισές δεν δουλεύει καθόλου.![]()
Λεγε τετοια, να εξαφανιστει παλι η Νερινα για κανενα μηνα και να ρωτας συνεχεια που πηγε και ποτε θα γυρισει!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το προγραμμα το σαββατοκυριακο προβλεπεται ακρως κουραστικο για τα δικα μου δεδομενα και μαζευω δυναμεις
Φλο: Απο μένα: Κινείται όσο λιγότερο μπορεί, λατρεύει τη ζέστη, κάθεται αραχτή όλη τη μέρα πάνω στή συσκευή που ζεσταίνει το ενυδρείο, τρώει μόνο τις λιχουδίτσες, εάν και εφόσον τις πέσουν στο κεφάλι, λατρεύει να πηγαίνει στην έξοδο της συσκευής που ανανεώνει το οξυγόνο, κάτι σα μικρό καταρράχτη και εάν την βγάλεις έξω το ρίχνει στην αναζήτηση.
Άμα ξέρει κανείς τίποτα για χελώνες δεκτό.
Πρέπει να συμμαζέψω, γιατί πρέπει να αφήσω ελεύθερο το πιάνο, θα έρθει σήμερα ένας καλός κύριος να το κουρντίσει και είναι καταχωνιασμένο κάτω απο ένα μάτσο στολές και παιχνίδια.
Πουρίνα περαστικά και πρόσεξε τα "βρώμικα". Μάριελ καλό κουράγιο.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης ειδε κανενας ΕΤ3 προχθες το βραδυ ? Ειχε στα Αληθινα σεναρια αφιερωμα σε 2 ατομα ενα στη Ροδο και ενα στην Καβαλα που εχουν ο ενας 200 γατες και η αλλη γυρω στις 100. Ειπαν οι ανθρωποι ποσο τα αγαπουν ποσο κοστιζει αυτη η υποθεση μιλησαν για τις στειρωσεις.
Παντως ηταν ενα απεριγραπτα ωραιο θεαμα να βλεπεις ενα σπιτι γεματο γατες που εχουν αραξει παντου σε οποιοδηποτε σημειο . .
mimikaki
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
με το θεμα με τις γατες 
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομορφη μερα να χετε
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ που και που βγάζει έναν χαζό ήλιο... Μακάρι να δούμε λίγο χιόνι επιτέλους....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool