Mika
Δραστήριο μέλος
Τι γελιο εκανα παλι!!!![]()
Μπηκε η κουτση μαρια(το γατι που εχει προβλημα με την παρεγκεφαλιδα και δεν περπαταει καλα)και η σαρδελα εκανε σαν χαζη! Εβγαλα και φωτο, μακαρι να μπορεσω να τις ανεβασω...
Εχετε δωσει πολυ ωραια ονοματα στισ γατες...Σαρδελα, Αγελαδιτσα, Κουτση Μαρια χαχα...
Πολυ μου αρεσουν..Ωραιες και οι φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα περισσοτερα βγαινουν αυθορμιτα...
Κοιταξτε ενα μωρο που βρηκα!Το δευτερο!
https://www.purrfectfolds.com/ForSale/forsale.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
τα ατιμα οταν ειναι ετσι μικρα ειναι σκετη γλυκα ολα τους, μαυρα, ασπρα, κοκκινα , φουντωτα η οχι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://whatthepets.blogspot.com/2007/01/scottish-fold.html
Mika
Δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Εχουν πολυ φαση γενικοτερα!Σαν κουκουβαγιες ειναι!(sorry σαρδελα)...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Να, ετσι ηταν και η σαρδελιτσα μικρη, αλλα σε αλλα χρωματα και με πιο κοντα αυτακια!
https://whatthepets.blogspot.com/2007/01/scottish-fold.html
αχ τι γλυκο που ειναι!!!!!!!!!!θελω μωρο γατακι!!!!!!!!!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχουμε και λέμε: αντιπυρετικό, αντιβίωση, αντιφελγμονόδες, αντιβηχικό, χάπια για το στομάχι και χάπια για το έντερο, τα δύο τελευταία για προστασία. Βάλτε όλα αυτά 3 φορές την ημέρα και έχετε την γενική εικόνα. Μια σακκούλα φάρμακα μου έδωσε ο γιατρός για 15 μέρες. Στο τέλος θα πάθω και διάτριση στομάχου να έρθει να δέσει το πράγμα!Κορίτσια ίσα που πρόλαβα και σας είδα την Κυριακή γιατί τώρα είμαι του θανατά.
Ελένη η Κουτσή Μαρία αν εξαιρέσουμε τ'αυτιά και το'ότι είναι πιο παχιά μοιάζει πολύ με τη Σαρδέλα.

Η κουτση μαρια ειναι πιο φουντωτη και πολυ μεγαλοσωμη.
Και εχει τεραστια ουρα!
Αλλα στο προσωπο δεν μοιαζουν καθολου...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Sardela ξετρεκλαθηκα με τα ονοματα.
Παιδια ξερει κανεις τι γινεται με την gemini?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Νοτα,εννοω τη γκαλερυ του φορουμ.η aiorasky παιζει τη Γκολφω σε μια παρασταση

RedCat
Διάσημο μέλος
καλά Μάριελ, θα πρέπει να την "διαβασες" πολύ γελοία την ερώτησή μου με την γκαλερυ!Νερίνα, έχεις δίκιο, αν και τελευταία έχω πέσει σε μια τέλεια απραξία...περιφέρομαι από δωμάτιο σε δωμάτιο με αφηρημένο ύφος "ποιήτριας" (το λέει ο καλός μου). Επίσης το σκρινιο ποτέ δεν μου άρεσε σαν έπιπλο...
. Είναι πάντα απόλαυση να σε διαβάζω πάντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
θ.γ.με το ενυδρειο τι γινεται?
RedCat
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως οντως αντιθετα με το τι πιστευουν πολλοι,και τα ενυδρεια με χρυσοψαρα μπορουν να γινουν πολυ ομορφα
Mika
Δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool