anabou
Διάσημο μέλος
!Εδώ τα ίδια. Η σχολή κλειστή, οι γονείς εδώ, ο ύπνος μου αγνοείται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιόνης παραπήρε φόρα σήμερα και μου έκοψε μια δαγκωνιά στο χέρι που με ξέρανε. 'Εφαγε μια στον ποπό του και ηρέμισε. Από εκείνη την ώρα εκτελεί χρέη θερμοφόρας στα πόδια μου.
Εν τω μεταξύ προβλέπω να παίρνω 2-3 κιλά αυτές τις μέρες γιατί δν έχω σηκωθεί παρά ελάχιστα από το κρεββάτι, και από χθες τρώω συνέχεια γιατί με το που μένει λίγο άδειο το στομάχι πεθαίνω στον πόνο. Με τόσα φάρμακα 3 φορές την ημέρα μου έχει αλλάξει τα φώτα. Τι να μου κάνουν και τα χάπια για το στομάχι! Από τη δουλειά κανένα νέο. Ούτε τηλέφωνο να δουν τι κάνω.Κάτι μου λέει ότι θα γυρίσω δεν θα βρω δουλειά, θα μ'έχουν απολύσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως αυτοί περιμένουν από σένα τηλεφώνημα;Από τη δουλειά κανένα νέο. Ούτε τηλέφωνο να δουν τι κάνω.Κάτι μου λέει ότι θα γυρίσω δεν θα βρω δουλειά, θα μ'έχουν απολύσει.![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την Τρίτη, όταν είδα ότι ανέβηκε κι άλλο ο πυρετός και δεν μπορούσα να πάω στο γραφείο, έστειλα μήνυμα στον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρείας και Δ/ντή μου, και σε 2 συναδέλφους μου που έρχονται μετά από μένα και ίσως δεν είχαν κλειδιά να μπουν στο γραφείο για να τους θυμίσω να πάρουν τα κλειδιά τους μαζί και να μην κλειστούν απ'έξω. Εν συνεχεία πήρα τηλέφωνο και μίλησα με την κοπέλα στη γραμματεία και της είπα ότι ο γιατρός μου έχει δώσει αναρρωτική 4 ημέρες και από Δευτέρα αν είμαι ακόμα χάλια θα με δει μήπως μου δώσει κι άλλη άδεια. Εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν έχω λήψει ούτε μέρα. Πέρυσι με οξεία αμυγδαλύτιδα και 39 πυρετό πήγαινα στο γραφείο γιατί είχαμε πολύ δουλειά, και άκόμα δεν έχω πάρει το υπόλοιπο της άδειας του 2006 (από τις 20 μέρες που δικαιούμαι έχω πάρει μόνο 13) οπότε θεώρώ ότι όπως ήμουν εγώ εντάξει απέναντί τους έτσι θα έπρεπε να είναι και αυτοί. Ένα τηλέφωνο τουλάχιστον για περαστικά το περίμενα. Αλλά τί λέω! Εδώ αύξηση τους ζήτησα, την νόμιμη δηλαδή και είπαν ότι δεν θεωρούν ότι πρέπει να πάρω αύξηση γιατί είμαι υψηλόμισθη. Τι υψηλόμισθη δηλαδή α#$%%^*! Ικανούς τους έχω να πιστεύουν ότι το έκανα επίτηδες επειδή δε μου'δωσαν αύξηση!!!! Τελικά μου φάινεται ότι δεν εκτιμάται τίποτα κι από κανέναν και άλλη φορά θα πρέπει να κοιτάω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου...Μήπως αυτοί περιμένουν από σένα τηλεφώνημα;

Ismini
Διάσημο μέλος
Sωστοοοοοοοοοοοο!Τελικά μου φάινεται ότι δεν εκτιμάται τίποτα κι από κανέναν και άλλη φορά θα πρέπει να κοιτάω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου...![]()
Κι εγω τα χω παρει ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ σημερα....

aspasiapef
Διάσημο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
Εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν έχω λήψει ούτε μέρα (...) θεώρώ ότι όπως ήμουν εγώ εντάξει απέναντί τους έτσι θα έπρεπε να είναι και αυτοί. Ένα τηλέφωνο τουλάχιστον για περαστικά το περίμενα.
Λάθος σου που το περίμενες το έρμο το τηλεφώνημα. Στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες (αναφέρομαι σε προϊσταμένους και εργοδότες). Διαπιστωμένο αυτό! Υπάρχει μόνο το παιχνίδι της ισορροπίας: πόσο με χρειάζεσαι εσύ, πόσο σε χρειάζομαι εγώ... Και η συμπεριφορά καθορίζεται ανάλογα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Λάθος σου που το περίμενες το έρμο το τηλεφώνημα. Στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες (αναφέρομαι σε προϊσταμένους και εργοδότες). Διαπιστωμένο αυτό! Υπάρχει μόνο το παιχνίδι της ισορροπίας: πόσο με χρειάζεσαι εσύ, πόσο σε χρειάζομαι εγώ... Και η συμπεριφορά καθορίζεται ανάλογα.
συμφωνω.. δυσκολες οι φιλιες στην δουλεια... συνηθως περιμενουν ευκαιρια να σε "φανε"αν δεν τους κανεις τα χατηρια...

Ή στις γιορτες, μαζευουν χρηματα και παιρνουν δωρα(πολλα)σε αυτον που γιορταζει...
Ή οταν εκανε επεμβαση θυρωιδη η μαμα(τον δεκεμβρη)ολη την ωρα την επαιρναν τηλεφωνο να δουν τι κανει.
Βεβαια εκει ειναι Δημοσιο και ειναι διαφορετικα τα πραγματα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι να πω βρε παιδιά. Εγώ έχω συνηθήσει αλλιώς στις προηγούμενες δουλειές μου. Σε μια δουλειά που ήμουν 5,5 χρόνια στην ίδια πάλι θέση, Γραμματέας του Δ/ντος Συμβούλου, μετά από 6 μήνες στη δουλειά που δεν είχαμε δεθεί και πολύ, έπαθα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, εχω αναφερθεί και παλιότερα σ'αυτό. Ο εργοδότης μου με το που το έμαθε μου έστειλε μια συνάδελφο με ανθοδέσμη και της ζήτησε να καθήσει να μου κάνει παρέα. Με πήρε μάλιστα ο ίδιος τηλέφωνο και επειδή είχα πάρει αναρρωτική 15νθήμερη, μου είπε να μην ανησυχώ και ότι η δουλειά μου θα με περιμένει όποτε και αν γυρίσω! Ήταν η καλύτερη δουλειά που είχα και με τους καλύτερους συνεργάτες με τους οποίους είμαι ακόμα φίλη. Το κακό είναι ότι η εταιρεία κήρυξε πτώχευση και έκλεισε.συμφωνω.. δυσκολες οι φιλιες στην δουλεια... συνηθως περιμενουν ευκαιρια να σε "φανε"αν δεν τους κανεις τα χατηρια...![]()
Μετά ήμουν στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, οπού κι εκεί η Δ/ντριά μου ήταν σαν μητέρα μου. Ακόμα της μιλάω στο τηλέφωνο 2,5 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πίστευα 'οτι σ'αυτή τη δουλειά που όλοι είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, ακόμα και ο εργοδότης μου είναι μόλις 6 χρόνια μεγαλύτερος, θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αλλα έκρινα λάθος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Διορθώνοντας για να γίνω κατανοητή:
Δεν δε είδα στο "....καλημέρα..." και επειδή δε μπαίνω συχνά ρώτησα μήπως αρρώστησες, επειδή κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.
κοπροσκυλάω: γυρίζω σαν αδέσποτο σκυλί, χρησιμοποιείται σαν αστείο συνήθως, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες χρήσεις. Η δική μου η πρόθεση αφορά την αστεία του εκδοχή. Την ανησυχία μου εκδήλωσα. Εάν σε ενόχλησε συγνώμη, είναι και δικό μου λάθος γιατί έχει ξανασυμβεί να σε δυσκολέψει ο τρόπος γραφής μου. Υπόσχομαι να μη ξανασυμβεί.
Επαναδιατυπώνοντας ορθά το ερώτημα γράφω: Αγαπητή Φένια ελπίζω να μην κόλλησες καμία ίωση. Έστω και άν το έχεις απαντήσει για να αποκαταστήσουμε την ορθότητα των πραγμάτων.![]()
Καλημερα σας κατ αρχην!
Καλησπερα δηλαδη, δεν σας προλαβα πιο πριν
Νερινα μου, με παρεξηγησες.
Εγω δεν εννουσα κατι κακο, μονο δεν καταλαβα και πολυ καλα. Απλα δεν ηξερα τη λεξη κοπροσκυλαει. Αυτο, τιποτ' αλλο

χριστινα
Διάσημο μέλος
Γι' αυτο δεν παιρνουν τηλ τωρα, να μη χρεωθουν τη κλήση κι εχουν την ιδια καταληξη.
δεν εχω εμπειρια στο θέμα αλλα φανταζομαι ειναι ασχημο.
Ελπίζω όλοι καλα! Εγω δουλίτσα, θα φυγω νωρις να παω στη γιατρο να δω τι θα κανουμε με τη τραχηλίτιδα.
Αυριο θα ειμαι μονη στο φροντιστηριο (ο Γιαννης εχει δουλεια στην Αθηνα) και θα πρεπει να βρισκομαι σε 2 τμηματα ταυτοχρονα.... Αχ, πάλι κακιά θα γινω. μόνο ετσι κρατιεται καποιος έλεγχος όταν ειμαι μόνη.... Ειδικα στα μικρα.... Αλλιως παιδικη χαρα θα γινει. Θα πήξω
Θα το τσικνίσετε απόψε? Εγω βαριεμαι αφόρητα να καθομαι να ψηνω μετα από δουλεια, γιατρους.... Καμια σαλατα γινεται να φαμε? Θα δουμε, τι να πω. (ειμαι πολύ σπαστική και τεμπέλα?
)Τα γατακια σημερα νωρις νωρις κανανε πάρτυ πανω μου ενω κοιμόμουν
Κυνηγητο μεχρι τελικής πτώσης. μεχρι που η πτωση προηλθε από το αρκουδακι μου που εκσφενδονίστηκε πανω τους και άλλαξαν δωμάτιο. αλλά με ειχαν ξυπνήσει.
Αντε, να ειμαστε καλα, με υγεια και του χρονου η Τσικνοπέμπτη
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία, ψάξε για άλλη δουλειά! Και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α! Μια και μιλάτε για μαμάδες που σιδερώνουν έχω κι εγώ μια προσφορά. Δανείζω τον άνδρα μου σ'όποια κάνει την καλύτερη προσφορά.
Κάνει την καλύτερη τσάκιση σε παντελόνι και το πιο κολαριστό πουκάμισο που μπορείτε να φανταστείτε. Ένα προβληματάκι το έχει με τα σεντόνια που αρνείται να τα σιδερώσει και τα κάνω εγώ, αλλά κατά τ'άλλα άψογος. Θέλει λίγο σπρώξιμο για να πάρει απόφαση να σιδερώσει, αλλά όταν το κάνει είναι ο καλύτερος. Μετά τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου δηλαδή. Αυτός ήταν κορυφή!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
Γιατί να τους κάνω τη χάρη? Αν θέλουν να με διώξουν ας μου δώσουν αποζημίωση. Βέβαια θα έχω το μείον στο βιογραφικό ότι με απέλυσαν, κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει 14 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά.![]()
εαν ε απολυσουν τωρα που εισαι αρρωστη κακο του κεφαλιου τους γιατι θα τους κανεις καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας κ θα σε πληρωσουν ακριβα πιστεψε με
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπα κι εγω σημερα να ακολουθησω την παρεα μου και να βγω τσικνοπεμπτη αν και δεν το συνηθιζω λογω της φασαριας που επικρατει τη συγκεκριμενη μερα.θα πηγαιναμε υποτιθεται σ'ενα μαγαζι στο Χαιδαρι με ζωντανη μουσικη και τα σχετικα και μου ειχαν πει να ντυθω καλα.φευγω λοιπον κι εγω απο το σπιτι μου το απογευμα γιατι ειχα μαθημα ιταλικων σαν τη λατερνα,φοραγα και μια μπλουζα με στρασακια που οπου καθομουν γεμιζε τον κοσμο απο τα στρασακια που επεφταν....μετα το μαθημα,συναντιομαστε και παμε στην ταβερνα.βασικα ειναι δυο τεραστιοι χωροι ενωμενοι.εμεις ειχαμε παρει τηλεφωνο πιο νωρις αλλα μας ειχαν πει οτι δεν κανουν κρατησεις γιατι ο χωρος ειναι τεραστιος και σιγουρα θα βρουμε θεση.τελικα αποδειχτηκε οτι ο ενας απο τους δυο χωρους ηταν κλεισμενος για μια γιορτη,οποτε φυσικα ο αλλος γεμισε αμεσως!!αρχισαμε λοιπον το ψαξιμο,αλλα σε οσα μαγαζια και να πηγαμε η κατασταση ηταν η ιδια...τελικα μετα απο πολυ περπατημα(ευτυχως το τακουνι ηταν χαμηλο)καταληξαμε να τρωμε σ'ενα σουβλατζιδικο της συμφορας κι εγω να γεμιζω στρασακια το γυρο
mimikaki,τι θα κανεις στις βραζιλιανες?μακιγιαζ η body painting??
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπα στις επαλξεις. Αν θελει ας σε απολυση εκεινος.Εσυ απολαυσε τον Χιονη τωρα και προ παντος να γινης καλα
Παιδια σχολειο Αυριο θα χουμε χορο του σχολειου και θα ντυθουμε με οτι γνωστο κυκλοφορει στα περιξ. Ροζ τουλια, και Σουπερ μαν. Εγω θα κανω τη σουπερ μαμα.
Γατος θελει να ντυθει σκυλος για να βγαλει το αχτι του στο σκυλι που εφερε μια φιλη και τον αναγκασε να σκαρφαλωση στο ταβανι σχεδον
φουντωμενος σαν μπαλα Εμεινε εκει μεχρι που εφυγε η φιλη μαζι με τον Τζακ
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε τον κακομοιρο τον γατο τι επαθε μα σοβαρα κολησε στο ταβανι χιχι αυτο μονο σε κινουμενα σχεδια το εχω δει δε πιστευα οτι σιμβαινει στα αλιθια.
κατα τα αλλα ησιχια γυρισα σπιτι μου αφου ψονισα στο ντινο 2κλ χιλς να εχει το μαναρι μου.Και κανω θεραπεια τωρα για να στηλω στον αγυριστο τους μυκητες.
οεοοοοοο και ερχονται και γιορτες και τα γενεθλια μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool