Ismini
Διάσημο μέλος
Παρασκευή σήμερα και πολύ χαίρομαι. Εμείς χτες δεν τσικνίσαμε ουτε μέσα ούτε έξω (για έξω ούτε λόγος...μια φορά επιχειρήσαμε και γινόταν ο χαμός). Τείνω προς χορτοφαγία σιγά σιγά μάλλον!
Κατερίνα ναι μπορείς να στείλεις τα ασιδέρωτα στην πεθερά μου (και οχι μαμά μου γιατί δεν σιδερώνει σχεδόν ποτέ, αλλά ο μπαμπάς μου). Αμπελόκηποι-Χαλάνδρι δεν είναι και πολύ μεγάλη απόσταση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισμήνη στα φέρνω το απόγευμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πλάκα πλάκα στο τέλος θα γίνει!Ισμήνη στα φέρνω το απόγευμα!!![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, πλάκα έκανες? Κι ήμουν έτοιμη να σου στείλω πμ το τηλ μου για να μου πεις που ναρθω.Πλάκα πλάκα στο τέλος θα γίνει!![]()
![]()
![]()
![]()
Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Πάλι Δευτερα πρωί θα τρέχω πανικόβλήτη να βρω κάτι να βάλω! 
Και εμεις το τσικνισαμε με την παρεα μου χθες...
Βεβαια, ειχαμε ηδη κλεισει τραπεζι σε ενα μαγαζι και ετσι δεν την πατησαμε οπως αλλες φορες.
Το φαγητο πολυ καλο, μπολικο και φθηνο!Πληρωσαμε 11Ε το ατομο, την στιγμη που σε αλλη ταβερνα θα ηταν 111Ε!
Περασαμε πολυ ωραια, δυστυχως ομως δεν χορεψαμε!Βεβαια, εγω και οι κολλητες μας, ειχαμε ξεπετωθει στον χορο, την Τεταρτη στο παρτυ της δουλειας, για τους υπαλληλους. Αποκριατικο κιολας!
Ασπασια, εισαι καλυτερα?

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki,τι θα κανεις στις βραζιλιανες?μακιγιαζ η body painting??
τις εκανα και τα δυο και τελικα ηταν 8!!! στο τσακ προλαβα... κατι οπισθια ομως κοριτσια τρελλαθηκα υπαρξιακο με επιασε....

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
τις εκανα και τα δυο και τελικα ηταν 8!!! στο τσακ προλαβα... κατι οπισθια ομως κοριτσια τρελλαθηκα υπαρξιακο με επιασε....![]()
Γιατιι;;

mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
Γιατιι;;![]()
γιατι νιαου μου οι βραζιλιανες χορευτριες φημιζονται για τα ωραια κορμια τους!! δεν ειχαν ουτε ιχνος κυτταριτιδας...!! τι σου λεω και σενα ομως αφου ακομη δεν σε απασχολουν αυτα..
οταν φτασεις στην ηλικια μου θα καταλαβεις!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι νιαου μου οι βραζιλιανες χορευτριες φημιζονται για τα ωραια κορμια τους!! δεν ειχαν ουτε ιχνος κυτταριτιδας...!! τι σου λεω και σενα ομως αφου ακομη δεν σε απασχολουν αυτα..οταν φτασεις στην ηλικια μου θα καταλαβεις!!!
![]()
![]()
θα καταλαβει,σιγουρα...
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια δεν ξερω αν θα καταλάβει η Νιου γιατι μεχρι ωρας πάει κόντρα σε όσα γνωριζω για παιδια της ηλικίας της...
Μεγαλώνοντας μπορει πάλι να μας αφησει αφωνες!
Εγω Αθήνα, στην Ομοσπονδία σημερα. Χειμωνιατικο τοπίο κι εχω ωραια θεα απο το ξενοδοχειο. Οταν παω θα το απολαυσω!!!
Ψωνισα για τη γιορτη στο φροντιστηριο μασκες, καπελάκια,περουκες κλπ, πάλι χαμός θα γινει.... Τα παιδια μες την χαρα!
Το βραδυ τελικα Χαντζηγιαννη θα μας πανε. Ξερω μαθητριες μου που θα παθαιναν υστερια αν τους το ελεγα. Το κακο ειναι πως εγω παντα νυσταζω νωρις. Κατα τις 12 αρχιζω να φαντασιώνομαι το ωραιο μου κρεβατακι! Τουλαχιστον αυριο μπορω να χουζουρεψω το πρωι.
Μονο τα γατακια μου λειπουν που εχω συνηθισει να κοιμαμαι αγκαλίτσα και να ακουω το γουργουριτό τους
Υπομονη μεχρι τη Δευτερα!!!
Καλα να ειστε και να περνατε όμορφα!
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
΄Εχει να ρίξει ξενύχτια τώρα......... Καλό κουράγιο Gemmini
Άντε και στα δικά μας κορίτσια. Και στα δικά μου βασικά, γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Εγώ πότε θα γίνω μάνα?????!!!!

Ασπασία υπόμονη χαρά μου θα έρθει και η σειρά σου και τότε να σε δω. Φιλιά στο Χιόνη, άντε και στον Κώστα.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ξυπνησα χαλια, γιατι χθες βγηκαμε σε ενα κεντρο και φωναζα!
Αμα πιω ρακομελο θα με πιασει?
Εχω μπουκωμα, πονολαιμο και πονοκεφαλο!
anabou
Διάσημο μέλος
Να της ζήσει το μωρό της Gemini! Και στα δικά σας όσες το επιθυμείτε!
Σαρδέλα λίγο ρακόμελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Χικ! Περαστικά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool