Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Nότα καλή τύχη και καλό κουράγιο με τα γκρίζα κτίρια! Να βρεις μια καλή δουλειά σύντομα! Έφτιαξα χτες ένα κέικ καρότο και έχω κατενθουσιαστεί, είναι τέλειο! Θα βάλω την συνταγή στις συνταγές μετά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σας...
Καλη μερα για εσας δηλαδη γιατι εγω ειμαι ακομα χειροτερα...
Δεν πιασαν τα ρακομελα θανασηηη.....:blink: :blink: :blink:
Και εχω πει στον μπαμπα οτι θα κατεβω στο μαγαζι του να του περασω τα εσοδα-εξοδα του μηνα!!!:rolleyes:
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!:| :blink: :eek: :sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουραγιο σαρδελιτσα!!!! τουλαχιστον εισαι με τον μπαμπα και οχι με καποιον εργοδοτη που δεν καταλαβαινει!!!!!:hmm:

Περαστικά Ελενίτσα! Αν κλαφτείς λίγο στο μπαμπάς θα γλυτώσεις τα έσοδα-έξοδα.... Σκέψου εμένα που είμαι ακόμα χάλια κι έχω ένα μάτσο ηλήθιους πάνω από το κεφάλι μου να με πρίζουν και παρηγορήσου!!!
Όσο για το ρακόμελο, τι απλό το ήπια, τι το "αναψα" όπως μου είπαν, τι του'βαλα και γαρύφαλλο μέσα, τίποτα! Τζίφος η δουλειά!!!
Καμμιά άλλη συνταγή/γιατροσόφι δεν υπάρχει?

Ελενίτσα και Ασπασία, γεια!!! Μμμ... τι ακριβώς έχετε; Αν κάτσω να διαβάσω όλο το Post θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου :P :)
Εάν έχετε φλέγματα που σας έμεινε από την γρίπη, έχω ένα γιατροσόφι αλλά δεν ξέρω εάν θα σας κάνει κάτι. Μου το είχε μάθει μια γιαγιούλα από την Κρήτη. Βάζεις τρία ίσα μέρη μέλι, τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο, να είναι καθαρό) και λαδί (ναι, καλά ακούσατε!!! :blink: ) μέσα στο μπλέντερ και πίνετε μια κουταλιά της σούπας πρωί, μεσημέρι και βραδάκι για 1 - 2 βδομάδες ανάλογα με την περίπτωση σας θα δείτε αποτελέσματα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Ε ρε γλέντια!!! Μια ρακί, μια τσίπουρο, αλκοολική με βλέπω στο τέλος! Χικ! Δεν πέρασε το κρύωμα και η χικ! ιγμορίτιδα, αλλά μου'φτιαξε χικ! η διάθεση!!!! Ένα θεματάκι το΄χω με την κόκκινη χικ!!! σαν μελιτζάνα μύτη, αλλά δεν τρέχει χικ! τίποτα....:lol: :lol: :lol:

Ε ρε γλέντια!!! Μια ρακί, μια τσίπουρο, αλκοολική με βλέπω στο τέλος! Χικ! Δεν πέρασε το κρύωμα και η χικ! ιγμορίτιδα, αλλά μου'φτιαξε χικ! η διάθεση!!!! Ένα θεματάκι το΄χω με την κόκκινη χικ!!! σαν μελιτζάνα μύτη, αλλά δεν τρέχει χικ! τίποτα....:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Περαστικα και καλη δυναμη. Αν τα παραπανω δεν πιασουν, πιειτε ότι ποτό θελετε σε ικανη ποσοτητα ωστε να λιποθυμησετε. Μετα δεν θα καταλαβετε πολλά από τη γριπη ή οτιδηποτε άλλο
:D :D :D
Τα ποντικακια τα μικρα κι εγω δεν θα μπορουσα να τα σκοτωσω. Μεχρι και συμπαθητικα ειναι απο την τν εστω γιατι από κοντα δεν ειδωθηκαμε ποτε. Αλλά παραμενουν φορεις ασθενειων
:( :( :(
Σημερα τελειωσα με όλες μου τις εξετασεις. Τελικα ή δεν ειχα ποτε μου τραχηλήτιδα και αυτη που εκανε το τεστ παπ ηταν επισης κρυωμενη κι επινε ρακόμελο ή αυτο θεραπεύτηκα! Πιθανότερο το πρωτο. αδικα το τρεξιμο και τα εξοδα :( :( . Αλλά τουλαχιστον ειμαι καλα, μην παραπονιεμαι.
Κατα τα αλλα δουλιτσα. Υπαρχει η Καθαρα Δευτερα να ελπίζω!!!

Δεστε πολλες γατες σ αυτη την σελιδα

www.acc.umu.se/~zqad/cats/index.html
Kαι επειδη αυριο καποιοι γιορταζουν η αγαπη εχει πολλα προσωπα

Και προσοχη στο ρακομελο μην γινεται ετσι

:lol: :lol: :lol: :lol:
φοβερη η δευτερη φωτο!!!

Καλημέρα. Επειδή τώρα μοιάζει να τα έχει φτύσει η hol και είτε δε μπορώ να μπω απο προχθές, είτε μου κόβει τη σελίδα και μου πετάει έξω τα μηνύματα, σας λέω βιαστικά καλημέρα μην αλλάξει γνώμη, τώρα που τα κατάφερα και θεού θέλοντος και hol επιτρέποντος θα επιστρέψω (όχι βρε δεν είναι απειλή..). Λοιπόν καλημέρα, ερωτευμένα όλα τα παιδιά του κόσμου, ερωτευμένα να μου είστε και εσείς....εάν έτσι θέλετε.:)

Ένας ιδιοκτήτης pet-shop στην Αυστρία, είχε αναρτήσει μια πινακίδα έξω από τη κατάστημα του, που έγραφε: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.
Ένα μικρό αγόρι είδε την πινακίδα και μπήκε στο κατάστημα ρωτώντας:
"Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ένα κουτάβι";
Ο ιδιοκτήτης απάντησε πως κόστιζαν από 30 έως 50 δολάρια.

Ο μικρός, βγάζοντας ελάχιστα χρήματα από την τσέπη του είπε: "
Δυστυχώς έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ τουλάχιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια ";
Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά.
Μια σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο, ακολουθούμενη από 5 κουταβάκια.
Το ένα από αυτά κούτσαινε, με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια.
Τότε ο μικρός ρώτησε: "Τι έχει αυτό το κουτάβι και κουτσαίνει";
Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή.

Ο μικρός ενθουσιασμένος είπε στον μαγαζάτορα:
"θέλω να το αγοράσω" του φώναξε αποφασιστικά.
Ο άντρας γέλασε και του είπε: "Όχι, δεν νομίζω να θέλεις ένα τέτοιο κουτσό κουτάβι. Αλλά αν επιμένεις μπορώ να σου το χαρίσω"...
Ο μικρός ήταν περήφανος και του είπε ότι θα προτιμούσε να αγοράσει το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσει το χρέος του στον ιδιοκτήτη του pet shop, δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα.

Ο άντρας γέλασε ξανά και είπε: " το κουτάβι αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δεν σου χρειάζεται, ποτέ δεν θα μπορέσει να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά...".
Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να ξεπροβάλλει το αριστερό του πόδι, το οποίο υποστηριζόταν από ένα μεταλλικό σίδερο.
"Όπως βλέπετε, ούτε και εγώ θα μπορέσω να τρέξω και να παίξω μαζί του... επομένως το κουτάβι θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει...".

Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μην ξέροντας τι να πει.
Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε: "εύχομαι... όλα τα κουτάβια να βρουν κάποτε ένα ιδιοκτήτη σαν κι εσένα"...

Στην ζωή δεν μετράει το ποιος είσαι αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε εκτιμά γι' αυτό που είσαι χωρίς όρους.

καλημερα!!:)

Καλημέρα σας είπα? Δεν σας είπα! Καλημέέεραα σας! :P
Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα, όχι γιατί είμαι ερωτευμένη και γιορτάζω, διότι ως ερωτευμένη γιορτάζω κάθε μέρα του χρόνου. Σήμερα έχει γεννέθλια ο μεγάλος μου έρωτας. Όχι ο άνδρας μου! Αυτός έχει γεννέθλια Μάιο.Ο άλλος μου μεγάλος έρωτας: ο Χιόνης μου!;)
Επειδή τον βρήκα στο δρόμο και δεν ξέρω πότε γεννήθηκε ακριβώς, κατά προσέγγιση ο γιατρός είπε ότι τέλος Γενάρη με μέσα Φλεβάρη έχει γεννηθεί. Οπότε εγώ διάλεξα αυτή τη μέρα για να γιορτάζω τα γεννέθλια του ως την πιο ταιριαστή μιας και είμαστε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο!!!:redface::inlove::inlove::inlove: Να τον χαίρομαι λοιπόν και να μου ζήσει για πολλά - πολλά χρόνια και να γίνει ένας μεγάλος γάταρος! Μόνο που εύχομαι να ηρεμήσει λιγάκι με τα χρόνια, γιατί χθες με τάραξε στα δαγκώματα και τον έβαλα τιμωρία. Μάλλον μ'εκδικείται λόγω της δίαιτας που του κάνω επειδή έχει γίνει χοντρούλης... :lol:

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Ασπασία να χαίρεσαι τον Χιονάκο σου!

Να τον χαιρεσαι Ασπασια μου! :happy:
Και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να περασετε καλα!!:)

καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα:inlove: εγω μολις γυρισα απο ψωνια.γινοταν χαμος στα μαγαζια.με πεθανε παλι η μεση μου,μαλλον απο βδομαδα θα το ψαξω γιατι δε μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο οταν καθομαι λιγη ωρα ορθια να με ποναει τοσο...

Ασπασια να χαιρεσαι τον κουκλο σου:P

:hello: Kαλημερα σας ερωτευμενες/οι συνσαιτες και συνσαιτισσες!:P :cool: :inlove:
Χρονια πολλα στους και στις ερωτευμενες και στον Χιονη μας!:D :kiss: :cat:
Και τελος φιλακια πολλα να πω σε ολες σας αν και τον τελευταιο καιρο δεν σας βλεπω και πολυ:( :cry: :kiss: :hello:

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και θα τις μεταφέρω στον Χιόνη σε λίγο που θα πάω σπίτι. Σκέφτομαι τι να του κάνω εν είδη τούρτας.:hmm:
Έλεγα να του πάρω μια μεγάλη κο΄νσέρβα και να του βάλω πάνω 1 κεράκι, αλλά όποτε τρώει κονσέρβα τον πιάνει κόψιμο!!!:lol: :lol: :lol:
Μπααα! Μάλλον θα του βάλω να φάει του σκασμού σήμερα μιας και τις τελευταίες μέρες του το έχω ελαττώσει και τον έχουν πιάσει τα νεύρα του....
Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back