Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασια χρονια πολλα στον ερωτα σου και στον χιονη τον αλλο σου ερωτα !!!! χρονια πολλα και σε ολες μας που ειμαστε ερωτευμενες με τα γατουνια μας!!! Ασπασια παρτου και κανενα καινουργιο παιχνιδακι!!!:D :D :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα στο Χιονακο. Love Child στην κυριολεξια;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xρονια πολλα Χιονη!
!

Γιωτα απιστευτη η φωτο!! Δικο σου το ψιψινακι??? :inlove: νομιζω ερωτευτηκα!! :D :lol:

Οχι δεν ειναι δικος μου ο δικος μου ειναι ιδιος αυτος.

Πωπω ενα κουκλι!! :inlove: :inlove: ερωτας!! Να σου ζησει ειναι υπεροχος!!! Πες του κανα καλο λογο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας! Η μαμά μου, μου πήρε ένα ωραίο παιχνίδι και αφού έπαιξα και κουράστηκα, έφαγα πολύ - πολύ και τώρα ξάπλωσα δίπλα της να της κάνω παρέα γιατί ο μπαμπάς λείπει. Η μαμά λέει ότι είμαι κουκλάκι γι'αυτό με τραβάει συνέχεια φωτογραφίες. :redface:
:redface: Είπε ότι θα τις βάλει να τις δείτε. Γεια σας τώρα. Πάω να ξανακοιμηθώ...:hello:

Τι κουκλος ο χιονης!!!!!! ολο ναζι ειναι!!! γεια σου χιονακο καληνυχτα!!!!!:up: :up: :up:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ασπασία έχει γίνει πολύ κούκλος! Να σου ζήσει να τον χαίρεσαι. Να του δώσεις ένα φιλάκι από μας για τα χρόνια πολλά!!

Ασπασία χρόνια του πολλά, μάλλον χρόνια πολλά να περάσετε μαζί.:)

Κούκλος ο Χιονάκος! Ασπασία δεν είναι χοντρος, είναι τσουπωτούλης!

Κουκλος ο Χιονακος!!:inlove: :cat:
Χιονακο, η μαμα σου σε αγαπαει πολυ ε;:rolleyes:
Μακια πολλα και καληνυχτα Χιονακο και κυρια μαμα Χιονακου:) :kiss: :hello:

ΥΓ. Τι σημαινει τσουπωτουλης;;;:blink: :P

γεια σου νιαου με τις απορειες σου!!:lol: :lol: :lol: τσουποτουλης σημαινει.. εμ πως το εξηγουμε τωρα αυτο... φαντασου ενα σακουλακι γεμισμενο και τεντωμενο καπως ετσι μαλλον:P :P

να τον χαίρεσαι Ασπασία. Νομίζω ότι ταιριάζει "σαν μπιμπελό" όπως είναι με τον υπόλοιπο χώρο. Ηρθε και έδεσε:)
Χρόνια πολλα σ'αυτούς που γιορτάζουν και φυσικά και στον Βαλεντίνο (ονομαστική εορτή ) της Ισμήνης. Να περάσετε όλοι καλά...
εμείς εντός με κρασάκι.... ήσυχα αλλά "ζεστά"
Το εύχομαι σε όλους σας...

Ασπασια να τον χαιρεσαι!(αν και λιγο καθυστεριμενα).
Ουφ, τωρα γυρισα απο το γηπεδο(ΑΕΚ- Παρις σεν ζερμεν), χασαμε 0-2, ειμαι στεναχωριμενη, και που ορεξη για υπνο.
Ξυπνησα και στις 1μιση, αντε να κοιμηθω τωρα!!!:mad:

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος πρωινη σιέστα, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πάω στο σχολείο να μοιράσω τις στολές στα σκασμένα, καθότι θα συμμετέχουμε στο τοπικό καρναβάλι με το ευφάνταστο και πρωτότυπο θέμα, "πειρατές της Καραϊβικής", στη μέση του κάμπου τώρα μιλάμε. Πόσα επιτέλους μπορεί να αντέξει μια μάνα; Και το είπα στο γιατρό όταν γέννησα τη Νερίνα: "το manual που είναι;", αλλά ξέρετε πως είναι οι γιατροί, μόνο η αναισθησιολόγος, που ήταν γυναίκα μου απάντησε "καλή σας δύναμη", αλλά δεν την άκουσα η αλαφιασμένη μάνα.
Τέλος πάντων, Σαρδέλα ελπίζω να συνήλθες, το ίδιο και όποιος ή όποια ταλαιπωριέται απο ιώσεις.:)

Kαλημερα Τα ιδια και μεις παιδια σχολειο, αντρας ρεπο,γατος αγνατευει απο το παραθυρο. Εμεις πειρατες δεν θα γινουμε, κατι σε χαρταετο το βλεπω να πεταμε ολοι μαζι.
Δοξα το θεω παρελαση δεν μας προεκυψε. Ωστοσο για σκεψου καμπος ,γαλερα πειρατες μια χαρα ειναι θα λεγα

Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back