ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αυτά και κομματάκι γλυκο δεν θα πάρω. Θα φτιάξω τη συνταγή θα πάρω σε βίντεο και την τελετή έναρξης των χειμερινών ολυμπιακών στην Φιλανδία, γιατί εγώ με τέτοια κλαίω, κατάγομαι απο οικογένεια με περίεργα γούστα στο κλάμμα, ο μπαμπάς μου κλαίει με τις ταινίες του Βέγγου και θα συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τώρα που το σκέφτομαι είναι μεγάλη η τελετή θα φτιάξω δύο δόσεις.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Παιδια σπιτι κανουν συναυλια με βηχα και αγωνα με πυρετο, γατος σπιτι γερα κρατει, εγω εχω χασει αυγα και πασχαλια
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι κλαίω από τα γέλια όταν διαβάζω αυτά που γράφεις! Γεια σου Νερίνα με τα ωραία σου!!!
Την τούρτα την τσέκαρα πρωί-πρωί και είναι ακέραια. Έβαλα νωρίς τον Κώστα για νανάκια και απ'ότι είδα δεν σηκώθηκε για νυχτερινή επιδρομή στην κουζίνα. Άσε που στην ιδέα και μόνο ότι είναι νηστίσιμη η τούρτα μάλλον θα την αγνοήσει. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Γιαννάκη, τον ανηψιό μου, ο οποίος δεν σταματάει σε τίποτα μπροστά σε μια τούρτα Black Forest και σε παγωτό, που είναι οι αδυναμίες του. Ελπίζω νε μού'χει αφήσει κανένα βυσσινάκι μέχρι να γυρίσω....

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σπίτι με δέκατα, συνάχι λιγο βήχα, αλλά πολύ πονοκέφαλο και κομάρες. Τουλάχιστον δεν είμαι στη δουλειά με δεκατα κλπ. Αυτό θα ήταν χειρότερο.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σ'αρχίζει στα βουντού και δεν μπορείς ούτε να την μυρίσεις, πόσο μάλλον να την γευτείς την Black Forest! Γι'αυτό και δεν σου στέλνω όπως είχα σκοπό, μην πάει και χαμένη.....

Αλήθεια, πολύ υποκινητικότητα έχει πέσει σήμερα στο forum!
Τι έγινε? Παγώσαν τα δαχτυλάκια από το κρύο και δεν μπορούμε να γράψουμε????
Πριν λιγο ξυπνησα και ετοιμαζομαι να παω σουπερ μαρκετ για να αγορασω υλικα για νηστησιμο κεικ.
Μεσα σ'ολα εχω και την γκρινια της γιαγιας γιατι η αγελαδιτσα εχει οιστρο και δεν την αντεχει αλλο.
Δεν την αφηνει να κοιμηθει και δεν μπορει να την ακουει ολο να φωναζει(με το δικιο της).
Ισως να την κατεβασουμε στον κηπο, γιατι και αυτο το καημενο ειναι τοσες μερες μονο του και εχει μαραζωσει!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντί να μου συμπαρασταθείς και να μου στείλεις μπας και γιάνω μια ώρα αρχύτερα, με καταρακώνεις!Είδες τι παθαίνεις για να λιμπίζεσαι την τούρτα της Νερίνας,εεεεε?![]()
Σ'αρχίζει στα βουντού και δεν μπορείς ούτε να την μυρίσεις, πόσο μάλλον να την γευτείς την Black Forest! Γι'αυτό και δεν σου στέλνω όπως είχα σκοπό, μην πάει και χαμένη.....![]()
![]()
Αλήθεια, πολύ υποκινητικότητα έχει πέσει σήμερα στο forum!Τι έγινε? Παγώσαν τα δαχτυλάκια από το κρύο και δεν μπορούμε να γράψουμε????
![]()
Δεν πειράζει, θα πω στον καλό μου να μου φέρει μια παστούλα γυρνώντας από τη δουλειά!!
Έλα ντε, άσε που έχουν "χαθεί" πολλοί!
Καλά η Αγελαδίτσα μεσ τον πόνο της θέλει και άντρα??!!!Μεσα σ'ολα εχω και την γκρινια της γιαγιας γιατι η αγελαδιτσα εχει οιστρο και δεν την αντεχει αλλο.
Επικοινωνισα με την Μαρινα απο το stray και θα την παμε στον δικο τους κτηνιατρο για καλυτερη τιμη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool