Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα μπορει να μου εξηγηση καποιος γιατι νιωθω χαλια που θα δωσω τον ποκυ απο το πρωι κλαιω συνεχεια δεν ξερω γιατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι μόνο δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αύριο θα είσαι χειρότερα. Κουράγιο Φρόσω μου...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουραγιο..ελπιζω να πανε ολα καλα..Να θυμασαι οτι δεν φταις εσυ.. εσυ κανεις κι εχεις κανει οτι μπορεις..μην απελπιζεσαι κατι θα γινει :/:

Έλα βρε Φρόσω μου! Μη στεναχωριέσαι! Χαρούμενη πρέπει να είσαι, γιατί ο Πόκυ είναι ένα τυχερό γατάκι. Έχει ε΄σενα που το αγαπάς και το φρόντιζες ως τώρα και από εδώ κι εμπρός θα έχει άλλη μια οικογένεια που θα το αγαπάει. Άσε που θα τον βλέπεις όποτε θες! Άλλα γατάκια γεννιούνται, μεγαλώνουν και πεθαίνουν στο δρόμο χωρίς να τα χαιδέψει ποτέ κανένας, χωρίς φαγητό και χωρίς ένα ζεστό κρεββατάκι. Μια χαρά θα είναι ο Πόκυ σου....

Αχ βρε Φρόσω...Να σκέφτεσαι ότι εκεί θα είναι τέλεια και θα περνάει χάρμα. Και εκτός αυτού όποτε θες μπορείς να πηγαίνεις να τον βλέπεις, έτσι δεν είναι?

ναι οποτε θελω μου ειπαν να πηγαινω να τον βλεπω αλλα εκλεγε το μαναρακι μου την ωρα που εφευγε σπαραζε μεσα στο καλαθι

Ελα βρε Φροσω, χιλιες φορες καλυτερα μεσα στο σπιτι με την οικογενεια που θα τον αγαπησει, παρα στο δρομο, ε?

τον πηραν ηδη?μη στεναχωριεσαι,σκεψου μονο οτι εκει θα ζει καλα και θα μπορεις να τον βλεπεις οποτε θελεις!

θα του λειψεις και εκεινου σιγουρα φροσω αλλα και εκει που θα ειναι αγαπη θα εχει....μην στεναχωριεσαι..

Μη στεναχωριεσαι και αν γινεται πες στην κυρια που το πηρε να γραφτει στο site να ματηενεισ πιο γρηγορα νεα του.

Ξεπατώθηκα και σήμερα και πάω για ύπνο. Καλή συνέχεια στις ξενύχτισες και τους ξενύχτες του forum. Από μένα καληνύχτα και όνειρα γλυκά (σαν black forest)!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Αντιπαρέρχομαι με αξιοπρέπεια το γεγονός ότι όλοι την πέσατε στην black forest της Ασπασίας και δεν επισημαίνω ότι μόνο εγώ κράτησα μια στάση αξιοπρεπή και χωρίς αντιδράσεις του τύπου "κάτω τα χέρια απο το γλυκό" και αυτό γιατί ως γνωστό εγώ έχω ζαχαροπλαστική παιδεία η οποία δεν μου επιτρέπει να συναγωνίζομαι για 10-12 κομμάτια γλυκού μαζί με άλλους ή άλλες δέκα. Διότι κυρίες μου και κ. Κώστα μου και ανηψιέ της Ασπασίας (μόνο αυτοί έπαιζαν στο έργο, εάν και για να είμαι ειλικρινής αυτός καθώς και ο ανηψιός μου φαίνονται συνειδητοποιημένοι) το συγκεκριμένο γλυκό δεν τρώγεται σε πιατάκι κομματάκι κομματάκι, σαν το "της αγάπης το τσαρδάκι για τα σένα το κτισα". Άντε πάλι εγώ θα δείξω το δρόμο. Λοιπόν αυτού του τύπου τα γλυκά τρώγονατι ως εξής: Διώχνεις τους πάντες απο το σπίτι, βάζεις στο βίντεο ταινία τύπου"Τα καλύτερα μας χρόνια" χαμηλώνεις τα φώτα, ξαπλώνεις στον καναπέ ,παίρνεις το γλυκό και με ένα κουτάλι της σούπας το τρως αργά και απολαυστικά. Το κλάμα είναι προαιρετικό, αλλά βοηθάει στη χώνεψη καθώς επίσης και στο κάψιμο θερμίδων. Αυτή η διαδικασία πρώτον: εξαφανίζει τις ενοχές τύπου "πάλι έφαγα τον άμπακο" διότι λες "εγώ άμα στεναχωριέμαι τρώω", επιχείρημα που το χρησιμοποιείς και στους άλλους και δεύτερον: αποδεικνύει ότι δεν είσαι μια λαίμαργη άντε μη πω αλλά μια γκουρμέ τύπισσα που ξέρεις να τρως όχι μόνο τη σωστή ώρα το σωστό φαγητό, αλλά χρησιμοποιώντας και τα πρέποντα σκεύη.
Αυτά και κομματάκι γλυκο δεν θα πάρω. Θα φτιάξω τη συνταγή θα πάρω σε βίντεο και την τελετή έναρξης των χειμερινών ολυμπιακών στην Φιλανδία, γιατί εγώ με τέτοια κλαίω, κατάγομαι απο οικογένεια με περίεργα γούστα στο κλάμμα, ο μπαμπάς μου κλαίει με τις ταινίες του Βέγγου και θα συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τώρα που το σκέφτομαι είναι μεγάλη η τελετή θα φτιάξω δύο δόσεις.:redface:

Να παρω μερος στην τελετη? Πολυ μου αρεσε!
Καλημερα Παιδια σπιτι κανουν συναυλια με βηχα και αγωνα με πυρετο, γατος σπιτι γερα κρατει, εγω εχω χασει αυγα και πασχαλια

:lol: :lol: :lol: Εγώ πάλι κλαίω από τα γέλια όταν διαβάζω αυτά που γράφεις! Γεια σου Νερίνα με τα ωραία σου!!!:up: :up: :up: Την τούρτα την τσέκαρα πρωί-πρωί και είναι ακέραια. Έβαλα νωρίς τον Κώστα για νανάκια και απ'ότι είδα δεν σηκώθηκε για νυχτερινή επιδρομή στην κουζίνα. Άσε που στην ιδέα και μόνο ότι είναι νηστίσιμη η τούρτα μάλλον θα την αγνοήσει. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Γιαννάκη, τον ανηψιό μου, ο οποίος δεν σταματάει σε τίποτα μπροστά σε μια τούρτα Black Forest και σε παγωτό, που είναι οι αδυναμίες του. Ελπίζω νε μού'χει αφήσει κανένα βυσσινάκι μέχρι να γυρίσω....:hmm: :( :/:

Καλημπέρα. Ή μπου ντα βουντου της Φωτούλας επιασαν ή μπου με γκόλησαν τα παιδιά της Γιώτας.
Είμαι σπίτι με δέκατα, συνάχι λιγο βήχα, αλλά πολύ πονοκέφαλο και κομάρες. Τουλάχιστον δεν είμαι στη δουλειά με δεκατα κλπ. Αυτό θα ήταν χειρότερο.

Είδες τι παθαίνεις για να λιμπίζεσαι την τούρτα της Νερίνας,εεεεε?:mad:
Σ'αρχίζει στα βουντού και δεν μπορείς ούτε να την μυρίσεις, πόσο μάλλον να την γευτείς την Black Forest! Γι'αυτό και δεν σου στέλνω όπως είχα σκοπό, μην πάει και χαμένη.....:lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, πολύ υποκινητικότητα έχει πέσει σήμερα στο forum!:hmm: Τι έγινε? Παγώσαν τα δαχτυλάκια από το κρύο και δεν μπορούμε να γράψουμε????:lol:

Καλημερα σας!
Πριν λιγο ξυπνησα και ετοιμαζομαι να παω σουπερ μαρκετ για να αγορασω υλικα για νηστησιμο κεικ.

Μεσα σ'ολα εχω και την γκρινια της γιαγιας γιατι η αγελαδιτσα εχει οιστρο και δεν την αντεχει αλλο.
Δεν την αφηνει να κοιμηθει και δεν μπορει να την ακουει ολο να φωναζει(με το δικιο της).
Ισως να την κατεβασουμε στον κηπο, γιατι και αυτο το καημενο ειναι τοσες μερες μονο του και εχει μαραζωσει!

Ελένη γιατί δεν στειρώνετε την αγελαδίτσα?:hmm:

Είδες τι παθαίνεις για να λιμπίζεσαι την τούρτα της Νερίνας,εεεεε?:mad:
Σ'αρχίζει στα βουντού και δεν μπορείς ούτε να την μυρίσεις, πόσο μάλλον να την γευτείς την Black Forest! Γι'αυτό και δεν σου στέλνω όπως είχα σκοπό, μην πάει και χαμένη.....:lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, πολύ υποκινητικότητα έχει πέσει σήμερα στο forum!:hmm: Τι έγινε? Παγώσαν τα δαχτυλάκια από το κρύο και δεν μπορούμε να γράψουμε????:lol:
Αντί να μου συμπαρασταθείς και να μου στείλεις μπας και γιάνω μια ώρα αρχύτερα, με καταρακώνεις! :( Δεν πειράζει, θα πω στον καλό μου να μου φέρει μια παστούλα γυρνώντας από τη δουλειά!!:P
Έλα ντε, άσε που έχουν "χαθεί" πολλοί!
Μεσα σ'ολα εχω και την γκρινια της γιαγιας γιατι η αγελαδιτσα εχει οιστρο και δεν την αντεχει αλλο.
Καλά η Αγελαδίτσα μεσ τον πόνο της θέλει και άντρα??!!!

Θα την στειρωσουμε.:)
Επικοινωνισα με την Μαρινα απο το stray και θα την παμε στον δικο τους κτηνιατρο για καλυτερη τιμη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back