Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα παιδια.... Με καναντε και γελασα με τις τουρτο ιστορίες... Να ειστε καλα!
Ελπίζω Φρόσω μου να εισαι καλυτερα. Για καλο ειναι, αυτο να σκεφτεσαι!!
Εμεις σκασαμε στο φαγητο και με όλες αυτες τις εκδηλωσεις εχω πάρει 2 κιλα.... Αλλά θα τα χασω πού θα παει.
Με το κρυο εγω δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις αλλά και τα νανποδα του περιβάλλοντος με ανησυχουν Οποτε ας κανει τον καιρο που πρεπει και μη παραπονιεμαι.
Να ειστε καλα και χαρουμενοι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημπέρα. Ή μπου ντα βουντου της Φωτούλας επιασαν ή μπου με γκόλησαν τα παιδιά της Γιώτας.
Είμαι σπίτι με δέκατα, συνάχι λιγο βήχα, αλλά πολύ πονοκέφαλο και κομάρες. Τουλάχιστον δεν είμαι στη δουλειά με δεκατα κλπ. Αυτό θα ήταν χειρότερο.
Τα παιδια μου σε κολησαν οπως και μενα. Η μπλακ φορεστ ειναι αθωα

καλησπέρα παιδιά και από μένα,

άλλη μια Δευτέρα που δεν καταλαβαίνω την διαφορά από Σαββατοκυριακο. Ξέρω, ξέρω πολλες απο σας με ζηλεύετε τώρα αλλά εγω θα σας ζηλεύω στο τέλος του μήνα που θα πληρωθείτε:rolleyes:

Σαββατοκυριακο ήσυχο, χωρίς πολλές εξάρσεις...Ο καλός μου ήσυχος, ο γάτος ομοίως (φοβούνται μη με πιασει κριση φαίνεται και πατάνε στα ακροπάτουσα)...διαβασμά σχεδόν καθόλου, η χρυσή ευκαιρία στο χέρι και τα αδεσποτάκια μου έχουν πάθει εξαφανισμό εδώ και 2 μέρες, αντ'αυτών βλέπω κατι άλλα γατάκια άσχετα (λετε να μεταλαχθηκαν? να αλλαξαν χρωματισμό έτσι για ποικιλια?)
Αυτά τα νέα...ά σήμερα θα φαω φακές..

καλησπρααααα ειμαι λιγο καλύτερα σημερσ δεν βλεπω την ωρα που θα περασει η βδομαδα κ θα ερθει η κυριακη να ον δω να δω αν ειναι καλα το μωρο μου σε ολους μας εχει λειψει

φροσω εμαθες κανενα νεο του? πως ηταν οι πρωτες ωρες του σε καινουργιο περιβαλλον?

ναι εμαθα ειναι φοβισμενος κ κρυβετε κατω απο το κεββατι αυριο παλι θα παρω να δω τι κανει

τον γλυκουλι μου.. ευχομαι να πανε ολα καλα...:redface:

θα προσαρμοστεί σιγα-σιγά θα δεις..η κυρία που τον έδωσες μένει μονη ή έχει οικογένεια? Ρωτάω γιατί νομίζω με έναν άνθρωπο θα συνηθίσει νομίζω πιο γρήγορα. Μην στεναχωριέσαι πάντως...σκέψου οτι εκει θα έχει όλη την προσοχή..θα είναι μοναδικός..:P

Θα την στειρωσουμε.:)
Επικοινωνισα με την Μαρινα απο το stray και θα την παμε στον δικο τους κτηνιατρο για καλυτερη τιμη.

καλημερα σας,ξερεις sardela ποσο κοστιζει η στειρωση εκει??

Μόλις διάβαζα στις ειδήσεις στο Otenet ότι χιονίζει Φλώρινα, Κοζάνη και Καστοριά! Ζηλεεεεύωωωω!!!! Θέλω κι εγώ χιόνι! Άντε πια! Εδώ δε θα χιονίσει ποτέ? Δεν καταλάβαμε χειμώνα φέτος...:( :( :(

Πτολεμαιδα δεν ειπε? ...χαμος γινετε..πολυ χιονι...:up: οι γατες εχουν φρικαρει, αγαντευουν ολο το πρωι..

Εδώ τίποτα....:( :( :(
Μόνο γκρίζος ουρανός και ψιχαλίζει που και που. Το βράδυ πάντως πρέπει να είχε βρέξει αρκετά.:hmm:

καλημερα σας,ξερεις sardela ποσο κοστιζει η στειρωση εκει??

Kαλημερα!
Για τις θηλυκιες ειναι 40Ε. Για τα αρσενικα δεν ξερω!

ευχαριστω!

Καλώς σας βρήκα! Επέστρεψα σήμερα από Νέα Υόρκη και είπα να περάσω για λίγο. Με το που μπήκα όμως, αγχώθηκα! Έχω να διαβάσω 1.100 μηνύματα!!!!!!!!! Καμιά περίληψη κανείς;
Έχω και jet lag...

Τες παν τα πέρασα τέλεια, αν και έκανε πολύυυυυ κρύο. -8 είχε. Η ΝΥ έχει την ομορφιά της με τους ουρανοξύστες, ωστόσο δεν θα ήθελα να μένω εκεί. Πολύ αγχωτική η ζωή. Ακόμα και στα μαγαζιά οι ταμίες σε πιέζουν να π΄ληρώσεις γρ'ηγορα γιατί πίσω περιμένουν κι άλλοι!!!
Τες παν, σας στέλνω μια γρήγορη καλησπέρα και θα τα πούμε πιο αναλυτικά!

Βικτωρια καλως ηρθες!:)

Έτσι εξηγείται που έπιασε κρύο! Το έφερε η Βικτώρια στις βαλίτσες της από Ν.Υ.!!! Χάθηκε να φέρεις και λίγο χιόνι...:( Καλώς ήρθες! Τα μικρούλια σου τι κάνουν? Σου κρατάνε μούτρα που έλειπες?:)

καλος την!

Καλώς ήρθες! Όσον αφορά στα μηνύματα, μην αγχώνεσαι. Τα πρώτα 1000 είναι τα δύσκολα.:) :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back