Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδια!!!! Ελπίζω καλα!!!
Ασπασία δεν σε ζηλευω καθόλου, καλη δυναμη, καλα κουράγια, θάρρος..... α, λεω να κανω και κανενα πάρτυ στο φροντιστηριο, αν ειναι ελα μήπως παρουσιασεις στερητικά συμπτωματα
:D :D :D :D :D
Καλα, πλάκα σου κανω!
Ναντια καλως μας ηρθες. Μην ανησυχεις με τον μικρο, θα ηρεμει όσο μεγαλώνει. μην τον ενθαρρυνεις να σε δαγκωνει δυνατα.
Κατερινα περαστικα. Σκέψου να μην υπήρχαν αντιβιώσεις, σπρέι κλπ πόσο χειρότερα θα ήταν και παρηγορήσου.....
Καλό Σ/Κ στους εκδρομείς και να περασεις καλα στη Πάρο. Οχι με ψαρόβαρκα φαντάζομαι....
:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τα΄θελα τα ξενύχτια!!!!:blink: :blink: :blink: Με πρήξανε στο γραφείο μεταφορικά και κυριολεκτικά!!! Ούτε τουαλέτα δεν πρόλαβα να πάω η γυναίκα σήμερα..... Μόλις πήρα τηλέφωνο και ξεκαθάρια την θέση μου: ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΠΑΡΊΖΟΥ!!!!:mad: Αν παρεξηγηθούν παρεξηγήθηκαν! Χε#$%*κα!!! (Λογοκρίνω μόνη μου το μήνυμά μου για να βγάλω τη Μισέλ από τον κόπο!)
Το παιδικό πάρτυ δεν το γλυτώνω! Θα περάσω το βράδυ με 6χρονα (την βαφτιστήρα Νο2 και τις φίλες της) και την 9χρονη ανηψιά μου και βαφτιστήρα Νο2. Καλό μου κουράγιο! Τουλάχιστον όμως δεν έχει ξενύχτι σήμερα!!!!....;) :P :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία μου στη θέση σου θα προτιμούσα μια βδομάδα Παπαρίζου παρά ένα παιδικό πάρτυ (Και δεν αντέχω να σκεφτείς αυτού του είδους τη διασκέδαση, στυλ μαγαζιών Παπαρίζου κ.λ.π.):rolleyes:

Εμένα τα αυτιά μου ακόμη βουίζουν από τις καραμούζες που είχαν τα πιτσιρίκια στο αποκριάτικο πάρτυ. Και να φανταστει κανεις πώς τους πήρα τις πιο αθόρυβες!!! αλλά τα πτηνά βρήκαν τρόπο να τις κάνουν να ακουγονται πιο δυνατα!!! κατι σας τις εξατμησεις στα μηχανάκια.
Καλα να περάσετε το Σ/Κ όλοι σας!!!!!

κοριτσια μολις γυρισα απο την δουλεια...:/: ρακος... ποια παπαριζου? ποιο παιδικο παρτυ??? παω να συναντησω τον μορφεα για μια βραδυα γεματη...... ροχαλιτααααααααααα!!!
περαστικα κατερινα, υπομονη ασπα!!!!

Παιδικό πάρτυ τέλος κι εγώ σώα και αβλαβής στο κρεβατάκι μου με το laptop και τον Χιόνη αγκαλία! Τον άνδρα τον έστειλα στα μπουζούκια μόνο του. Τι στο καλό, μια μέρα ρεπό την χρειάζομαι. Στο πάρτυ μου βγήκαν τα μάτια με τα λουκανικοπιτάκια, τις μπόμπες, τις τούρτες και τα λοιπά αλλά κρατήθηκα.:cry:
Θα πέσω το συντομότερο για ύπνο, αν με αφήσουν δηλαδή, γιατί τις τελευταίες 3-4 μέρες γυρίζουν μάλλον για κάποιο σίριαλ στην πολυκατοικία που είναι 2 σπίτια από εμάς και σήμερα έχουν και βραδυνό γύρισμα. Έχουν κλείσει λοιπόν το δρόμο με αποτέλεσμα τ'αυτοκίνητα να κορνάρουν, εχουν ανάψει κατι τεράστιους προβολείς και το φως μπαίνει μέσα και από τις γρίλιες κι έβαλα τον Χιόνη να κοιμηθεί μέσα απόψε γιατί είναι τρομερά κουτσομπόλης και τη βγάζει όλη μέρα στα κάγκελα, σκημένος έξω για να βλέπει καλύτερα:/: . Φοβάμαι ότι με το νυχτερινό γύρισμα θα ξενυχτήσει στα κάγκελα και θα πέσει κάτω:(

Ασπασία καλή ξεκούραση! Δεν σου έφταναν τα τέρατα που έκαναν φασαρία στο πάρτυ είχες και τους 'πειρασμούς'! Α ρε Χιόνη κουτσομπόλη!
Μόλις τελείωσα με μαγείρεμα-καθάρισμα-συμμάζεμα και είμαι επίσης ψόφια. Έκανα σπετσοφάι και κολοκυθόπιτα (αλμυρή, το φύλλο έτοιμο) πέτυχαν και τα δύο ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα τόση ώρα που παιδευόμουν. Κι όχι τίποτα άλλο το σπίτι πάλι μπάχαλο είναι παρόλο που το συμμάζεψα :(.

καληνυχτα σε ολα τα γατονια του σαιτ μακια μακια

Παιδάκια, καληνύχτα σε όλους. Πάω να ξεκουράσω το κουρασμένο μου (από τι?) (θεϊκό) κορμί...:lol:

Εύχομαι όνειρα γατένια..:)

Καληνυχτα και απο εμενα, παω να φαω και να ξεραθω...
Νοτα και εγω κουρασμενη ειμαι απο το καθισιο!
Πονεσε ο ποπος μου να καθομαι!:lol:

Καληνύχτααα..!! :blink: :happy: :happy: (σε όλους) Άντε ,αύριο (σήμερα;) ) να δούμε την έκλειψη!!..

Καλημέρα παιδια! Στην Ομοσπονδία είμαι. Αυριο έχουμε δουλίτσα στο φροντιστηριο..... Πάει το Σ/Κ. Αντε να ερθει το Πασχα να κοιμηθω λίγο! Ελπίζω όλοι καλα! Η ημέρα ειναι απίστευτη σήμερα. Δεν σου κανει καρδια να καθησεις μεσα!!!
Να ειστε καλα και να περάσετε καλα!!!

καλημερα!!! η συναντηση με τον μορφεα πηγε πολυ καλα!:lol: :lol:
το πρωι ο φρουνης μου με ξυπνησε νιαουριζοντας(κλασικα) σαν να μου λεει: "σηκω πια!!! εξω η μερα ειναι τελεια!!! ελα να παιξουμε στο μπαλκονι! να μου αλλαξεις και την αμμο!!!!":lol: :lol: :lol:
πραγματικα τι μερα!!!!:inlove:

μια ασχετη ερωτηση αλλα μηπως ξερει κανεις τι σημαινει να βλεπεις στον υπνο σου αυγα??? ειναι καλο η κακο???:hmm:

Γεια σε ολους! Καθισα ολοκληρο το μηνα στην Πατρα μηπως και ανοιξει η σχολη και τι καταλαβα? Τιποτα!!! Ετσι ηρθα στο χωριο... Ελπιζω ολοι να εισαστε καλα!

Κάτι άσχετο: Θέλω το Sims το 2 Pets!!!! :P :D

Το Sims2 Pets εχει κυκλοφορησει στην αγορα, δεν εχεις απλα να πας σε καποιο καταστημα και να το παρεις! :)

Τελικά κοιμήθηκα μεν νωρίς αλλά με διακοπές.... Ξύπνησα 03:30 γιατί το γύρισμα μεταφέρθηκε στο πάρκο μπροστά ακριβώς στο σπίτι μου και οι προβολείς φώτιζαν το δωμάτιο σαν να ήταν μέρα:mad: Αφήστε που φώναζαν όλη την ώρα "Πάμε! Stop! Πάμε πάλι" κ.λ.π. Στο τσακ ήμουν να πάρω τηλ.την αστυνομία, αλλά φαντάζομαι ότι είχαν άδεια.:down: Έφυγαν στις 5 το πρωί οπότε και ξανακοιμήθηκα. Κι ο Κώστας εκείνη την ώρα γύρισε. Τελικά την γλύτωσα που δεν πήγα γιατί χθες βράδυ έκαναν ένα tour στα μαγαζιά. Ξεκίνησαν από το Las που έπαιζε μουσικη ο Νίκος Βουρλιώτης, πήγαν Παπαρίζου-Τερζή, στη συνέχεια Galea και κατέληξαν Κελεκίδου-Κουρκούλη. Ο Κώστας τά'παιξε! Ευτυχώς οι Γερμανοί φεύγουν αύριο και θα ηρεμήσουμε:/: Πάντως σήμερα ξύπνησα πολύ αργά και αποφάσισα Σ/Κ να μην κάνω καμιά απολύτως δουλειά. Ούτε καν μαγείρεμα. Θα παραγγείλουμε από έξω, ή ακόμα καλύτερα θα τρώμε έξω.;)

Χμ.... Ολες τις καθημερινες λέω στον εαυτό μου πως θα κάνω καμία δουλεια το Σ/Κ και όταν ερθει το Σ/Κ αν ειμαι σπίτι λέω πως ενα Σ/Κ εχω κι εγω να χαλαρώσω......
:D :D :lol: :lol: :lol:
Αισχος μου! Τι νοικοκυρά ειμαι εγω; Τουλάχιστον σημερα μπορω να λεω πως δεν ειμαι σπίτι!!!
:P :P :P
Αν και καλα θα ηταν να κοιμόμουν!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back