Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα. εγώ μόλις τελειωσα τις δουλειές. Δεν πήγαινέ άλλο. Κι εγώ κάθε Σ/Κ καθόμουν και χαλάρωνα και η κατάσταση του σπιτιού είχε γίνει αφόρητη. Τώρα που είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα και τα ρούχα πλυμένα και σιδερωμένα και όλα τέλεια δεν θέλω να πάω πουθενά. θέλω να κάτσω να το καμαρώνω!!! Θα βγούμε όμως για ποτάκι, οπότε θα το απολάυσω αύριο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!:D
Μολις γυρισα και ξαναφευγω...
Πηγα για φαγητο στο Κεφαλαρι, μετα βολτα και τωρα παλι για καφε!Ουφ, Ασπασια καταλαβαινω τι τραβας...
Και την σαρδελιτσα δεν εχω προλαβει να την δω ακομα...
Αχου το ψιψινι μου!Ποτε θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα το βρσδυ????:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εδω αγκαλια με την πατουνα που κανει κχχχχχχχ στον ποκυ

Εμένα ο μικρός μ'εχει στο φτύσιμο όλη μέρα!:( Με το που τον έβγαλα έξω το πρωί δεν έχει μπει παρά για κανένα μισάωρο το μεσημέρι. Μάλλον του άρεσε που είχε λιακάδα σήμερα και μάζευε ήλιο στο μπαλκόνι:hmm: Τον παρακάλάω να έρθει στο κρεββάτι αλλά τίποτα. Μάλλον θα κοιμηθεί έξω απόψε...

Καλησπέρα. Επιτέλους ησυχία!!!! κοιμόντε όλοι:up: :up: . Μετά από ένα τρελό 15μερο με τα παιδιά να συναγωνίζοντε ποιό θα φέρει τις περισσότερες ιώσεις, μετά τη Ψιψί και οι σκύλες μου σηκώσανε πανό με το σύνθημα " θέλω άντρα εδώ και τώρα". Βασικά η Ψιψί είχε πάρει και μια ντουντούκα :blink: .
Τώρα πιστεύω να ηρεμήσω.:hmm:

Γυναίκες καλημέρα. Παιδιά, άντρας και εγώ ετοιμαζόμαστε για τον παραδοσιακό εορτασμό της Καθαροδευτέρας, ξέρετε νηστίσιμα και το απαραίτητο πέταμα αητού. όΌχι δεν παρανόησα,παρανοικό άτομο γεννήθηκα έτσι κι αλλιώς. Ξέρω ότι είναι Κυριακή και ότι η Καθαροδευτέρα πέρασε. Αλλά επειδή οι ανηψιές και οι δικές μου ως συνεπή τσογλάνια αρρώστησαν την Καθαροδευτέρα, απαίτησαν προσομείωση του εορτασμού. Έτσι μετά απο το χθεσινό τραπέζωμα σε φίλους της Νερίνας απο το σχολείο, όπου κάναμε προσομείωση της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς σήμερα ολοκληρώνουμε ετεροχρονισμένα τον εορτασμό της Αποκριάς. Πάλι καλά που πήγανε στην αποκριάτικη παρέλαση γιατί το βράδυ θα ήμασταν στα κανάλια, έτσι που μασκαρεμένοι θα παρέλαζε η οικογένεια σε πλήρη διάταξη μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης.
Αυτά για όσες:
1/ Νομίζουν ότι η ζωή τους είναι χάλια και
2/ Νοιώθουν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπά και αντί να το πετάνε στα σκουπίδια κάθονται και το ακούνε
Εγώ πάντως προσπάθησα να βοηθήσω.
Για Ελένη: Καλημέρα σου. Η μανούλα καλά; Ο Μαντού έχει ήδη προσφύγει στη Χάγη κατηγορώντας μας για συνειδητές προσπάθειες πειθαναγκασμού της λίμπιντο του και ως εκ τούτου αφανισμού του είδους του. Με λίγα λόγια εμείς να δεις οίστρο. Μαίστρο θα τον έλεγα.
Καλή σας Κυριακή και επίσης καλή σας σαρακοστή γιατί εμείς σήμερα την ξεκινάμε.:rolleyes:

καλημερα καλημερα αχ καλε παρτε< με κ εμενα μαζι σας γιατι την προηγουμενη καθαρα δευτερα ο κυριακος ξεχασε να παρει μαζι τον χαρταετο

Καλημέρα. Δεν έχω όρεξη να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Θέλω επειγόντος διακοπές, σε μια χιονισμένη βουνοκορφή, έξω να χιονίζει κι εγώ δίπλα στο τζάκι να χουζουρεύω. Δεκτή δίπλα μου μόνο η Ψιψί. Όλοι οι άλλοι ας μείνουν στο σπίτι:cool: .
Για Νερίνα: Εμείς δεν γιορτάσαμε ακόμα τη Καθαροδευτέρα. Περιμένουμε να περάσει η κρίση αναφυλαξίας του γιού μου πριν ξαμολυθούμε στα βουνά και τα λαγκάδια! Οπότε αν εσείς το Πάσχα τσουγκρίζετε αυγά και ανάβετε λαμπάδα κι εμείς πετάμε αετό και τρώμε ταραμοσαλάτα, μην παραξενευτήτε.
Η μανούλα μου τα έχει "παίξει" . Ετοιμαζόμαστε για 2 γάμους, οι αδελφές μου. Κάτι για βιολογικό ρολόι που είπες....

Καλημέρα σας είπα? Καλημέρα λοιπόν. Σήμερα θυμηθήκαμε να κλείσουμε τη πόρτα του μπάνιου και έτσι το πρωινό ξύπνημα ήταν ευχάριστο! Χτες το βράδυ πήγαμε στην Πεντέλη και είδαμε την έκλειψη. Βέβαια είχε πολύ κρύο και δεν κάτσαμε πολύ, αλλά ήταν υπέροχα!

Καλησπέρα! Εγώ οπως δήλωσα και χθες αυτό το Σ/Κ έδωσα ρεπό στον εαυτό μου. Συνήθως κάθε Σ/Κ αναπολώ τις καθημερινές στο γραφείο, γιατί στο σπίτι κουράζομαι περισσότερο!:( Έτσι, σήμερα ξυπήσαμε νωρίς σχετικά αγοράσαμε τις εφημερίδες μας, πήραμε και τη μαμά που χρειάζεται γερανό για να την μετακινήσεις από το σπίτι (από τότε που πέθανε ο πατέρας μου δύσκολα πάει οπόυδήποτε) και κινήσαμε προς Σούνιο μεριά. Τρομερός καιρός, ΄λιακάδα με λίγο αεράκι.Ήπιαμε τον καφέ μας κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα και μαζ'εψαμε ήλιο:cool: Στην συνέχεια για φαγητό στην Ανάβυσσο και απογευματινό καφέ Βάρκιζα. Το καταφχαριστήθηκα σήμερα:)
Α! Δεν σας είπα!!! Έ-φυ-φε-ο-θεί-ος!!!!Έ-φυ-φε-ο-θεί-ος!!!!Έ-φυ-φε-ο-θεί-ος!!!!(τρις):up: :up: :up: Έφυγε ο θείος και το λοιπό σόι για Γερμανία και ησυχάσαμε από τα ξενύχτια! Δόξασει ο Θεός θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος σήμερα. 'Η όπως λέει κι ο Κώστας με τις κότες από τις 10:00:P :P :P

Καλησπερα Κι εμεις μολις πριν λιγο γυρισαμε απο το σπηλαιο Αλιστρατης που ηταν φανταστικα Ομορφη μερα με αυτον τον ηλιο δεν επρεπε να παει ετσι

Καλησπερα!
Η ομορφη μερα και για μενα δεν πηγε χαμενη, και μολις γυρισα απο την βολτα στο μοναστηρακι-θησειο, μετα για φαγητο στην πλακα, περπατημα στο λοφο της Ακροπολης και μετα (ξανα)βολτα με τον ηλεκτρικο στον Περαια!
Ολοι μεσα στον ηλεκτρικο ηταν Ολυμπιακοι που πηγαιναν στο Καραισκακη και γινοταν ενας χαμος!
Τωρα ειμαι ενα πτωμα και το μονο που θελω ειναι να κοιμηθωωωωωω!!!!:)

Καλησπέρα παιδια!!!!
Ημουν πνιγμενη σήμερα, δεν πρόλαβα να κανω πολλά αλλά θα τα πουμε αυριο με το καλο! Ειμαι και αρρωστούλι....... Κάποια ίωση από τις πολλές που κάνουν "πιάτσα"
Ελπίζω όλοι καλα!!!!
Τα λεμε αυριο, να εχετε ενα πολύ όμορφο βράδυ!!!

Γυναίκες και άντρες του φόρουμ καλό σας βράδυ.
Χριστίνα μου σπίτι γρήγορα και να προσέχεις. Η γνωστή αλαφροίσκιωτη παροιμιωμιλούσα γιαγιά μου έλεγε για τον ήλιο του Μάρτη ότι είναι ήλιος με δόντια.:inlove:

Γυναίκες και άντρες του φόρουμ καλό σας βράδυ.
Χριστίνα μου σπίτι γρήγορα και να προσέχεις. Η γνωστή αλαφροίσκιωτη παροιμιωμιλούσα γιαγιά μου έλεγε για τον ήλιο του Μάρτη ότι είναι ήλιος με δόντια.:inlove:

Εμένα η δικιά μου πάλι έλεγε "Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης" αλλά με τη ζέστη που έχει μόνο παλουκοκαύτης δεν είναι...:hmm:

Καλημέρα. Κάνω χρέη μπέιμπι σίτερ στη κόρη κολλητής με γαστρεντερίτιδα, τις ώσεις μου γ@@@. Και έχει και έναν ήλιο που σχεδόν βλέπω το καλοκαίρι να μου βγάζει τη γλώσσα όταν κυττάω στην ανατολή. Θέλω διακοπέςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!:mad:

Καλημέρα. Κάνω χρέη μπέιμπι σίτερ στη κόρη κολλητής με γαστρεντερίτιδα, τις ώσεις μου γ@@@. Και έχει και έναν ήλιο που σχεδόν βλέπω το καλοκαίρι να μου βγάζει τη γλώσσα όταν κυττάω στην ανατολή. Θέλω διακοπέςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!:mad:
ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ! Κι εγώ! Καλέ πάρτε με κι εμένα μαζίίίίίίίί!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Εγω ΦΕΥΓΩ για διακοπες σε ενα μηνα και παριγοριεμαι.

Χθες που γυριζε ο φιλος μου στο σπιτι του ξαδελφου του στο Νεο Κοσμο(εχει ερθει μερικες μερες απο το διδυμοτειχο οπου σπουδαζει και μενει στου ξαδελφου του), ειδε ενα ζητιανο να ταιζει κατι σκυλια.
Πηγε ενας μ@#^%&*ς μεθυσμενος και τον κοροιδευε και τον τρομαξε!
Του ελεγε εσυ δεν εχεις να φας, τι ταιζεις τα βρομοσκυλα και τετοια!
Και μετα πηγε προς το μερος του και πηγε να του μιλησει, αλλα ο φιλος μου ευτυχως τον εδιωξε!
Αν ειναι δυνατον!:mad:

Καλημέρα! Έχω να γράψω έκθεση για τα ιταλικά και βαριέμαι. Ανέκαθεν βαριόμουν τις εκθέσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα! Μα καλά αντί να του πει και μπράβο του ζητιάνου που τάιζε τα αδέσποτα... τι να πει κανείς; Ενώ αυτός που τα τρώει στο ποτό είναι καλύτερος!

Ουάου! Αναστασία μόλις πρόσεξα ότι έγινες Super Moderator!!! Και εις ανώτερα!!!:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:
Κι εγώ βαριέμαι γενικότερα...:( Τι τα θες και τα ψάχνεις για τον μεθυσμένο. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να μη μιλάς καν. Δε λέει η παροιμία "Είδε ο τρελλός το μεθυσμένο και τον φοβήθηκε"?:down:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back