Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασία μου δεν είναι ότι παχύναμε, σκαρτέψανε τα φερμουάρ αγάπη μου. Και ως γνωστόν smilies δεν έχω!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία μου δεν είναι ότι παχύναμε, σκαρτέψανε τα φερμουάρ αγάπη μου. Και ως γνωστόν smilies δεν έχω!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες τα χρυσοστομη! Κατασκευες ειναι αυτες??:mad: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα τα έχω πάρει με τους ταξιτζήδες. Πετούσε η θεία μου σήμερα και ήθελε να πάμε αεροδρόμιο με ταξί (θα πήγαινα μαζί της για παρέα και βόλτα). Ε, από τις 9 που βγήκαμε προς αναζήτηση ταξί βρήκαμε στις 9.45 κι αυτό από σπόντα! Κάποιοι δεν έκαναν τον κόπο να σταματήσουν καν και όσοι σταματούσαν μόλις άκουγαν αεροδρόμιο έκαναν λες και τους λέγαμε να μας πάνε στο Τιμπουκτού! Αφού δεν έχασε το εισιτήριό της πάλι καλά! Λεωφορείο και πάλι λεωφορείο, τουλάχιστον αυτό όταν έρθει αποκλείεται ο οδηγός του να σου πει δεν πάω αεροδρόμιο!

Σήμερα τα έχω πάρει με τους ταξιτζήδες. Πετούσε η θεία μου σήμερα και ήθελε να πάμε αεροδρόμιο με ταξί (θα πήγαινα μαζί της για παρέα και βόλτα). Ε, από τις 9 που βγήκαμε προς αναζήτηση ταξί βρήκαμε στις 9.45 κι αυτό από σπόντα! Κάποιοι δεν έκαναν τον κόπο να σταματήσουν καν και όσοι σταματούσαν μόλις άκουγαν αεροδρόμιο έκαναν λες και τους λέγαμε να μας πάνε στο Τιμπουκτού! Αφού δεν έχασε το εισιτήριό της πάλι καλά! Λεωφορείο και πάλι λεωφορείο, τουλάχιστον αυτό όταν έρθει αποκλείεται ο οδηγός του να σου πει δεν πάω αεροδρόμιο!
Αυτό το κάνουν γιατί προτιμούν να κλείσεις ραντεβού ή να πάρεις ραδιοταξί για να σου πουν μετά 30-35 ευρώ που είναι το στανταρ που πληρώνεις. Αν σε πάρουν από το δρόμο θα πάρουν μόνο όσα γράφει το ταξίμετρο και δεν τους συμφέρει.΄Όντως αν δεν έχεις πολλά πράγματα ( που εγώ πάντα έχω) καλύτερα να πάρεις το λεωφορείο που έχει πόσο 2-3 ευρώ΄...

Αυτό το κάνουν γιατί προτιμούν να κλείσεις ραντεβού ή να πάρεις ραδιοταξί για να σου πουν μετά 30-35 ευρώ που είναι το στανταρ που πληρώνεις. Αν σε πάρουν από το δρόμο θα πάρουν μόνο όσα γράφει το ταξίμετρο και δεν τους συμφέρει.΄Όντως αν δεν έχεις πολλά πράγματα ( που εγώ πάντα έχω) καλύτερα να πάρεις το λεωφορείο που έχει πόσο 2-3 ευρώ΄...

χιλιεσ φορες καλυτερα το λεοφορειο! Αυτα τα ταξι ειναι μια ταλαιπωρια...

Πως και δεν περνατε λεωφορειο?
Η μετρο?
Εγω που τρεχω καθε τρεις και λιγο στο αεροδρομιο(οταν ερχεται ο φιλος μου απο Αλεξανδρουπολη)παντα παω με το μετρο.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!Κοινωνιολογια, κοινωνιολογια, κοινωνιολογια....:mad:
Τρεις τομοι με περιμενουν απο χθες, αλλα εγω τιποτα!Ξεκινησα σημερα το διαβασμα, θα διαβασω μονο τα σοσ και οτι γραψω!
Σκασιλα μου...Το Σεπτεμβρη παλι και εχει ο Θεος!:P

δεν αντεχω αλλο...μου'ρχεται να ξεριζωσω τη μυτη μου!!εχω τρομερο μπουκωμα,συναχι,κι εναν εκνευριστικο βηχα που εχει γυμνασει τους κοιλιακους μου πιο πολυ κι απο 6 μηνες στο γυμναστηριο!!δεν εχω παει καθολου φροντιστηριο αυτη τη βδομαδα.η σχολη σταθερα κλειστη,κι εγω εδω κλεισμενη κλαιω τη μοιρα μου:happy:

Μαριέλ κουράγιο μπορείς! Η σχολή και η δικη μου κλειστή είναι και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πότε θα ανοίξει! Περαστικά για το κρύωμα!

Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία.

Στο αεροδρόμιο κι εγώ με λεωφορείο πάω αν δεν μπορεί να με πάει κάποιος παρόλο που έχω πράγματα. Γενικά τα λεωφορεία βολεύουν από δω που μένω. Τα 30? του ταξί προτιμώ να τα φάω μόνη μου στα duty free ή όπου αλλού. Η θεία μου είναι αυτή που δεν χρησιμοποιεί λεωφορεία-μετρό και προτιμά αυτοκίνητο-ταξί.

σαρδελιτσα τωρα το ειδα, μαλλον να μην βαλουμε βενζινη εννοει...

Καλησπέρα!!:cool:

Ρε καλώς το μου, καιρό έχουμε νσ βρεθούμε. όλα καλά :)

Έπαθα κάκωση στον αγκώνα και είχα ενα κουλό χέρι.Ολα καλά και ανθηρά!:P

βρε παιδια η λαιδυ καλε περαστικουλια

Καλώς τη Lady!:hello:

Παω να διαβασω κοινωνιολογια...
Χθες ολο το απογευμα ετρεχα και δεν προλαβα!(οχι οτι πειραζει που δεν διαβασα, αλλα λεμε τωρα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

Καλημέρα! Ήρθα με καθυστέρηση 45' στο γραφείο. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το ένα και μοναδικό λεωφορείο που περνάει κοντά από το σπίτι μου για Αθήνα δεν πέρασε για σχεδόν μία ώρα που ήμουν στη στάση και αναγκάστικα να πάρω πάλι ταξί. Ταξί να έρθω στο γραφείο, ταξί για να φύγω τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, ξεπαραδιάστηκα!!!:mad: :mad: :mad:
Μια ο Πούτιν μια η κ**λοπορείες άντε να δω τι θα γίνει! Αμάν πιά! Δεν είναι να εργάζεσαι Αθήνα! Λυπάμαι κι όλους αυτούς που διατηρούν μαγαζιά στο κέντρο. Οικονομική καταστροφή θα έχουν πάθει σίγουρα....:down:

Ασπασια, παλι πορεια εχει σημερα!
Αν πεσουν δακρυγονα, παρε κανενα μαλοξ μαζι σου αυριο...

Ασπασια, παλι πορεια εχει σημερα!
Αν πεσουν δακρυγονα, παρε κανενα μαλοξ μαζι σου αυριο...
Καλά που μου το θύμισες! Ευτυχώς στην άλλη γωνία έχει φαρμακείο και θα πεταχτώ να πάρω. Τα μάτια μου ακόμα μ'ενοχλούν από την προηγούμενη εβδομάδα. Φαντάσου αυτοί που τα τρώνε στη μούρη κάθε φορά πως θα είναι...:blink:

Παλι τα ιδια θα γινουν, μην πω και χειροτερα.
Διαβαζα εδω για την κατασταση στα Πανεπιστημια.

Αμα παρατεινουν και το δικο μας εξαμηνο, θα τους παρει και θα τους σηκωσει!Δεν θα περασω εγω το καλοκαιρι μου στην Αθηνα διαβαζοντας!!!:mad: :mad: :mad:

καλημερα!! σημερα μετα τις 14:00 αποφυγετε το κεντρο, περιοχες χιλτον, συνταγμα, ακροπολη! πολλοι δρομοι θα ειναι κλειστοι!!

σαρεδελιτσα τα εφοριακα ακομη να τα κανω...καθε μερα αναβολη!!!:P :cool:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back