Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για εμας ειναι σιγουρο!
Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο?
Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα?
Κοίταξε να δεις. Ακριβώς ίδια κατάσταση δεν μου έχει ξανατύχει. Όταν κάναμε καταλήψεις σε εαρινό εξάμηνο η εξεταστική του ιουνίου δεν γινόταν, τα μαθήματα τελείωναν γύρω στις 20 ιουλίου και τον σεπτέμβρη γινόταν διπλή εξεταστική. Ξεκινούσε τέλη αυγούστου (μετά τις 20). Τώρα που έχει χαθεί και η εξεταστική του φλεβάρη δεν ξέρω τι θα γίνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίταξε να δεις. Ακριβώς ίδια κατάσταση δεν μου έχει ξανατύχει. Όταν κάναμε καταλήψεις σε εαρινό εξάμηνο η εξεταστική του ιουνίου δεν γινόταν, τα μαθήματα τελείωναν γύρω στις 20 ιουλίου και τον σεπτέμβρη γινόταν διπλή εξεταστική. Ξεκινούσε τέλη αυγούστου (μετά τις 20). Τώρα που έχει χαθεί και η εξεταστική του φλεβάρη δεν ξέρω τι θα γίνει.

Ουτε να απαντησω δεν μπορω!:mad:
Καλοκαιρι ενα μηνα!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σε παρηγορεί, η πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις ιούνιο ήταν ή στο τρίτο ή στο τέταρτο έτος. Και μάλιστα μου κακοφαινόταν κιόλας :/:.

Δηλαδη εδινες Ιουλιο?
Η καθολου?

Έδινα σεπτέμβρη και τις δύο εξεταστικές.

Λογω καταληψεων?

Λόγω καταλήψεων ή/και απεργιών.

Σαρδελα και αναμπου ποσο καιρο εχετε καταληψη??? :( εμεις μια εβδομαδα πριν απο τα Χριστουγεννα αρχισαμε. Οσο σκεφτομαι πως θα μας τρεχουν με τα μαθηματα μολις ανοιξουμε κατι με πιανει....

Εμεις εχουμε 5-6 εβδομαδες.
Το δικο μου τμημα, τελευταιο κλεινει, πρωτο ανοιγει.
Ειναι που ειμαστε μονο κοριτσια και δεν εχουμε αγορια για να κανουν "ταρζανιες" και επαναστασεις.
Αν και ειναι μερικες απο τα κομματα....χειροτερες και απο 10 αγοριια.

Εμείς δεν έχουμε κατάληψη ούτε και κάναμε..3 και ο κούκος είμαστε

Lady σε ποια σχολη εισαι?

Για Lady!: Τι κάναμε στον αγκώνα μας νέα μου και έπαθεν κάκωσιν;

Καλησπέρα σε όλους και καλως σε βρήκαμε lady!!! Σιδερένια και με 2 χερια γερά!!!!
Παιδια, από το γάμο προσπαθω να βγάλω νέα ταυτότητα για να βγάλω και διαβατήριο (εληξε αυτό που είχα) αλλά πολύ κόσμο!!! Και βαριεμαι τη αναμονή....... Πάω στο Τ.Α. βλέπω το κόσμο κάνω μεταβολή και φευγω...... Φρίκη. Απλά πρεπει να το πάρω απόφαση πως θα χασω ένα πρωινό μου!!!
Σήμερα όμως ασφαλίστηκα!!!!! Μεγάλη μερα! Επιτέλους ειμαι ασφαλισμένη!!!! Από τα 18 μου που βγήκα από του μπαμπά ειχα να ασφαλιστώ. Και δεν ξερετε πόσο άγχος ειχα τόσα χρόνια!!!Τώρα ειμαι στου άντρα μου το βιβλιάριο..... Ολα καλα!!! (αρκει να μη χωρίσω)
:/: :/: :) :)
Μετα από 6 μηνες στο νέο μου σπίτι επιτέλους εγτιαξα και τις κουρτινες του σαλονιού!!! Οχι πως ειμαι αναβλητική..... Μόνο που τωρα πρεπει να τις κρεμάσω
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αυριο........
Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!

For sardelitsa:Ιταλική φιλολογία στο απθ
For christinitsa:Ευχαριστώωωωω
For nerinitsa: Εκανα πατινάζ κι επειδή τα πατίνια μου ήταν καινούργια κι ακονισμένα έπεσα και ενσωματώθηκα με τον πάγο..γύρισα όλο το δεξί χέρι το οποίο μετά (και μέχρι τώρα λίγο) δεν άνοιγε..
Δε με χάλασεεεεεεε:mad::|:cry:

Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά κουρτινόξυλα αγόρασες;

Δεν θυμασαι τι τραβηξε η Ασπασια με την ταυτοτητα και το διαβατηριο? Κουραγιο Με γεια τις κουρτινες!
Lady περαστικα

Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά κουρτινόξυλα αγόρασες;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειχε το σπίτι....... Δεν μου αρέσουν πολύ αλλά αν τα αλλάξω ποτέ δεν θα εχουμε κουρτινα!!!!
:lol: :lol: :lol:

Καλημερα Παιδια σχολειο εγω ετοιμαζομαι για μια καθαριοτητα σπιτιου και δεν μου αρεσει.Το τι θα βρω παλι πισω απο τους καναπεδες απο τα σκασμενα δεν λεγεται
Χριστινα ενταξει με την κουρτινα η ναβαλουμε κανενα χερακι?

Καλημέρα κι από μένα.

Σήμερα όμως ασφαλίστηκα!!!!! Μεγάλη μερα! Επιτέλους ειμαι ασφαλισμένη!!!! Από τα 18 μου που βγήκα από του μπαμπά ειχα να ασφαλιστώ. Και δεν ξερετε πόσο άγχος ειχα τόσα χρόνια!!!Τώρα ειμαι στου άντρα μου το βιβλιάριο..... Ολα καλα!!! (αρκει να μη χωρίσω)
:/: :/: :) :)

Και βέβαια να μη χωρίσεις και να σου πηγαίνουν πάντα όλα καλά, Χριστινάκι.:up: Όμως, αφού δουλεύεις γιατί δεν έχεις δική σου ασφάλιση, ένσημα κτλ.; Εγώ τώρα που έχω μεγαλώσει αρκετά (!), μετανιώνω για τις δουλειές που έκανα χωρίς ασφάλιση και ένσημα. Εσύ είσαι μικρή ακόμα, μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις; Να μπορείς να βγάλεις τη δική σου σύνταξη αργότερα; Βέβαια, μπορεί να σου λέω και βλακείες :redface: , γιατί δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα φροντιστήρια. Απλώς μια ιδέα ρίχνω...

Καλημέρα κι από μένα! Χριστίνα πραγματικά δεν πρέπει να τ'αφήνεις έτσι! Μπορεί όπως έχεις πει να έχετε κοινό πορτοφόλι με τον άνδρα σου οπότε δεν πληρώνεσαι, αλλά τα ένσημα είναι άλλο θέμα πολύ πιο σοβαρό. Εγώ δεν αφήνω να χαθεί ούτε μέρα! Μου είχανε κόψει και καλά καταλάθος 3 μέρες σε προηγούμενη δουλειά και έγινε κακός χαμός μέχρι που μου τα κόλησαν. Για 3 ένσημα μπορεί να μη μπορείςνα βγάλεις σύνταξη. Πόσο μάλλον εσύ αν δουλεύεις καιρό χωρίς ασφάλιση!!!
Η αδελφή μου τα τελευτάια 8 χρόνια μετά το δεύτερο παιδί σταμάτησε να δουλεύει, και ο άνδρας της που έχει λογιστικό γραφείο, για να μη χάσει την ασφάλιση και τη δυνατότητα να πάρει κάποτε σύνταξη της κολλαέι ένσημα σαν να είναι υπάλληλος στο γραφείο του. Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον άνδρα σου και να κάνετε κάτι. Είναι κρίμα να βρεθείς κάποτε ξεκρέμαστη...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back