anabou
Διάσημο μέλος
Κοίταξε να δεις. Ακριβώς ίδια κατάσταση δεν μου έχει ξανατύχει. Όταν κάναμε καταλήψεις σε εαρινό εξάμηνο η εξεταστική του ιουνίου δεν γινόταν, τα μαθήματα τελείωναν γύρω στις 20 ιουλίου και τον σεπτέμβρη γινόταν διπλή εξεταστική. Ξεκινούσε τέλη αυγούστου (μετά τις 20). Τώρα που έχει χαθεί και η εξεταστική του φλεβάρη δεν ξέρω τι θα γίνει.Για εμας ειναι σιγουρο!
Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο?
Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοίταξε να δεις. Ακριβώς ίδια κατάσταση δεν μου έχει ξανατύχει. Όταν κάναμε καταλήψεις σε εαρινό εξάμηνο η εξεταστική του ιουνίου δεν γινόταν, τα μαθήματα τελείωναν γύρω στις 20 ιουλίου και τον σεπτέμβρη γινόταν διπλή εξεταστική. Ξεκινούσε τέλη αυγούστου (μετά τις 20). Τώρα που έχει χαθεί και η εξεταστική του φλεβάρη δεν ξέρω τι θα γίνει.
Ουτε να απαντησω δεν μπορω!
Καλοκαιρι ενα μηνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η καθολου?
anabou
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
εμεις μια εβδομαδα πριν απο τα Χριστουγεννα αρχισαμε. Οσο σκεφτομαι πως θα μας τρεχουν με τα μαθηματα μολις ανοιξουμε κατι με πιανει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το δικο μου τμημα, τελευταιο κλεινει, πρωτο ανοιγει.
Ειναι που ειμαστε μονο κοριτσια και δεν εχουμε αγορια για να κανουν "ταρζανιες" και επαναστασεις.
Αν και ειναι μερικες απο τα κομματα....χειροτερες και απο 10 αγοριια.
Lady
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια, από το γάμο προσπαθω να βγάλω νέα ταυτότητα για να βγάλω και διαβατήριο (εληξε αυτό που είχα) αλλά πολύ κόσμο!!! Και βαριεμαι τη αναμονή....... Πάω στο Τ.Α. βλέπω το κόσμο κάνω μεταβολή και φευγω...... Φρίκη. Απλά πρεπει να το πάρω απόφαση πως θα χασω ένα πρωινό μου!!!
Σήμερα όμως ασφαλίστηκα!!!!! Μεγάλη μερα! Επιτέλους ειμαι ασφαλισμένη!!!! Από τα 18 μου που βγήκα από του μπαμπά ειχα να ασφαλιστώ. Και δεν ξερετε πόσο άγχος ειχα τόσα χρόνια!!!Τώρα ειμαι στου άντρα μου το βιβλιάριο..... Ολα καλα!!! (αρκει να μη χωρίσω)
Μετα από 6 μηνες στο νέο μου σπίτι επιτέλους εγτιαξα και τις κουρτινες του σαλονιού!!! Οχι πως ειμαι αναβλητική..... Μόνο που τωρα πρεπει να τις κρεμάσω
Αυριο........
Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!
Lady
Δραστήριο μέλος
For christinitsa:Ευχαριστώωωωω
For nerinitsa: Εκανα πατινάζ κι επειδή τα πατίνια μου ήταν καινούργια κι ακονισμένα έπεσα και ενσωματώθηκα με τον πάγο..γύρισα όλο το δεξί χέρι το οποίο μετά (και μέχρι τώρα λίγο) δεν άνοιγε..
Δε με χάλασεεεεεεε

:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady περαστικα
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά κουρτινόξυλα αγόρασες;
Ειχε το σπίτι....... Δεν μου αρέσουν πολύ αλλά αν τα αλλάξω ποτέ δεν θα εχουμε κουρτινα!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινα ενταξει με την κουρτινα η ναβαλουμε κανενα χερακι?
rotonda
Δραστήριο μέλος
Σήμερα όμως ασφαλίστηκα!!!!! Μεγάλη μερα! Επιτέλους ειμαι ασφαλισμένη!!!! Από τα 18 μου που βγήκα από του μπαμπά ειχα να ασφαλιστώ. Και δεν ξερετε πόσο άγχος ειχα τόσα χρόνια!!!Τώρα ειμαι στου άντρα μου το βιβλιάριο..... Ολα καλα!!! (αρκει να μη χωρίσω)
![]()
![]()
![]()
![]()
Και βέβαια να μη χωρίσεις και να σου πηγαίνουν πάντα όλα καλά, Χριστινάκι.
Όμως, αφού δουλεύεις γιατί δεν έχεις δική σου ασφάλιση, ένσημα κτλ.; Εγώ τώρα που έχω μεγαλώσει αρκετά (!), μετανιώνω για τις δουλειές που έκανα χωρίς ασφάλιση και ένσημα. Εσύ είσαι μικρή ακόμα, μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις; Να μπορείς να βγάλεις τη δική σου σύνταξη αργότερα; Βέβαια, μπορεί να σου λέω και βλακείες
, γιατί δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα φροντιστήρια. Απλώς μια ιδέα ρίχνω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η αδελφή μου τα τελευτάια 8 χρόνια μετά το δεύτερο παιδί σταμάτησε να δουλεύει, και ο άνδρας της που έχει λογιστικό γραφείο, για να μη χάσει την ασφάλιση και τη δυνατότητα να πάρει κάποτε σύνταξη της κολλαέι ένσημα σαν να είναι υπάλληλος στο γραφείο του. Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον άνδρα σου και να κάνετε κάτι. Είναι κρίμα να βρεθείς κάποτε ξεκρέμαστη...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool