Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδια κατι ασχετο με αυτα που λετε! :P Επιτελους εφτιαξα το δικο μου blog :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία να τη χαίρεσαι!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα έχει γεννέθλια η μαμάκα μου (να την χαίρομαι!!!:up: ) αλλά δεν θα κάνει τίποτα, γιατί δεν θέλει λέει να θυμάται τα πόσα κλείνει ...:/:
Εγώ το απόγευμα θα κάνω -ξανά- μπέιμπυ σίττινγ στο μωρό μιας φίλης μου. Δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα! Αλλά είναι μια γλύκα η μπέμπα και το χαίρομαι!:inlove:

Να τη χαίρεσαι τη μαμά σου, Ασπασία! :up: Αφού δε θέλει να κάνει τίποτα στα γενέθλιά της, γιατί δεν παίρνεις κάνα γλυκάκι και να πάτε παρέα στο σπίτι της φίλης σου να κάνετε μαζί μπέιμπι-σίτινγκ; Συνήθως στις "παλιότερες" μαμάδες αρέσει να παίζουν με μωράκια άλλων - για λίγο βέβαια...:D

:redface: Ασπασία να χαίρεσαι τη μάνα!!!:inlove: :inlove: :inlove:
Επίσης κράτα το μωρό όσο πιο πολύ μπορείς (αυτό το λέω ως μάνα συμπαραστεκόμενη στη δεινοπαθούσα φίλη σου μάνα και αυτή):rolleyes: :whistle:
Σ'ευχαριστώ!!!:P
Άσε, το μωρό είναι ένα στρουμπουλό μελαχρινό κουκλάκι 14 μηνών το οποίο για ανεξήγητο λόγο με φωνάζει μπέμπα!!!:redface: Μόνο μαμά, μπαμπά, μαμ και άτα-μπέμπα λέει. Μάλλον μ'εχει συνδιάσει με άτα (κοινώς βόλτα) και χαίρεται όποτε με βλέπει:lol: :lol: :lol: Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω παραπάνω... Μέχρι διακοπές τους πρότεινα να πάνε και να την κρατήσω αλλά δεν βλέπω να ψήνοντε... Μάλλον φταίει το ότι γυαλίζει το μάτι μου όποτε τη βλέπω και φοβούνται μην την πάρω και την ψάχνουνε....:rolleyes:

Ασπασια να την χαιρεσαι!
Να τα εκατοστησει!
Λακτουλα πες μας διευθυνση!:)

Να τη χαίρεσαι τη μαμά σου, Ασπασία! :up: Αφού δε θέλει να κάνει τίποτα στα γενέθλιά της, γιατί δεν παίρνεις κάνα γλυκάκι και να πάτε παρέα στο σπίτι της φίλης σου να κάνετε μαζί μπέιμπι-σίτινγκ; Συνήθως στις "παλιότερες" μαμάδες αρέσει να παίζουν με μωράκια άλλων - για λίγο βέβαια...:D
Της πήρα γλυκάκι, της πήρα παπουτσάκια δώρο και αν δεν ήταν τόσο χάλια η μέρα θα έφερνα την μπέμπα σπίτι γιατί η μαμά δεν ξεκουνιέται να παέι πουθενά. Άσε που η φίλη μου μένει στον 6ο όροφο και η μαμά πάσχει από κλειστοφοβία και δεν μπαίνει σε ασανσέρ! Όντως η μαμά μου έχει τρέλλα με το συγκεκριμένο μωρό και όταν την φέρνουμε σπίτι δεν μπορούμε να την πάρουμε από τα χέρια της. Θέλει αποκλειστικότητα!!!:lol:
Βγάζει το άχτι της και μετά με πρίζει "Ποτε θα κάνεις παιδί? Εεεεεε????":mad:

Όντως η μαμά μου έχει τρέλλα με το συγκεκριμένο μωρό και όταν την φέρνουμε σπίτι δεν μπορούμε να την πάρουμε από τα χέρια της. Θέλει αποκλειστικότητα!!!:lol:
Βγάζει το άχτι της και μετά με πρίζει "Ποτε θα κάνεις παιδί? Εεεεεε????":mad:

Χα, χα! Καλά το ψυλλιάστηκα...:lol:

Ε βασικα εχω γραψει μια very sad ιστοριουλα... δεν ξερω αν θελετε να την δειτε...

Εγω δεν εχω προβλημα!
Εκτος και αν εσυ δεν θελεις να την δουμε τοτε, οκ!:)
Νομιζα πως το εγραψες γι'αυτο.:redface: :redface: :redface:

Ασπασια να τη χαιρεσαι:up: !!!

Λακτουλα,θα δω τωρα το blog σου:P

Καλησπέρα παιδιά!!!
Ασπασία να χαιρεσαι τη μαμα σου και να ζησει χρόνια πολλά!!! Τα καλύτερα εύχομαι!!!
Η δική μου μαμα βγήκε σημερα από το νοσοκομείο! Ολα καλα. Τίποτα σοβαρο, ευτυχώς. Πάει κι αυτο!!!
Ο μικρουλης (εγγονός του Γιαννη) εκανε την επεμβαση χτες κι ολα πηγαν καλα!! Επιτέλους θα αναπνέει ανθρωπινα!!! Ο καημενούλης μου, πολύ καλο παιδάκι!!!
Αισιως λοιπόν λήξανε τα ιατρικά θεματα!!!
Στο φροντιστηριο ηρθαμε σημερα για να ανακαλύψουμε πως χτες καποιο παιδακι διελυσε τον προτζέκτορα!!!
:( :( :( :mad: :mad: :mad: :mad: :down: :down: :down:
Θα το βρω, δεν θα το βρω ποιός το εκανε;;;;;; Τουλάχιστον 750 ευρω ζημια!! Και εχω πει να μην τον αγγίζουν!!!
Κατα τα άλλα καλα! Βροχερά!!!! Αλλά θα πάω για καφεδάκι!!! Αντε παιδια, να ειστε καλα κ θα τα πουμε!!!!

Να χαιρεσαι τη μαμα Ασπασια:D

Ασπασία να χαίρεσαι την μαμά σου! Σαρδέλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, μεγειά τα ψώνια. Έλεγα να πάω αύριο για ψώνια αλλά αν έχει τέτοιο καιρό δεν το βλέπω... Σήμερα έγινα μούσκεμα γυρνώντας από τα ιταλικά. Ένα μ@#$κας οδηγός με κατάβρεξε κιόλας, αφήστε που λίγο να αργούσα θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω κανό.

και μενα με καταβρεξε αυτοκινητο που πηγαινε με χιλια μεσα στη βροχη!!!:down: εφαγε μια μουτζα ξεγυρισμενη!!!!:P

Εγώ δεν πρόλαβα να αντιδράσω, προσπαθούσα να κουμαντάρω την ομπρέλλα γιατί φυσούσε :down:. Αλλά σε βλέπουν στον δρόμο μέσα στη βροχή και δεν φτάνει που δεν σταματάνε να περάσεις σε κάνουν και μούσκεμα :mad:!

παιδια,ειμαι πτωμα...σημερα ξυπνησα νωρις να ανεβω σχολη γιατι εμαθα οτι ανοιξε για 2 μερες:blink: βρηκα τον καθηγητη ο οποιος ειχε τα γραπτα σπιτι του κι αφου τον επρηξα μου ειπε οτι αν παω αυριο λογικα θα μπορει να μου πει τι εγινε με το μαθημα.εχω τρομερη αγωνια........
μετα γυρισα,μαγειρεψα,εφαγα του σκοτωμου,εκανα βιαστικα τα ιταλικα,πηγα γυμναστηριο χωρις ομπρελα(κι εγινα παπι!!),κατευθειαν ιταλικα και μετα ξεπαγιασα οση ωρα περιμενα τον πατερα μου να ερθει να με μαζεψει!!
τωρα ετοιμαζομαι να μπω για μπανιο και μετα να ξεραθω.
κι ο Θεος βοηθος γι'αυριο!!!

ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα μαριελ!!!:up:

Καλημέραααα...Όλο το βράδυ χωρίς ύπνο κολλημένη με το dracula's riddle..Sardelitsa πολύ δύσκολο!!!Είμαι στο 13 και έχουν σπάσει τα νεύρα μου..Που θα μου πάει όμως...:mad::mad::mad:

Καλημέρα. Παιδί ένα σχολείο να πει το ποιήμα του, παιδί δύο σπίτι περιμένει να πάει 9:30 να κάνει εμετό (γαστρεντερίτιδα γαρ), διότι η Νερίνα είναι αυτή και έχει βγάλει στατιστικά στοιχεία τα οποία της λένε ότι εμετό κάνει κάθε μια ώρα και έτσι περιμένει την επιβεβαίωση. Να την μιλήσω για τα στατιστικά λάθη; Α μάλλον θα την αφήσω να τα ανακαλύψει μόνη της. Άντρας και αυτός σχολείο. Γάτος στο μπαλκόνι. Καιρός "είχε πανσέληνο τη μέρα που σε γνώρισα" ή επι το απλούστερον "άρατα μούρατα μωρή Αστέρω". :mad:

Μάριελ ελπίζω το σέσκουλο να κάνει το θαύμα του.:inlove:
Lady καλώς το μου!!!!!:inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back