Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Χριστίνα περαστικά εύχομαι.
Ελένη μπράβο, τωρα θα πας και πιο ήσυχη διακοπές!
Στους υπόλοιπους καλημέρα και θα τα πουμε αργότερα γιατί δεν έχω ξυπνήσει ακόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Να μην πω από το προηγούμενο βράδυ.... Χθες δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στο MyCat. Μα με τίποτα!!! Με πέταγε συνέχεια έξω και μου'βγαζε κάτι περίεργα μηνυματάκια που ήμουν σίγουρη ότι έχω ιό. Τελικά το πρόβλημα το έιχα μόνο με το MyCat:hmm:Σήμερα, ξεκινάνω 07:40 για τη στάση και στα μισά μου σπάει το χερι της τσάντας! Άντε πάλι πίσω για αλλή τσάντα! Φτάνοντας εκ νέου στη στάση μου στέλνει μήνυμα η Σοφία, συνάδελφος από το γραφείο ότι άκουσε στην τηλεόραση ότι έχει γίνει κατάληψει στο αμαξοστάσιο στου Αγ.Δημητρίου και 122 λεωφορεία, ανάμεσά τους και το δικό μου δεν θα βγουν στο δρόμο σήμερα:blink: Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκεί που΄είμαι δεν παιρνάει άλλο λεωφορείο εκτός από το 106. Για να πάρω το τραμ πρέπει να παρπατήσω κανένα 20' τουλάχιστον ή για να πάρω άλλο λεωφορείο από τη Συγγρού άλλα 15'-20' περίπου! Τελικά βγήκα Συγγρού όπου τα 2 λεωφορεία που είχαν απομείνει και δε ήταν από το αμαξοστάσιο που ήταν υπό κατάληψη, δηλ.Α2 & Β2 πέρναγαν γεμάτα κα δεν σταματούσαν. Για να μην σαν πολυζαλίζω, κατέληξα να φτάσω γραφείο 09:40 ακριβώς 2 ώρες μετά που έφυγα από το σπίτι μου!!! Πάτρα θα είχα φτάσει!!! Θα μου πείτε γιατί δεν πήρες ταξί? Γιατί έχω βαρεθεί να πληρώνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ταξί με τις κ***λοπορείες και τις συγγεντρώσεις κάθε τρεις και λίγο!!!
Ελπίζω μόνο να μη συνεχίσει έτσι η μέρα μου. Το μόνο καλό είναι ότι το καλό μου boss λείπει από χθες Θεσσαλονίκη οπότε λογικά θα έχω ησυχία στο γραφείο.:rolleyes:

Χριστίνα περαστικά στη μανούλα σου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Toυλάχιστον Ασπασία σου προσφέρανε κουπούνι για καφέ από το Celier?
Εμένα ναι! Ετσι ήπια έναν πολύ ωραίο καφέ δωρεάν αλλά ακόμη να ξυπνήσω....:(

Χριστίνα περαστικά.
Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται.:(
Ευτυχώς το θέμα διορθώνεται! Κοντεψα να πάθω εγκεφαλικο χτες, αλλά τελος καλό όλα καλά!

Toυλάχιστον Ασπασία σου προσφέρανε κουπούνι για καφέ από το Celier?
Εμένα ναι! Ετσι ήπια έναν πολύ ωραίο καφέ δωρεάν αλλά ακόμη να ξυπνήσω....:(
Όχι γιατί δεν πέρασα από εκεί! Συνήθως εκεί καταβαίνω, αλλά το Α2 δεν κάνει στάση εκεί, αλλά στη Ρ.Φερραίου! Δεν το ήξερα και περπάτησα από την Ακαδημίας στο ύψος της Βιβλιοθήκης όλο το δρόμο πίσω!Γμτ μου πρωί-πρωί, τι ταλαιπωρία!!!

Καλημέρα σε όλους....:) Καλημερα Ασπασία καιρό έχουμε να τα πούμε χαθηκα εντελώς εγω και ο Tom.Λυπάμαι για την ταλαιπωρια σου, ελπίζω η υπολοιπη μέρα να κυλισει αρμονικά.εγω ευτυχως ειμαι δεκα λεπτα με τα πόδια απ΄το σπίτι στη δουλεια...Τι κάνεις ο μικρος ασπρος πριγκιπας?Εμένα ο αλήτης μου έχει αγριεψει, τον αλλο μήνα τον πάω για στειρωμα

Καλημερα!
Εδω φυσαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, η σαρδελα νομιζει οτι ειναι πουλι και καθε φορα που φυσαει πολυ, τρεχει πανω κατω και μετα κυλιεται στα πατωματα...
Ασπασια, εισαι πολυ τυχερη γιατι το πανεκπαιδευτικο ειναι αυριο...
Μηπως να ζηταγες καμια αδεια?:hmm:

Εγω ομως ειμαι ατυχη γιατι η πορεια ξεκιναει 12.
Αλλα γραφω στις 9. :(
Αν εγραφα στις 12 τοτε δεν θα εγραφα γιατι η σχολη θα ηταν κλειστη λογω πορειας.
Οτι πορεια και να εχει στο κεντρο η σχολη κλεινει γιατι παντα μπαινουν και τα σπανε(κανουμε μαθημα στο χημειο).

Καλημέρα σε όλους....:) Καλημερα Ασπασία καιρό έχουμε να τα πούμε χαθηκα εντελώς εγω και ο Tom.Λυπάμαι για την ταλαιπωρια σου, ελπίζω η υπολοιπη μέρα να κυλισει αρμονικά.εγω ευτυχως ειμαι δεκα λεπτα με τα πόδια απ΄το σπίτι στη δουλεια...Τι κάνεις ο μικρος ασπρος πριγκιπας?Εμένα ο αλήτης μου έχει αγριεψει, τον αλλο μήνα τον πάω για στειρωμα
Τυχερούλα! Κι εμένα το Κολωνάκι 10' είναι με το αυτοκίνητο υπό κανονικές συνθήκες, αλλά τελευταία έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη η πρόσβαση... :down:
Μια χαρά είναι ο κούκλος μου! Τρομοκρατημένος λίγο με τον αέρα και δε θέλει να βγει ούτε για πιπί στη βεράντα, αλλά κατά τ'αλλα καλά. Γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ στη συνάντηση την Κυριακή στο Π.Φάληρο? Αν σε βολέυει το τραμ είναι εύκολο. Άντε να γνωριστούμε κι από κοντά!;)

καλημερα! τι καλη μερα δηλαδη ξυπνησα και ολες οι γλαστρες ειναι σκορπισμενες στο μπαλκονι!:( υπαρχουν φυλλα παντου μεσα στο σπιτι γιατι ειχα ξεχασει παραθυρο ανοιχτο:/: , στο διπλα διαμερισμα τρυπανε τοιχους και με ξυπνησαν απο τις 8 με νευρα πολλα:mad: και ο φρου μου εχει κατατρομαξει με τον αερα και νιαουριζει ασταματητα!!!!
Ασπα εχεις δικιο !!! η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!!!
Χριστινα περαστικα, ευχομαι ολα καλα και γρηγορα...:)

Καλημέρα σε όλους....:) Καλημερα Ασπασία καιρό έχουμε να τα πούμε χαθηκα εντελώς εγω και ο Tom.Λυπάμαι για την ταλαιπωρια σου, ελπίζω η υπολοιπη μέρα να κυλισει αρμονικά.εγω ευτυχως ειμαι δεκα λεπτα με τα πόδια απ?το σπίτι στη δουλεια...Τι κάνεις ο μικρος ασπρος πριγκιπας?Εμένα ο αλήτης μου έχει αγριεψει, τον αλλο μήνα τον πάω για στειρωμα

τι σκανδαλιες σου κανει ο τομ nadia????

Ελα mimikaki μου.εμενα καλα ειναι ο Tom α΄πλά έχει αγριεψει πολύ γιατι εχει μυρισει μαλλον κατι θηλυκες εξω και οταν βλεπει την πορτα του σπιτιου ανοιχτη τρέχει στην εισοδο σαν παλαβο.τον αλλο μηνα το παω για στειρωμα αλλα φοβαμαι δεν ξερω γιατι

Ελα mimikaki μου.εμενα καλα ειναι ο Tom α?πλά έχει αγριεψει πολύ γιατι εχει μυρισει μαλλον κατι θηλυκες εξω και οταν βλεπει την πορτα του σπιτιου ανοιχτη τρέχει στην εισοδο σαν παλαβο.τον αλλο μηνα το παω για στειρωμα αλλα φοβαμαι δεν ξερω γιατι

προσεχε μην σου φυγει!!! μην φοβασαι για την στειρωση.. ολα θα πανε καλα και εγω φοβομουν στην αρχη;) ...

Εδω βρεχει και που και που ριχνει και χαλαζι!
Τι γινεται στο κεντρο κοριτσια?

και εδω τα ιδια!!!

καλημέρα σε όλους.....
σήμερα η διάθεση μου ειναι ανάλογη του καιρού.....μπλιέχ-μπλιέχ!!

Βλέποντας μια φωτο της Αρήθα https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1617&c=3&userid=1182, σκέφτηκα τι ωραίο ντουέτο θα έφτιαχναν με το Βαλεντίνο!
Κι άρχισαν οι πρόβες:lol:

Βλέποντας μια φωτο της Αρήθα https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1617&c=3&userid=1182, σκέφτηκα τι ωραίο ντουέτο θα έφτιαχναν με το Βαλεντίνο!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Χουζούρης τραγουδάει κι αυτός Soul?:hmm:

:D :D :D LOL!! :D :D
πολύ καλό Ισμήνη!! Με photoshop το έκανες;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back