Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Lady
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάριελ μπράβοοο!!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνεις!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαριελ συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα εύχομαι! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mariel μπράβο κι από εμενα!!! Πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία να ευχηθώ κι εγω!!!!!
:up: :up: :up: :up: :up:
Περαστικά σε ασθενείς (πάσχοντες και συγγενικούς πάσχοντες). Εύχομαι γρήγορα καλα!
Οντως Παρασκευή και ειμαι χαρούμενη κι εγω!!! Μόνο που η 25η έπεσε Κυριακή και μας τα χαλασε λίγο. Αλλά μην ειμαστε αχάριστοι. Αντε να κανω κι εγω καμια δουλεια γιατί με τα νοσοκομεία αυτη τη βδομάδα εμεινα πίσω και σε λίγο δεν θα εχω σαλόνι αλλά ασιδέρωτη ρουχοθάλασσα!!!!
Καλα να περάσετε και καλα να ειστε!!!

Μπραβο Μαριελ Αντε ολα με το καλο τωρα

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα!!!

Συγχαρητήριααααααααααα Μαριέέέέέέέέλ!!!:up: :up: :up: :)

πριν λιγο γυρισα σπιτι κι ειμαι πολυ χαρουμενη!!περασα το μαθημα κι επιτελους παιρνω πτυχιο:up: :up: :up: !!!!!

Woohoooooo!!!!!!:up: :up: :up:

Συνημμένα

• congrats.jpg
    congrats.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 4
Μαριέλ συγχαρητήρια :up:! Δεν φεύγω αύριο, την δευτέρα φεύγω για Ρόδο.
Η εικόνα με Πέπε-Ποκίτο άπαιχτη :lol:.
Επίσης το πρωί έκαναν πρόβες με τα μαχητικά αεροπλάνα λόγω 25ης μαρτίου; Μιλάμε μέσα στον ύπνο μου τα'παιξα :redface:! Δεν τα κάνουν αυτά σε άνθρωπο που έζησε γεγονότα Ίμια όντας σε ακρητικό νησί :mad:!

Επίσης το πρωί έκαναν πρόβες με τα μαχητικά αεροπλάνα λόγω 25ης μαρτίου; Μιλάμε μέσα στον ύπνο μου τα'παιξα :redface:! Δεν τα κάνουν αυτά σε άνθρωπο που έζησε γεγονότα Ίμια όντας σε ακρητικό νησί :mad:!

Ασε τι μου θυμισες τωρα...Ειχαμε μαθει να αναγνωριζουμε και τα αεροπλανα τοτε...χαλια!! Και ολα αυτα που λενε οτι δεν παραβιαζουν εναριους χωρους, δεν ρωτανε και μας να τους πουμε καλυτερα???:mad:

Έχουμε χαιρετήσει πιλότους εμείς σε διαλείμματα στο σχολείο, έλληνες και τούρκους.

παιδια, το τηλ του Αιλουρου πώς στο καλό θα το βρω?????

Μαριελ αφιερωμενο..:blink: .:up: :up: :up: :D

Συνημμένα

• College-Graduation--5234.jpg
    College-Graduation--5234.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 15
σας ευχαριστω παρα πολυ ολες:bleh: :inlove: :up: !!!!ομολογω οτι μου βγηκε η ψυχη για να πρω το πτυχιο,αλλα τελος καλο ολα καλα:) βεβαια εμαθα οτι η σχολη ξανακλεισε...οποτε ημουν πολυ τυχερη που σ'αυτες τις δυο μερες προλαβα να μαθω οτι το περασα,γιατι δε θα το αντεχα να τραβηξει κι αλλο αυτη η ιστορια.
Μιμικακι,φοβερη η φωτο!να παω κι εγω ετσι στην ορκομωσια:lol: :lol: :lol: ?
Νερινα,δεν το'χεις παρει το πτυχιο?νομιζα οτι ειχες τελειωσει Νομικη.ποτε παντως δεν ειναι αργα;)

Καλημέρα. Παιδί ένα περνάει αξιοπρεπώς τη γαστρεντερίτιδα του, παιδί δύο προς το παρόν κοιμάται, άντρας για δουλειά, εγώ για σίδερο, γάτος για τα σίδερα.:mad:
Για Μάριελ:΄Δεν την τελείωσα. Το λέει και στο προφίλ: Παρατημένη νομική. Η αλήθεια είναι ότι τώρα με τις μικρές έχω μπει σε δίλημμα. Να την τελείωσω ώστε να μπορώ να τους λέω ότι δεν πρέπει να παρατάνε πράγματα στη μέση ή να μην την τελειώσω για να τους λέω ότι το σημαντικό είναι να παλεύεις για αυτό που θες και όχι για αυτό που σου φαίνεται πιο εύκολο να καταφέρεις. Βλέπεις εγώ πέρασα νομική αφού την πρώτη φορά δεν είχα καταφέρει να περάσω σκέτα ιατρική που ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη εκδοχή είναι πιο ρομαντική και πιο ξεκούραστη για μένα.:rolleyes:

Καλημέρα. Αντρας κοιμάται, γατιά λυσσάνε. Σε λίγο που θα βάλω σκούπα θα πέσει πάλι πολύ γέλιο, δεν θα ξερουν κατα που να πάνε να κρυφτούνε! (ναι το ομολογώ είμαι εκδικητική!).
Αναστασία τελικά θα ρθεις αύριο, ή ακομα δεν λες για να μην το γρουσουζέψεις?

Κατερίνα αυτό που κάνεις δεν είναι καθόλου σωστό.:redface:
Και τεχνικά λάθος. Χάθηκε δηλαδή μαζί με τη σκούπα και μια μουσική με τέρμα τον ήχο κάτι σαν τον Χέντριξ να αυτοσχεδιάζει... Εσείς οι νέες νοικοκυρές.....:rolleyes:

Κατερίνα αυτό που κάνεις δεν είναι καθόλου σωστό.:redface:
Και τεχνικά λάθος. Χάθηκε δηλαδή μαζί με τη σκούπα και μια μουσική με τέρμα τον ήχο κάτι σαν τον Χέντριξ να αυτοσχεδιάζει... Εσείς οι νέες νοικοκυρές.....:rolleyes:
Χαχα, πολύ καλά ιδέα...Θα βάλω τον καλό μου να παίζει κιθάρα!!!
Επειδή όμως μετά από αυτό θα μας στείλουν το χαρτί της έξωσης....προσφέρεται κανείς να μας φιλοξενήσει?!:P :lol:

Καλημέρα! Χτες είχα βγει με τις φίλες μου στου Ψυρρή και περάσαμε ανέλπιστα καλά (δεν είμαι πολύ του club). Μετά διανυκτερεύσανε σπίτι μου, πράγμα που ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να το μαζέψω επιτέλους. Ο γάτος έπαθε ένα σοκ (αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που τις έβλεπε) αλλά παρόλα αυτά το πρωί πήγε και τους έκανε ζουζουνιές.
Κατερίνα μάλλον θα έρθω αύριο.

Καλημερα και απο εμενα...
Χθες μετα το ξεπατωμα στη δουλεια γυρισα σπιτι και ξεραθηκα.
Πριν λιγο ξυπνησα...:P
Τωρα προσπαθω να βρω εισητηρια για επιστροφη απο την χιο...Ρωτησα στην ολυμπιακη και μου ειπαν οτι το βαρος του ζωου, μαζι με το κλουβι, δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5 κιλα...
Οποτε με aegean τα ταξιδεψουμε που ειναι 8 κιλα.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back