Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νερινα,εχεις αφησει πολλα μαθηματα?να σου πω την αληθεια κι εγω στα πρωτα ετη μετα το σοκ που επαθα μπαινοντας στη σχολη το σκεφτομουν σοβαρα να τα παρατησω,ν'αλλαξω σχολη κτλ.τελικα αποφασισα να τελειωσω μονο για την τιμη των οπλων:P παντως ειχα ακουσει οτι κι ο Julio Iglesias ειχε παρατησει τη Νομικη,και την τελειωσε πριν λιγα χρονια μονο και μονο για να κανει το χατιρι του πατερα του,ο οποιος του κραταγε μουτρα ολα αυτα τα χρονια επειδη παρατησε τη σχολη:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και οι δικοί μου το ίδιο. Κάθε φορά που τσακωνόμαστε το θυμούνται και μου την πέφτουν:mad: :mad: :rolleyes: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερινα, εχω μια συμφοιτητρια 40 χρονων.;)
Η οποια εδωσε πανελληνιες μαζι με τον γιο της και περασε.
Την προηγουμενη χρονια ειχε περασει στο Βολο(στην ιδια σχολη) και πηγαινοερχοταν, γιατι το κρατος δεν της εδινε μεταγραφη για Αθηνα οπου ζει με την οικογενεια της...
Ξαναεδωσε πανελληνιες, μπηκε στην Αθηνα και παρακολουθει εδω.

Εγω πιστευω οτι καποια στιγμη πρεπει να τελειωσεις την σχολη σου οχι μονο για την τιμη των οπλων, αλλα και για να δωσεις "το καλο παραδειγμα".
Αθηνα εχεις περασει?
Αν ναι, ειμαστε και κοντα(τα κτιρια μας).
Επισης, η chrisidor ειναι στη Νομικη Αθηνας.;)

ποτέ δεν είναι αργά να τελειώσεις αυτό που κάποτε ξεκίνησες!!!
και εγώ το ίδιο έχω κάνει, ξεκίνησα στα 38 μου ένα πρόγραμμα στο Middlesex University, διότι χρειαζόμουν απεγνωσμένα κάποιοα πτυχίο για την δουλειά (τυπικό μεν, αναγκαίο δε)....έφτασα μεχρι στην πτυχιακή, αλλά δυστυχώς οικογενειακοί λόγοι δεν με άφησαν να τελειώσω..:( .....περιμένω την ευκαιρία για το να το κανω!!!!!!
ίσως κάποια στιγμή να τα καταφέρω!!!!
ποτε δεν ειναι αργά!!!!!!

Βανα ενα αγορακι εχεις?

:) :) καλημερα σας πινω καφεδακι αντρας δουλευει γατος ονειρευεται :D εχει μια υπεροχη μερα και θελω να σουλατσαρω ....συγχαρητηρια μαριελ για το πτυχιο ....νερινα μου ειναι τι θελεις εσυ και αναλογως πως ειναι η ζωη σου... και σε μενα πιανει στα παιδια ''οτι δε καταφερα εγω εσεις να το κυνηγηστε γιατι κοιταξτε τωρα τι προβλημα εχω'' .....μακαρι βανα να καταφερεις να κανεις αυτο που θελεις:)

Μαθήματα οκτώ. Νομικ ή Θεσσαλονίκης. :)
Καλό σας βράδυ

Κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό που σπουδάζω αλλά βρήκα έναν τρόπο να αλλάξω κατεύθυνση μέσω πρακτικής και μεταπτυχιακού.Πάλι καλά που μου άνοιξε τα μάτια μια καθηγήτρια μου!
Ποτέ δε ξέρεις τι ενδιαφέροντα θα βρείς σε κάτι μη ενδιαφέρον...:hmm::cool:

Καλησπέρα! Είμαι πτώμα και θεονήστικη! :(
Όλη μέρα τρέχω γαι δώρα! Αύριο γιορτάζει η μια από τις βαφτιστήρες μου κι επίσης είχα να ψωνίσω δώρα για το Πάσχα και για τις 2 βαφτιστήρες μου...
Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, αυγά και λαμπάδες!!! Ξεπατώθηκα! Επι τη ευκαιρία πήρα και στον Χιονούλη μου μια πολύχρωμη πετσετέ γάτα με κάτι μέσα που κουδουνίζει. Απ'την ώρα που γύρισα με αυτό παίζει! Σας τον βάζω και φωτογραφία!

Το κακό είναι ότι είχα εισιτήριο γαι το παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία και δεν πήγα! Τα είχα πάρει τα εισιτήρια εδώ και καιρό. Θα πήγαινα με τον άνδρα μου και το ξάδελφο που ήρθς από Γερμανία μ'ένα Τούρκο φίλο μας. Ευτυχώς ο Τάρεκ μιλάει και ελληνικά γιατί αν μιλήσει Τούρκικα στο γήπεδο θα φάει ξύλο! Πρέπει να είναι ο μόνος Τούρκος στο γήπεδο Καραϊσκάκη!!! Τέλος πάντων, εγώ δεν πήγα γιατί γύρισα αργά και είμαι ξεθεωμένη, οπότε τους είπα και πήραν ένα φίλο μαζί. Εγώ το βλέπω από τηλεόραση. Όταν όμως μπήκε το γκολ μας αρρώστησα....:( Θά'θελα να ήμουν κι εγώ εκεί....:cry: :cry: :cry:

:) :) :) :) :) Καλημέρα υπναρούδες!Χρόνια Πολλά.Παιδιά εξαφανίστηκαν για παρέλαση,πριν ένας χαμός για το πιο θα πρώτο θα κάνει μπάνιο πιο θα πρωτοξυριστεί και έχουμε και δυο μπάνια.Ευτηχώς που ο μικρος μου και εγώ δεν θέλουμε ξύρισμα.:lol: :lol:

καλημερααααααα πωπω πρεπει να πιω τριπλο καφε για να ερθω στα ισα μου

Καλημέρα!Ωραία μέρα για βόλτα και καφέ! Πόπη να χαίρεσαι το γιό σου! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!:)

Ευχαριστω για τα στοιχεια του αιλουρου!!!!
Θα παρω αυριο!!!
Τα λεμε αυριο παιδια!

καλημέρα παιδιά , χρόνια πολλά, στις Ευαγγελίες και τους Βαγγέληδες!!! (και σε όσους ξέχασα...:) ).
Παρέλαση, μετά απο τόσα χρόνια, κάθε χρόνο, και όμως με το που ακούμε τα αεροπλάνα ή τα ελικόπτερα να περνάνε τρέχουμε στο μπαλκόνι να τα δούμε!! κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ!!!!:up:
Άλλαξε και η ώρα εεεε?? μην ξεχνιόμαστε!!!!!

Καλημερα...
Εγω πριν λιγο ξυπνησα(:redface: )ουτε παρελαση καταλαβα, ουτε τιποτα!
Η μικρη μου αδελφη εκανε μονο, αλλα δεν πηγα αυτη τη φορα!
Η φαρυγγιτιδα υποχωρει και επιτελους αναπνεω απο την μυτη μου...
Χρονια πολλα σε ολους!:)

καλημερα!! και εγω πριν λιγο ξυπνησα!!! με την αλλαγη της ωρας ολα τρεχουν γρηγορα!!!!
χρονια πολλα στους εορταζοντες!!:)

Καλημέρα κι από μένα, όλοι παρακοιμηθήκαμε βλεπω σήμερα!!!!
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!

Νερίνα, ποτέ δεν είναι αργά για κάτι, αρκεί να το θες! :)

:) Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά.Μια μικρή διακοπή κάνουμε στο mycat πριν αρχίσει να γεμίζει το σπίτι από παιδιά,να είσαστε καλά με τις συνταγές σας.:cool: :cool: :cool:

:) Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά.Μια μικρή διακοπή κάνουμε στο mycat πριν αρχίσει να γεμίζει το σπίτι από παιδιά,να είσαστε καλά με τις συνταγές σας.:cool: :cool: :cool:

πόσα παιδάκια?????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back