Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατί βρε Μίκα με πληγώνεις?:cry:
Εμένα οι προθέσεις μου ήταν εντελώς ανιδειοτελείς. Το καλό του ανηψιού μου σκέφτηκα και μόνο! Ούτε λεπτό δεν σκέφτηκα τα πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά που κάνεις...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Χριστίνα για την Νόσο του Chron έψαξα αλλά δεν βρήκα και πολλά. Δες αυτό το άρθρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα οι προθέσεις μου ήταν εντελώς ανιδειοτελείς. Το καλό του ανηψιού μου σκέφτηκα και μόνο! Ούτε λεπτό δεν σκέφτηκα τα πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά που κάνεις...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Χριστίνα για την Νόσο του Chron έψαξα αλλά δεν βρήκα και πολλά. Δες αυτό το άρθρο.

Μα και εγω την αδερφουλα μου σκεφτηκα και οχι οτι θα συγκενεψουμε:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα και εγω την αδερφουλα μου σκεφτηκα και οχι οτι θα συγκενεψουμε:rolleyes::rolleyes:
:redface: :redface: :) :D :D :D
Δηλαδή αν είμαι θεια της αδελφής σου, εμείς τι συγγένεια θα έχουμε?:hmm:

:redface: :redface: :) :D :D :D
Δηλαδή αν είμαι θεια της αδελφής σου, εμείς τι συγγένεια θα έχουμε?:hmm:

Χμμ...Ε εισαι η θεια της αδερφης μου:lol: :lol: Δεν τα παω καθολου καλα με θεματα συγκενειας...

Χμμ...Ε εισαι η θεια της αδερφης μου:lol: :lol: Δεν τα παω καθολου καλα με θεματα συγκενειας...
Ο.Κ. Αρκεί να έχω κάποιον να με φωνάζει θεία. Ο ανηψιός με φωνάζει με τ'όνομά μου η ανηψιά νονά, μιας και την έχω βαφτίσει κι όλας. Ελπίζω στα δίδυμα ανηψάκια του άνδρα μου, αλλά αυτά είναι Γερμανία και το πιθανότερο είναι να το πουν γερμανικά κι να μη το καταλάβω....:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Αν ποτέ μάθει ο ανηψιός μου τι γράφω μ'έχει καθαρίσει!!!:rolleyes:
Αυτο μου φαίνεται θα είναι το μόνο σίγουρο...!:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα κι απο μένα!
Παω να διαβάσω τα μηνύματα που έχουν μαζευτεί.

Ο.Κ. Αρκεί να έχω κάποιον να με φωνάζει θεία. Ο ανηψιός με φωνάζει με τ'όνομά μου η ανηψιά νονά, μιας και την έχω βαφτίσει κι όλας. Ελπίζω στα δίδυμα ανηψάκια του άνδρα μου, αλλά αυτά είναι Γερμανία και το πιθανότερο είναι να το πουν γερμανικά κι να μη το καταλάβω....:lol: :lol: :lol:

Ε οχι! Να το μαθουν Ελληνικα, αλλιωςνα κανεις οτι δεν ακους:lol: :lol:

Καλημερα κι απο μενα
πριν απο λιγο ξυπνησα πινω καφεδακι σασ διαβαζω πριν διαβασω τισ αγγελιες προς ευρεσιν εργασιας....χμφ ! οι γατιδες μου εψεσ ειχαν τρελο πανηγυρι...στην αυλη .Γιατι δεν μπορουνε να κοιμηθουνε το βραδι?!:hmm:

καλημερα και απο μενα... παω για κρυωμα μαλλον... νιωθω οτι εχω εναν κακτο στον λαιμο μου, βηχω και ερχεται συναχι!! εμ βεβαια καιρος ειναι αυτος???:mad: σε λιγο θα χιονισει!!!

Η αδερφή μου πήρε δώρο στους γάτους μια κουβερτούλα φλις με γατάκια και ένα λούτρινο ψαράκι!:P Το αστείο είναι ότι γράφουν πάνω πως είναι για γάτες, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί!:hmm:Μια απλή κουβερτούλα είναι(σε διαστάσεις κρεβατιού) και ένα συνηθισμένο λούτρινο ζωάκι!
Το ΙΚΕΑ ξέρει!:)

κοιτα το κουβερτακι εγω το χρησιμοποιω για μενα να σου πω την αληθεια!! λες να αρχισω να νιαουριζω??:blink:

τωρα τα παιχνιδακια περιεχουν κατνιπ γιαυτο το λεει..;) :)

καλημερα και απο μενα... παω για κρυωμα μαλλον... νιωθω οτι εχω εναν κακτο στον λαιμο μου, βηχω και ερχεται συναχι!! εμ βεβαια καιρος ειναι αυτος???:mad: σε λιγο θα χιονισει!!!
κοιτα το κουβερτακι εγω το χρησιμοποιω για μενα να σου πω την αληθεια!! λες να αρχισω να νιαουριζω??:blink:
τωρα τα παιχνιδακια περιεχουν κατνιπ γιαυτο το λεει..;) :)

Δεν νιαουριζεις ηδη?:hmm: :hmm: Γιατι εγω σε λιγο θα ξεχασω να μιλαω:lol: :lol: :lol:

Δεν νιαουριζεις ηδη?:hmm: :hmm: Γιατι εγω σε λιγο θα ξεχασω να μιλαω:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: νιαουριζω αλλα οχι εξ αιτιας του κουβερτιου(!):blink:
:P :D :D :D

γεια και απο μενα!μικα μαθευτηκε οτι εισαι καλη μαγειρισα:), μηπως σου βρισκεται καμια συνταγη για τσουρεκια?καθε χρονο δοκιμαζω και διαφορετικες,αλλα καμια δεν μου φαινεται να τα κανει αφρατα.τρελαινομαι για τις προετοιμασιες των γιορτων!:happy:

Νεφέλη η Μίκα έχει ήδη δώσει συνταγή για τσουρέκια εδώ. Και δεν είναι απλώς καλή μαγείρισσα είναι εξαιρετική επαγγελματίας σεφ!!!:up:

Για Μίκα: την πληρωμή για τη διαφήμιση που σου κάνω την θέλω σε είδος παρακαλώ!!!...:lol: :lol: :lol:

ασπασια ευχαριστω για την υποδειξη της συνταγης!;)
μικα, πρεπει να σου πω πως εχω παθος με τη μαγειρικη!8 χρονων και ενω ημουν μονη στο σπιτι εφτιαξα το πρωτο μου κεικ,η μαμα μου λεει πως ειναι θαυμα το οτι δεν εκαψα το σπιτι οσο ημουν μικρη.περιμενα να φυγουν ολοι για να μαγειρεψω!αν δεν περναγα νομικη θα πηγαινα γαλλια να γινω σεφ!λεω να κανω προβα με τα τσουρεκια μεσα στην εβδομαδα γιατι η θεια του καλου μου ειναι φοβερη μαγειρισα και δεν μπορω να ανεβω στο χωριο με αποτυχημενα τσουρεκια:lol: :lol: μπορω με την ιδια συνταγη ως βαση να κανω και γεμιστα με σοκολατα και ξηρους καρπους?

:) Καλημέρα η πιο ωραία στιγμή της ημέρας :D Η φυλή των αγρίων κοιμάται, ο υπολογιστής ελεύθερος,το καφεδάκι ζεστό,οπότε ας μπούμε στο mycat για μια καλημέρα και να διαβάσουμε τα νέα μας:) :) :) Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα.:hello: :hello: :hello:

Νεφέλη η Μίκα έχει ήδη δώσει συνταγή για τσουρέκια εδώ. Και δεν είναι απλώς καλή μαγείρισσα είναι εξαιρετική επαγγελματίας σεφ!!!:up:

Για Μίκα: την πληρωμή για τη διαφήμιση που σου κάνω την θέλω σε είδος παρακαλώ!!!...:lol: :lol: :lol:

Καλημερουδια σας!!
Eυχαρισω εκπροσωπε τυπου, με καλυψες πληρως οσο ελειπα. Οσο για τα εξοδα για marketing και public relations, name your price:lol: :lol: :up: :up:

ασπασια ευχαριστω για την υποδειξη της συνταγης!;)
μικα, πρεπει να σου πω πως εχω παθος με τη μαγειρικη!8 χρονων και ενω ημουν μονη στο σπιτι εφτιαξα το πρωτο μου κεικ,η μαμα μου λεει πως ειναι θαυμα το οτι δεν εκαψα το σπιτι οσο ημουν μικρη.περιμενα να φυγουν ολοι για να μαγειρεψω!αν δεν περναγα νομικη θα πηγαινα γαλλια να γινω σεφ!λεω να κανω προβα με τα τσουρεκια μεσα στην εβδομαδα γιατι η θεια του καλου μου ειναι φοβερη μαγειρισα και δεν μπορω να ανεβω στο χωριο με αποτυχημενα τσουρεκια:lol: :lol: μπορω με την ιδια συνταγη ως βαση να κανω και γεμιστα με σοκολατα και ξηρους καρπους?

Kαι εγω μια απο τα ιδια:lol: :lol: Μεχρι Γαλλια δεν εφτασε η ...χαρη μου, αλλα μιας και ημουνα Δανια, σπουδασα εκει. Οσο για τα τσουρεκια με οτι θες τα γεμιζεις, απλα να ξερεις εχω ανεβασει πολλη τη δοση μπαχαρικων και αν βαλεις μαρμελαδα, ισως ειναι καλυτερο να βαλεις μαρμελαδα εσπεροειδων, που ταιριαζει καλυτερα;)

:) Καλημέρα η πιο ωραία στιγμή της ημέρας :D Η φυλή των αγρίων κοιμάται, ο υπολογιστής ελεύθερος,το καφεδάκι ζεστό,οπότε ας μπούμε στο mycat για μια καλημέρα και να διαβάσουμε τα νέα μας:) :) :) Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα.:hello: :hello: :hello:

καλημέρα :) σε όλους....άγριους και ήμερους!!!!!!!:lol:
και εγώ στην δουλειά, πρίν μπούν τα κεφάλια μέσα, μια καλημέρα στο my cat, που μου έχει γίνει πλέον απαραίτητο σε καθημερινή βάση!!!! Σας Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!:up:

Καλημέρα στη γατοπαρέα:) κι από μένα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back