Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eυχαριστουμε!:redface:
Ενα λουλουδακι ειναι, το οποιο μετα εφαγε!:)

:lol: :lol: :lol: :lol: Μπράβο στη sardela!Καλά του έκανε:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυναίκες και άντρες καλό απόγευμα. Παιδιά τέσσερα παίζουν μονόπολη, άντρας φεύγει για δουλειές, κουνιάδα δουλεύει, σκυλί κοιμάται μαζί της, ο γάτος κοιμάται μαζί μου, οι χελώνες κοπανιούνται πίσω μου, τους αλλάξαμε θέση και καθόλου δεν τους αρέσει η φασαρία του καθιστικού και εγώ έχω σωριαστεί στο καναπέ και είμαι ο ορισμός της εξουθένωσης. Κουλούρια έκανα, τσουρέκια αύριο τελικά, καθότι μαγείρεψα τρία φαγητά και έκανα και το σοκολατένιο νηστίσιμο κεικ της Ραλλούς (και γ@@@ τα κέικ), γιατί άμα θες να νηστέψεις πιτσιρίκια πρέπει να εξαντλήσεις όλη σου την εφευρετικότητα. όσο για το σπίτι για την ώρα μοιάζει να στέκει όρθιο. Καμιά καλή ιδέα για νηστίσιμο σουφλέ κανείς, χωρίς όμως μανιτάρια και μελιτζάνες μέσα όμως. Ή κάτι που να μεγειρέψω και να το φάνε σκασμένα και να τους θυμίζει και φαί με κρέας ή μακαρόνια με κιμά; Μέχρι ώρας τους έκανα μπριάμ, πίτσα σπιτική με ντοματίνια ελιές κρεμμύδι (πιπεριά δεν είχα δεν έβαλα), μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και φυτικό τυρί, κουνουπίδι καπαμά, για το βράδυ κουνουπίδι σαλάτα, καλοκυθάκια σαλάτα και πατάτες τηγανιτές. Για αύριο όμως;
Είναι φοβερό μαγειρεύω όλη τη μέρα το ίδιο φαί σε διαφορετικές εκδοχές για τον καθένα. Απο την άλλη έχοντας άρρωστη την ανηψιά μου, αναγκαστικά τρώει κρέας ,οπότε πρέπει ότι φτιάχνω για τις άλλες να είναι πραγματικά δελεαστικό. Ουφ τα είπα και ξέσπασα. Και δεν έχω φάει ακόμα.:mad:
Έχουμε και λέμε:
Ασπασία Κατερίνα και Σαρδέλλα καλά να περάσετε και όλοι όσοι δεν πρόλαβα να διαβάσω και φεύγετε.:hello:
Χριστίνα μαμά, γάτος και μικρός καλά;:inlove:
Μίκα χαίρομαι που ο πατέρας πάει καλύτερα.:)
Ισμήνη αυτός ο γάτος μέχει γόβα θα σε βάλει να φορέσεις!:rolleyes:
Βάνα λυπάμαι για τα γατάκια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα.:inlove:
Πόπη μίλα εγώ εδώ θα είμαι. Όταν δεν θα μαγειρεύω θα μπαίνω γνα τα λέμε.:inlove:
Νιάου: Είδες το σωστό γατί στη σωστή ώρα. Τα πας περίφημα συνέχισε έτσι.:baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιάου: Είδες το σωστό γατί στη σωστή ώρα. Τα πας περίφημα συνέχισε έτσι.:baby:

Σε ευχαριστώ Νερίνα:redface: :)

:) :) Λοιπόν να βοηθήσω τη μητέρα μια γρήγορη πίτα και νηστίσιμη είναι σπανακόπιτα με μπόλικο πράσο που τους έκανα κι εγώ σήμερα.1 πακέτο σφολιάτα,11/2 κιλό σπανάκι, 2 μεγάλα πράσα,ένα φρέσκο κρεμυδάκι,μάραθο,με αυτά τους έκανα εγώ την πίτα.
:redface: Αλήθεια το όνομά σου γιατί το ξέχασα;Ξέρω πως Νερίνα και Νάσια είναι τα κορίτσια σου το δικό σου το ξέχασα.:blink:

Να καλησπερισω κι εγω Τις τελευταιες μερες λογω γενικων υποχρεωσεων εμπαινα εβγαινα και διαβασα λιγα.Εχω συγκεντρωσει αδιαβαστα μυνηματα για ολο το Πασχα .
Κοριτσια οσες φευγεται καλα να περασετε . Και με το καλο
περαστικα σε αρρωστες και αρρωστους.
Νερινα σουφλε πατατας δοκιμασες? Πατατοκεφτεδες, κολοκυθοκεφτεδες? Διαβασα για το κεικ το νηστισιμο Συνταγη θα πεσει?
θα προσπαθησω να ενημερωθω γενικως σε οτι επεισοδια εχω χασει και αμαν βρε μην γραφεται τοσα πολλα δεν σας προλαβαινω!

Μόλις τελείωσα το πακετάρισμα. Πως τα καταφέρνω κάθε φορά και είναι σα να κάνω μετακόμιση δεν το έχω καταλάβει! Έχω μαζέψει ίσα με 5 βαλίτσες και σακ βουαγιάζ, σακκούλες με δώρα, λαμπάδες και σοκολατένια αυγά, θήκες κουστουμιών, ένα σακιδιο με τα παιχνίδια και τις κουβερτούλες του Χιόνη, η γατοφόρος του και αύριο θα έχουμε και μια σακκούλα με τη λεκάνη με την άμμο του. Μην ξεχάσω cooler bag και τσάντα με περιοδικά και βιβλία, laptop, videocamera & NOVA. Ξέχασα τίποτα?:confused: :hmm: :hmm: :hmm:
Επειδή είμαι σίγουρη ότι κάτι θα ξεχάσει να φορτώσει στο αυτοκίνητο ο Κώστας, θα πρέπει να φύγω αρκετά νωρίτερα από το γραφείο για να έρθω να "επιβλέψω";)
Το άγχος για το πως θα ανταπεξέλθει ο Χιόνης στο ταξίδι παραμένει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ, αλλά να σκέφτομαι πως θα την βγάλει καθαρή το παιδάκι μου αύριο....:/: Για καλό και για κακό ρώτησα μια φίλη στην Κεφαλονιά που έχει Ροντβάιλερ, αν ξέρει κανένα καλό κτηνίατρο στο Αργοστόλι και μου έδωσε τηλέφωνο. Αχρίαστο να'ναι!!! Πάντως δεν πίστευα ότι θα είχε κτηνίατρο στο Αργοστόλι κι έχει λέει 2-3. Πάλι καλά!:happy:

εμεις φευγουμε Μ.Σαββατο για Λιβαδεια.μεχρι σημερα ειχα μαθημα ξενων γλωσσων...:mad:
εχω αγχωθει βεβαια κι εγω για το ταξιδι γιατι στο χωριο μου δε φημιζονται οι συγγενεις για τη ζωοφιλια τους,συν το οτι το σπιτι του παππου μου εχει ολο πορτες και δεν ξερω που θα εχω κλεισμενη την Τσικι για να μην την κοπανησει:/:

Νερινα,μακαρονια με κιμα σογιας δοκιμασες?δεν εχει καμια διαφορα στη γευση απο τον κανονικο κιμα.

καλημέρα σε όλους,
Μ. Πέμπτη και απ΄ότι διαβάζω, κάμποσοι ειναι στο φευγιώ εεε?
Εύχομαι σε όσους θα ταξιδέψουν, να πάνε και να γυρίσουν με το καλό, καλό ταξίδι στα ψιψινέλια και καλές ξάπλες στα χορτάρια, Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απο όλα!!!!!!!!
Ασπασία, καλά να περάσετε......εύχομαι ο Χιόνης να την βγάλει καλά στο ταξίδι!!!!
Νερίνα, Πόπη, Γιώτα.....τι να πώ ρε κορίτσια, με έχετε εντυπωσιάσει με τισ επιδόσεις σας στην κουζίνα, εύγε:up: !!!!! σίγουρα έχετε πολύ ευχαριστημένους άνθρωπους δίπλα σας!!!!!:)

Εγώ φέτος , μετά απο πολλά χρόνια θα κάνω Πάσχα στην Αθήνα, ούτε που θυμάμαι πώς ειναι στην Αθήνα αυτές οι μέρες.......Εχω και τα Μπουμπουκόπαιδα, που να τα κουβαλήσω στο εξοχικό!!!!!! Δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω την μανούλα!:) Τα πάνε μια χαρούλα τα μικρά μου, μπαίνουν σε μια σειρά σιγά-σιγά και όλα καλά!!!!

Πάω να ξεκινήσω δουλειά, γίνεται ένας πανικός σήμερα.....:(
Τα λέμε αργότερα, να έχετε μια καλή μέρα....

:) Καλημέρα σε όλους σας.Vana εμείς δεν έχουμε φύγει ποτέ από Αθήνα γκάγκαροι αθηναίοι,η Αθήνα είναι φανταστική τις γιορτές άδειοι οι δρόμοι ησυχία και μια βόλτα στην Πλάκα όλα φανταστικά.Να ανέβουμε και στην Ακτόπολη που έχουμε να πάμε από τον καιρό που είμασταν σχολείο.:lol: :lol:

Kανελος στειρωνετε το απογευμα. Επικρατει πολυ πεινα. Μια ωρα γυρναει στο σπιτι και κανει ΝΙΑΟΥΥΥΥΡΡΡΠΠΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡΝΑΑΑΑΑΡΡΡΡ...:lol: Τον λυπαμαι κιολας βεβαια, αλλα ειναι πολυ αστειο το νιαουρισμα..
Εγω Πασχα εδω, προβλεπετε που δουλεια και τριτη τεταρτη Κω!:up: :up:

Καλες διακοπες σε ολους!!

Καλημέρα σε όλους και καλό ταξίδι σε όσους φεύγουν!

Το άγχος για το πως θα ανταπεξέλθει ο Χιόνης στο ταξίδι παραμένει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ, αλλά να σκέφτομαι πως θα την βγάλει καθαρή το παιδάκι μου αύριο....:/: Για καλό και για κακό ρώτησα μια φίλη στην Κεφαλονιά που έχει Ροντβάιλερ, αν ξέρει κανένα καλό κτηνίατρο στο Αργοστόλι και μου έδωσε τηλέφωνο.

Μια χαρά θα περάσει ο άρχων Χιόνης, μην ανησυχείς... Απλώς κράτα τον μακριά από το κεφαλονίτικο ροντβάιλερ!!!!:lol:

Με είχανε καλέσει κι εμένα για Πάσχα στην Κεφαλονιά, αλλά λόγω οικογ. συνθηκών δεν θα πάω. Ίσως πάω το καλοκαίρι, προς Καραβάδο μεριά...

Καλημέρα! Βλέπω ετοιμασίες Πασχαλινές! Αλλος φτιάχνει κουλούρια, αλλος ετοιμάζεται για ταξίδι... Εγω ειμαι ακόμη στη δουλειά. Σήμερα θα πάω σούπερ μάρκετ να αγοράσω γαρίδες και διάφορα παρόμοια (δεν νηστεύω αλλά μου αρέσουν πολύ), επίσης υλικά για το τσουρέκι της Μίκας. Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να καταλάβω λιγάκι Πάσχα. Κατά τα άλλα θα μείνω εδω, που ηδη εχει αδειάσει και μ' αρεσει!
Μικα κι ο Κανελλος για στείρωση? Ευχομαι να παει καλά!

Καλημέρα σε όλους και καλό ταξίδι σε όσους φεύγουν!

Μια χαρά θα περάσει ο άρχων Χιόνης, μην ανησυχείς... Απλώς κράτα τον μακριά από το κεφαλονίτικο ροντβάιλερ!!!!:lol:

Με είχανε καλέσει κι εμένα για Πάσχα στην Κεφαλονιά, αλλά λόγω οικογ. συνθηκών δεν θα πάω. Ίσως πάω το καλοκαίρι, προς Καραβάδο μεριά...
Το κεφαλονίτικο ροντβάιλερ, ο Βίτο με τ'όνομα, είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων λόγω μεγέθους, αλλά έχει καρδιά μάλαμα! Μια γλύκα είναι σ'αυτούς που ξέρει, γατάκι σκέτο.... Συν του ότι οι "γονείς" του έχουν και γάτες. Για καλό και για κακό όμως, δεν θα τον φέρω σ'επαφή με τον Χιόνη. Ποτέ δε ξέρεις...:hmm:
Γιατί δεν έρχεσαι Κεφαλονιάάαάά!... Έλα καλέ να γνωριστούμε! Καραβάδο έχει μια φίλη η μαμά μου και πηγαίνουμε συχνά. Είναι μόλις 10 χλμ. από το Αργοστόλι, 10' δρόμος. Αν πας καλοκαίρι έχει ένα όμορφο μικρό ταβερνάκι πάνω ακριβώς στην παραλία του Αγ.Θωμά που μας πήγαινε συχνά ο πατέρας μου. Καλοκαίρι θα είμαι κι εγώ εκεί;)

Εμείς φεύγουμε αύριο για Μονεμβασιά!!! Χαίρομαι, όμως σκέφτομαι τα γατούνια που θα μείνουν πίσω... Και το Μπεζάκι! Σκέφτομαι να το κλείσω σε ένα δωμάτιο, διότι πάλι χθες΄γύρισα σπίτι και βρήκα παντού μαλλιά του... Του είχε κάνει επίθεση ή η Ruby ή ο Χουζούρης!!! :(:(:(

Καλημερα σας....το πλοιο φευγει στις 12μιση για Χιο!!!!!!!:)
Σας χαιρετω, και ελπιζω να περασετε ολες καλα!
Απότι ξερετε η συνδεση στη χιο ειναι για τα κλαματα!
Η σαρδελα ψαχνει απεγνωσμενα να φαει(της πηρα το φαγητο)και τριγυρναει και τριβεται σε ολους!:P

Καραβάδο έχει μια φίλη η μαμά μου και πηγαίνουμε συχνά. Είναι μόλις 10 χλμ. από το Αργοστόλι, 10' δρόμος. Αν πας καλοκαίρι έχει ένα όμορφο μικρό ταβερνάκι πάνω ακριβώς στην παραλία του Αγ.Θωμά που μας πήγαινε συχνά ο πατέρας μου. Καλοκαίρι θα είμαι κι εγώ εκεί;)

Ξέρω... ξέρω! Έχω ξαναπάει, έχω κουμπάρο κεφαλονίτη, βλέπεις (και βαφτιστήρι επίσης). Μόλις τώρα τελειώσανε το σπίτι στον Καραβάδο και σκοπεύουν να εγκαταλείψουν για πάντα την Αθήνα και να μετακομίσουν μόνιμα εκεί. Οπότε με βλέπω κι εμένα να πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά, μ' αρέσει πολύ η Κεφαλονιά (υπέροχο πράσινο, μαγευτικές εικόνες... έχω κάτι φωτό με το "Φανάρι" με πανσέληνο... όνειρο).

Απότι ξερετε η συνδεση στη χιο ειναι για τα κλαματα!
Η σαρδελα ψαχνει απεγνωσμενα να φαει(της πηρα το φαγητο)και τριγυρναει και τριβεται σε ολους!:P
Και στην Κεφαλονιά! Και στην Κεφαλονιά!!:down: :down: :down:
Εγώ του πήρα το φαγητό από τις 7:30 και θα φύγουμε 15:30-14:00. Μέχρι να φτάσουμε κατά τις 22:30 στο σπίτι θα ψωμολυσσάψει το μωρό μου, αλλά απ'το ν'ανακατευτεί και να κάνει εμετό είναι καλύτερα. Ο κ.Πάνος είπε ότι και 10-12 ώρες να μείνει νηστικός δεν πειράζει. Τώρα είναι σπίτι και κλαίγεται στον Κώστα και στη μαμά μου, αλλά τους είπε μη διανοηθούν να τον ταϊσουν!!!

Καλημέρα! Βλέπω ετοιμασίες Πασχαλινές! Αλλος φτιάχνει κουλούρια, αλλος ετοιμάζεται για ταξίδι... Εγω ειμαι ακόμη στη δουλειά. Σήμερα θα πάω σούπερ μάρκετ να αγοράσω γαρίδες και διάφορα παρόμοια (δεν νηστεύω αλλά μου αρέσουν πολύ), επίσης υλικά για το τσουρέκι της Μίκας. Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να καταλάβω λιγάκι Πάσχα. Κατά τα άλλα θα μείνω εδω, που ηδη εχει αδειάσει και μ' αρεσει!
Μικα κι ο Κανελλος για στείρωση? Ευχομαι να παει καλά!

Ναι ναι, μιας και φευγω ειπα να στειρωσω το μικρο, μου φαινετε λιγο νωρις αλλα ο Νικος βλεπω να το ξεχναει, και δεν εχει ςρα να στειρωσει και τη Σταλιτσα ο γιατρος, με χιλια παρακαλια τον καταφερα να παρει τον Κανελλο σημερα. Ο Βαλεντινος καλα?

Εμείς φεύγουμε αύριο για Μονεμβασιά!!! Χαίρομαι, όμως σκέφτομαι τα γατούνια που θα μείνουν πίσω... Και το Μπεζάκι! Σκέφτομαι να το κλείσω σε ένα δωμάτιο, διότι πάλι χθες΄γύρισα σπίτι και βρήκα παντού μαλλιά του... Του είχε κάνει επίθεση ή η Ruby ή ο Χουζούρης!!! :(:(:(

Καλά να περάσετε, Βικτωρία! Ναι, ίσως να κλείσεις το Μπεζάκι μόνο του σε ένα δωμάτιο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην το έχεις εσύ έννοια και σου χαλάει τις διακοπές.

Καλά ειναι ο Βαλεντίνο και εξακολουθεί να έχει οίστρο! Duracell αυτος ο γατος...
Τουλάχιστον αφου θα στειρωσεις τον Κανέλλο δεν υπάρχει περίπτωση να μεινει η Σταλίτσα εγκυος. Ισως αντιμετωπισετε Καστρατο-Λουκρητια για λιγο;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back