Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά ειναι ο Βαλεντίνο και εξακολουθεί να έχει οίστρο! Duracell αυτος ο γατος...
Τουλάχιστον αφου θα στειρωσεις τον Κανέλλο δεν υπάρχει περίπτωση να μεινει η Σταλίτσα εγκυος. Ισως αντιμετωπισετε Καστρατο-Λουκρητια για λιγο;)

Θηρίο το γατουλίνι σου εεε?????:up: κάπως έτσι νομίζω ότι θα ειναι και ο Ρούπι, ο οποίος έχει πάθει παράκρουση.....μιλάμε για γκαρίδες όχι αστεία!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θηρίο το γατουλίνι σου εεε?????:up: κάπως έτσι νομίζω ότι θα ειναι και ο Ρούπι, ο οποίος έχει πάθει παράκρουση.....μιλάμε για γκαρίδες όχι αστεία!!!!!
Αχ αυτες οι γκαρίδες...των Σιαμέζων ποσο μου λείπουν!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Καλημέρα σε όλους σας.Vana εμείς δεν έχουμε φύγει ποτέ από Αθήνα γκάγκαροι αθηναίοι,η Αθήνα είναι φανταστική τις γιορτές άδειοι οι δρόμοι ησυχία και μια βόλτα στην Πλάκα όλα φανταστικά.Να ανέβουμε και στην Ακτόπολη που έχουμε να πάμε από τον καιρό που είμασταν σχολείο.:lol: :lol:

και ακούγεται και πολύ καλή ιδέα η Ακρόπολη, μην το γελάς!!! Εμείς και οι Γιαπωνέζοι τουρίστες!!!!!:lol: :lol:

Την Αθήνα την απολαμβάνω τον Αύγουστο, ποτέ δεν παίρνω άδεια τότε!!!!:up:

Αχ αυτες οι γκαρίδες...των Σιαμέζων ποσο μου λείπουν!:/:

και γκαρίδες....και φαλτσαριστές!!!!!!!:lol:
έλα μωρέ , μην μελαγχολείς.....μπορεί και να ξαναέχεις....;)

Οπα γκαρίδες και φαλτσαριστές βλέπω ε ? Χμμμ πάλι καλά που έχω διπλά τζάμια σχετικά καλή μόνωση και ο δίπλα μου λείπει ολόκληρες μέρες :lol::cool:

Οπα γκαρίδες και φαλτσαριστές βλέπω ε ? Χμμμ πάλι καλά που έχω διπλά τζάμια σχετικά καλή μόνωση και ο δίπλα μου λείπει ολόκληρες μέρες :lol::cool:

μια χαρά.....!!!!!!!:lol: :lol:
και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες ίσως???????:lol: :lol:

ωτοασπίδες δεν λέει πρέπει να ακούσω και το κουδούνι όταν έρθει κάποια στιγμή ο γείτονας και θελήσει να μου τα ψάλλει ... :redface: Και το θέμα είναι ότι ο γείτονας είναι κούκλος μεν αλλά λείπει συνέχεια δε ... :lol:

Καλημέρα! Επιτέλους κατάφερα να βγάλω ταυτότητα! Μετά την πόρτα που έφαγα χτες (πήγα ξανά στις 4, στις 3 'άνοιγε', και μου είπαν ότι έπρεπε να πάω από τις 2 να πάρω σειρά), οπότε σήμερα κατσικωθήκαμε με την κολλητή μου από τις 7.20 και 10 είχαμε γυρίσει σπίτι (πήγαμε και για καφέ). Επίσης έχω να καταγγείλω ότι το όργανο μας έφαγε 2 πόντους από το ύψος :mad:, μάλλον αφαίρεσε ανύπαρκτο τακούνι, αίσχος. Αφήστε που στην αρχή δεν ήθελε να μου βγάλει ταυτότητα γιατί ήταν λέει καινούρια (1998) αλλά εγώ δεν έφευγα χωρίς καινούρια ταυτότητα, δεν υπήρχε περίπτωση!

Τρέλα η Σαρδέλα με την κουνουπιέρα! Όσο για κοιλιά τα στάνταρ μου λόγω Σάκη είναι πολύ ψηλά! Μπροστά του η Σαρδέλα είναι φωτομοντέλο! Την μέρα που την είχε κοπανήσει ο κύριος το παιδί που τον ψάχναμε μαζί μου λέει 'τι τον ταΐζετε; η γιαγιά μου έχει ένα μαύρο και όσο και να το ταΐζει δεν παχαίνει' :redface::lol:.

Η σύνδεση κι εδώ χάλια, αν έχεις συνηθίσει adsl το dialup είναι χάλια! Βέβαια είναι και το σουηδικό στη γωνία που κάνει τέλεια σάντουιτς και έχει δωρεάν wireless αλλά βαριέμαι να πάω μόνη μου.

Εμείς σάββατο μάλλον θα πάμε χωριό και να δω ο Σάκης πώς θα αντιδράσει με τα 5 σκυλιά του θείου, την 1 γάτα κτλ αδέσποτα :whistle::whistle::whistle:

Επίσης έχω να καταγγείλω ότι το όργανο μας έφαγε 2 πόντους από το ύψος :mad:, μάλλον αφαίρεσε ανύπαρκτο τακούνι, αίσχος.
Κι εσένα????:blink: Κι εμένα 2 πόντους μου κόψανε! Τι στο καλό! Όταν γερνάς αρχίζεις και μαζεύεις, αλλά από τώρα?:confused:
Από 1,76 με βάλανε 1,74 και να πεις ότι φόραγα τακούνι... Με ίσια πήγα!:mad:
Αντίθετα, την αδελφή μου που είναι 1,64 την έβαλαν 1,68! Δεν πάνε καθόλου καλά.....:hmm:

Κι εσένα????:blink: Κι εμένα 2 πόντους μου κόψανε! Τι στο καλό! Όταν γερνάς αρχίζεις και μαζεύεις, αλλά από τώρα?:confused:

:lol: :lol: :lol: :lol: Εμ τί, νωρίς είναι; Άκου από τώρα!:rolleyes:

Από 1,76 με βάλανε 1,74 και να πεις ότι φόραγα τακούνι... Με ίσια πήγα!:mad:
[/quote]
Γιατί καλέ; Σε χαλάει το 1,74; Εγώ ευχαρίστως θα ήμουν 1,65!:blink: :rolleyes: :P (Η ισορροπία με χαλάει εμένα με το 1,73 κι όχι το 1,73:/: :rolleyes: )

:lol: :lol: :lol: :lol: Εμ τί, νωρίς είναι; Άκου από τώρα!:rolleyes:
Υπονοείς κάτι μικρή? Μήπως ότι γέρασα?:mad: :mad: :mad:

[/quote]Γιατί καλέ; Σε χαλάει το 1,74; Εγώ ευχαρίστως θα ήμουν 1,65!:blink: :rolleyes: :P (Η ισορροπία με χαλάει εμένα με το 1,73 κι όχι το 1,73:/: :rolleyes: )[/quote]

Που να φόραγες και 36-37 νούμερο παπούτσι όπως εγώ! Εκεί να δεις ανισσοροπία!!! Κάθε 10 βήματα τρώω και μια τούμπα. Εντελώς ανισσόροπη από κάθε άποψη!!!:lol: :lol:

Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα και είμαι αποδιοργανομένη. Πρέπει να σιδερώσω και να μαζέψω πράγματα αλλά βαριέμαι...Ευτυχώς έχω ακόμα ώρες...
Έχω και άγχος για τους γάτους...Την άλλη φορά ερχόταν μια φίλη και τους πρόσεχε, αλλά τώρα θα φύγουν όλοι και έτσι τα γατούνια θα είναι 4 μέρες ολομόναχα...:(

Βικτωρία δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει Μονεμβάσια. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην αμελήσεις να πάρεις αμυγδαλωτά. Δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού τώρα, αλλά αν δεν έχεις ξαναφάει θα πάθεις πλάκα!!!

Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα και είμαι αποδιοργανομένη. Πρέπει να σιδερώσω και να μαζέψω πράγματα αλλά βαριέμαι...Ευτυχώς έχω ακόμα ώρες...
Έχω και άγχος για τους γάτους...Την άλλη φορά ερχόταν μια φίλη και τους πρόσεχε, αλλά τώρα θα φύγουν όλοι και έτσι τα γατούνια θα είναι 4 μέρες ολομόναχα...:(

Βικτωρία δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει Μονεμβάσια. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην αμελήσεις να πάρεις αμυγδαλωτά. Δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού τώρα, αλλά αν δεν έχεις ξαναφάει θα πάθεις πλάκα!!!

κατερίνα, θα είμαι Αθήνα, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε, η θα ήθελες....ίσως να μπορούσα να σε βοηθήσω!!!!!!:hmm:

Γιατί καλέ; Σε χαλάει το 1,74; Εγώ ευχαρίστως θα ήμουν 1,65!:blink: :rolleyes: :P (Η ισορροπία με χαλάει εμένα με το 1,73 κι όχι το 1,73:/: :rolleyes: )[/quote]

Που να φόραγες και 36-37 νούμερο παπούτσι όπως εγώ! Εκεί να δεις ανισσοροπία!!! Κάθε 10 βήματα τρώω και μια τούμπα. Εντελώς ανισσόροπη από κάθε άποψη!!!:lol: :lol:[/quote]

:mad: :mad: :mad: Δηλαδή εγώ τι πρέπει να πω με 1,60 ύψος,μέχρι και ο γίος μου ο μικρός με πέρασε για 1 πόντο!ο δε μεγάλος είναι ''τι καιρό κάνει εκεί πάνω;''1,97 και παπούτσι νούμερο 49 :lol: :lol: :lol: :lol: στα 50 καίγετε:lol: :lol: :lol:

Νιάου και ασπασία πρέπει να κάνουμε διαγωνισμό τούμπας. Ποια θα φάει τις περισσότερες! Με έγραψε 1.79 αλλά είμαι 1.81 με παπούτσια νούμερο 41. Ευτυχώς γιατί αν το ποδαράκι μου ήταν μεγαλύτερο δεν θα έβρισκα παπούτσια. Φτάνει που για να βρω παλτό-σακάκι κάνω αγώνα (μανίκι 3/4 καταχείμωνο δεν λέει).

κατερίνα, θα είμαι Αθήνα, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε, η θα ήθελες....ίσως να μπορούσα να σε βοηθήσω!!!!!!:hmm:
Vana σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μόλις μίλησα με την αδερφή μου και θα περάσει εκείνη Μ. Σάβατο ή Κυριακή να τα δει. Ουφ! Ευτυχώς δεν θα φύγει...(ευτυχώς για μένα δηλαδή). Πάντως σε ευχαριστω πολύ για την προθυμία σου ! :)

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Που να φόραγες και 36-37 νούμερο παπούτσι όπως εγώ! Εκεί να δεις ανισσοροπία!!! Κάθε 10 βήματα τρώω και μια τούμπα. Εντελώς ανισσόροπη από κάθε άποψη!!!:lol:

Εγώ δόξα τω Θεώ φοράω 40-41! ΒΑΡΚΕΣ από κάθε άποψη!!!:rolleyes: :lol:

:mad: :mad: Δηλαδή εγώ τι πρέπει να πω με 1,60 ύψος,μέχρι και ο γίος μου ο μικρός με πέρασε για 1 πόντο!ο δε μεγάλος είναι ''τι καιρό κάνει εκεί πάνω;''1,97 και παπούτσι νούμερο 49 :lol: στα 50 καίγετε:lol: :lol:

Α! Το τί καιρό κάνει εκεί πανω μου το λενε κι εμένα!:P :rolleyes: :lol:
49 νούμερο;;;:blink: Έλα πόπι μου, μη στεναχωριέσαι για το 1,60... Τουλάχιστον δε θα πάθεις ποτέ υποθερμία από το υψόμετρο!:P :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νιάου και ασπασία πρέπει να κάνουμε διαγωνισμό τούμπας. Ποια θα φάει τις περισσότερες! Με έγραψε 1.79 αλλά είμαι 1.81 με παπούτσια νούμερο 41. Ευτυχώς γιατί αν το ποδαράκι μου ήταν μεγαλύτερο δεν θα έβρισκα παπούτσια. Φτάνει που για να βρω παλτό-σακάκι κάνω αγώνα (μανίκι 3/4 καταχείμωνο δεν λέει).

Ω ναι! Διαγωνισμό! Μάλλον ισοπαλία θα έχουμε!:P
Βρε αναμπού μπας κι είσαι η μητέρα μου και έγινες μέλος για να με ελέγχεις;;; :confused::P (το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι γράφτηκες στο σάιτ νωρίτερα από μενα...:hmm::P ) Κι η μητέρα μου τα ίδια!:blink: :
1.81 (1.81 και μισό για την ακρίβεια...:hmm: ) νούμερο παπουτσι 41-42, και 3/4 χειμώνα καλοκαίρι! (το extra large για την ακρίβεια!:blink: )...ΊΔΙΟ ΜΕ ΙΔΙΟ!!!

:lol: :lol:
Είδες; Να μη βλέπουμε μόνο τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων;)
Εκεί κάτω έχετε εύκρατο κλίμα:) :rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back