Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όπως λέει και η αδελφή μου με 1,64, τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Ή η μητέρα μου με 1,57 ότι οι ψηλοί είναι υπηρέτες των κοντών!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: Συμφωνώ απόλυτα Ασπασία όταν θέλω κάτι από ψηλά τους βάζω να το κατεβάζουν,χώρια που ο μεγάλος είναι μοναδικός για κρέμασμα κουρτινών,αλλάγες σε λάμπες και τα παπούτσια του μοναδικό κρεβατάκι για τα μωρούλια γατούλια:lol: :lol: :lol: :lol: .Όταν είχαμε τα μωρά της Μπράντι τρελένονταν να χώνονται εκεί μέσα.:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως λέει και η αδελφή μου με 1,64, τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Ή η μητέρα μου με 1,57 ότι οι ψηλοί είναι υπηρέτες των κοντών!!!:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:
Έχουν πολύ χιούμορ πεσ' τους!:redface: :rolleyes:

:P Γεια σας! Κλείνω υπολογιστή και την κάνω μ'ελαφρά πηδηματάκια!!! Είμαι μόνη μου στο γραφείο οπότε πήρα άδεια από τον εαυτό μου.;) Άντε μπας και προλάβω το πλοίο...:up: :hello::hello::hello::hello:

καλα να περασετε Ασπα!!! φιλακια στον χιονη!! καλο ταξιδι:hello: :hello:

Παραδοσιακό βάψιμο αβγών...:D

Συνημμένα

• πασχα.jpg
    πασχα.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 17
Καλά ειναι ο Βαλεντίνο και εξακολουθεί να έχει οίστρο! Duracell αυτος ο γατος...
Τουλάχιστον αφου θα στειρωσεις τον Κανέλλο δεν υπάρχει περίπτωση να μεινει η Σταλίτσα εγκυος. Ισως αντιμετωπισετε Καστρατο-Λουκρητια για λιγο;)

:lol: :lol: :lol: θα του περασει μωρε..ειναι να βγουνε οι ορμονες απο το αιμα! Και εμας ο Πλουτο ετσι ηταν! Ο Κανελλος μια χαρα, του εβαλεπολυ ελαφρια ναρκωση, τον ειχα αγκαλιτσα και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου. Περιμενα εξω και ξυπνησε αι γρηγορα, τωρα ειναι εντελως νορμαλ. :up: :up:

:lol: :lol: :lol: θα του περασει μωρε..ειναι να βγουνε οι ορμονες απο το αιμα! Και εμας ο Πλουτο ετσι ηταν! Ο Κανελλος μια χαρα, του εβαλεπολυ ελαφρια ναρκωση, τον ειχα αγκαλιτσα και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου. Περιμενα εξω και ξυπνησε αι γρηγορα, τωρα ειναι εντελως νορμαλ. :up: :up:

Βρε τον Κανέλο...:P :P
Περαστικά του του κούκλου!;) :)

Βρε τον Κανέλο...:P :P
Περαστικά του του κούκλου!;) :)

Δεν καταλαβαινει αυτος τιποτα:lol: :lol: Ευχαριστουμε εγω, ο γατομπαμπας και ο ξυρισμενος Κανελλος:lol: :lol:

Δεν καταλαβαινει αυτος τιποτα:lol: :lol: Ευχαριστουμε εγω, ο γατομπαμπας και ο ξυρισμενος Κανελλος:lol: :lol:

Παρακαλούμε:redface: :rolleyes:

Καλημέρα! Όχι Νιάου μου δεν είμαι η μαμά σου, όμως την καταλαβαίνω απόλυτα με αυτά που περνάει με τα ρούχα. Σήμερα πρέπει να φτιάξω τσουρέκια, ελπίζω να μην κάνω καμμιά βλακεία και να γίνουν καλά. Έχω ξανακάνει αλλά με μένα ποτέ δεν ξέρεις.

Ασπασία ελπίζω να πήγαν όλα καλά με το ταξίδι και τον Χιόνη.

:) :) :) Καλημέρα στις εναπομίναντες:lol: :lol: :lol: :lol: Μ.Παρασκευή σήμερα εμείς δεν κάνουμε τίποτα,μόνο μέχρι την εκκλησία και Επιτάφιο το απόγευμα,τα παιδιά είναι στη χορωδία και φύγανε.

μικα περστικα στον κανελακο!!!!
σημερα με το "καλημερα σας" μου χαλασε η κλειδαρια της πορτας!!! καλα που δεν εγινε μεσα στην αργια!!:mad:
Ασπα πες μας για τον χιονη!!!

Καλημερα σας!
Εδω εχει τελειο καιρο, και γενικαα το κλιμα ειναι υπεροχο...
Η σαρδελα ηταν η μονη ξεκουραστη του ταξιδιου, μιας και στη γατοφορο της ηταν μια χαρα ανετα...
Μονο εγω εγινα σαν τελικο σιγμα, με τον υπνο στα αεροπορικα καθισματα του πλοιου!
Εχει λυσαξει να βγει εξω, αλλα δεν την αφηνω μονη της. Την εβγαλα και με λουρι, αλλα τσακωνοταν με δυο αδεσποτες που ηταν εξω!

παιδια αυτο το σημειο του foroum λειτουργει ακομα σαν ''καλημεριστικο''. γιατι αν ναι θα μου αρεσε και εμενα να σας καλυμεριζω καθε μερα(νωρις νωρις βεβαια γιατι παω και σχολειο(:down: :mpliaks: ))
αα! και σαρδελα πατε ταξιδι; αχ ποσο σε ζηλευω.. εμεις θα παμε πανω στα βουνα που μενουν οι παππουδες μου.καλη ανασταση αν δεν τα ξαναπουμε.

Καλησπερα,
Σημερα δε παει τιποτα καλα.Με εχει πιασει φαγουρα στο αριστερο μαγουλο μαλλον κατι εχω βγαλει γιατροι ειναι κλειστοι οποτε :/: .
Αφηστε που εχω και διο μικρεσ κιτρινιλεσ σε δυο δαχτιλα μου απο τι τα εβγαλα δε ξερω παντος εχω γηνει πολυ φοβιτσαρα.:(
Το ντινακι πανω με το φιλο μου καλοπερναει και τρωει σα καταβοθρα.

Καλησπερα,
Το ντινακι πανω με το φιλο μου καλοπερναει και τρωει σα καταβοθρα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :P :up:
Καλή του όρεξη!:P
Περαστικά σου πουρίνα μου:/: :( :)

καλημερα κ καληανασταση σε ολους εαν δεν σας πετυχω μεσα

Καλημέρα! Χτες με τα τσουρέκια τα έφτυσα και σαν να μην έφτανε αυτό ήθελε και η μαμά μου να κάνουμε ντολμαδάκια μετά. Ευτυχώς πέτυχαν και τα δύο αλλά στις 10 (πρωτοφανές για μένα) ήμουν χώμα και έπεσα ξερή. Σήμερα φιλοδοξώ να φτιάξω γαλακτομπούρεκο για πρώτη φορά και ο θεός βοηθός.

Το απόγευμα θα φύγουμε για χωριό οπότε σας χαιρετώ, θα τα πούμε από δευτέρα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

getmsg
getmsg
getmsg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back