Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι κουκλί ο μικρός πρίγκηπας!!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποπι ειναι πανεμορφος!
Μακαρι να ηταν θηλυκο να ζευγαρωνε(οταν ερχοταν η ωρα του)με τον ομορφο!

Σημερα η αδελφη μου καταφερε να βρει τα γατακια της πιθικινας...
Μπροστα στα ματια μας τα ειχε και δεν τα βλεπαμε...
Αυριο θα καταφερω να την βαλω στην εισοδο της πολυκατοικιας για να τους φτιαξω την φωλιτσα και να μην με δει και τα μεταφερει παλι.
Ειναι πανεξυπνη γατα, πηγε και τα εβαλε σε μερος στενο, με πολλες εφημεριδες και ζεστη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπη είναι γλύκας!!! Να τον χαίρεστε!!!

αχου,τι κουκλακια ειναι αυτο:inlove: :inlove: !!!!!

καλά βρε ποπι πώς το έπαθες αυτό???
Ρώτησες εκεί γύρω που έγινε το ατύχημα μήπως έτυχε και τον είδε κάποιος?Αλλά να μου πεις στην κατάστασή σου πού να ρωτήσεις...πάλι καλά που δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό.Περαστικά σου εύχομαι και καλή ανάρρωση!

Πω πω βρε παιδιά πήγε 2 και...!Ποιος θα ξυπνήσει πάλι αύριο..κάθε φορά που πέφτω στο κρεβάτι μου έρχεται στο νου ο ήχος από το ξυπνητήρι..πού να κάνεις καλόν ύπνο μετά!!:(Τουλάχιστον αύριο είναι Παρασκευή, κάτι είναι κι αυτό!
Καλό βράδυ σε όλους λοιπόν!

:) :) :) Πολύ καλή σας μέρα.Το ενδιαφέρον σας με έχει κατασυγκινήση,πρώτη μου φορά ενδιαφέρονται τόσοι ανθρωποι για μένα δεν ξέρω τι να πω......
Ο Πριγκιπάκος άγνωστο πως βρέθηκε να κοιμάται ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ;έχει ένα κενό και χώθηκε εκεί μέσα!κάποιος σηκώθηκε το βράδυ για πιπί:lol: :lol: :lol: :lol: και του την έκανε.Ο Όμορφος μας άφησε άφωνους το βράδυ από τα χαιδολογήματα,τον τρέλενε η μυρωδιά που είχαμε από το μικρό,οποίος ήταν φυλακισμένοςΌταν έπεσα για υπνο προτίμησε το έξω ευτηχώς.Σας αφήνω για τώρα:| άρχισαν να ξυπνάνε τα παιδιά:) :) :)

Καλημερα περα για περα

καλημερααααααααααα σε εσας και καληνυχτα σε μενα ;)

Καλημέρα σε όλους και καληνύχτα στον Οδυσσέα!:D

Καλημερα παιδια και καληνιχτα στον οδυσσεα:D

Καλημέρα σε όλους. Παιδί ένα σχολείο, παιδί δύο ιωμένο σπίτι, άντρας σχολείο, εγώ ιωμένη βήχω και χτυπάω και κάτι δέκατα, γάτος κοιμάται στα πόδια μας.:)
Πόπη καλώς τον δέχθηκες τον Πρίγκηπα.:inlove:
Καληνύχτα Οδυσσέα! Το λέω σιγά να μην τον ξυπνήσω.:whistle:

:) :) Νερίνα μου καλημέρα και περαστικά σας.Αντι να στέλνετε εμένα σε γιατρό,δεν πάτε εσείς για να δείτε γιατί κάθε τρις και λίγο παιδεύστε με ιώσεις.Μου θυμίζετε τα παιδάκια που πάνε πρώτη φορά παιδικά σταθμό και είναι συνέχεια άρρωστα:)

Καλημέρα! Νερίνα περαστικούλια! Πόπη όλα καλά? Πώς παέι το κεφάλι? Φιλιά στον μικρό Πρίγκηπα!!!:kiss: :kiss: :kiss:
Εγώ παρόλο που είχα κόψει τον καφέ εδώ και κάτι μήνες, χτύπησα πρωί-πρωί ένα διπλό ελληνικό μπας και συνέλθω γιατί δεν έχω κοιμηθεί πάλι όλο το βράδυ....:( :( :(

Εγώ παρόλο που είχα κόψει τον καφέ εδώ και κάτι μήνες, χτύπησα πρωί-πρωί ένα διπλό ελληνικό μπας και συνέλθω γιατί δεν έχω κοιμηθεί πάλι όλο το βράδυ....:( :( :([/quote]

Αχ τι τραβάνε η έρημες μανούλες:lol: :lol: :lol: .Ελπίζω να σε ξενύχτησε ο Χιόνης.
Εδωσα άδεια σήμερα στον εαυτό μου,σήμερα έχει μόνο υπολογιστή και γατολίνια το πρόγραμμα,γιατί χθες το απόγευμα έτρεχα να ψωνίσω γαι το μωρούλι.

Αχ τι τραβάνε η έρημες μανούλες:lol: :lol: :lol: .Ελπίζω να σε ξενύχτησε ο Χιόνης.
Πώς το κατάλαβες???:confused: :( :mad: :mad: :mad:

Καλημέρα! Περαστικά μας! Κι εγω τρέχω σε γιατρούς αυτη την εποχή, πράγμα που βαριέμαι ΑΦΟΡΗΤΑ.
Τελος πάντων καλη μέρα να έχουμε.
Πόπη τα σχόλια είναι περιτά για τον Πρίγκηπα...:inlove: :inlove:

Καλημέρα σε όλους,

εγώ σπίτι, εχω βρει μια ψιλοδουλίτσα και δουλεύω από εδώ μέχρι να αρχίσω δουλειά κανονικά, ο Τσε επάνω μου, μισος αγκαλιά, μισός στο γραφείο να βλέπει τι γράφω, καμμια όρεξη για οικιακά..
Νερίνα περαστικά, αν και δεν σε φοβάμαι εσένα.:) Πόπη, αν δεν εξακολουθείς να ζαλίζεσαι μην ασχοληθείς άλλο και εγώ με τους γιατρους περισσότερο μπερδεύομαι παρά βρίσκω άκρη...το νέο σου γατένιο είναι πανέμορφό,σαν μεταξένιο, μην ξεχνάτε όμως να δίνετε σημασία και στον κακομοίρη τον όμορφο:)
Ασπασία υπάρχουν νύχτες που ούτε και εγώ κοιμάμαι. δεν μ'αφηνει δηλαδή, το "παιδί", ορμάει στα χέρια μου, τρέχει πάνω κάτω, νιαουρίζει, μασάει τα μαλλιά μου, ξυπνάω με τρομερά νεύρα αλλά όταν κοιτάω με πόση αγάπη με κοιτάει, έρχεται αγκαλιά μου και καταλαβαίνω πόσο πολύ εξαρτάται από μένα αυτή η ψυχούλα και πόσο μ'αγαπάει...λιώνω...:P χαζομαμα παιδί μου σου λέω

Η Ισμήνη που είναι σήμερα δεν την είδα. Αν την δείτε στο μεταξύ τις καλημέρες μου..:)

σας γλυκοχαιρετώ

Καλημέρααα!!!
Ειναι κουκλάκι το πριγκιπάκι, :inlove: μα πως μεγαλώνουν έτσι.. :P
Ποπάκι χθες σου έστειλα ότι γεννήθηκε 22/06/2007 :confused: χαχαχα!!! 22/06/2007 Παντρεύομαι δεν "θα" γεννηθεί ο γατούλης..
Αφηρημένη εντελώς!!!
Τα μικρά γεννήθηκαν 20 προς 21 βράδυ (ο Γιώργος την ξεγέννησε γιατι είχε δύσκολη γέννα η μαμά και πήρε πολλές ώρες)..
Δηλαδή γενέθλια σήμερα!!!
Εγώ τα ματάκια της μικρής τα καθαρίζω με απαλο χαρτάκι βουτηγμένο σε λίγο χαμομιλάκι. θα δείς σε 2 μέρούλες μπορεί να έχει καθαρίσει και απο μόνος του. Γενικά όμως έχουν υγρά ματάκια.. :)

Καλημέρα Νότα! Καλε απο πάνω είχα γράψει δεν με είδες????:hmm:
Psistiri το χαμομήλι δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό ματιών. Καλυτερα να χρησιμοποιείς φυσιολογικό ορό.

καλήμερα Ισμήνη!
μάλλον γράφαμε ταυτόχρονα:) . ελπίζω όλα καλά με τους γιατρούς και να μην είναι κάτι σοβαρό. εμένα μου την έχει δώσει τελείως...όταν έχεις χρόνο δεν έχεις λεφτά και τουμπαλιν :hmm: τι σου είναι αυτή η ρημάδα η ζωή...ελπίζω αύριο να ξημερώσει ένα όμορφο και υγιες Σαββατο για όλους...:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back