Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημέρα σε όλους, καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν, καλη ξεκούραση σε όσους ειναι αδειούχοι ή αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με τίποτα σήμερα........και καλή βόλτα σε όσους θα βρεθούν στην λιακάδα να λιαστούν και να απολαύσουν καφεδάκι μετά απο ψώνια ( ο καλύτερος συνδιασμός...).....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα εξω εχει πολυ ηλιο μακαρι να πανε ολα καλα που δε το βλεπω αλλα παλι περιεργα ονειρα ειδα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!! Πόπι κοπέλα μου αν είναι δυνατόν τι μπορεί να πάθει κανείς! Κι αυτός ουτε καν βγήκε να δει τι έγινε; Έλεος πια! Και μετά λέμε ότι πατάνε τα ζώα και δεν σταματούν!

Καλημέρα κι από μένα. Ήρθα αργοπορημένη στο γραφείο γιατί είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Πόπη όλα καλά?

Καλημέρα κι απο μένα! Πόπη περαστικά! Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που αντιμετώπισες το ατυχές συμβάν!
Κι εγω κρατήθηκα για να μην το ζητήσω το γατάκι... Τελεια ειναι τα Νορβηγικου δασους. Αλλα ο Σιβα θα ειχε αλλη γνωμη για ακομη ενα αρσενικο....

Τώρα να πω καλημέραδε λέει, να πω καλησπέρα πάλι δε λέει, θα πω καλό μεσημέρι που λέει. Παιδί ένα σχολείο, παιδί δύο σπίτι για να μην χάνουμε τη φόρμα μας, βήχας πυρετός κ.λ.π., άντρας (έναν τον έχουμε σε ανθρώπινο) σχολείο, γάτος (και αυτόν έναν τον έχουμε σε γατίσιο) τρέχει αι δε φτάνει, πριν λίγο με φιλοδώρησε με μια αξιοπρεπή σε μέγεθος και βάθος γρατζουνιά, εγώ πάλι επίσης να μην χάνουμε τη φόρμα μας, βήχας πυρετός και μαύρο χάλι, φαγητό η ηλικιωμένη μητέρα μου, ελπίζω να μη δει αυτό η μητέρα μου εννοώ, το σπίτι καθαρίζει η οικιακή βοηθός, κάπως έτσι με περιέγραψε κάποιος ή κάποια και το θυμήθηκα και το γράφω.:rolleyes:
:inlove: Έχουμε και λέμε:
Gemini γειά και φιλιά
Όλγα μάθαμε το φύλο; Του μωρού εννοώ όχι του φυτού έξω!!
Πόπη συνήλθες ή το παίζεις άνετη και εγώ δεν μασάω;
Ασπασία: Εξετάσεις; Όλα καλά; Ο Χιόνης συνήλθε;
:inlove:
Αυτά και θέλω να φάω τυρόψωμο, αλλά βαριέμαι να ζυμώσω, αλλά θέλω να φάω τυρόψωμο...:cry:

Τυρόψωμο... μιαμ μιαμ... θελω και γωωωω!!!

Η Πόπη είναι καλά, έχει κατέβει για καφεδάκι στο κέντρο και θα πάρει και τον μικρούλη μας με την ευκαιρία...
Ειναι πραγματικά απίστευτο αυτο που της ετυχε.. Τρομερή αναισθησία υπάρχει στον κόσμο...

Ασπασία: Εξετάσεις; Όλα καλά; Ο Χιόνης συνήλθε;
:inlove:
Αυτά και θέλω να φάω τυρόψωμο, αλλά βαριέμαι να ζυμώσω, αλλά θέλω να φάω τυρόψωμο...:cry:
Τίποτα ανησυχητικό! Γενική αίματος και ξανά ακτινογραφίες για την ιγμορίτιδα που έχει εγκατασταθεί για τα καλά και δε λεέι να ξεκουμπιστεί! Μ'έχει τρελλάνει στους πονοκεφάλους!!! Ο Χιόνης όχι απλώς συνήλθε, αλλά ξανανεβαίνει στα κάγκελα...:mad: Βέβαια μισοκρύβεται και κοιτάει πίσω από την κάθετα κατεβασμένη τέντα γιατί αισθάνεται ασφάλεια έτσι. Χθες το βράδυ που πέσαμε για ύπνο, έκανε πάρτυ, κυριολεκτικά, πάνω στο κεφάλι μου!!! Είχα κουκουλωθεί μέχρι πάνω κι αυτός έπαιζε με τα μαλλιά μου και χοροπηδούσε στο κεφάλι μου νιαουρίζοντας!!!....:mad: :mad: :mad: :mad:
Μη μιλάς για φαγητό! Μ'έχει θερίσει η πείνα και θ'αργήσω σήμερα να φύγω γιατί άργησα να έρθω:/: Μάλλον θα βγω έξω να πάρω κάτι...:hmm:

καλημερα και απο μενα αν και καθυστερημενη.δευτερος γυρος οδοντιατρου σημερα:cry: :cry: και τα χειροτερα ειναι οτι τελικα η αδερφη μου,ο φιλος μου ,η ξαδερφη του, το γειτονοπουλο και μαλλον εγω κολλησαμε μυκητες απο τη λιλα!:( παρολες τις προφυλλαξεις,τις απολυμανσεις και τα προληπτικα μπανια!20 μερες αντιβιωση τωρα.ως προς τη λιλα λεω να την παω στον αιλουρο για μια δευτερη γνωμη, να σιγουρευτω οτι ειναι καλα.πρεπει να δω τι θα κανω και με το σκυλι.ωρες ειναι να κολλησει και αυτη η καημενη.

:) :) :) Μόλις γύρισα με τον Πρίγκιπα (το όνομα δώθηκε από τον μεγάλο) που τον πήρε και τον εξαφάνισε στο δωμάτιο του και μας κλείδωσε απ'έξω.:whistle: :whistle: :whistle: Με το που μπήκαμε μέσα ο Όμορφος του πάτησε ένα μεγαλοπρεπή κχχχχχχχχχχχχχ και μετά εξαφανίστηκε:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο μικρός Πρίγκηπας έκανε να πάει από πίσω του αλλά ο Όμορφος κρύφτηκε μέσα στα φύλλα ενός δέντρου που έχουμε στο μπαλκόνι(δεν ξέρω πως το λένε)Εκεί πάνω έγινε και η απαγωγή:rolleyes:
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας,είμαι καλά λίγη ζαλάδα ακόμα την έχω,αλλά με τα μωράκια μου δίποδα και τετράποδα όλα ξεχνιούνται.Δίνω υπόσχεση να μην σας ξαναπάρω γατάκι για όσο διάστημα χρειάζετε να μεγαλώσει ο Πρίγκηπας(όταν ανοίξει η πόρτα θα μπουν και οι φωτογραφίες):P :P

Κοιταξε να ξεκουραστείς τώρα Ποπάκι.. Και ότι πήγες σήμερα κεντρο για να τον πάρεις ανήκει στην κατηγορία "Ταρζανιά" :) Περαστικααα

Πόπη δεν πας για καμιά εξέταση μην έχει συμβεί τίποτα και βγει κάποια στιγμή και τρέχεις; Ετσι, για να διαπιστώσεις ότι δεν είναι τίποτα.

Πόπη δεν πας για καμιά εξέταση μην έχει συμβεί τίποτα και βγει κάποια στιγμή και τρέχεις; Ετσι, για να διαπιστώσεις ότι δεν είναι τίποτα.

:) :) :) Θανάση μου τους έχω βαρεθεί τους γιατρούς την τελευταία φορά που πήγα στο νοσοκομείο ήτα τη Μεγαλοβδομάδα,άσε να κάτσω μια μέρα στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα και μετά θα δω:hmm:

Πόπη καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις για τους γιατρούς και τα νοσοκομεία. Κι εγώ έτσι ακριβώς είμαι και μετά την αρρώστια του πατέρα μου ακόμα περισσότερο. Μήπως όμως πρέπει να πας να ρίξεις μια ματιά στο κεφάλι σου μήπως έχεις πάθει καμιά διάσειση? Την μαμά μου πριν 3 χρόνια την είχε πιάσει στην πόρτα από το χέρι λεοφωρείο και την έσερνε και όταν εν τέλει την πήρε είδηση ο οδηγός, αφού φώναζε ο κόσμος, άνοιξε την πόρτα και έσκασε στο δρόμο. Από τότε έχει πρόβλημα με το χέρι και πονοκεφάλους. Αλλά εκείνη δεν μας είχε πει τίποτα γιατί ντρεπόταν για το πάθημά της, λες και έφταιγε αυτή, και πήγε πολύ αργότερα στον γιατρό, όταν πια δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τους πόνους. Δεν θα ήταν καλύτερα να το κοιτάξεις μην τραβιέσαι κι εσύ και τα παιδιά σου αργότερα?

Πόπη, για να συνδράμω, πέρα από τα περαστικά, να του καεί η μηχανή και να μην εχει χρηματα να τη φτιάξει, να μεινει χωρίς αυτοκίνητο........
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ασπασία, περαστικά με την ιγμορίτιδα!!!
Νερίνα αν ζημώσεις τελικά μη με ξαχάσεις κι εμενα, ε;;;;;
:) :) :)
Φτιαχνουμε τους υπολογοστές σημερα και γινεται λίγο χαμός. Αυριο θα εχω περισσότερο χρόνο κι άνεση.
Να ειστε καλα!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά, αλλά τόσο καιρό που έχει κρατήσει η ιγμορίτιδα μόνο περαστική δεν ήταν ....
Εγώ είμαι ακόμα στο γραφείο μιας και άργησα να έρθω σήμερα, αλλά κατά τις 6 θα την κάνω. Νοερά είμαι ήδη στον δρόμο. Ξέρει κανείς τίποτα τι γίνεται στον έξω κόσμο? Πολλά ελικόπτερα ακούω και φασαρία. Δεν πιστεύω να φάω δακρυγόνα πάλι!!!....:cry::cry::cry::cry:

Γεια σας και απο εμανα!
Ειχα μαθημα στην σχολη 12-3(κανονικα επρεπε να ηταν κλειστη λογω πορειας, αλλα ανοιξε και τα μαθηματα εγινα κανονικα), και οταν γυριζα, με 8 κιλα βιβλια, στο μετρο γινοταν ΠΑΝΙΚΟΣ!
Παρα πολυ κοσμος, σαν σαρδελες(:D )γιναμε για να φτασουμε σπιτια μας!!!

Ασπασια, περαστικα και καλη τυχη μεχρι να φτασεις σπιτι σου!

Καλησπέρα κι από μένα! Πόπη έπρεπε να εχεις κρατήσει αριθμό, να του πατήσεις μια μύνηση να μάθει!!!!

καλησπερα, μολις γυρισα απο η δουλεια... σημερα ξυπνησα απο τις 5,30!!! νιωθω πτωμα αλλα εχω πολλα μηνυματα να διαβασω, οποτε εφτιαξα καφεδακι και απολαμβανω.....:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Η πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα

Συνημμένα

• 19042007072.jpg
    19042007072.jpg
    456,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 19042007073.jpg
    19042007073.jpg
    461,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 19042007074.jpg
    19042007074.jpg
    452,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back