Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα Νότα! Καλε απο πάνω είχα γράψει δεν με είδες????:hmm:
Psistiri το χαμομήλι δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό ματιών. Καλυτερα να χρησιμοποιείς φυσιολογικό ορό.

Δεν της καθαρίζω τα μάτια με το χαμομήλι αλλά κάτω απο τα μάτια.
Ο γιατρος μου το είπε.. ααααααα εκνευριζομαι με τον γιατρο και κλονιζεται η εμπιστοσύνη μου... :mad:
θα πάρω τον θείο μου σήμερα που είναι κτηνίατρος (στην Κομοτηνή όμως) και "άρωστος" με τις γάτες.

Πάντως και τα δικά μου τα μάτια με χαμομήλι τα ξεκουράζω και της μικρής φαίνεται να της αρέσει.. Όλο λέω δεν θέλω να είμαι υπερβολική και όλο.... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως το χαμομήλι δεν είναι κατάλληλο ούτε για τα δικά μας μάτια. Αυτο μου το είχε πει ο οφθαλμίατρος. Οχι καλέ δεν είσαι υπερβολική!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήρα τον θείο.. χιχι!! Τρελάθηκε με το γατί και μου είπε ότι θέλει να κατέβει να με δει.. χαχαχα!!!
Λοιπόν μου είπε ότι το χαμομήλι απαγορεύεται όταν υπάρχει οποιοδήποτε παθογόνο πρόβλημα, όχι όταν είναι υγειές το γατάκι. Ε εντάξει μου λέει στημένο το χαρτομαντιλάκι όχι να στάζει λες και θα της βάλω σταγόνες... :D και απέξω απέξω..

Καλημέρααα!!!
Ειναι κουκλάκι το πριγκιπάκι, :inlove: μα πως μεγαλώνουν έτσι.. :P
Ποπάκι χθες σου έστειλα ότι γεννήθηκε 22/06/2007 :confused: χαχαχα!!! 22/06/2007 Παντρεύομαι δεν "θα" γεννηθεί ο γατούλης..
Αφηρημένη εντελώς!!!
Τα μικρά γεννήθηκαν 20 προς 21 βράδυ (ο Γιώργος την ξεγέννησε γιατι είχε δύσκολη γέννα η μαμά και πήρε πολλές ώρες)..
Δηλαδή γενέθλια σήμερα!!!
Εγώ τα ματάκια της μικρής τα καθαρίζω με απαλο χαρτάκι βουτηγμένο σε λίγο χαμομιλάκι. θα δείς σε 2 μέρούλες μπορεί να έχει καθαρίσει και απο μόνος του. Γενικά όμως έχουν υγρά ματάκια.. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: Το κατάλαβα ότι δεν είναι δυνατό να γεννήθηκε τον Ιούνη,περνώ κρίση εξυπνάδας:lol: :lol: :lol:
Κι εμείς τα ματάκια με σκέτο νεράκι τα καθαρίζουμε.Σου είπε τίποτε άλλο ο θείος; γιατί λέω να τον πάω από Δευτέρα στην κτηνίατρο;
Αλήθεια άμμο η δική σου χρησιμοποιεί γιατί ο δικός μας ακόμα τίποτα;

Δεν πάει στην άμμο του? Τον βάζεις εσυ καθόλου μέσα? Η μικρή κατευθείαν από την πρώτη στιγμή πάει στην άμμο της και ο Darko της αδερφής μου. Δεν κάνανε τίποτα πουθενά αλλού. Σου έχει λερώσει ή δεν έχει πάει καθολου? Μήπως είναι μέχρι να προσαρμοστεί.. Εγώ την πρώτη μέρα έτσι στο άσχετο την έβαζα στην άμμο συχνά και σε κάποια φάση έκανε..
Ο Θείος μου μου είπε ότι θα κοιτάξει ο γιατρός τα αυτάκια του και το ποπούλι του, και μπορει να βάλει αλοιφούλα στα αυτάκια επειδή τα μικρά μαζεύουν βρομίτσες κ την αλοιφούλα για τα σκουλικάκια αν και δεν ειναι αναγκαίο είπε, αν δεν εμφανίζει τίποτα το γατάκι, αλλά δεν είναι και κακό επειδή είναι μικρά..

:lol: :lol: :lol: :lol: Βγαίνει το παιδί μου πριν λίγο και μου λέει μαμά ο Πρίγκιπας εξαφανίστηκε,δε τον βρίσκω πουθενά;:lol: :lol: :lol: Η σκύλα μάνα απαντά<<αν μου περάσεις τις φωτογραφίες στον υπολογιστή θα σου πω που είναι!>>Σκέτος εκβιασμός
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ορίστε που κοιμάτε από το πρωί ο Πρίγκιπας και εγώ πληρώνω κρεββατάκι,αχάριστα παιδιά:lol: :lol: :lol:

Συνημμένα

• 20042007076.jpg
    20042007076.jpg
    742,3 KB · Εμφανίσεις: 18
Ορίστε που κοιμάτε από το πρωί ο Πρίγκιπας και εγώ πληρώνω κρεββατάκι,αχάριστα παιδιά:lol: :lol: :lol:

Θεούλη μου!!!!! :inlove:

Πόπη να του πάρεις μια ξεχωριστή λεκάνη (αν δεν το έκανες ήδη), γιατί μπορεί η υπάρχουσα να μυρίζει "Όμορφο" πολύ έντονα. Τα αρσενικά εχω παρατηρήσει ότι αγριεύονται πολύ από τη μυρωδιά άλλου αρσενικού μέσα στη λεκάνη.
:) Δεν το έγραψα εγω το παραπάνω (Ορίστε που κοιμάτε από το πρωί ο Πρίγκιπας και εγώ πληρώνω κρεββατάκι,αχάριστα παιδιά:lol: :lol: :lol:) Ψηστήρι! Καποιο μπέρδεμα έγινε με την παράθεση!

Δεν πάει στην άμμο του? Τον βάζεις εσυ καθόλου μέσα? Η μικρή κατευθείαν από την πρώτη στιγμή πάει στην άμμο της και ο Darko της αδερφής μου. Δεν κάνανε τίποτα πουθενά αλλού. Σου έχει λερώσει ή δεν έχει πάει καθολου? Μήπως είναι μέχρι να προσαρμοστεί.. Εγώ την πρώτη μέρα έτσι στο άσχετο την έβαζα στην άμμο συχνά και σε κάποια φάση έκανε..
Ο Θείος μου μου είπε ότι θα κοιτάξει ο γιατρός τα αυτάκια του και το ποπούλι του, και μπορει να βάλει αλοιφούλα στα αυτάκια επειδή τα μικρά μαζεύουν βρομίτσες κ την αλοιφούλα για τα σκουλικάκια αν και δεν ειναι αναγκαίο είπε, αν δεν εμφανίζει τίποτα το γατάκι, αλλά δεν είναι και κακό επειδή είναι μικρά..

2 φορές πήγε στην άμμο μόνο για παιχνίδι.Ισως γιατί χθες δεν έφαγε,σήμερα όμως το πρωϊ εριξε ξεγυρισμένες μάσες.
Τώρα αν τα έχει κάνει αλλού θα δείξει:lol: :lol: :lol:

αν πήγε και έπεζε θα κάνει μην ανυσηχείς. Εσυ βάζε τον που και που και ας παίζει και ας πηδάει έξω μετά. θα προσαρμοστεί ταχέως..
Πάντως αυτό που λέει η Ισμήνη είναι γεγονός.. αν και με τόσους γάτους που ζούσε ο μικρός πριν, θα είναι συνηθισμένος..

Εγώ δεν της πήρα κρεβατάκι, της πήρα τον γατοφόρο, έχω βγάλει το καπάκι, της έβαλα και την κουβερτίτσα και κάθεται όλη μέρα ανάσκελα (και με τεντωμένα τα χέρια-πόδια ) εκεί μέσα.. :lol:

Πόπη να του πάρεις μια ξεχωριστή λεκάνη (αν δεν το έκανες ήδη), γιατί μπορεί η υπάρχουσα να μυρίζει "Όμορφο" πολύ έντονα. Τα αρσενικά εχω παρατηρήσει ότι αγριεύονται πολύ από τη μυρωδιά άλλου αρσενικού μέσα στη λεκάνη.

Ναι έχω πάρει άλλη και πιο μικρή για να μπορεί να μπαίνει:lol: :lol: :lol: Χώρια οτι ο Όμορφος την λεκανίτσα του την θέλει στο μπαλκόνι,αν είναι η λεκανίτσα του μέσα στο σπίτι αυτός τα είναι κάνει έξω:lol: :lol: :lol: :lol:

ο Όμορφος την λεκανίτσα του την θέλει στο μπαλκόνι,αν είναι η λεκανίτσα του μέσα στο σπίτι αυτός τα είναι κάνει έξω:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Kαλημέρα!! Καλέ τι κούκλος είναι αυτός ο πρίγκηπας; Καμμία σχέση με τον άλλο της Αγγλίας!

Καλημερα...
Σημερα δεν εχω μαθημα στη σχολη, και ετσι ολη η μερα θα ειναι αφιερωμενη στα γατια!Θα παω σε λιγο κατω, να "φτιαξω"τα γατιακια της πιθικινας, και να ταισω τις μανες.
Μετα θα παιξω με την σαρδελα, γιατι εχει παχυνει και βαριεται να κουνηθει...!:(

Ποπη το καινούργιο σας γατούνι δεν παίζεται!!! Ερωτεύτηκα!!!

Τρελοκομειο γιναμε!
Πηγα να ταισω τις γατες τωρα, και να βαλω μαξιλαρακι στα μωρα της πιθικινας.
Την ωρα που τρωγανε, ειδε η αραπινα(η αλλη που γεννησε)τα μωρα της αλλης.
Ηρθε κοντα, και νομιζε πως ηταν τα δικα της.
Αρχισε φωναζε, ηθελε να παει κοντα, εβγαλε νυχια...
Την πηγα στα δικα της, εκατσα λιγο μαζι της και εφυγα γιατι ειχα αφησει τα αλλα εξω.
Ηρθε και παλι τα ιδια.
Αναγκαστικα να την βαλω στην εισοδο μεχρι να βαλω τα μωρα στη θεση τους.
Οταν την εβγαλα πηγε παλι στα λαθος μωρα και προσπαθουσε να τα θηλασει.
Την πηρε χαμπαρι η πιθικινα, ηρθε και αυτη, και αντε παλι φωνες και κακο.
Στο τελος, πηγε η πιθικινα και εκατσε στα μωρα της, και μαλλον καταλαβε η αραπινα οτι αλλα ειναι τα δικα της.
Την πηγα(παλι)στα δικα της, και αρχισε να τα δαγκωνει και να προσπαθει να τα μεταφερει.
Τα καημενα φωναζαν, αλλα εφυγα γιατι σκεφτηκα οτι μπορει επειδη ειμαι εγω μπροστα να τα κανει αυτα.
Σε λιγο που θα φυγω, θα παω να τους ριξω μια ματια.

Μπορεί να γυρίσεις και να τις δεις και όλες μαζι..
Το σαββατο πήγα στον ΜΑραθώνα στο σπίτι της βαφτισιμιάς μου και εκεί έχουν γεννήσει 2 γάτες, 5 μικρά η μία και 4 η άλλη. Η μια είχε σταθερή θέση μέσα σε ενα καλάθι στην αυλή κ εκει είχε και τα μικρά της. Η άλλη γεννησε κάπου αλλού κ το σαββατο τα πήρε ενα ενα τα έβαλε στο καλάθι με την άλλη μαμα και τα γατάκια και μπήκε και αυτη μέσα και ξαπλώνανε και οι 2 μαζί με όλα τα γατάκια ανάμεσα τους... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Με φώναξε και μου το είπε η μικρη και δεν το πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου!! :up:

Λες να θελει να τα παει με της "φιλεναδας" της για συμπαρασταση?

καλημέρα σε όλους και όλες....
σήμερα βαρύ το πρόγραμμα, είχα το πρωί ραντεβού να πάω να δώ το νέο σχολείο που πιθανόν θα πάει ο μικρός μου α΄Γυμνασίου.....
μετά είχα να πάω τον Ρούπι μου, στο κτηνίατρο (επιτέλους θα του βγάλουμε το σίδερο απο το πηγουνάκι του).....και τελικά αποφάσισα να τον στειρώσω.....:( στεναχωριέμαι να πώ την αλήθεια πολύ, αλλά δεν πάει άλλο, έχει αρχίσει να ψεκάζει και όπως μου είπε η Ισμήνη αν τον αφήσω δεν θα γλυτώσω την γατοπλημμύρα.....εεεε, δεν λέει άλλο!!!!!!
δουλειά δεν κατέβηκα....το καλό της υπόθεσης!!!!!;)

Λες να θελει να τα παει με της "φιλεναδας" της για συμπαρασταση?
Ε, δύο μωρομάνες....έχουν πολλά να "πούνε"...!!!!!:lol: :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back