Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα σε ολους!!:)
θα προσπαθησω οτι μου ειπες θαναση, ελπιζω να καταφερω κατι
(το τσιμπουρι μαλλον ψωφιο ειναι οπως το ''κοβω'')
σημερα εμεις θα παμε βολτα θεσ/νικη με την σκυλιτσα μου!! δεν το εχουμε ξανακανει και ειμαι πολυ χαρουμενη:up:
επεισης αποφασιστηκε επειτελους να παμε τριημερη:up: :up:
μετα κοπον παρακαλιων και βασανων:/:
την παρασκευη φευγουμε για βολο-πηλιο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημεραααααααα γρηγορα ενα καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Παιδιά άντρας Αθήνα,εγώ και ο γάτος σπίτι. :lol:
Κατερινάκι περαστικά:inlove:
Φρόσω καφέ καλό έχει και εδώ: https://spiti.pblogs.gr/,
σου συνιστώ να τον δοκιμάσεις.:rolleyes:
Καλά να περάσετε:)

καλημερα! ωραιος καιρος για καφεδακι και για βολτα!!!
ο φρουνακης μου εχει στησει καρτερι στα πουλακια!!!:lol:

καλημερα!!!υπεροχη μερα αλλα με τα ψωνια χθες μου εμειναν πισω οι δουλειες και βαριεμαι φρικτα!!!καλα να περασουν οσες βγουν!

Γεια σας...
Επιτελους σπιτι, μετα απο τοοοσες γιορτες των "γιωργιδων".
Οσοι και οσες γιορταζετε ή εχετε καποιους που να γιορταζουν, να τους χαιρεστε και να σας χαιρονται!

Εχω μια απορια...Το κολαρο της σαρδελας(εντονο ροζ, φαινεται στις φωτογραφιες στην gallery), ξεβαψε(μαλλον το βουτηξε ενω επινε νερο), και γυρω απο το λαιμο της, κυριως απο κατω βαφτηκαν οι τριχες ροζ...Μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα?:hmm:
Της εβγαλα το λουρι μεχρι να "ξεβαψει".

Εδω φαινεται το χρωμα του.

Την καλησπερα μου .
sardela δεν νομιζω να εχει προβλημα
Παει και η Κυριακη Μελαγχολω παντα βραδυ Κυριακης

καλημερα!:) :happy:

καλημέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....
προσπαθώ να ξυπνήσω......:(

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Χρόνισ πολλά στους Γιώργηδες και στις Γεωργίες:)

Καλημέρα σε όλους! Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορταζουν!!!

Καλημερούδια!!! Χρόνια Πολλά σε Γιώργους κ Γιωργίες...
Έχει super μέρα έξω... και γω κλείσμένη στο γραφείο... :(

Την καλημερα μου και τα χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν
Νερινα ευχαριστω που θεωρεις τον καφε μου καλο .
Παιδια σχολειο ,δουλειες , και τα σχετικα, Περσης τρεχει πανω κατω και τα χει βαλει με τις καινουργιες κουρτινες . Αλλα αυτες αντιστεκονται ακομα ευτυχως!

Καλημερα! Τωρα τελειωσα με το διάβασμα των μηνυμάτων που ειχαν μαζευτει απο την Παρασκευή! Χρονια πολλα σε οσες κι οσους γιορτάζουν!

καλημερα και χρονια πολλα στον Γιωργο και στη Γιωργια!!!:up:
εγω δυστυχως σημερα θα σας αποχαιρετησω για 3 μερες!!! παω ταξιδι για δουλεια και γυριζω πεμπτη βραδυ...:( .και πολυ δουλεια νυχτα μερα θα γυρισω ξερη!!!:/: πολυ θα μου λεψει η παρεα... ασε που θα εχω και πολλα μηνυματα να διαβασω οταν γυρισω..:P .
αντε παω να ετοιμασω τα πραγματα μου..
φιλακια.:)

καλημερα!χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!μαλλον αρχιζω εξετασεις την αλλη τεταρτη ενω θα αρχιζαμε στις 15:mad: :mad: εχω φρικαρει!!!παω να πεσω με τα μουτρα στο ποινικο:cry:

γεια σας ευχαριστω για τις ευχες :) :) :) :) ....εχει υπεροχες ημερες εδω εχθες πηγα στο πετ σοπ και πηρα του οδυσσεα μου κατι τρελλιαρικα μπολακια κεφαλι γατας εχει και αυτια σημερα που του εβαλα φαγητο μεσα μεχρι να πλησιασει ειδα και επαθα τα φοβηθηκε :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:) :) :) Να έχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα.Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθές.
Νερίνα σε παρακαλώ πολύ να μην μας ξαναστείλετε ίωση,τα παιδιά πρέπει να διαβάσουν:lol: :lol: :lol: (στο τέλος θα αρχίσω να πετάω εγώ τα βιβλία τους).
Εχουμε τσάμπα θέατρο εδώ,να δείτε το Πρίγκιπα να κάνει τον ψόφιο για να το γλείψει ο Όμορφος είναι όλα τα λεφτά.:) :) :)

καλημερα και απο 'μενα.:) να εχετε μια τελεια μερα!!
επεισης και εγω θα σας αποχαιρετησω για το παασκευοσαββατοκυριακο, θα παω τριημερη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back