popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 08:49 Η popi έγραψε: #3.921 24-04-07 08:49 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα και απο 'μενα. να εχετε μια τελεια μερα!! επεισης και εγω θα σας αποχαιρετησω για το παασκευοσαββατοκυριακο, θα παω τριημερη!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και'γω μια τριήμερη,αν και με πενταήμερη συμβιβάζομαι Εμένα δεν με παίρνουν μαζί:cry: :cry: :cry: Έχω 10 χρόνια να πάω διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η Κατερίνα έγραψε: #3.922 24-04-07 09:16 Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:25 Η rotonda έγραψε: #3.923 24-04-07 09:25 Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:35 Ο Vana Balafa: #3.924 24-04-07 09:35 Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #3.925 24-04-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα και απο 'μενα. να εχετε μια τελεια μερα!! επεισης και εγω θα σας αποχαιρετησω για το παασκευοσαββατοκυριακο, θα παω τριημερη!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και'γω μια τριήμερη,αν και με πενταήμερη συμβιβάζομαι Εμένα δεν με παίρνουν μαζί:cry: :cry: :cry: Έχω 10 χρόνια να πάω διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η Κατερίνα έγραψε: #3.922 24-04-07 09:16 Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:25 Η rotonda έγραψε: #3.923 24-04-07 09:25 Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:35 Ο Vana Balafa: #3.924 24-04-07 09:35 Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #3.925 24-04-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:25 Η rotonda έγραψε: #3.923 24-04-07 09:25 Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:35 Ο Vana Balafa: #3.924 24-04-07 09:35 Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #3.925 24-04-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 09:35 Ο Vana Balafa: #3.924 24-04-07 09:35 Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #3.925 24-04-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #3.925 24-04-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα σας! Τι μέρα είναι αυτή εξω? Μέρα για καφέ και βόλτα, αλλά δυστυχώς είμαστε στη δουλειά . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Ναι, όντως, είμαστε στη δουλειά "με τα κεφάλια μέσα". Τις τελευταίες μέρες χτυπάω κάτι 12ωρα ανελέητα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα, ποιός ανακάλυψε αυτή την "δουλειά" ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!!!! Τι μέρα? Θεική!!!!!!!!!! και εδώ, τα κεφάλια μέσα..!!! Πλάκα μου κάνουν, νομίζω ότι δουλεύω στο δημόσιο μου φαίνεται!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Μου θυμίσατε το Big Rock Candy Mountain πρωί πρωί... Where they hung the jerk that invented work! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:05 Η popi έγραψε: #3.926 24-04-07 10:05 Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η aspasiapef: #3.927 24-04-07 10:18 Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα σήμερα. Περιμένω πως και πως να φτάσει η αυριανή μέρα να φύγω. Πάω Λονδίνο ταξίδι αστραπή στα εγκαίνια του καταστήματος της φίλης μου που ζει εκεί. Είναι η ίδια που μας είχε καλέσει Χριστούγεννα Σαουδική Αραβία. Τετάρτη βράδυ φεύγουμε, Πέμπτη απόγευμα είναι τα εγκαίνια, Παρασκευή γυρνάμε. Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αυτή κα αν λέγετε διαστροφή,εγώ χαίρομαι που από Δευτέρα πιάνω δουλεία θα βρίσκομαι πάλι με μωρουδέλια Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η Ismini έγραψε: #3.928 24-04-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άδεια δεν έχω ζητήσει, αλλά θα χτυπήσω μια αναρρωτική. Click για ανάπτυξη... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 10:33 Η popi έγραψε: #3.929 24-04-07 10:33 Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν το βρίσκω καθόλου διαστοφή. Μακάρι να δούλευα κι εγώ με μωράκια!!!... Σου φτιάχνουν την διάθεση. Όχι με τα μουλάρια που δουλεύω... Και δε μου φταίνε και τίποτα τα καημένα τα μουλαράκια για να τα βρίζω....[/quote] Ασπασία μου για μένα αυτό είναι ευτηχία να κάνω την δουλεία που αγαπώ.Το έγραψα και στο Προξενιό,ο πανθηράκος που βάφτισα μου έφερε μια δουλειά που είχα κάνει αίτηση πέρσι το Μάη. Και έχεις δίκαιο να λες πως δεν φταίνε τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:11 Η nefeli έγραψε: #3.930 24-04-07 11:11 καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!καλο κουραγιο σε οσες δουλευουν εντος και εκτος σπιτιου!ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!σπουδαζει μια ξαδερφη του καλου μου εκει και λεμε να την ξαναεπισκεφτουμε φετος το καλοκαιρι!αν και δεν θα εχεις πολυ χρονο περνα απο τα hamleys(oxford st )ειναι αυτα τα ταιραστια παιχνιδαδικα.θα βρεις ωραια πραγματα για τα ανηψια σου.η αδερφη μου ειχε ξετρελαθει με αυτα που της φεραμε.επισης κορυφη ειναι η βολτα στο camden και καπως περα απο τα κλασσικα!καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 11:38 Η aspasiapef: #3.931 24-04-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefeli: ασπασια ζηλευω που πας λονδινο!ειναι απο τις αγαπημενες πολεις!..............καλα να περασεις!!!περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις Click για ανάπτυξη... Έχω πάει αρκετές φορές Λονδίνο. Μένουν εκεί τα ξαδέλφια της μητέρας μου, η οποία είναι Αγγλοκύπρια. Τρελλένομαι γι'αυτή την πόλη! Θα μπορούσα κάλλιστα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κάποια εποχή. Μάλιστα η Enam μου έχει ζητήσει να πάω να δουλέψω μαζί της. Τρομερή δουλειά, καταπληκτικός μισθός, αλλά εδώ δεν πήγα να σπουδάσω Αγγλία όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου, να πάω τώρα... Που θ'αφήσω την μαμά μου, τ'ανήψια μου, τους φίλους μου... Αφήστε που ο άνδρας μου αν του πω να φύγουμε, θα με βρίζει και με το δίκιο του! Τον έβαλα να γυρίζει από τη Γερμανία που ζούσε από 18 χρονών και είχε στρωμένη δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δεν άντεχα να ζήσω εκτός Ελλάδας... Εγώ Νεφέλη κάτι παθαίνω στα Harrods. Μπαίνω πρωί και βγαίνω βράδυ κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:12 Η Psistiri έγραψε: #3.932 24-04-07 12:12 Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 12:19 Η rotonda έγραψε: #3.933 24-04-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλημέραααα!!! Δηλαδή καλό μεσημέρι.. Εφτιαξα χαρτί αδείας για Παρασκευή και Δευτέρα να το κάνω πενταήμερο μαζί με την Πρωτομαγιά.. χεχε... Βέβαια το χαρτι το εφτιαξα αλλά δεν το έχω πάει ακόμη στον διευθυντή μου... Λέτε να με βάλει να το φάω...??? Click για ανάπτυξη... Μπα, αποκλείεται... Θα έχει κι αυτός στο νου του να την "κοπανήσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η χριστινα έγραψε: #3.934 24-04-07 18:32 Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλησπέρα κι από εμενα!!!!! Παιδια τόσα μηνύματα, αρχίζω και πελαγώνω....... κατερινα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα πλέον (αλλά μη το πεις στο φίλο σου!!!) Ασπασία να περάσεις καλα στο Λονδίνο!!!! Να σκεφτω τι θέλω..... Πόπι, σιδεροκέφαλη!!!!! Ολα να πάνε καλα!!! Εγω εδω, μάθημα. Τα πιτσιρίκια τα εχει πιάσει η άνοξη και λέω να προσλάβω θηριοδαμαστή...... (Δεν έχουν άδικο τα καημενα!!!) Από το δρομολόγιο στην ηγουμενίτσα προσπαθώ να συνέλθω...... Ζεστη και στροφές απί 6 ωρες και μετα επιστροφή τα ίδια!!! Αντε να φτιαξουνε την Ιόνια Οδό γιατι όποτε πάω Ηπειρο αναστενάζω (και ειναι τόσο όμορφα!!!) Αυριο λεω να κατεβασω κανενα καλοκαιρινό. Φρίκη!!! Πάλι αρσιβαρίστας θα το παίξω και σκάλα δεν μου πήρανε Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!! Ο γιαννης εχει σκάσει. Εω αντέχω, αλλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #3.935 24-04-07 18:47 Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά είστε σοβαρές; Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και 256 τα μηνύματα; Και μεσολάβησε και Κυριακή. Συνοπτικά. Καλό σας βράδυ πια. Παιδί δύο καλά, παιδί ένα άρρωστο πια, εγώ ψηλοβήχω ακόμα, άντρας δουλεύει, ο γάτος παίρνει δυνάμεις για να βγάλει τη νύχτα, οι χελώνες μεγαλώνουν και θεριεύουν. Κατερινιώ περαστικά και φρόντισε να αναρρώνεις με αργούς και βασανιστικούς για τους άλλους ρυθμούς. Χριστίνα χαίρομαι που κρέμασες τις κουρτίνες επιτέλους και προχωράς και στο μάζεμα χειμωνιάτικων. Είμαι περήφανη γιά σένα. Η δεν τις κρέμασες τις κουρτίνες; Πόπη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Καλά ο πρίγκηπας αγγίζει την τελειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #3.936 24-04-07 18:49 Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις κρέμασα, τις κρέμασα!!!! Αλλά μετρησα λάθος μάλλον και είναι λίγο κοντές. Κι τώρα βαριέμαι να τις κατεβάσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 20:53 Η giota έγραψε: #3.937 24-04-07 20:53 Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα κι απο μενα Χριστινα σημασια εχει οτι τις κρεμασες Αστες μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:05 Η popi έγραψε: #3.938 25-04-07 07:05 Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια πολύ καλή μέρα σε όλους σας.:kiss: :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:29 Η μελινάκι έγραψε: #3.939 25-04-07 07:29 καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα σε ολα τα μελη και γατομελη της παρεας μας!!! αυριο ετοιμαζω βαλιτσες για τριημερη και ειμαι πολυ χαρουμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #3.940 25-04-07 09:45 Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Χθες μπήκα στο mycat όταν γύρισα απ'το γραφείο και το ξέχασα ανοιχτό μέχρι τις 12:30 το βράδυ χωρίς να δω ούτε ένα μήνυμα! Δεν πρόλαβα γιατί μέχρι τις 02:00 μάζευα πράγματα κι έκανα ρεκτιφιέ (νύχια, μαλλιά κλπ.). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω ξεχάσει 1-2 πράγματα και αναρρωτιέμαι, αν το πω στον Κώστα θα τα βρει να τα βάλει στη βαλίτσα, ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω? Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.