Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευτυχώς που είναι Παρασκευή και ακολουθεί και Πρωτομαγιά! Σήμερα κουράστηκα πολύ χωρίς λόγο! Ξύπνησα από τις 5 λόγω λαϊκής (είναι κάτω από το σπίτι μου) και μετά πήγα στη σχολή για μάθημα και έλειπε ο καθηγητής!!!! Ε σπάσανε τα νεύρα μου και τελικά γύρισα σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό μεσημέρι κ απο μενα, ειμαι σπιτάκι, εχω άδεια σήμερα και Δευτέρα, καλά να περάσετε το σκ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!παει και η παρασκευη!καλο σαββατοκυριακο σε ολους/ες οτι και αν κανετε:)

Αχ τι τυχερή που είσαι μελινάκι... Στο σχολείο μου πάνε τριήμερη τα παιδιά της τρίτης στην Καλαμάτα. Μακάρι να μπορούσα να παώ κι εγώ...:(

Καλησπέρα κι από εμενα!!! Η παρασκευη μου πέφτει δύσκολη, αλλά ευτυχώς ακολουθεί Ξεκούραστο Σ/Κ.Να περασετε καλα όλοι
Κι εγω δεν ειχα δει μαύρο γατακι με ασπρα μουστάκια!!!
:) :) :)
Πανεμορφο!!!!

καλησπερααααα παει και αυτη η εβδομαδα καλο σ/κ να περασετε πολυ ομορφα :cool: ......ευχαριστω χριστινα :)

Γεια σας! Μαριέλ συγχαρητήρια!!!! Εμάς βγήκε επιτέλους το πρόγραμμα της εξεταστικής και δίνω το τελευταίο μου μάθημα στις 21-5. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να το περάσω πάση θυσία! Με τη διπλωματική να δω τι θα κάνω! Ουφ, θα με πεθάνει αυτή η σχολή. Αυτή η βδομάδα ήταν τρελή, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε. Έτρεχα συνέχεια. Αύριο φεύγουμε οικογενειακώς για το χωριό στην πελοπόννησο, ο Σάκης δεν το έχει καταλάβει ακόμα και κοιμάται ήρεμος. Αύριο που θα δει το κλουβί του θα πάθει σοκ!

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε όλες οι ταξιδεύουσες!

Γεια σας,
επιτελους γυρισα σπιτι...

Αντε να δουμε ποτε θα βγει και το δικο μας προγραμμα για να κανονισω διακοπες...
Ολα τελευταια στιγμη ανακοινωνονται στην σχολη μου!:mad:

ax διακοπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ονειρο μακρινο

Καλημέρα σε όλη την γατοπαρέα μας :) Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε (εγώ και η μαυρούλα)πως θα το σκάσουμε για λίγο από την παρέα , λόγω υποχρεώσεων (ευχάριστων) , οπότε δεν θα μπορούμε να σας παρακολουθούμε καθημερινά.Μπορεί να μπαίνουμε που και που στα πεταχτά , αλλά ευχόμαστε σε όλους να περνάτε καλά εσείς και τα γατόνια σας , και αν χρειαστείτε κάτι άμεσα μπορείτε να επικοινωνήτε στο sofiagal@hol.gr. :) Πολλά φιλιά σε όλους:inlove:

:) :) πολυ καλα να περασετε

Βρε παιδιά, δυό μέρες έλειψα, δυόμιση για την ακρίβεια και δεν βάλατε γλώσσα μέσα! Βρήκα 495 μηνύματα!!! Τι να πρωτοδιαβάσω???!!!:blink: :blink: :blink:
Ψιλοταλαιπωρηθήκαμε στην επιστροφή από Λονδίνο λόγω καθυστέρησης της Ολυμπιακής και φτάσαμε 5 το πρωί Αθήνα στο Ελ.Βενιζέλος με αποτέλεσμα να κοιμηθώ στις 6:30 το πρωί να ξυπνήσω στις 10 και να είμαι όλη μέρα φυτό, αλλά κατά τ'αλλα καλά. Θα σας πω λεπτομέρειες για το ταξίδι αύριο γιατί τώρα δε βλέπω την τύφλα μου, πόσο μάλλον να γράψω...:/:

https://www.petfighter.com/1/
για ριξτε ενα βλεφαρο κ εδω να γελασετε λιγο

https://www.petfighter.com/1/
για ριξτε ενα βλεφαρο κ εδω να γελασετε λιγο

:lol: :lol: :lol: υπαρχει και ενα αλλο που εχω βαλει και το φρουνακι μου:

https://kittenwar.com/

εδω λεει πως τα εχει παει!!!

https://kittenwar.com/kittens/63906/

Ασπασακι καλως ηρθες!:)

Ασπασία μου welcome back! Κι εγώ έλειψα για 2 μέρες εκδρομή με τους προσκόπους αλλά εγώ είχα μόνο 260 μην.:blink: Πώς γίνεται αυτό τώρα;;;:hmm: Τί άλλα νέα παιδιά; Έχασα πολλά επεισόδια βλέπω... Και μάλλον άσχημη μου φαίνεται η κατάσταση... Στην εκδρομή εκεί που παίζαμε τοξοβολία σε ένα μικρό δασάκι βρήκα μια γάτα φαγωμένη, χωρίς μάτια, νεκρή...σε πολύ πολύ άσχημη κατάσταση... Αναρωτιέμαι, αν στη θέση της ήταν ένα μωρό (ανθρώπινο) θα το άφηναν έτσι να σαπίσει; Βλέπω ότι εδώ έγιναν παρόμοιες καταστάσεις κ επίσης βλέπω πολούς αποχαιρετισμούς... Γιατί;;;

Αχ τι πάθαμε σήμερα!!!!
Ακουσα κάτι φωνές το πρωι που κοιμόμουν και έντονα χτυπήματα στο κουδούνι.Ξυπνάω και μόλις ανοίγω την πόρτα από το δωμάτιο βλέπω όλο το σπίτι γεμάτο καπνούς!:blink:Δεν έβλεπα τίποτα( δε φορούσα και γυαλιά):blink: παρα μόνο ένα άσπρο πυκνό σύννεφο!!Αρχισα να ψάχνω τη μαμά μου αλλά δεν ήταν σπίτι.Νόμιζα πως είχαμε διαρροή από το αέριο και είχαμε πάρει φωτιά.Ανέπνεα και έβηχα μαζί ενώ έψαχνα τον Bobo μου.
Ξαφνικά βλέπω 2 άτομα να μπαίνουν από το μπαλκόνι της κουζίνας και τη μάνα μου να μπάινει κανονικά από την πόρτα λέγοντας 'που μπήκα?'
Ειχε βάλει το μάτι της κουζίνας στο δυνατό καταλάθος και πήγε στο σπίτι του αδερφού μου δίπλα ακριβώς..
Εγώ να τρέχω από εδώ να τρέχω από εκεί να ψάχνω τον γάτο, να τον παίρνω αγκαλιά αλλά να μη ξέρω που να πάω!Αν πήγαινα έξω θα έφευγε , αν ανέβαινα προς τα πάνω θα πνιγόμασταν από τους καπνούς:sick::sick:..
Τελικά κατέβηκα τις σκάλες και τον έβαλα κάτω από την μπλούζα μου.
Στο μεταξύ ήρθαν 2 πυροσβεστικά και 1 ασθενοφόρο αλλά την προλάβαμε την κατσαρόλα πριν πιάσει και φωτιά..
Με πιάσαν στον ύπνο κανονικά!
Ολο το σπίτι μυρίζει κάρβουνο...:mpliaks::mpliaks:

Ασπασία καλώς ήρθες πίσω! Περιμένουμε να μας πεις πως πέρασες!

Βρε lady, τι 'ταν αυτ'ο? Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα!!!

πω πω λαιδη!!! παλι καλα προλαβατε!!!!! τι πανικος!!

:lol: :lol: :lol: υπαρχει και ενα αλλο που εχω βαλει και το φρουνακι μου:

https://kittenwar.com/

εδω λεει πως τα εχει παει!!!

https://kittenwar.com/kittens/63906/
Φοβερό αυτό το σαιτ. Θα βάλω κι εγώ τα δικά μου!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back