Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασια,καλως ηρθες:up: !!

Lady,παλι καλα που προλαβατε!!!!!!

στο Kittenwar υπαρχουν απιστευτες φωτο!εχω βαλει κι εγω την Τσικι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι πάθαμε σήμερα!!!!
Ακουσα κάτι φωνές το πρωι που κοιμόμουν και έντονα χτυπήματα στο κουδούνι.Ξυπνάω και μόλις ανοίγω την πόρτα από το δωμάτιο βλέπω όλο το σπίτι γεμάτο καπνούς!:blink:Δεν έβλεπα τίποτα( δε φορούσα και γυαλιά):blink: παρα μόνο ένα άσπρο πυκνό σύννεφο!!Αρχισα να ψάχνω τη μαμά μου αλλά δεν ήταν σπίτι.Νόμιζα πως είχαμε διαρροή από το αέριο και είχαμε πάρει φωτιά.Ανέπνεα και έβηχα μαζί ενώ έψαχνα τον Bobo μου.
Ξαφνικά βλέπω 2 άτομα να μπαίνουν από το μπαλκόνι της κουζίνας και τη μάνα μου να μπάινει κανονικά από την πόρτα λέγοντας 'που μπήκα?'
Ειχε βάλει το μάτι της κουζίνας στο δυνατό καταλάθος και πήγε στο σπίτι του αδερφού μου δίπλα ακριβώς..
Εγώ να τρέχω από εδώ να τρέχω από εκεί να ψάχνω τον γάτο, να τον παίρνω αγκαλιά αλλά να μη ξέρω που να πάω!Αν πήγαινα έξω θα έφευγε , αν ανέβαινα προς τα πάνω θα πνιγόμασταν από τους καπνούς:sick::sick:..
Τελικά κατέβηκα τις σκάλες και τον έβαλα κάτω από την μπλούζα μου.
Στο μεταξύ ήρθαν 2 πυροσβεστικά και 1 ασθενοφόρο αλλά την προλάβαμε την κατσαρόλα πριν πιάσει και φωτιά..
Με πιάσαν στον ύπνο κανονικά!
Ολο το σπίτι μυρίζει κάρβουνο...:mpliaks::mpliaks:
Άσε το'χω πάθει και'γω αυτό. Γύρισα από την δουλειά και βρήκα το σπίτι(στο προηγούμενο που έμενα, δεν είχα γάτες τότε) μες τους λευκούς καπνούς. Η μάνα μου είχε κλείσει την πόρτα και κοιμόταν. Χαμπάρι δεν είχε πάρει. Τι είχε γίνει... Αποφάσισε η κυρία 2 η ώρα το βράδυ να φτιάξει πατσά:mad: , και την πήρε ο ύπνος:down: . Έτρεξα γρήγορα στην κουζίνα, έβγαλα την κατσαρόλα από το μάτι( με το ζόρι όλα αυτά γιατί δεν έβλεπα την τύφλα μου!) έσβησα το μάτι και την έβαλα στο νεροχύτη και άφησα ανοιχτή την βρύση. Τότε ήταν που γέμισε περισσότερους καπνούς το σπίτι. Άνοιξα πόρτες, παράθυρα να φύγει η καπνίλα και βγήκα έξω στο μπαλκόνι ουρλιάζοντας στην μάνα μου που εντωμεταξύ από τις φωνές μου είχε ξυπνήσει. Μας άκουσε(εμένα δηλαδή) όλη η πολυκατοικία 3 το βράδυ:happy: :redface: !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα καλημερα!!:) χτες γυρισα απο την τριημερη δεν περασα και πολυ καλα:( :hmm: :/:

Καλημέρα σας παιδιά. Η μέρα σήμερα υπαγορεύει κατέβασμα καλοκαιρινών, το κατέβασμά μου μέσα. Ναι έχω τα κέφια μου, αυτό είναι προφανές.....:mad:
Καλή σας βδομάδα :)

Καλημέρα!
Ασπασία καλως όρισες!
Lady τι πανικός κι αυτός...Φωτιές και σεισμοί με φοβίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Κατά τα άλλα χαίρομαι γιατί αυριο η εβδομάδα κοβεται με την Πρωτομαγιά!:up:

Καλημερα σε ολους!! Επιτελους εφτιαξα τη βλαμμενη τη adsl μου!! ναι ναι ναι!!! τελικα δεν ειναι και τοσο καφροι στον οτε, αμεσως το φτιαξανε :rolleyes:
Ημουν αρρωστη απο Παρασκευη, αλλα δεν πειραζει γιατι σημερα τη γλυτωσα τη δουλεια κ αυριο πρωτομαγια μια χαρα μου ηρθε..και μετα τεταρτη...μιση βδομαδα χιχιχιχ :up: :up: :up:

Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή που μεσημέριασε! Γύρισα στο γραφείο και βρήκα ένα σωρό δουλειά συν τις πληρωμές του μήνα που πρέπει να κάνω κι έχω πείξει!!! Χθες δεν πρόλαβα να μπω καθόλου γιατί ξεκίνησα να κάνω ντουλάπες (Νερίνα σε πρόλαβα!!!;) ) και το μόνο που κατάφερα είναι να κάνω του Κώστα που είναι και τα πιο εύκολα. Θέλω άλλες 2 μέρες να κάνω τα δικά μου....:( Τελικά έχουν μαζευτεί τόσα πολλά μηνύματα που θα πρέπει 2 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ ν'ασχολούμαι μόνο με την ανάγνωσή τους...:confused: :confused: :blink: :(
Σας χρωστάω εντυπώσεις από το ταξίδι στο Λονδίνο και φωτογραφίες, αλλά τώρα δεν προλαβαίνω! Ίσως αύριο...:hmm:
Lady το έχω πάθει με λάδι που είχα ξεχάσει στην κουζίνα και είχα πιάσει το τηλέφωνο, όταν ο άνδρας μου έμενε Γερμανία. Πήρε φωτιά η κατσαρόλα και αντί να την καπακώσω η ηλίθια και να την κατεβάσω από το μάτι έριξα νερό!:down: Δεν θέλετε να ξέρετε τι έγινε!!!....

Πήρε φωτιά η κατσαρόλα και αντί να την καπακώσω η ηλίθια και να την κατεβάσω από το μάτι έριξα νερό!:down: Δεν θέλετε να ξέρετε τι έγινε!!!....

ελπιζω εσυ να μην επαθες τιποτα, ε?? :(

ελπιζω εσυ να μην επαθες τιποτα, ε?? :(
Όχι, αλλά γέμισε το σπίτι μαύρους καπνούς, πνίγηκα στο βήχα και στραβώθηκα γιατί τα μάτια μου άρχισαν να τρέχουν και να τσούζουν και όπως ήμουν με την κατσαρόλα, έτρεξα στα τυφλά στην βεράντα και ακούμπησα την κατσαρόλα στο τραπέζι που το πάνω μέρος του είναι γυαλί. Το γυαλί φυσικά έσπασε (:mad: :mad: :mad: ) γιατί είμαι τόσο ηλίθια που δεν σκέφτηκα ότι η κατσαρόλα ήταν καυτή και μετά εκτός από καινούργια κατσαρόλα και κολλύρια για τα μάτια, πλήρωσα και κάπου 120 ευρώ στον τζαμά γιατί το γυαλί ήταν χοντρό οβάλ και μπιζουτέ και στοίχιζε κάτι τις παραπάνω! Έκτοτε έβαλα μυαλό και προσέχω λίγο παραπάνω όταν μαγειρεύω...:/:

Αφου δεν επαθες εσυ τιποτα δεν πειραζει.οτι διορθωνεται με λεφτα να μην το φοβασαι, ετσι μου εμαθε ο πατερας μου και νομιζω πως εχει δικιο ;)

Αχ παιδια εγω εχω καιρο να ειμαι τοσο χαρουμενη, χαιρομαι παρα πολυ που η χουχουδιτσα και η πετουλιτα ( ιδιως για την πετρουλα που ειναι τοσο ναζιαρογατο και κανενας δεν καταλαβαινε τι χάρες εχει) βρισκουν καθως φαινεται σπιτια παρα το οτι δεν ειναι μικρα γατακια :) μακαρι να παν ολα καλα και τη κυριακη να σας γνωρισω απο κοντα και να βοηθησω τους νεους ιδιοκτητες με τις γατουλες:)

Βρε Γιασμίν, τί εννοείς: μακαρι να παν ολα καλα και τη κυριακη να σας γνωρισω απο κοντα και να βοηθησω τους νεους ιδιοκτητες με τις γατουλες;;;;;;:confused: :confused:

Βρε Γιασμίν, τί εννοείς: μακαρι να παν ολα καλα και τη κυριακη να σας γνωρισω απο κοντα και να βοηθησω τους νεους ιδιοκτητες με τις γατουλες;;;;;;:confused: :confused:
Φένια διάβασε εδώ για την Κυριακή.

Ααααααα.... ΤΗΑΝΚS!

γεια σας γατοφιλοι μου εδω ειναι πρωι και πινω καφεδακι και διαβαζω τα νεα σας :P ασπασια καλως ηρθες ...λαιδυ ευτυχως που ξυπνησες...και εγω με τις φωτιες τα παω καλα....μια φορα που καθαριζα τη κουζινα μου η οποια ειναι με γκαζι ειχα βαλει πανω στα ματια εφημεριδες και οπως καθαριζα τα πλακακια ακουμπουσα στα :hmm: πως τα λενε αυτα που γυριζεις να αναψεις το ματι :hmm: ;;;αλλα οταν τα γυριζεις αναβει και η φωτια χωρις σπιρτο ...και αναβουν παιρνουν φωτια οι εφημεριδες και εγινε το ελα να δεις ευτυχως μου εκοψε και πηρα το τηλεφωνο της βρυσης και την εσβησα :blink: :blink: :blink: μετα ειχα να καθαρισω και τη κουζινα και τα νερα :/:

γεια σας γατοφιλοι μου εδω ειναι πρωι και πινω καφεδακι και διαβαζω τα νεα σας :P ασπασια καλως ηρθες ...λαιδυ ευτυχως που ξυπνησες...και εγω με τις φωτιες τα παω καλα....μια φορα που καθαριζα τη κουζινα μου η οποια ειναι με γκαζι ειχα βαλει πανω στα ματια εφημεριδες και οπως καθαριζα τα πλακακια ακουμπουσα στα :hmm: πως τα λενε αυτα που γυριζεις να αναψεις το ματι :hmm: ;;;αλλα οταν τα γυριζεις αναβει και η φωτια χωρις σπιρτο ...και αναβουν παιρνουν φωτια οι εφημεριδες και εγινε το ελα να δεις ευτυχως μου εκοψε και πηρα το τηλεφωνο της βρυσης και την εσβησα :blink: :blink: :blink: μετα ειχα να καθαρισω και τη κουζινα και τα νερα :/:

καλημερα τοτε!!!! τι καιρο εχει εκει????

:) :) :) καλος ειναι σημερα φυσαει παρα πολυ ....δεν εχει τη ζεστη που εχει στην Ελλαδα

:) :) :) καλος ειναι σημερα φυσαει παρα πολυ ....δεν εχει τη ζεστη που εχει στην Ελλαδα

δεν σου λειπει καθολου η Ελλαδα?? :) θα ερθεις καθολου κατα εδω??

Καλησπέρα σε όλους!!!!
Ασπασία welcome back my dear!!!
Τα καλοκαιρινα τα δικά μας λέω τη Τετάρτη να τα κατεβάσω... Αφου πάρω σκάλα.
Lady ευτυχως ξύπνησες!!! Εγώ μία φορά τη πάτησα αλλά ευτυχως τη σβήσαμε αμεσως (εψηνα σουβλάκια) Κι εγω τότε έμαθα πως δεν ριχνουμε νερο απότομα (ημουν με μια φίλη). Την επόμενη μερα πήρα πυροσβεστηρα που εχω μόνιμα στη κουζίνα......
:redface: :redface: :redface:
Πάντως κι εγω φοβάμαι πολύ και προσεχω υπερβολικα. Αλλά οταν λειπω εχω απίστευτο άγχος καθως τα παιδια σπίτι και μαγειρευουν και καπνίζουν. Και δεν ειναι τοσο υστερικοι όσο εγω. Δεν θελει πολύ. Λιγο να αφαιρεθει κανεις...... Και δεν νομιζω να τρεξουν να σωσουν τα γατακια..... Μακρυα απ' 'ολους

:) :) :) Καλησπέρα σε όλους,για μένα ήταν υπέροχη γιατί γυρισα στη δουλεία που αγαπώ.Παιδιά καλά,λίγο τρελαμένα,αχ και να άκουγαν.:( Γατιά ακόμα καλύτερα,αλλά χώρια και προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες:lol: Τελικά τώρα σας καταλαβαίνω που λέγατε ότι οι γάτες σας μιλάνε,ο Όμορφος είναι μεγάλη κουτσομπόλα και καρφί,με το που μπήκα στο σπίτι άρχισε να μου νιαουρίζει και να μου δείχνει κάτι τα οποία ήταν κακάκια του Πρίγκιπα.
Lady ευτυχώς που όλα πήγαν καλά,δεν παίζουμε με την φωτιά.Όσοι γύρισαν από ταξιδάκι καλώς ήρθατε(νομίζω Ασπασία και το μελινάκι)
Πολλά:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: σε όλους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back