giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpompos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
mpompos
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
)!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιάου η κοσμοτε εχει προσφορα σσε δυο χρηστες κοσμοκαρτας whats up δίνει 600 λεπτα δωρεαν ομιλίας με καθε ανανεωση καρτας και η Τιμ εχει 500 λαπτα δωρεαν καθε μηνα σε οσους εχου free to go. Αν παρετε τη γουατς απ θα μιλατε δωρεαν για ωρες...
Ismini
Διάσημο μέλος
Οπως ειναι φυσικο, επειδη πια μου εγινε συνηθεια, μπηκα και στο mycat...Φοβερη ζέστη πάντως...Πως θα αντεξουμε Ιούλιο, Αυγουστο αναρωτιέμαι...
Μήπως αυτα τα λογοτυπα Φρόσω να τυπωθούν σε μαγιό?
Η επόμενη συνάντηση μελων θα μπορούσε να ειναι σε παραλία!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ιδέες............Καλημέρα κι απο μενα. Σημερα πηρα δουλεια στο σπιτι...![]()
Οπως ειναι φυσικο, επειδη πια μου εγινε συνηθεια, μπηκα και στο mycat...Φοβερη ζέστη πάντως...Πως θα αντεξουμε Ιούλιο, Αυγουστο αναρωτιέμαι...
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
μμμμμμμμμ μαγιοοοο δεν ειναι κακη ιδεα αλλα αμα με δειτε με μαγιο θα θελετε να ανοιξει η γη να σας καταπιειΚαλημέρα κι απο μενα. Σημερα πηρα δουλεια στο σπιτι...![]()
Χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες, εγω ηδη χρυσωσα το ανθοπωλειο γιατι πηρα λουλουδια και για την μαμα μου, αλλα και για τις γιαγιαδες μου!!!

anabou
Διάσημο μέλος
! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρονια πολλα στις μανουλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα.Τι πάθαμε σήμερα μπήκα το πρωί δεν είπα καλημέρα.Τώρα βλέπω ότι είναι και η γιορτή της Μητέρας
Δεν το ξέχασα εγώ μόνο τα ξέχασαν και τα παιδιά μου!!!!!!!!!Μήπως πρέπει να ανησυχώ;
Ακόμα και τα γατόνια μου;;;;;;;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
mimikaki
Διάσημο μέλος
το ειχα ξεχασει εντελως!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
μμμμμμμμμ μαγιοοοο δεν ειναι κακη ιδεα αλλα αμα με δειτε με μαγιο θα θελετε να ανοιξει η γη να σας καταπιει

ποπι μην ανησυχεις... σκεψου μονο οτι εμενα με πηρε η μαμα μου τηλεφωνο το μεσημερι για να της πω χρονια πολλα...![]()
το ειχα ξεχασει εντελως!!!![]()
Και με μένα το ίδιο μόλις έγινε καλά που είναι και οι μαμάδες μας.Όχι πάντως δεν στεναχωριέμαι τα δικαιολογώ τα ''μούλικα μου'' κιόλας,έχουν διάβασμα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
https://images.google.gr/imgres?imgu...?q=woman+cat+mother&gbv=2&svnum=10&hl=el&sa=G
Νιάου η κοσμοτε εχει προσφορα σσε δυο χρηστες κοσμοκαρτας whats up δίνει 600 λεπτα δωρεαν ομιλίας με καθε ανανεωση καρτας και η Τιμ εχει 500 λαπτα δωρεαν καθε μηνα σε οσους εχου free to go. Αν παρετε τη γουατς απ θα μιλατε δωρεαν για ωρες...
Να πω επίσης ένα μεγάλο χρόνια πολλά στις μαμάδες όλων των ειδών, κι ιδίως γάτες μαμάδες γιορτάζουν αυτή την εποχή πάάάρα πολλές...

Εγώ μόνο ανθρώπινες μαμάδες βρήκα...
-----
Γιασμίν, για πες για πες... Ναι αλλά, σαρδέλα εκείνος νομίζω έχει σύνδεση τιμ... Οπότε μάλλον δε συμφέρει ε;
Γιασμίν, για πες μου για την τιμ.. Πόσο χρεώνεται, αν έχει ο ένας σύνδεση κ ο άλλος κάρτα μετράει;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool