Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι μου θύμισες!!! Πριν από 7-8 χρόνια είχαμε πάει Verona με μια φίλη μου, η οποία κάτι είχε φάει και την είχε πειράξει και είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι. Ψάχνοντας για γιατρό ή νοσοκομείο ή κάποιον να βοηθήσει τέλος πάντων και μη ξέροντας καλά ιταλικά, άσε που στον πανικό μου είχα ξεχάσει και αυτά που ήξερα, ρώταγα στα αγγλικά που μου ερχόντουσαν πιο εύκολα. Ή που με κοιτούσαν με το βλέμμα του ροφού ή που με έγραφαν μέχρι που στο τέλος ένας βλάκας σ'ένα καφέ μου είπε με απάθεια "Ιο non parlo inglese, sono italino" (δεν μιλάω αγγλικά, είμαι Ιταλός). Το τι μπινελίκι άκουσε σε άπταιστη ελληνική δε λέγεται! Τι "Βρε ξεβράκωτοι μλκς που όταν έρχεστε Ελλάδα θέλετε να σας μιλάμε στην γλώσσα σας", "Άντε και ..... παλιο....."(αυτό στα ιταλικά που ξαφνικά μου ήρθε αναλαμπή) κσι πολλά άλλα ωραίαΜε τα Αγγλικά ειχαν μια κακή σχέση, μόνο ο ξενοδόχος μιλούσε αγγλικά και εξασκήθηκα στη νοηματική. Αλλά τα κατάφερα.
Τελικά βρέθηκε κάποιος που κάτι έπιασε από αυτά που έλεγα και φιλοτιμήθηκε να μας δίξει που ήταν το νοσοκομείο, το οποίο παρεπιπτόντως ήταν μόνο 2 τετράγωνα πιο κάτω....Τώρα πια το έχω πάρει πατριωτικά, και όταν μου μιλάνε Ιταλοί κάθε καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά, τους απαντάω είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά και ότι κατάλαβαν κατάλαβαν!!!...
Αναστασία περαστικούλια! Τον ταλαίπωρο μήπως είναι αρρωστούλης και αντιδράει έτσι? Αν δεν δάγκωνε παλιά και το κάνει τώρα, κάτι συμβαίνει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Ισμήνη. Είναι μεγάλος, περίπου 11 χρονών. Γιατί γίνονται πιο στριμμένα καθώς μεγαλώνουν; Δεν μπορώ να πω ότι με δάγκωσε πάρα πολύ. Σε ένα σημείο με πέτυχε, ευτυχώς τώρα που το σκέφτομαι που δεν ήμουν ξυπόλητη. Αλλά είναι βαθύ το δάγκωμα και έτρεξε αρκετό αίμα, αλλιώς σε μήκος ένα ποντάκι είναι.Mα τοσο πολυ σε δάγκωσε Αnabou?![]()
Στριμένος ακουγεται.... Μηπως ειναι γερος?
Περαστικά σου!
Ismini
Διάσημο μέλος
Νομιζω ναι...Γεροπαράξενος....Γιατί γίνονται πιο στριμμένα καθώς μεγαλώνουν; .

χριστινα
Διάσημο μέλος
γεροσκυλοστριμμενοι....... Κατι σαν εμας όσο μεγαλώνουμε....

ladycat
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
.να τους χαιρεστε!φροσω μου φαινεται απιστευτο που δουλευεις αρρωστη,χαρα στο κουραγιο σου.με μετρο παντως μη ξανακυλησεις.αναστασια περαστικα για το ποδι.το καημενο θα τρομαξε για αυτο σε δαγκωσε.ως προς τους ιταλους εμεις που πηγαμε περσι το καλοκαιρι τους μιλαγαμε αγγλικα και απανταγαν ιταλικα.το ακυρο ειναι οτι καταλαβαιναν τα αγγλικα και εμεις τα ιταλικα(κατι τα γαλλικα που μοιαζουν κατι τα λατινικα στο σχολειο, μπλιαχ μπλιαχ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μου έχει χαλάσει το ποντίκι και κάνω μια ώρα να δώ και να απαντήσω τα μηνύματα!!
Αναστασια περαστικά η δαγκωνιά!
χριστινάκι καλη επιτυχία με τα ισπανικά!
χριστινάκι νούμερο δυο καλώς ήρθες!
Άσπα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!
Πόπι χρόνια πολλά για Μάριο!
ξέχασα κάποιον???
Ελενίτσα μακάρι να είχα και εγώ μια γιαγιά να μου ράβει φορέματα!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα σε ολους και απο μενα...αυτη τη στιγμη ειμαι στο γραφειο με την μαιρουλα διπλα να κοιμαται...και με εχει πιασει μια σπαριλα και μενα-γιατι σημερα ειναι λιγο σπασμενη η δουλεια,,μαλλον θα πιω νωριτερα τον τριτο καφε της ημερας..ααχ αν δεν πεσω κατω απο την νυστα ισως ξαναγραψω σε λιγο
Ελενίτσα μακάρι να είχα και εγώ μια γιαγιά να μου ράβει φορέματα!![]()
Kαι οι δυο μου ραβουνε!
Η μια ηταν μοδιστρα στα νιατα της!!!!
Ευτυχως που τις εχω γιατι δεν βρισκω τιποτα που να μου αρεσει στα μαγαζια, και μου ραβουν οι γιαγιαδες!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Kαι οι δυο μου ραβουνε!
Η μια ηταν μοδιστρα στα νιατα της!!!!
Ευτυχως που τις εχω γιατι δεν βρισκω τιποτα που να μου αρεσει στα μαγαζια, και μου ραβουν οι γιαγιαδες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γλυτώνεις και έξοδα για κοντέματα και τέτοια!!
η μοδίστρα τελευταία φορά μου είχε πάρει 7,50 ευρώ για να μου κοντίνει ένα παντελόνι!!! πού φτάσαμε!! 2.500 χιλιάρικα για να γυρίσει λίγο το ρεβέρ του παντελονιού και να το γαζώσει!!!!
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Αναστασία αν δίνεις και εσύ το Intermedio θα σου πω τα θέματα που μου έπεσαν το βράδυ! Πάνω κάτω πέφτουν τα ίδια και τα ίδια!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Όχι όχι εγώ δεν δίνω ισπανικά. Δίνω ένα μάθημα της σχολής για το πτυχίο. Πάντως ευχαριστώ και καλή επιτυχία και πάλι!Σας ευχαριστώ πολύ για την καλή επιτυχία!
Αναστασία αν δίνεις και εσύ το Intermedio θα σου πω τα θέματα που μου έπεσαν το βράδυ! Πάνω κάτω πέφτουν τα ίδια και τα ίδια!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ούπς...λάθος κατάλαβα!Ευχαριστώ και πάλι!
Καλησπέρα,σας ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια πολλά όλους μας συγκινήσατε πάλι.Τελικά είμαστε μια μεγάλη οικογένεια
Ασπασία κοίτα συμπτώσεις που έχει η ζωή ελπίζω το δικό σου Ταυράκι να είναι τόσο καλό όσο και το δικό μου;Να τα χαιρόμαστε!Τα 16 κλείνει και σένα;
Περαστικά στις άρρωστες,καλή επιτυχία σε όσους γράφουν μαθήματα,έχουμε και μαθητές εδώ μέσα,η Φένια και το Μελινάκι.
Σε όλους καλή επιτυχία μην σκέφτεστε που πηγαίνετε αλλά αν πραγματικά θέλετε να φτάσετε εκεί,κάπου αλλού μήπως είναι καλύτερα
Ααααα μια και είπα για μεγάλη οικογένεια Νερίνα δεν βοηθάς λίγο στο σιδέρωμα γιατί μέχρι να τελειώσω με τα καλοκαιρινά θα πρέπει να τα ξαναμαζέψω

![]()
Καλησπέρα,σας ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια πολλά όλους μας συγκινήσατε πάλι.Τελικά είμαστε μια μεγάλη οικογένεια
![]()
![]()
Ασπασία κοίτα συμπτώσεις που έχει η ζωή ελπίζω το δικό σου Ταυράκι να είναι τόσο καλό όσο και το δικό μου;Να τα χαιρόμαστε!Τα 16 κλείνει και σένα;
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά στις άρρωστες,καλή επιτυχία σε όσους γράφουν μαθήματα,έχουμε και μαθητές εδώ μέσα,η Φένια και το Μελινάκι.
Σε όλους καλή επιτυχία μην σκέφτεστε που πηγαίνετε αλλά αν πραγματικά θέλετε να φτάσετε εκεί,κάπου αλλού μήπως είναι καλύτερα![]()
![]()
![]()
Ααααα μια και είπα για μεγάλη οικογένεια Νερίνα δεν βοηθάς λίγο στο σιδέρωμα γιατί μέχρι να τελειώσω με τα καλοκαιρινά θα πρέπει να τα ξαναμαζέψω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδα καλά 365 αδιάβαστα μηνύματα από το πρωί;;;;;;;;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία κοίτα συμπτώσεις που έχει η ζωή ελπίζω το δικό σου Ταυράκι να είναι τόσο καλό όσο και το δικό μου;Να τα χαιρόμαστε!Τα 16 κλείνει και σένα;![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό είναι το καημένο το ταυράκι μου! Για να μ'ανέχεται τόσο καιρό...
Τα 39 κλείνει και πριν λίγο που κόψαμε την τούρτα έβγαλε το κεράκι με το νούμερο 3 και κράτησε μόνο το 9!!!
Τόσο λέει ότι είναι...

Καλό είναι το καημένο το ταυράκι μου! Για να μ'ανέχεται τόσο καιρό...![]()
Τα 39 κλείνει και πριν λίγο που κόψαμε την τούρτα έβγαλε το κεράκι με το νούμερο 3 και κράτησε μόνο το 9!!!Τόσο λέει ότι είναι...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαζί του,μόνο που εγώ λέω ότι είμαι 16
άρα του ρίχνω 7 χρόνια
Εμείς γενέθλεια μετά το τέλος των εξετάσεων,Ιούνιο δηλαδή κι έχουμε συνέχεια στις 18 ο Βαγγέλης,στις 21 ο Νίκος,στις 24 εγώ και 1 Αυγούστου ο Παναγιώτης,ζαχαροπλαστείο θα ανοιξουμε
μάλλον καφετέρια

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool