Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
.....θα μου ξεριζωσει τα λουλουδια και θα τα παρω στο κρανιο
μου αρεσε που ηθελε να παει και για γκολφ ο αντρας μου
...μονο μην αρχισει βροχη και αστραπες γιατι ο οδυσσεας
:cry:

Επιτελους γυρισα σπτι!
Πηγα και πηρα αυτη τη γατοφορο και το γατοτουνελ!
Η σαρδελα οταν το ειδε εκανε σαν παλαβο!Σαν κομαντο σε ειδικη αποστολη ειναι οταν παιζει εκει!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα θα έβγαινε σε δέκατα του δευτερολέπτου!!! Αφού είναι ανοιχτή μπροστά...
Ismini
Διάσημο μέλος
Μιλάμε για φοβερή λογοδοιάρια....(καλά το έγραψα?)Είδα καλά 365 αδιάβαστα μηνύματα από το πρωί;;;;;;;;![]()
![]()
Εγω εχω αρχίσει υπερωριες στο mycat!
Eλένη πολύ χαίρομαι που άρεσε στη Σαρδέλα το τούνελ!!!!
Μαλλον δεν φαινεται καλα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ ωραία.Από που την πήρες και πόσο? Αν και τη δικιά μου την πήρα σχετικά πρόσφατα και την έχω χρησιμοποιήσει μόνο για Κεφαλλονιά μία φορά και 2 φορές που τον πήγα στο γιατρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι λιγο ακριβη, αλλα ειναι καινουργια και εκει ειναι ο μοναδικος αντιπροσωπος.
Αν την εφερνα απο το εξωτερικο θα κοστιζε πολυ παραπανω....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τέλος για σήμερα, πάω για ύπνο γιατί έχω ξύπνημα 06:45.
Καληνύχτα και καλή συνέχεια στους ξενύχτηδες!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
! Πάλι καλά, μου έφυγε ένα βάρος!Ελένη τέλεια είναι η γατοφόρος!
Πολύ μου αρέσει! Από που την πήρες (και πόσο αν επιτρέπεται); Έχει και σε κάποιο άλλο χρώμα για αρσενικά γιατί αυτό δεν λέει καθόλου για τους δικούς μου. Θα είναι και στειρωμένοι και καταλαβαίνεις τι θα πει ο κόσμος!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Το καλο ειναι οτι εχει και λουρακι(δεν το δειχνει), και μπορεις να την φορας σαν τσαντα!
Ειναι λιγο βαρια(δοκιμασα μαζι με την σαρδελα)αλλα αν ταξιδευεις και εχεις να κουβαλας κι αλλα πραγματα ειναι πολυ πρακτικη.
Την πηρα απο το Pet Market,
Κηφισου 65 στον Αγιο Ιωαννη Ρεντη. Το τηλεφωνο ειναι 210 4817550....
Την παιρνεις στο κουτι και την φτιαχνεις μονος σου(δεν ειναι δυσκολο).

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Χριστινα συγχαριτηρια!!!!!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ! (αν και περιμένω και τα αποτελέσματα τον Αύγουστο)
Κρίμα που δεν υπάρχει σε άλλο χρώμα.

ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Πήρα τον Κώστα να μου φέρει άλλα παπούτσια, δεν κυκλοφορούσε, ξύπνησα την αδελφή μου να του δώσει τα κλειδιά του δικού της αυτοκινήτου και τελικά αφού έμεινα 45' τιμωρία στο ένα πόδι (κυριολεκτικά) ήρθε και μου έφερε άλλα παπούτσια και κατάφερα να έρθω στο γραφείο. Το τι καζούρα έχω φάει εν τω μεταξύ από τον κ.Χάρη τον εργοδότη μου δε λέγεται! Μέσα στο χειμώνα είχα σπάσει τα τακούνια από 5 ζευγάρια μπότες και τώρα τα πέδιλα! Μου είπε μήπως πρέπει να μου κόψει ένα extra κονδύλι για παπούτσια...
Δεν είναι κακή ιδέα....
Αναρωτιέμαι τι να φταίει: τα κ****πεζοδρόμια του Κολωνακίου ή το ότι περπατάω σαν ελέφαντας???

Αnabou, δεν εχω δει ακομα τιποτα με ροδακια, αν και μπορεις να παρεις ενα καροτσακι(απο αυτα που πανε στη λαικη)και να βαλεις την γατοφορο πανω. Τη δενεις και με κανα λουρι για σιγουρια!!!
Ασπασια, περσυ γυρναγα απο τις πανελληνιες και ετσι οπως περπατουσα μου εσπασε η σαγοναρα(δεν θυμαμαι οως λεγονται τα παπουτσια που μοιαζουν με σαγιοναρες
).Τελικα γυρισα με το ενα ποδι ξυπολιτο, και ακομα προσπαθω να βρω τροπο να φτιαξω τα παπουτσια γιατι ηταν τα αγαπημενα μου!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool