Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα σε όλους!!!!!
Σημερα ειναι σχετικά ηρεμη μερα μαθηματων, οποτε ελπιζω να προλάβω τα περισσότερα μηνυματα.... Αντε μα βαλω το λαπ τοπ να τα λμε!!! Σημερα μάλλον θα μου βάλουν windows......
Καλα αποτελέσματα σε όσες δινουν ή εδωσαν εξετάσεις.... Αρχιζουν κ τα σχολεοα και τα λυπάμαι τα δυστυχισμενα τα παιδακια.... Μισουσα τις τελικες εξετάσεις!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
Ειδικα όταν όλοι βγαινανε, πηγαινανε για μπανια κλπ.....
Αχ, καθολου δεν μου λειπει το σχολειο κι ας τρεχω με άλλα τωρα. Προτιμω το παρον μου!!!!!
:P :P :P
Και τα δικα μου καλοκαιρινα κάπου προς τον Σεπτεμβρη τα βλεπω σιδερωμενα. Με μικρες εξαιρεσεις στο σπίτι βγαινουμε με λίγο τσαλακωμενα ρούχα. Μόνο τις μπλουζες του Γιαννη και μερικες του γιου του σιδερωσα.... Εχουμε καιρο. Να, βροχες ειπανε.....
:lol: :lol: :lol:
Καλα να ειστε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημεραααα ξημερωσε μια πολυ ομορφη ημερα περασε η χθεσινη θαντεροβροχη .....
....μετα εχω ραντεβου με τον γιατρο και αν ολα πανε καλα κατευθειαν τηλεφωνο για κρατηση εισητηριου γιουπι γιουπι :P :P :P :P μακια
Το θαντεροβροχή όλα τα λεφτά!!!!:up: Τρελλένομαι να μαθαίνω νέες ελληνοαμερικάνικες εκφράσεις π.χ. τσέκι, κάρο, χοτέλι κλπ.;) Από το βράδυ χαλάει ο καιρός κι εδώ και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε κι εδώ θαντεροβροχή!:lol:
Θα'ρθεις Ελλάδα για καλοκαίρι? :blink: Που θα πας με το καλό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!!:blink: :blink: :blink:
Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου ....:down: :down: :lol: :lol: :lol:
Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat!:up:

Α, κι εγώ, 9 με 5 απαρεγκλίτως!! :lol:

ναι εχουν πολυ γελιο οι ελληνοαμερικανικες εκφρασεις :lol: :lol: :lol: ..Ασπασια μου ελπιζω στα μεσα ιουνιου να ερθω γιατι εγω η προκομενη κανονισα ολο τον ιουλη να παω Γαλαξιδι και παρουσιαστηκαν διαφορα :( :( :( σημερα να δω τι θα πει ο γιατρος μετα να δω τι θα πει η δικηγορος :mad: :mad: :mad:

ναι εχουν πολυ γελιο οι ελληνοαμερικανικες εκφρασεις :lol: :lol: :lol: ..Ασπασια μου ελπιζω στα μεσα ιουνιου να ερθω γιατι εγω η προκομενη κανονισα ολο τον ιουλη να παω Γαλαξιδι και παρουσιαστηκαν διαφορα :( :( :( σημερα να δω τι θα πει ο γιατρος μετα να δω τι θα πει η δικηγορος :mad: :mad: :mad:
Γιατρός? :hmm: Δικηγόρος?:blink: :blink: :blink: Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...:hmm:

καλημεραααααααααα κ καληνυχτααααααα παω να πεσω τα λεμε αυριο το απογευμα στο μοναστηρακι στης 6 μην ξεχνιωμαστε

:) :) Καλημέρα σε όλους:) :)
Ποιό Μοναστηράκι;Τι έχασα πάλι;:blink: :blink: :blink:

Καλημέρα. Κ@λ@ δεν βάζετε απο ότι βλέπω. Από καφέ σε καφέ. Αχ αυτή η νέα γενιά!!!!!!!! :rolleyes:

Καλημέρα είπα? Δεν είπα!!! Πω-πω! Ξεχάστηκα πάλι!!!
Αλίκη/ Aretha ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

:redface: Ευχαριστώ πολύ!! Όπως είπε κι ένας φίλος μου, το στρογγυλοποιήσαμε το νούμερο :/:

Χρόνια πολλά!!! Ό,τι επιθυμείς να πάθεις!!!!!

Χρόνια πολλά Αλίκη!:)

χρόνια πολλα και από εμένα !!!:up:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους :)

Παιδιά S.O.S.!!!! Μ'εχει πιάσει ένας ηλίθιος λόξυγγας εδώ και 40' και δε λέει να σταματήσει...:mad::mad: :mad:
Έχω πιει νερό, έχω κρατήσει την αναπνοή μου, έχω κάνει τα πάντα! Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κρατήσω ούτε μηνύματα όταν παίρνουν το boss τηλέφωνο τα κρατάει όλα η κοπέλα στη γραμματεία, ούτε να μιλήσω! Οι υπόποιποι με δουλεύουν...:( :( :( :down: :down: :down: Έχει κανείς καμμιά ιδέα πως σταματάει?
HEEEEELP!!!!

θα βάλεις λίγο νερό στο ποτήρι, και θα πεις 11 μικρές γουλιές χωρίς να πάρεις ανάσα, αν μπορέσεις να το κάνεις , θα σου κοπεί αμέσως :blink:

Παιδιά S.O.S.!!!! Μ'εχει πιάσει ένας ηλίθιος λόξυγγας εδώ και 40' και δε λέει να σταματήσει...:mad::mad: :mad:
Έχω πιει νερό, έχω κρατήσει την αναπνοή μου, έχω κάνει τα πάντα! Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κρατήσω ούτε μηνύματα όταν παίρνουν το boss τηλέφωνο τα κρατάει όλα η κοπέλα στη γραμματεία, ούτε να μιλήσω! Οι υπόποιποι με δουλεύουν...:( :( :( :down: :down: :down: Έχει κανείς καμμιά ιδέα πως σταματάει?
HEEEEELP!!!!
:hmm: :hmm: εγω παντως τρομαζω τον αλλο αν δεν του σταματαει..πες το εκει σε καποιον και μολις ξεχαστεις να κανει κατι που θα σε τρομαξει..χαζο φαινεται αλλα συνηθως πιανει;)

Ωχ, τι έπαθες!! Είναι πολύ εκνευριστικό, το ξέρω :/: Κοίτα, βασικά ο λόξυγγας είναι σπασμός του διαφράγματος. Λογικά αυτό που χρειάζεται είναι να χαλαρώσεις. Καμιά τεχνική αυτοσυγκέντρωσης ξέρεις; Υπάρχει κάποιο μέρος εκεί (καναπές πχ ή κάποιο άδειο γραφείο) που να μπορείς να ξαπλώσεις για πέντε λεπτά; Δοκίμασε επίσης πολύ ρυθμικές και βαθιές αναπνοές: εισπνέεις για 6 χρόνους, κρατάς την ανάσα σου για 6 χρόνους, εκπνέεις σε 6 χρόνους. Και χαλάρωσε ό,τι σε σφίγγει, σουτιέν, ζώνη, κουμπιά... Περαστικά!

Aλίκη χρόνια πολλά και οτι επιθυμείς να το έχεις στη ζωή σου!!!:up: :up: :up:

Συνημμένα

• images-3.jpg
    images-3.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back