Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει....![]()
Ασπασία μου εμείς οι 3 ο Παναγιώτης,ο Άλκης κι εγώ δεν κλείσαμε μάτι όλο το βράδυ,είχαμε κάτσει παρέα και συζητάγαμε παρέα με τα γατουλίνια,τα είχαν τα παιδιά αγκαλιά για να τα χαιδεύουν και να ηρεμούν.
Κάναν δουλειά όμως οι γάτοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουτε αγχος, τιποτα....
Οταν τελειωσαν καταλαβα τι ηταν, και τελικα δεν ειναι τιποτα!
Καλη επιτυχια σε οσους γραφουν και μακαρι να πανε ολα καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγαινα να δωσω καθε μαθημα με 3 ωρες υπνο!στην Ιστορια ειδικα ειχε ματωσει ο λαιμος μου γιατι καθομουν και αγγαρευα οποιον εβρισκα για να του πω ολο το βιβλιο απ'εξω(κι ηταν και τεραστιο...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ στις Πανελλήνιες / Πανελλαδικές ούτε πως της έλεγαν τοτε δεν θυμάμαι είχα πάει εντελώς σε γιούχου κατάσταση. Ενώ ήμουν καλή μαθήτρια 18+ ήμουν τρελλή και για το μπάσκετ. Οπότε εξετάσεις εν μέσω ευρωμάσκετ το '87 δεν ήταν ότι καλύτερο... Είχα εισιτήρια για τους περισσότερους αγώνες και είτε ήμουν στο ΣΕΦ είτε σπίτι κι έβλεπα τηλεόραση είτε στην πλατεία Ν.Σμύρνης και πανηγύριζα με τους φίλους μου. Τελευταίο μάθημα γράφαμε έκθεση και το προηγούμενο βράδυ του τελικού που πήραμε το κύπελο Ευρώπης το πέρασα Ομόνοια τυλιγμένη με την Ελληνική σημαία.
Το αποτέλεσμα είναι οι γονείς μου να κοντεύουν να πάθουν εγκεφαλικό και να με ψάχνουν κι εγώ να μην γράψω γενικότερα καλά. Παρόλα αυτά πέρασα Διοικηση Επιχειρήσεων στην Καβάλα όπου δεν πήγα ούτε να γραφτώ...

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
;Εμείς γράφουμε από Δευτέρα. Αρχαία..
Όχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά...είναι πολλά
Πόπη Ασπασία τα καλύτερα δικά τους και ακόμα παραπάνω.
Και σε όλους όσους είναι σε διαδικασία εξετάσεων.

ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι έγινε Μισέλ? Πως πήγες στην έκθεση?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
).περιττο να σας πω οτι ακομα και τωρα βλεπω εφιαλτες οτι δινω εκθεση,οτι βγαινουν τ'αποτελεσματα και αλλα τετοια.ευτυχως βεβαια που τοτε σε ολα τα υπολοιπα μαθηματα ειχα γραψει πανω απο 19 και δε μου επεσε πολυ ο μεσος ορος.Ασπασια,καλα αποτελεσματα στον ανηψιο σου!!!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
.καλα αποτελεσματα σε ολους οσους γραφουν.αχ δινω την πεμπτη το πιο δυσκολο μαθημα για το πτυχιο και θα εξεταστω προφορικα απο δυο διαφορετικους καθηγητες και τα εχω δει ολα απο το αγχος.παω να στρωθω
καλημερα!επιτελους εβγαλε λιγο ηλιο!παω να διαβασω.αν ηξερα τι με περιμενε στο πανεπιστημιο παντως θα γελαγα με τις πανελλαδικες.καλα αποτελεσματα σε ολους οσους γραφουν.αχ δινω την πεμπτη το πιο δυσκολο μαθημα για το πτυχιο και θα εξεταστω προφορικα απο δυο διαφορετικους καθηγητες και τα εχω δει ολα απο το αγχος.παω να στρωθω
![]()
Καλημέρα nefeli έχεις το καλύτερο αγχολυτικό μέσα στο σπίτι σου και δεν το ξέρεις!πάρε αγκαλιά τη γατούλα σου όσο θα διαβάζεις,τα δικά μου αυτό κάνουν

Καλό σας βράδυ πια
Πόπη Ασπασία τα καλύτερα δικά τους και ακόμα παραπάνω.
Και σε όλους όσους είναι σε διαδικασία εξετάσεων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νερίνα σας ευχαριστούμε για τις ευχές,φιλιά στις κούκλες σου

anabou
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς για το μάθημα της πέμπτης!
Ismini
Διάσημο μέλος
Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη
Αρχιζω υπερωρίες λοιπόν.... Θα μπαινω και τις Κυριακές!
Καλημέρα, αν και μεσημέρι πια!
Χτες ηταν πολύ ωραία με τις βροχές....
Πάθαμε ¨καναπεδιάση¨...
Φυσικά σε ότι παθαίνουμε εμείς, ακολουθεί και το ζεύγος.
Η Αργυρώ έχει βέβαια κάτι κρίσεις...ωρες ωρες μου θυμίζει Dr Jekyll and Mr. Hyde

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειμαι στο κρεββατακι μου, παρεα με 3 γατακια!!! Και επιτελους γραφω απο το ηρεμο περιβαλλον του σπιτιου μου!!!! Ουτε παιδια, ουτε φωνες, ουτε διακοπες. Εκανα μια συνδεση με καρτα, οποτε δεν θα μεινω πολυ, γιατι ανησυχω για τη χρεωση του σταθερου...
Απολαυση ειναι!!!!
Μονο αποτοσπιτι, δεν θα βαζω κανενα τονο γιατι δεν δουλευει το κουμπι.... (μεταχειρισμενο το λαπτοπ....) Δειξτε κατανοηση
Τα γατακια με κοιτνε λιγο περιεργα. Ο πουρπουρης εξαφανιστηκε βλεποντας το λαπτοπ
Αλλα τωρα ηρθε παλι. Αντε, θα τα λεμε πιο ανετα πλεον
Τις καλυτερες ευχες μου σε οσους δινουν και καλη δυναμη σε ολους (κηδεμονες και παιδια....)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool